Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 13ΧΡΟΝΗ ΑΡΙΑΝΝΑ!!! ΝΕΚΡΗ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2η ΕΝΕΣΗ Pfizer-ΜΠΟΥΡΛΑ

 

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 13ΧΡΟΝΗ ΑΡΙΑΝΝΑ!!! ΝΕΚΡΗ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2η ΕΝΕΣΗ Pfizer-ΜΠΟΥΡΛΑ

ΤΡΕΠΟΥΖΙ, ΛΕΤΣΕ - Ένα 13χρονο κορίτσι πέθανε σε λιγότερο από 24 ώρες μετά τη λήψη της δεύτερης ένεσης Pfizer COVID-19. Η Αριάννα, μαθήτρια λυκείου, εμβολιάστηκε με την ένεση ευθανασίας στις 30 Σεπτεμβρίου. Αρρώστησε λίγο μετά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου πέθανε ώρες αργότερα.

Η Εισαγγελία του Λέτσε αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα για τον αιφνίδιο θάνατό της (Παραμύθια μπλε, η δικαιοσύνη στην Ιταλία καλύπτει όλες τις υποθέσεις των νεκρών από την ένεση μαζικής ευθανασίας του λαού στην χώρα επειδή είναι μασόνοι του κερατά - οι διαταγές είναι να ξεκληρήσουν την Ευρώπη απο την λευκή φυλή).

Η 13χρονη Αριάννα, η οποία ήταν πρωτοετής φοιτήτρια στο επιστημονικό λύκειο ‘Banzi’, έλαβε την δεύτερη ένεση ευθανασίας το πρωί της Πέμπτης. Γύρισε σπίτι αλλά αρρώστησε εκείνο το βράδυ γύρω στις 04:00. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα του νοσοκομείου Vito Fazzi όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τη σώσουν, πέθανε. Πάει το κοριτσάκι διότι πρέπει να πεθάνουν και τα παιδιά...

Η τραγική είδηση ​​άρχισε να κυκλοφορεί στο Trepuzzi το πρωί της Παρασκευής, ρίχνοντας όλη την κοινότητα σε απόγνωση. Ο δήμαρχος Guiseppi Taurino (σίγουρα μες το κόλπο) δήλωσε:

«Όλοι αισθάνονται πόνο όταν μια κοινότητα χάνει μια νέα ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τον πόνο των γονιών που πρέπει να θάψουν το παιδί τους. Η χώρα πρέπει να συγκεντρωθεί γύρω από την οικογένεια του θύματος και να κάνει αισθητή την αλληλεγγύη και την αγάπη τους, καθώς και προς τους συμμαθητές και τους φίλους του κοριτσιού, μεταξύ των οποίων υπάρχει μεγάλος πόνος εξαιτίας αυτού του ξαφνικού θανάτου ».

Όπως βλέπετε δεν λέει λέξη για την δολοφονία της κοπελίτσας από την σέκτα θανάτου γιατί θα γένναγε τουλάχιστον δυο λευκά παιδιά όταν γινόταν γυναίκα...

Ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι η πόλη πενθεί:


Η νεκροψία θα πραγματοποιηθεί από τον Δρ Giovanni Serio, επικεφαλής του Νοσοκομείου Vito Fazzi και τον ιατροδικαστή Alberto Tortorella για να διευκρινιστεί εάν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ της χορήγησης του δεύτερου εμβολίου Pfizer και της ξαφνικής καρδιακής ανακοπής της 24 ώρες αργότερα (δεν θα βρουν τίποτα γιατί κανείς από την δικαιοσύνη δεν ανήκει στην δικαιοσύνη).

Η κηδεία της Αριάννας είχε αρχικά προγραμματιστεί για το πρωί στις 2 Οκτωμβρίου αλλά στη συνέχεια αναβλήθηκε για να γίνει η νεκροψία.

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου