Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Νίκος Ἀντωνιάδης: ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ;;

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 306 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ…

Πιστεύω ότι το καλύτερο που έχει να κάνει το Υπουργείο Υγείας και η κυβέρνηση είναι να ανακαλέσει το συντομότερο τις αποφάσεις των υγειονομικών. Το αλαλούμ με τα τεστ στους εμβολιασμένους, τα οποία δεν είχαν επιβληθεί, μετά επιβλήθηκαν, και μετά το σάλο που δημιούργησα, τα πήρατε πίσω, εκτός του ότι παρέχει μία ακόμα ισχυρότατη απόδειξη της απάτης και ότι η όλη διαχείριση της κατάστασης ουδεμία σχέση έχει με την ιατρική επιστήμη αλλά είναι καθαρά πολιτική, εγείρει και ποινικές ευθύνες.

Γιατί προσέξτε. Εφόσον ελήφθη αίφνης η απόφαση να υποβάλλονται οι υγειονομικοί σε ένα τεστ εβδομαδιαίως, χωρίς κανείς από τους “ειδικούς” να μας εξηγήσει τι ακριβώς άλλαξε και επιβλήθηκε αυτή η υποχρέωση για την αποτροπή της διασποράς του ιού στα νοσοκομεία από τους εμβολιασμένους υγειονομικούς, αυτό σημαίνει ότι μέχρι την επιβολή αυτή κάποιοι διέπραξαν το έγκλημα της έκθεσης κατά το άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα. 

Σωστά δεν τα λέω;

Το γεγονός ότι μέσα στις δύο – τρεις μέρες που εγώ “ανέβηκα στα κάγκελα” για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, αποφασίσατε να πάρετε πίσω το μέτρο, ενώ είναι ηλίου φαεινότερο ότι τίποτα από επιστημονικής απόψεως και επιδημιολογικών δεδομένων δεν θα μπορούσε να έχει αλλάξει στα 24ωρα αυτά, απλά ενισχύει την πεποίθηση όλων για το γεγονός ότι η κυβέρνηση διαχειρίζεται σε καθαρά πολιτικό επίπεδο την υπόθεση των υγειονομικών.

Για να μην καθόμαστε τώρα και ψαχνόμαστε και χάνουμε χρόνο, δεν θα ήταν καλύτερα να ανακληθούν οι αναστολές μία ώρα νωρίτερα; Ήδη χθες, κύριε υπουργέ, είπατε ότι εξαντλήσατε την υποχρεωτικότητα, κάτι είπατε για “νέα στοιχεία που έρχονται”, σε καλό δρόμο είμαστε.

Οι υγειονομικοί αυτοί είναι χιλιάδες. Και οδηγούνται στην εξαθλίωση. Παράλληλα, η αναστολή εργασίας τόσων χιλιάδων εργαζομένων στα νοσοκομεία, δημιουργούν τεράστια προβλήματα στη λειτουργία τους με αποτέλεσμα να τίθεται σε τεράστιο η υγεία χιλιάδων ασθενών.

Μήπως λοιπόν να το επισπεύδαμε…;

Πηγή:https://nikosantoniadis.tv/

«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου