Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Βρισκόμαστε στη μέση μιας μεγάλης βιολογικής καταστροφής »: ο ειδικός στον COVID, Δρ Peter McCullough (Μέρος 1ο)

 
Dr. Peter McCullough
 
Σε μια περιεκτική διάλεξη, ο Δρ Peter McCullough παρουσίασε ανησυχητικά στοιχεία σχετικά με τα εμβόλια COVID, την κακοδιαχείριση και την απάτη των εθνικών υγειονομικών αρχών, τον "θεραπευτικό μηδενισμό" που ασκείται στα νοσοκομεία και την επείγουσα ανάγκη ενεργού αντίστασης.

Ο διακεκριμένος ιατρός Dr. Peter McCullough έδωσε πρόσφατα μια καλά τεκμηριωμένη διάλεξη σχετικά με την "καταστροφή" των εμβολίων "γονιδιακής μεταφοράς" COVID-19, το "γεμάτο όπλο" της πρωτεΐνης spike που παράγουν και την υψηλή αποτελεσματικότητα των πρώιμων θεραπειών.  

Περιέγραψε επίσης λεπτομερώς τις ατασθαλίες, τις απάτες και τις συγκρούσεις συμφερόντων που διαπράχθηκαν από Αμερικανούς ιατρικούς αξιωματούχους.

Ο McCullough, ο οποίος έχει υποστηρίξει ότι είναι η κορυφαία αυθεντία στον κόσμο στο θέμα, έδωσε τον τόνο των παρατηρήσεών του όταν άρχισε να απευθύνεται σε μια γεμάτη αίθουσα χορού ξενοδοχείου στο Μίσιγκαν στις 24 Σεπτεμβρίου.
"Νομίζω ότι ο λόγος για τον οποίο είμαστε όλοι εδώ είναι ότι έχουμε την αίσθηση ότι κάτι πολύ κακό συμβαίνει στον κόσμο. Και είμαι εδώ για να σας πω ότι πιστεύω ότι έτσι είναι", είπε.  

"Αν αισθάνεστε ένταση αυτή τη στιγμή και αισθάνεστε κάποια συναισθηματική δυσφορία και αν αισθάνεστε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά ... νομίζω ότι οι αντιλήψεις σας είναι σωστές", συνέχισε ο γιατρός.

"Και αν οι αντιλήψεις σας είναι σωστές, τώρα είναι η ώρα για δράση".
 

Ο McCullough εξήγησε με ψυχραιμία πώς του αφαιρούνται οι επαγγελματικοί του τίτλοι.

"Σήμερα μου αφαιρέθηκε η ιδιότητα του συντάκτη του περιοδικού Cardiorenal Medicine, ενός περιοδικού με έδρα την Ελβετία, και τον τελευταίο χρόνο έχασα τη δουλειά μου σε ένα μεγάλο σύστημα υγείας, χωρίς καμία εξήγηση και χωρίς τη δέουσα διαδικασία", είπε.

"Μου αφαιρέθηκε κάθε τίτλος που είχα ποτέ σε αυτό το ίδρυμα. Έχω λάβει απειλητική επιστολή από το Αμερικανικό Κολέγιο Ιατρών, [και] απειλητική επιστολή από το Αμερικανικό Συμβούλιο.

Αυτό συνέβη λόγω της "νόμιμης" συμμετοχής του "σε ένα θέμα δημόσιας σημασίας", είπε.

"Αυτό που κάνουμε είναι νόμιμο", είπε στην κατάμεστη αίθουσα χορού.

"Αυτό που δεν είναι νόμιμο και αυτό που δεν είναι σωστό, είναι αυτό που συμβαίνει σε σχέση με τη λογοκρισία και την απειλή αντιποίνων".

Ο McCullough προέβλεψε ότι τα οκτώ επαγγελματικά ακρωνύμια πίσω από το όνομά του, "θα διαγράφονται σταδιακά". Αυτό "θα συμβεί επειδή υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις σε δράση, πολύ πιο ισχυρές από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε, που επηρεάζουν οποιονδήποτε βρίσκεται σε θέση εξουσίας".

Εξηγώντας περαιτέρω το ιστορικό του, περιέγραψε πώς στο μακρινό παρελθόν του ήταν "στη συμβουλευτική ομάδα του προέδρου Κλίντον για την υγειονομική περίθαλψη" και είχε βρεθεί "επί επτά ώρες στο C-SPAN και τον έψηναν οι γερουσιαστές". Και έτσι, εξήγησε, "δεν είμαι νέος στην εθνική σκηνή".

Επειδή χρειαζόταν "ένα παράθυρο στην Αμερική", ο McCullough ξεκίνησε πρόσφατα τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή και podcast στο America Out Loud. Τώρα μπορεί να μεταδίδει γρήγορα σημαντικές ιατρικές πληροφορίες- τα ιατρικά περιοδικά, στα οποία είναι συντάκτης σε δύο, απευθύνονται σε γιατρούς και χρειάζονται πολύ χρόνο για να δημοσιευτούν.


Η απουσία εκθέσεων ασφαλείας "ένα στοίχημα με εξαιρετικές επιπτώσεις" 

Ο κ. McCullough τόνισε ότι η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας σε κάθε βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων των τομέων της αυτοκινητοβιομηχανίας και των κατασκευών. Είπε ότι είναι "πέρα από εκπληκτικό" το γεγονός ότι "έχει γίνει έγχυση μιας ουσίας στον οργανισμό των μισών Αμερικανών και δεν έχει γίνει ακόμη έκθεση στην Αμερική για την ασφάλεια".

Αυτό "δεν συνέβαινε το 1976" για την εκστρατεία εμβολιασμού κατά της γρίπης των χοίρων, είπε. Μετά την εμφάνιση 25 θανάτων και 550 περιπτώσεων συνδρόμου Guillain-Barre, η κυβέρνηση την έκλεισε. Αν και συζητήθηκε αν το εμβόλιο προκάλεσε ή όχι τη βλάβη, "δεν είχε σημασία", υπενθύμισε ο γιατρός.  

"Ανεξήγητοι θάνατοι [συνέβησαν, οπότε] δεν είχε σημασία. Έκλεισε το πρόγραμμα, [δεν είναι] ασφαλές. Θεωρήθηκε μια πανωλεθρία".

Σήμερα, δοκιμάζοντας τη νέα τεχνολογία, όχι μόνο στο έθνος, αλλά και στον κόσμο, η κυβέρνηση και οι μεγάλες φαρμακευτικές αρχές αναλαμβάνουν "ένα στοίχημα με εξαιρετικές συνέπειες", δήλωσε ο McCullough. 
 
"Το στοίχημα είναι η γενετική τεχνολογία μεταφοράς γονιδίων. Ο FDA [Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων] θεωρεί τα σημερινά αμερικανικά εμβόλια, Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, ως τεχνολογία μεταφοράς γονιδίων".

Ο McCullough εξήγησε πώς λειτουργούν αυτές οι τεχνολογίες μεταφοράς γονιδίων. Εξέφρασε επίσης την ανησυχία του ότι, αν και "κανονικά ένα αγγελιοφόρο RNA χρησιμοποιείται μία φορά και απορρίπτεται", με αυτές τις ενέσεις mRNA από την Pfizer και τη Moderna, το αγγελιοφόρο RNA "χρησιμοποιείται ξανά και ξανά ... και παραμένει στα κύτταρα για [πολύ] μεγάλο χρονικό διάστημα".

"Συνεργαζόμαστε με επιστήμονες σε όλο τον κόσμο και υπάρχει πλέον η πεποίθηση ότι το αγγελιοφόρο RNA μπορεί να επιβιώσει της κυτταρικής διαίρεσης [και] έτσι ένα γονικό κύτταρο μπορεί να το δώσει στα θυγατρικά κύτταρα", εξήγησε.

"Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία, έχουμε ένα βιολογικό προϊόν που λέει στο σώμα μας να παράγει μια μη φυσιολογική πρωτεΐνη", είπε.

Το mRNA εισέρχεται στα κύτταρα και τα αναγκάζει να δημιουργήσουν πρωτεΐνες αιχμής, ένα "είδος "γεμάτου όπλου", αν θέλετε. ... Είναι πλέον γνωστό ότι η ίδια η πρωτεΐνη spike είναι ανεξάρτητα παθογόνος: προκαλεί η ίδια βλάβη" στα κύτταρα στα οποία παράγεται και στη συνέχεια κυκλοφορεί στο σώμα για περίπου δύο εβδομάδες.

"Καθώς η πρωτεΐνη αυτή κυκλοφορεί, βλάπτει τα όργανα, βλάπτει τα ενδοθηλιακά κύτταρα, τα κύτταρα του αίματος, προκαλεί πήξη του αίματος", δήλωσε ο McCullough.  

"Δεν υπάρχει τίποτα καλό στην πρωτεΐνη ακίδα. Είναι θανατηφόρες".  
 
"Κολοσσιαίο σφάλμα" η παράλειψη ανεξάρτητων συμβουλίων παρακολούθησης της ασφάλειας

 Ο McCullough κατήγγειλε την έλλειψη ανεξάρτητων ρυθμιστικών αρχών ασφαλείας για την παρακολούθηση της κατάστασης.

 "Εάν δεν έχουμε συμβούλια ασφαλείας, συμβούλια παρακολούθησης της ασφάλειας δεδομένων, επιτροπές κρίσιμων συμβάντων, επιτροπές ανθρώπινης δεοντολογίας, που να έχουν οριστεί σε αυτά τα προγράμματα, δεν έχουμε καμία ελπίδα να τα κλείσουμε ή έστω να τα αξιολογήσουμε για την ασφάλεια", είπε.

"Δεν αστειεύομαι όταν λέω ότι οι κυβερνήσεις μας το όφειλαν από την αρχή να έχουν ένα Συμβούλιο Παρακολούθησης Ασφάλειας Δεδομένων (DSM). Πού είναι το DSM;"  

Οι μόνοι ελεγκτές αυτή τη στιγμή είναι ο FDA, το CDC [Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων] και οι φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν συμφέροντα στο αποτέλεσμα, εξήγησε.  

"Ποτέ δεν αφήνουμε την εταιρεία να αποφασίσει για την αιτιότητα ενός προβλήματος. Ποτέ δεν αφήνουμε μια εταιρεία να μας πει αν ένα προϊόν είναι ασφαλές", δήλωσε ο McCullough.

"Η μη ύπαρξη Συμβουλίου Παρακολούθησης Ασφάλειας Δεδομένων θα μείνει στην ιστορία ως κολοσσιαίο σφάλμα στη δημόσια υγεία", συνέχισε.  

"Πώς στο καλό μπορούμε να πάρουμε τους χορηγούς του προγράμματος, το FDA, το CDC, την Pfizer, τη Moderna, και να τους αφήσουμε να είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια; Και ακόμη χειρότερα, πώς μπορούμε να τους αφήσουμε να μην συντάξουν ποτέ έκθεση για την ασφάλεια; Ποτέ δεν κάνουμε ενημέρωση τύπου για την ασφάλεια, τίποτα".

Ο διακεκριμένος ιατρός περιέγραψε επίσης τους γιατρούς που συναντά ως ντροπιασμένους και μπερδεμένους, ιδίως όσον αφορά την ένεση εγκύων γυναικών με τα πειραματικά εμβόλια.

"Έχω πολλές επαφές με γιατρούς", δήλωσε ο McCullough.   

"Δεν [γνωρίζω] ούτε έναν γιατρό που να μπορεί να με κοιτάξει στα μάτια και να υποστηρίξει αυτό που γίνεται σε έγκυες γυναίκες. Αυτό που βλέπω στα μάτια τους είναι φόβος, ντροπή, ενοχή. Ξέρουν ότι κάνουν λάθος, αλλά είναι μπερδεμένοι".

Σύμφωνα με τον McCullough, πολλοί γιατροί και ιατρικό προσωπικό βρίσκονται σήμερα "σε έκσταση".  

"Βρίσκονται σε μια μαζική ψύχωση και είναι παγκόσμια", δήλωσε.

"Είναι σε απόλυτη σύμπνοια. Σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Είναι φοβισμένοι. Είναι μπερδεμένοι. Είναι κάπως μπερδεμένοι. Δεν μπορούν πραγματικά να εξηγήσουν ή να δικαιολογήσουν αυτό που κάνουν".  
 
Όταν πιέζεστε να πάρετε το εμβόλιο, επικεντρωθείτε στην έλλειψη εκθέσεων ασφαλείας

Ο McCullough έχει προεδρεύσει σε 24 επιτροπές παρακολούθησης της ασφάλειας των δεδομένων και συμβουλεύει όσους ερωτώνται τι πιστεύουν για τα νέα εμβόλια να επικεντρωθούν στην έλλειψη αναφορών για την ασφάλεια.  

"Ακούστε, με ανησυχεί ότι δεν έχει γίνει καμία αναφορά", προτείνει λέγοντας.

"Το CDC και ο FDA έχουν στην κατοχή τους όλα τα δεδομένα. Εσείς δεν τα έχετε. Αυτοί κατέχουν όλα τα δεδομένα. Πού είναι η κάρτα αναφοράς; Δουλεύουν για εμάς. Απαιτήστε το", συνέχισε.  

"Κάθε φορά που έρχεστε αντιμέτωποι με αυτό: "Ω, ο εργοδότης μου θέλει να κάνω ένα εμβόλιο. [Ρωτήστε] 'Πού είναι η κάρτα αναφοράς από το CDC και το FDA;' Απαιτήστε μια κάρτα αναφοράς. Μέχρι να έχουμε διαφάνεια στα δεδομένα, αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να διορθωθεί".

Για να υπογραμμίσει τη σημασία της ασφάλειας, παρέθεσε ένα έγγραφο που αποδεικνύει ότι η πιθανότητα να νοσηλευτεί ένας νέος με μυοκαρδίτιδα λόγω των ενέσεων με βάση το γονίδιο "είναι μεγαλύτερη από το να νοσηλευτεί το παιδί αυτό με COVID-19".  

"Δεν μπορείτε να το επινοήσετε αυτό το πράγμα", θαύμασε ο McCullough. "Δεν είναι μια πρόταση που θα δεχόταν κανείς".

Ο γιατρός βλέπει επίσης με κακή διάθεση τις αρχές που ελαχιστοποιούν τη σοβαρότητα των τραυματισμών από τα εμβόλια.

"Το άλλο πράγμα που θεωρώ κακοήθεια είναι να αποκαλείται οτιδήποτε "σπάνιο"", είπε.  

"Ποτέ δεν το κάνουμε αυτό στην κλινική έρευνα. Ποτέ. Ο σωστός όρος στη φαρμακοεπαγρύπνηση για την ασφάλεια είναι 'κορυφή του παγόβουνου'", εξήγησε.  

"Ό,τι βλέπουμε τώρα σε σποραδικές αναφορές είναι 'κορυφή του παγόβουνου'. Το VAERS [Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων] θα μπορούσε να είναι μια υποεκπροσώπηση εκατονταπλάσια ή και περισσότερο.  

"Όταν σκεφτόμαστε ότι έχουμε κάνει κάποια ανάλυση σχετικά με αυτό, χρησιμοποιώντας το CMS [Centers for Medicare & Medicaid Service], σκεφτόμαστε για τη θνησιμότητα -ίσως είναι ένας πολλαπλασιαστής πέντε- αλλά το θέμα είναι ότι ποτέ δεν θα λέγαμε 'σπάνιο'.  Και αυτό που έκανε το CDC ... πολύ ανειλικρινά, είναι ότι όταν είχαν 200 κρούσματα [μυοκαρδίτιδας] τον Ιούνιο, τα διαιρούσαν με όλους όσοι έκαναν το εμβόλιο και έλεγαν: "Είναι σπάνιο". Λοιπόν, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό αν δεν ελέγξετε όλους για μυοκαρδίτιδα, αν δεν κάνετε ηλεκτροκαρδιογράφημα και τροπονίνη. Δεν μπορείς να δηλώσεις ότι δεν έχουν μυοκαρδίτιδα, αν δεν το ελέγξεις".   
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου