Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Αποκάλυψη : Η μισή εκκλησιατική περιουσία περιέρχεται στο Υπερταμείο και υφαρπάζεται από τα ξένα αρπακτικά


Στο Υπερταμείο και από εκεί στα ξένα αρπακτικά με επικεφαλής τους Γερμανούς, μεταφέρεται και η μισή εκκλησιαστική περιουσία. Αυτό διαφαίνεται ξεκάθαρα ύστερα από την συμφωνία μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, για τη σύσταση εταιρείας για την αξιοποίηση της, με συνιδιοκτήτη κατά 50% το ελληνικό δημόσιο.΄

Η απόφαση πάρθηκε σε συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδας μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας την περασμένη Τετάρτη, 3/10/2018.


Αφού η συνάντηση αποκαλύφθηκε από την συστημική εφημερίδα “Έθνος”,
κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι, “η απόφαση για απόδοση των εσόδων της εκκλησιαστικής περιουσίας και στην Εκκλησία, αλλά και στο Κράτος, σε ποσοστό 50%, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση των σχέσεών τους και αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο των διακριτών ρόλων τους”. 

Πρόκειται προφανώς για αστειότητες αφού η απόφαση δεν οφείλεται σε τίποτα άλλο παρά στην αγωνιώδη προσπαθεια των κυβερνητικών τοποτηρητών, να ικανοποιήσουν τις εντολές και ορέξεις των ξένων αφεντικών.

Όλα τα ΜΜΕ,αντιπαρήλθαν και αποσιώπησαν το γεγονός ότι, με την συμφωνία αυτή, το τεράστιο αντίτιμο της μισής εκκλησιαστικής περιουσίας που θα περιέλθει στο δημόσιο, αυτόματα θα μεταφερθεί στο Υπερταμείο υπο των έλεγχο των ξένων αρπακτικών, για την αποπληρωμή μέρους των κίβδηλων χρεών, σύμφωνα με την απόφαση του Eurogroup της 16/7/2017, την οποία έχει αποκαλύψει η Ο.Δ.

Αποκαλύπτουμε εδώ ότι, ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, είχε προωθήσει παλαιότερα την δημιουργία Α.Ε. για την διαχείριση της εκκλησιαστικής περιουσίας, αλλά ο πρόωρος και αδόκιτος θάνατός του, δεν ευόδωσε το σχέδιο του.Αν αυτό είχε γίνει,δεν θα ήταν δυνατόν σήμερα, η μισή περιουσία της εκκλησίας να αποτελεί και αυτή άλλο ένα “πλιάτσικο” από τα ξένα αρπακτικά σε βάρος της υπο κατοχή χώρας μας.

ΟΔΟΣ ΔΡΑΧΜΗΣ

odosdrachmis.gr

Πηγή:https://eleftheroiellines.blogspot.com/2018/10/blog-post_81.html 
«Πᾶνος»

14 σχόλια:

  1. Καλημέρα στην καλόκαρδη παρέα μας !!!

    Υπάρχει κάποιο θέμα με τους λογαριασμούς προφίλ μας ή μόνο εγώ
    τα έχω θαλασσώσει ???

    Τhanos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα συνΕλληνες !!!
    Και καλά τα αριστερά σκουπίδια ο Ιερώνυμος γιατί δεν βγήκε να ενημερώσει τον κόσμο ?? Πρόκειται για την προσωπική του περιουσία ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνο τι συμβαίνει με τον χώρο του τσατ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ναπολέων!
      Τὸ κλείσαμε τὸ τσὰτ, τὸ ἀνακοινώσαμε ἐχθὲς βράδυ.
      Ἐὰν μπεῖς στὸ προφίλ τῆς Ρόης θὰ τὸ δῆς.

      Διαγραφή
  4. Α μάλιστα δεν το ήξερα , θα μπω να το δω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α μάλιστα δεν το ήξερα , θα μπω να το δω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα παιδιά ... γιατί έκλεισε το τσατ του Disqus ? τι παίχτηκε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στὸ προφίλ τῆς Ρόης ἄμα μπεῖς, ἔχει γράψει τοὺς λόγους ποὺ τὸ κλείσαμε!

      Διαγραφή
    2. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα να μου πεις με ποιο τρόπο να δω το προφίλ της Ρόης, γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω τον τρόπο να το εντοπίσω :)

      Διαγραφή
    3. Πρέπει νὰ μπείς στὸ Ντισκὰς στὸν λογαριασμὸ σου, καὶ ἄν ἔχεις κάνει follow τὴν Ρόη, ἀπὸ ἐκεὶ θὰ μπείς στὸ προφίλ της.

      Διαγραφή
  7. Εὐχαριστοῦμε φίλε ἀναγνώστη, γιὰ τὸ κείμενο καὶ τὸ βίντεο, πάρα πολὺ καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή