Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Ναζί και Τούρκοι πάντα μαζί. Περί Μουφτήδων ...

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. 


Επιμέλεια από Κολοκοτρωναίο - Κ.Σ.


Ως συνήθως, οι Τούρκοι λένε ψέματα.
  
Ας ξεκινήσουμε με τη νομιμότητα του λεγόμενου Μουφτή. Ο Μουφτής είναι το ισλαμικό ισοδύναμο δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
Όπως όλοι οι ανώτατοι δικαστές, και οι μουφτήδες βασίζουν τις αποφάσεις τους σε ένα βιβλίο νομικού κώδικα. Για τους Κοσμικούς Δικαστές αυτός ο κώδικας είναι οι καθιερωμένοι Νόμοι του Κράτους. Για τους μουφτήδες είναι το σώμα των ισλαμικών ιερών κειμένων - Κοράνι, Χαντίθ, Σίρα, Ταφσίρ και το κλασικό ισλαμικό εγχειρίδιο της Νομολογίας του 13ου αιώνα, γνωστό ως «Reliance of the Traveller». 
   
Παρά τα αυστηρά θρησκευτικά τους προσόντα, οι Μουφτήδες ασκούν κοινωνική, εγκληματολογική και πολιτική εξουσία, τόσο στη χώρα ή την κοινότητά τους όσο και διεθνώς.
 
Έτσι, ένας Μουφτής στον αραβικό κόσμο εξουσιοδοτείται να εκδώσει μια Φάτουα(Fatwa)=ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ Απόφαση που νομοθετεί τήν δολοφονία ενός σκιτσογράφου, συγγραφέα, σκηνοθέτη ή δασκάλου στη Δύση και πραγματοποιείται στη Δύση. Τα αποτελέσματα είναι αμέτρητες πράξεις βίας, δολοφονίες και τρομοκρατίες παγκοσμίως, που διαπράχθηκαν από μουσουλμάνους που συχνά, ενώ δεν έδειξαν προηγούμενα σημάδια εξτρεμισμού, αφότου άκουσαν την Φάτουα αισθάνθηκαν θρησκευτικά υποχρεωμένοι να υπακούσουν στις εντολές του εξ αποστάσεως Μουφτή.
 
Έτσι έχουμε τη σφαγή τών σκιτσογράφων του Charlie Hebdo το 2005, την δολοφονία του Theo VanGogh για την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ διάρκειας 2 λεπτών σχετικά με την κακομεταχείριση των γυναικών στο Ισλάμ, την δολοφονία του δασκάλου Samuel Paty στη Γαλλία πριν από ένα χρόνο, επειδή έδειξε μια απλή γελοιογραφία, τις απόπειρες ζωή προοδευτικών διανοουμένων και συγγραφέων όπως ο Salman Rushdie, η Noni Darwish, η Hirsi Ali, ο Andrew Pessin, και ούτω καθεξής, οι πολυάριθμες τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον αμάχων σε μη μουσουλμανικές χώρες, και εναντίον τουριστών και μη μουσουλμανικών μειονοτήτων στον ισλαμικό κόσμο κ.ο.κ.
  
Ομοίως, οι Μουφτήδες ασκούν πολιτική εξουσία. 
 
Ο διαβόητος Μεγάλος Μουφτής Χουσεΐνι(Husseini), ο πιστός Οθωμανός στρατιώτης που υπηρέτησε στον Οθωμανικό στρατό κατά την γενοκτονία των μη μουσουλμανικών μειονοτήτων, ο οποίος έγινε Βρετανός collaborator/ Κουίσλινγκ και διορίστηκε από αυτούς ως Μουφτής αντί ενός από τους έξι ακόμη πιό κατάλληλους άνδρες που είχαν το άπαραίτητο θρησκευτικό προβάδισμα, αυτός ο Μουφτης ήταν που διαμόρφωσε στην Αίγυπτο τούς πυλώνες για την εδραίωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας-Πηγή της Ισλαμικής Τρομοκρατίας -που επίσης έφερε τον αραβικό μουσουλμανικό κόσμο σε μια ιδεολογική συμμαχία με τους Νατσί, των οποίων ήταν φιλοξενούμενος κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.
   
Όπως και ο Χουσεΐνι μουφτής, οι μουφτήδες ασκούν πολιτική εξουσία και σε παγκόσμια κλίμακα. 
   
Ως προσωπικός προσκεκλημένος του Χίτλερ, ο Χουσεϊνί μετέδωσε ραδιοφωνικά τη ναζιστική προπαγάνδα στα αραβικά, ζήτησε ανοιχτά τη γενοκτονία στοχευμένων μειονοτήτων, ίδρυσε και ηγήθηκε των αυστηρά μουσουλμανικών Ταξιαρχιών των SS, που διέπραξαν εγκλήματα πολέμου στη Γιουγκοσλαβία και την Ελλάδα, και άσκησε  διεθνή πολιτική εξουσία στην όλη Ευρώπη και υπερατλαντικά για να επιτευχθεί ο φρικιαστικός πόθος του:  οι εκατοντάδες χιλιάδες εξαιρετικώς νεαράς ηλικίας μικρά παιδάκια Εβραίων (εύκολα κοινωνικώς προσαρμόσημα) που η πρόωρη ναζιστική κυβέρνηση ήταν πρόθυμη να αφήσει να διαφύγουν για να αγοράσει παγκόσμια έγκριση, αντ 'αυτού να εξοντωθούν. 
   
Στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Μουφτής Χουσεΐνι συνελήφθη από τους Συμμάχους και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από τους Γάλλους, και μεταφέρθηκε λαθραία στην Ανατολή από τους Βρετανούς, σε ανοικτή παραβίαση των διαρκών εκδόσεων συλλήψεως του μουφτή Χουσεΐνι τόσο της Ελλάδας όσο και της Γιουγκοσλαβίας που ήθελαν να τιμωρήσουν αυτόν τον εγκληματία για τις θηριωδίες που έπραξε ο ίδιος και οι μουσουλμανικές SS ταξιαρχίες του κατά των πληθυσμών τους.  Ο Χουσεΐνι Μουφτής των Ναζί χαιρετήθηκε σαν βασιλιάς στο Κάϊρο που ελεγχόταν από τους Βρετανούς, και οι Βρετανοί εξασφάλισαν στον Χουσεΐνι μουφτή να συνεχίσει ανεμπόδιστα την εξουσία στην Παλαιστίνη, όπου και οργάνωσε την δολοφονία, την τρομοκρατία και την καταπίεση όλων των μη Μουσουλμάνων στην περιοχή, καθώς και την δολοφονία πάνω από 800ων διακεκριμένων μουσουλμάνων διανοούμενων και θρησκευτικώς προοδευτικών, και τούς πολιτικούς του αντίπαλους, έτσι σκοτώνοντας μαζί τους την ΜΌΝΗ ευκαιρία που είχε, αυτή η μερίδα της Μέσης Ανατολής, να γνωρίσει την ειρήνη.
   
Οι Μουφτήδες έχουν μακρά πολιτική εμβέλεια.
 
Ως παράδειγμα αυτής της προσέγγισης που χρησιμοποιήθηκε, στην σπάνια αυτή περίπτωση διαφορετικά, ήταν, όταν η Ελλάδα επαναστάτησε κατά της τουρκικής κυριαρχίας το 1822. 
Τα βάναυσα πογκρόμ εναντίον των ελληνικών μειονοτήτων στην ανατολή δεν ήταν αρκετά. Ο Σουλτάνος είχε αποφασίσει να δολοφονήσει κάθε τελευταίο Έλληνα, άνδρα, γυναίκα και παιδί στην Κωνσταντινούπολη ως αντίποινα. Γιατί δεν έγινε άμεσα; Γιατί ο Μουφτής της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας το απαγόρευσε ρητά. Οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης γλίτωσαν προσωρινώς την εξόντωση ... για ένα ΜΙΚΡΟΤΑΤΟ διάστημα. Αλλά η κίνηση στοίχισε τη θέση του στον Μουφτή. Ο Σουλτάνος τον απομάκρυνε και εγκατέστησε έναν άλλο μουφτή πολύ προσκείμενοστην βία και που αποδέχθηκε περισσότερο την κρατική τρομοκρατία και τη γενοκτονία.   
  
Λόγω των εξουσιών που ασκούν οι Μουφτήδες, όπως και οι δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου, διορίζονται ΠΑΝΤΑ από την κυβέρνηση του κράτους όπου ζούνε.
  
Όπως έχει δείξει η ιστορία, ένας εξτρεμιστής Μουφτής(ο Χουσεΐνι λόγου χάρην) μπορεί να ανάψει τον σπινθήρα που βυθίζει τον κόσμο στο χάος
   
Η παράδοση του μουσουλμανικού κόσμου, από την Οθωμανική αυτοκρατορία στη σύγχρονη Τουρκία, καθώς και στην Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, το Ιράν κ.λπ., καθώς και στις βρετανικές και γαλλικές συνταγματικές νομικές θέσεις τους που διαχωρίστηκαν από την Οθωμανική αυτοκρατορία, ήταν πάντα ότι ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ , όπως ακριβώς το ΚΡΑΤΟΣ ορίζει τούς κοσμικούς δικαστές.
 
Έτσι βλέπουμε ότι ο ισχυρισμός στήν Δυτική Θράκη του ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ, ότι ένας Μουφτής που διορίστηκε από το ελληνικό κράτος είναι παράνομος και ενάντια στην τουρκική παράδοση είναι ένα κατάφωρο ΨΕΜΑ.  
   
Η οθωμανική και η σύγχρονη τουρκική παράδοση αναγνωρίζουν ότι ο Μουφτής ασκεί πολιτική εξουσία και έτσι διορίζεται από την πολιτική εξουσία, στην χώρα στην οποία ζει. 
 
Όσον αφορά τη Συνθήκη της Λωζάνης, η ίδια η Συνθήκη δεν κάνει καμία, εννοώ ΟΥΔΕΜΙΑ, αναφορά στους Μουφτήδες ή στην τουρκική μειονότητα.
Η Συνθήκη της Λωζάνης, ΔΕΝ παρέχει στις μειονότητες οποιαδήποτε πολιτική εξουσία στη χώρα υποδοχής τους. Συνεπώς, σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάνης, όχι μόνον η μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα όταν αναφέρεται ως «τουρκική» ΕΙΝΑΙ κατά των όρων της Συνθήκη της Λωζάνης, αλλά και όταν η μειονότητα απαιτεί να είναι σε θέση να ασκήσει την πολιτική εξουσία διορισμού ενός Μουφτή (η εξουσία του οποίου, όπως είδαμε τείνει να διαρρεύσει έξω από τη δική του κοινότητα),  και αυτό είναι επίσης παράβαση της Συνθήκης της Λωζάνης, τόσο κατά της γλώσσας της συνθήκης όσο και κατά της τουρκικής παράδοσης.
   
Η ακριβής διατύπωση που αφορά τις μειονότητες στην Ελλάδα και την Τουρκία είναι: "The Turkish Government undertakes to take, as regards non-Moslem minorities, in so far as concerns their family law or personal status, measures permitting the settlement of these questions in accordance with the customs of those minorities….
    
The rights conferred by the provisions of the present Section on the non-Moslem minorities of Turkey will be similarly conferred by Greece on the Moslem minority in her territory."
  
Δηλαδή:
«Η τουρκική κυβέρνηση αναλαμβάνει να λάβει, όσον αφορά τις μη μουσουλμανικές μειονότητες, όσον αφορά το οικογενειακό τους δίκαιο ή την προσωπική τους κατάσταση, μέτρα που επιτρέπουν την επίλυση αυτών των ζητημάτων σύμφωνα με τα έθιμα αυτών των μειονοτήτων….
    
Τα δικαιώματα που παρέχονται από τις διατάξεις του παρόντος τμήματος για τις μη μουσουλμανικές μειονότητες της Τουρκίας θα παραχωρηθούν ομοίως από την Ελλάδα στη μουσουλμανική μειονότητα στην επικράτειά της ».  
  
Έτσι, το δίκαιο της προσωπικής ιδιοκτησίας, το οικογενειακό δίκαιο και ούτω καθεξής, βασίζονται στα έθιμα των μειονοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της θρησκείας, και ΟΧΙ στην άσκηση πολιτικής εξουσίας!
   
Εάν οι Τούρκοι θέλουν να αρχίσουν να παλεύουν για συνθήκες, θα πρέπει πράγματι να τις τηρούν. 
 
Η Συνθήκη της Λωζάνης διευκρίνισε ότι οι μη μουσουλμανικές (σε μεγάλο βαθμό ελληνικές) μειονότητες της Κωνσταντινούπολης έπρεπε να προστατευθούν από τους Τούρκους.  
   
Στην πραγματικότητα, η συντριπτική πλειοψηφία έχει εκδιωχθεί από τα βίαια πογκρόμ, μέχρι την καταστολή της γλώσσας τους, την ακρωτηρίαση της βιομηχανίας τους και τις πολυάριθμες συνεχείς πράξεις τρομοκρατίας.  
  
Η Λωζάνη προστάτευσε επίσης τους ελληνικούς πληθυσμούς της Ίμβρου και της Τένεδου. Η συνθήκη της Λωζάνης παραχώρησε στην Τουρκία τον έλεγχο στα νησιά αυτά, υπό τον όρο ότι η Τουρκια θα προστατεύει τον ελληνικό χαρακτήρα - και μόνο τον ελληνικό ή τον πλειοψηφικό ελληνικό πληθυσμό - των νησιών.    
  
Αντί αυτού η Τουρκία στη συνέχεια λιμοκτόνησε τους Έλληνες της Ιμβρου και Τένεδου, κλείνοντας βίαια τις επιχειρήσεις τους (με τη θέσπιση αυθαίρετων νόμων, κατά παραβίαση της Λωζάνης, που περιόριζαν την απασχόληση στα νησιά μόνο σε εθνοτικά Τούρκους), και έφερε μεγάλο αριθμό Τούρκων - και των Γκρίζων Λύκων Τρομοκρατών - για να εκδιώξει τους Έλληνες με τη χρήση ασταμάτητων πογκρόμ και τρομοκρατίας, καθιστώντας τους αυτόχθονες Έλληνες ουσιαστικά εξαφανισμένους στην Ίμβρο και στήν Τένεδο.
   
Η Λωζάνη προστάτευσε επίσης τα δικαιώματα των μειονοτήτων στην Τουρκία στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση στη μητρική τους γλώσσα. Οι Τούρκοι κατοχύρωσαν την παραβίαση αυτής της συμφωνίας που υπέγραψαν (και ως τυπικοί Τούρκοι και Ισλαμιστές που είναι, παραβίασαναμέσως την Συνθήκη της Λωζάνης ) στο σύνταγμά τους ορίζοντας: "Άρθρο 42.9: Καμία άλλη γλώσσα εκτός της τουρκικής δεν επιτρέπεται να διδάσκεται στους Τούρκους πολίτες ως μητρική τους γλώσσα.
    
Η Τουρκία λογοκρίνει επίσης τα κανάλια μέσων ενημέρωσης σε μειονοτικές γλώσσες και θεσπίζει συχνά πογκρόμ εναντίον εκδοτικών οίκων και ειδησεογραφικών μέσων που τολμούν να χρησιμοποιήσουν μη τουρκική γλώσσα, καθώς επίσης συλλαμβάνουν, φυλακίζουν, ακόμη και βασανίζουν, μέλη της-ως παράδειγμα Κουρδικής-μειονότητας στην Τουρκία (από αγρότες και φοιτητές, ανάμεσά τους, ως και από παιδιά σέ βουλευτές) για το μόνο «έγκλημα» της ομιλίας της μητρικής τους γλώσσας.
Ως εκ τούτου, στίς μειονότητες στην Τουρκία δεν επιτρέπεται η πρωτοβάθμια εκπαίδευση στη μητρική τους γλώσσα, κατά άμεση παραβίαση της Λωζάνης.
   
Τέλος, στη συνθήκη της Λωζάνης, οι Τούρκοι επίσημα απόσυραν ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ τους για την Κύπρο.
   
Όχι μόνο οι Τούρκοι παραβίασαν τη Λωζάνη επεμβαίνοντας πολιτικά για να προσπαθήσουν να κλέψουν την Κύπρο για τους ίδιους τη δεκαετία του 1950, αφού είδη είχαν παραχώρησει όλες τις διεκδικήσεις/αξιώσεις τους στη Συνθήκη της Λωζάνη, αλλά επίσης την παραβίασαν ξανά με κάθε επόμενη πολιτική παρέμβαση και με την εισβολή τους το 1974 χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία την προστασία των μειονοτήτων με τις οποίες είχαν κόψει επίσημα τους δεσμούς τους στη Λωζάνη.
   
Ομοίως, η συνεχιζόμενη κατοχή τους στην Κύπρο είναι απόδειξη του γεγονότος ότι χρησιμοποιούν τη συνθήκη της Λωζάνης ως αντιπαράθεση, και έως ότου οι Τούρκοι διορθώσουν τις πολυάριθμες παραβιάσεις της συνθήκης, από τις οποίες μόνο μερικές ανέφερα εδώ, θα έπρεπε να σταματήσουν να απαιτούν δικαιώματα που υπερβαίνουν τις πραγματικές επιχορηγήσεις της συνθήκης της Λωζάνης.
   
Τό γεγονός είναι, ακόμη και οι Τούρκοι δεν είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να διαβάζουν λανθασμένα τη Συνθήκη, ούτε αγνοούν τις πολυάριθμες παραβιάσεις τους και τα ακόμη πιό πολυάριθμα εγκλήματά τους. Πράγματι, διδάσκουν την αιματηρή ιστορία τους και τις παραβιάσεις τους των διαφόρων Συνθηκών με υπερηφάνεια.
 
Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Οι Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα απολαμβάνουν περισσότερα δικαιώματα από τους μη Μουσουλμάνους στην Τουρκία και στα τουρκικά κατεχόμενα εδάφη - όπου και καθάρισαν εθνοτικά τους Έλληνες από την τουρκοκρατούμενη Κύπρο ΜΕΤΑ την υπογραφή της Λωζάνης - και ενώ συνεχίζουν να σφάζουν Κούρδους χωρικούς και ιατρούς σε όλα τα μέρη που οι Τούρκοι έχουν βάλει τη μπότα τους.    
   
Ωστόσο, απαιτούν περισσότερα λεγόμενα δικαιώματα.
  
Γιατί; 

Διότι πάντα θα απαιτούν περισσότερα!
 
Εξηγώ:
 
Όταν ο Χίτλερ ήθελε να εισβάλει στην Ευρώπη, για το επιτύχει έπρεπε να διαμελίσει τη γειτονική Τσεχοσλοβακία και να καταβάλει, τα υψίστης γεωπολιτικώς και συρατηγικής αμμυντικής αξίας φοβερά βουνά του Σουντέτεν(ως ήταν για εμάς οι Θερμοπύλες) σε στρατηγικό έδαφος των Ναζί. 
 
Έτσι φύτεψε Ναζί επικεφαλείς στις τοπικές επιτροπές για να οργανώσουν τις εθνοτικά γερμανικές μειονότητες της Τσεχοσλοβακίας (που ζούσαν στα βουνά Σουντέτεν) προτρέποντας τους να απαιτούν δυνατά «τα δικαιώματά τους». Φυσικά, δεν είχε σημασία ότι αυτή η μειονότητα ήταν απόλυτα ενσωματωμένη σε μια ανθηρή ισότιμη δημοκρατική τσεχική κοινωνία και είχε ήδη ίσα δικαιώματα.
  
Ο στόχος ήταν να απαιτηθούν τόσα πολλά «δικαιώματα» που οι απαιτήσεις αυτές να ειναι ανέφικτες, σκοπίμως ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ικανοποιηθούν ποτέ. 
  
Με κάθε παραχώρηση δικαιωμάτων πέραν της ισότητας που έδωσαν οι Τσέχοι, οι ηγέτες της γερμανικής μειονότητας που εγκαταστάθηκαν από τον Χίτλερ ζητούσαν όλο και περισσότερα,...,ταυτοχρόνως ΟΠΛΟποιώντας προς όφελος τους, τα ξένα ΜΜΕ, δημιουργώντας μια ψεύτικη αφήγηση για μια «καταπιέσμένη γερμανική μειονότητα» που κακοποιούνταν από ένα «σκληρό διακριτικό Τσεχικό κράτος», και έτσι η φωτιά προπαγανδας τροφοδοτήθηκε από τα ψεύδη τους, και ο κόσμος έπεσε θύμα της προπαγάνδας μέχρι ακόμα και οι σύμμαχοι της Τσεχοσλοβακίας: η Γαλλία και η Βρετανία, και ακολουθώντας τους η Ρωσία και τα υπόλοιπα μέλη τών Ενωμένων Εθνών ψήφισαν να διχοτομήσουν την Τσεχοσλοβακία για να «προστατεύσουν τα δικαιώματα της φτωχής καταπιεσμένης γερμανικής  μειονότητας», παραδίδοντας τα Σουντέτεν βουνά, ζωτικής αμυντικής περιοχής της Τσεχοσλοβακίας, στον Χίτλερ.  
 
Η Γαλλία και η Βρετανία καθησύχασαν την Τσεχοσλοβακία με την υπόσχεση και δέσμευση τους, αφότου την εξανάγκασαν να διαμελιστεί και να παραδώσει αμαχητί το Σουντετεν βουνό της, οτι δεν θα την εγκαταλείψουν εάν οι Γερμανία της επιτεθεί. 
Αλλα την εγκατέλειψαν. 
   
Μόλις εβδομάδες αργότερα, η ναζιστική πολεμική μηχανή συνέτριψε την ακρωτηριασμένη προδομένη Τσεχοσλοβακία, που δεν υπήρχε πιθανότης επιβίωσής της, χωρίς πια την άμυνα που της προσέφεραν τα Σουντέτεν βουνά της, και ως φυσικό αδιαπέραστος φρούριο, και ως περιοχή αποθηκεύσεως οπλισμών προς υπεράσπισης της. 
Με την κατοχή του βουνού Σουντέτεν ο Γερμανικός ναζιστικός στρατός κύλησε σαν οδοστρωτήρας πάνω στην υπόλοιπη Ευρώπη.
 
Η ιστορία επαναλαμβάνεται. 
 
Οι Τούρκοι εγκατέστησαν τους επικεφαλής του κόμματος Kibris Turktur στην Κύπρο για να κλέψουν την Κύπρο για την Τουρκία, κατά γράμμα, όπως ακριβώς έκαναν οι γερμανοί, στη Τσεχοσλοβακία. 
  
Στο όνομα της «προστασίας των δικαιωμάτων» μιας τουρκικής μειονότητας που ψευδώς ισχυρίστηκαν ότι αντιμετωπίζει διακρίσεις, διέλυσαν τις κοινότητες, απαγορεύοντας στους Τουρκοκύπριους να κάνουν επιχειρήσεις με τους Έλληνες γείτονές τους.
Προκάλεσαν πογκρόμ εναντίον Ελλήνων στην Κύπρο και σε κάθε τόπο όπου βρίσκονταν Τούρκοι.    
  
Οι Τούρκοι, υπό την καθοδήγηση Βρετανών διπλωματών, παρουσίασαν μια ψευδή εικόνα στον παγκόσμιο Τύπο και τον ΟΗΕ μιας άθλιας τουρκικής μειονότητας που αντιμετώπιζε βάναυση καταπίεση από την ελληνική πλειοψηφία, και μέσω ψεμάτων και τοπικής τρομοκρατίας, οι Τούρκοι δημιούργησαν μια κυβέρνηση στην Κύπρο που ήταν σίγουρο ότι 
0. θα αποτύχει, 
0. Δημιούργησε ένα μόνιμο μπλοκ στην επανένωση Κύπρου με την μάνα Ελλάδα και 
0. έφερε την Τουρκία ξανά στις κυπριακές υποθέσεις ως "εγγυητική δύναμη" κατά παράβαση της Λωζάνης.
Το σκηνικό δημιουργήθηκε για την αιματηρή τουρκική εισβολή του 1974.....Το ίδιο σχέδιο, κατά γράμμα, που χρησιμοποίησε ο Χιτλερ στην Τσεχοσλοβακια για την εισβολή του στην Ευρώπη. 
 
Τα τελευταία χρόνια οι Τούρκοι εγκατέστησαν Μουφτήδες στη Θράκη .....
 
Αυτοί οι Μουφτήδες έχουν αρχίσει να δημιουργούν μια ψεύτικη εικόνα μιας τουρκικής μειονότητας που κακοποιείται και καταπιέζεται από την ελληνική πλειοψηφία. Έχουν ήδη αρχίσει να οπλίζουν τους ΜΚΟ, τον ξένο τύπο, και αυτά τα άσπονδα όργανα, με την σειρά τους θα φέρουν ισχυρά έθνη ή συλλογές εθνών να ευθυγραμμιστούν με την Τουρκική  προπαγάνδα τους. 
   
Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι αυτή η φάρσα αλλά και τα δηλητηριώδη ψέματα προορίζονται αυστηρώς και μόνον για την τουρκική εγχώρια κατανάλωση, για να αναζωογονήσουν τη χαλαρή εικόνα του Ερντογάν. Αυτή η προπαγάνδα οχετών ψεμάτων είναι μια πρώιμη φάση σε μια συχνά επαναλαμβανόμενη μορφή προπαγανδιστικού πολέμου που διαρκεί χρόνια, ακόμη και δεκαετίες και τελειώνει με το θύμα(Ελλάδα) αυτής της επίθεσης προπαγάνδας, να τεμαχίζεται, ή(ως η Τσεχοσλοβακία) - εάν η Ελλάδα αρνείται να ξαπλώσει δουλικά υπάκουη και να διαμελιστεί - τότε διεθνώς, σύμμαχοι και οργανισμοί,  θα απομονώσουν την Ελλάδα ως έθνος εις κατάσταση ρατσιστικούαπαρτχάιντ. 
  
Η βιομηχανία του ψέματος λειτουργεί με καλά λιπαντικά μηχανήματα και τα μουσουλμανικά κράτη είναι ειδικοί στη λειτουργία του.

Δεν είναι δύσκολο να δούμε πώς τελειώνει η ιστορία, αν δεν διδαχθούμε από την ιστορία. 
   
Η Δυτική Θράκη θα γίνει το επόμενο Σουντέτεν βουνά και μετά η Βόρεια Κύπρος. Και οι Τούρκοι θα εισβάλουν για άλλη μια φορά.
  
Οι Τούρκοι μπορούν να ισχυριστούν ότι αυτοί οι Μουφτήδες εκλέγονται δίκαια από την τουρκική ή μουσουλμανική παράδοση και υποστηρίζονται από τη Λωζάνη, αλλά αυτό είναι ένα τριπλό ψέμα για πολλούς λογους:
0. Δέν υπάρχουν ελεύθερες δίκαιες εκλογές πουθενά όπου απλώνει το μακρύ χέρι του ο Ερντογάν, όπως δείχνει το πρόσφατο σκάνδαλο που αποκάλυψε τον καθορισμό των εκλογών του Τατάρ στην Κύπρο. Αυτοί οι Μουφτήδες είναι εργαλεία της Τουρκίας, όπως και ο Τατάρ στην Κύπρο, όπως οι ηγέτες των γερμανικών αντιπροσώπων στην Τσεχοσλοβακία ήταν φυτά/εργαλεία των Ναζί, και οι επικεφαλείς του Kibris Turktur στην Κύπρο ήταν επίσης εργαλεία της Τουρκίας.
0. Η τουρκική, οθωμανική και η πλειοψηφική ισλαμική παράδοση έχει τους Μουφτήδες διορισμένους από την κυβέρνηση της χώρας στην οποία κατοικούν, ακόμη και όταν αυτή η κυβέρνηση δεν έχει μουσουλμανικό στοιχείο. (π.χ. οι Βρετανοί και ο Μουφτής Χουσεϊνί).
0. Η Συνθήκη της Λωζάνης παρέχει προσωπικά θρησκευτικά και κοινωνικά, ΜΑ ΟΧΙ πολιτικά δικαιώματα στις μειονότητες και δεν κάνει καμία αναφορά σε μια τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα μήτε κάνει αναφορά  στο διορισμό μουφτή.
0. Η Τουρκία παραβιάζει αδιάκοπα τόσο τα ανθρώπινα δικαιώματα όσο και τη Συνθήκη της Λωζάνης. Εάν θέλει να προβάλει αξιώσεις σε αυτά τα θέματα, πρέπει να αποκαταστήσει τη συμμόρφωσή της με τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ίδια τη Συνθήκη. 

Εάν δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε μια επανάληψη της μοίρας της Τσεχοσλοβακίας ή της Κύπρου-διαμελισμό και εισβολή-δεν αρκεί να είμαστε ουσιαστικά αθώοι από τους ψεύτικους ισχυρισμούς της Τουρκίας, και ΑΘΩΟΙ που είμαστε, πρέπει να το κάνουμε γνωστό στον κόσμο, χωρίς να μας σπρώχνουν οι σύμμαχοι και εταίροι να πράττουμε κοινωνική αυτοκτονία παραχωρώντας υπερβολικά δικαιώματα στούς Τουρκους για να ικανοποιήσουμε τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των φυτών/εργαλείων  του Ερντογάν και την ηρεμία των αδιάφορων εταίρων. 

Αν υποθέσουμε ότι ο ΟΗΕ θα μας προστατεύσει από μια τέτοια αποτρόπαιη Τουρκική αδικία, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι παρά τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις των συνθηκών της Τουρκίας, την κατάληψη της Κύπρου και τμημάτων της Συρίας, της Αρμενίας, και του Κουρδιστάν κ.λπ., τα ΒΙΑΙΑ πογκρόμ της Τουρκίας και τις γενοκτονίες μειονοτήτων της, την χορήγηση χρηματικών επενδύσεων σε τρομοκρατικές οργανώσεις, τίς συνεχείς απειλές για εισβολή στην Ελλάδα σε κρατικά ΜΜΕ κ.λπ., παρά όλα αυτά, ΔΕΝ υπάρχουν κατάλογοι ψηφισμάτων του ΟΗΕ που να καταδικάζουν την Τουρκία.
  
Η Ηθική Δύναμη του ΟΗΕ έχει εκφυλιστεί σε ΑΝΗθικη Φάρσα.
Με απλά λόγια, ο ΟΗΕ βρίσκεται κάτω από το δάχτυλο του 60+ ισχυρού μουσουλμανικού μπλοκ και του ισχυρού μπλοκ 113+ μη-δεσμευμένων εθνών-το οποίο ψηφίζει με συμπάθεια και/ή εκβιασμό πετρελαίου με το μουσουλμανικό μπλοκ, τα οποία αποτελούν από κοινού πλειοψηφία του ΟΗΕ, και αυτό δεν συμπεριλαμβάνει τα ευρωπαϊκά έθνη (Γερμανία, Βρετανία ...) και τις παγκόσμιες υπερδυνάμεις (Αμερική, Κίνα, Ρωσία ...) που, για τα δικά τους διεφθαρμένα συμφέροντα, χαίρονται να ταΐζουν ως μεζέ μικρά έθνη όπως η Ελλάδα στους αλιγάτορες (συνήθως ισλαμιστές). 

Οι, Ευρωπαίοι, ΗΠΑ, τα 60+ισλαμικά έθνη, ο ΟΗΕ συν τα μπλόκς, συν Κίνα, Ρωσία, όλοι αυτοί οι αλιγάτορες κάνουν χάρη στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ αλιγάτορες.

Πρέπει με κάποιο τρόπο να κερδίσουμε τον πόλεμο της προπαγάνδας. Η προπαγάνδα έχει μεγαλύτερη σημασία από γεγονότα στην πολιτική πραγματικότητα του σήμερα.
(Και όταν τα γεγονότα υποστηρίζουν την προπαγάνδα, τόσο το καλύτερο:        
  
Έτσι, εάν οι Τούρκοι κάνουν ένα εικονικό μουσείο για τους νεκρούς τους εισβολείς  στην ελληνική επανάσταση, θα πρέπει να κάνουμε ένα, παγκοσμίως προσβάσιμο μουσείο για την Χίο και για κάθε άλλη σφαγή. Εάν οι Τούρκοι χρησιμοποιούν τη δύναμη της τηλεόρασης για να δαιμονοποιήσουν τους Έλληνες - και το κάνουν-μια τέτοια τηλεοπτική σειρά είναι η αγάπη του Ερντογάν-θα πρέπει να κάνουμε μια τηλεοπτική σειρά για την ερήμωση της Ίμβρου και της Τένεδου, για την γενοκτονία της Μικράς Ασίας και του Πόντου, για την εισβολή στην Κύπρο, όχι μόνο για την ελληνική κατανάλωση αλλά και για τούς Αγγλόφωνους, για την Παγκόσμια κατανάλωση, γιατί μέσω της Αγγλικής γλώσσας φτάνει σε όλον τον κόσμο.)
   
Και πρέπει να είμαστε αρκετά οπλισμένοι και εκπαιδευμένοι και αρκετά αποφασισμένοι για να κερδίσουμε τον φυσικό πόλεμο εάν δεν κερδίσουμε τον πόλεμο προπαγάνδας, ή αν η Τουρκία αποφασίσει να εγκαταλείψει τα Ανύπαρκτα προσχήματα ανθρωπισμού, και προσπαθήσει με θράσος να πάρει με την βία αυτό που δεν μπορούσε να πάρει με τα ψέματα.

 

Κολοκοτρωναίος - Κ.Σ.

«Πᾶνος»

2 σχόλια:

  1. κὀψτε τήν μισθοδοσία τῶν βασιβουτζούκων,
    τήν Κωνσταντινούπολη τήν κυρίευσαν οἱ γεννίτσαροι ἐδῶ μᾶς πολιορκοῦν ἀπό μέσα οἱ βασιβουτζοῦκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κολοκοτρωναίϊκα τα γράφει ο πατριώτης σχολιογράφος και εύτολμα, αλλά και τεκμηριωμένα μιλά με την γλώσσα της αλήθειας. Συνέχισε. ΕΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή