Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Τι πρέπει να γίνει για να καταλάβετε, ότι η χώρα μας θα γίνει σύντομα παρανάλωμα;


Ο Κουμουτσάκος προανήγγειλε αυτό που φοβόμαστε όλοι. Στην Σμύρνη συγκεντρώνονται ορδές από την Ιντλίμπ με σκοπό να περάσουν στα νησιά μας!

Χρειάζεται να σας υπενθυμίσω περί τίνος πρόκειται; Στην Ιντλίμπ βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι πιο φανατικοί από τους Ισλαμιστές-Τζιχαντιστές . Εδώ και 2 χρόνια συγκεντρώνονται εκεί, καθώς ο στρατός του Άσαντ που απελευθέρωνε τις πόλεις που κατείχαν στην υπόλοιπη Συρία, τους μετέφερε στην Ιντλίμπ με λεωφορεία μαζί με τις οικογένειες τους. 

Οι τζιχαντιστές όλων των οργανώσεων και αποχρώσεων στο Ιντλίμπ ανέρχονται σε 100.000. Εξ αυτών, οι ριζοσπαστικοί ένοπλοι τζιχαντιστές αριθμούν 60.000, στις τάξεις των οποίων βρίσκονται μαχητές από όλο τον κόσμο. Προέρχονται από όλα τα σημεία που έλεγχε στο παρελθόν ο ISIS στη Συρία, πολλοί δε εξ αυτών έχουν πολεμήσει και στο Ιράκ.

Αντιλαμβάνεστε τι λέμε;; Το αντιλαμβάνεστε πλήρως; Οι καημένοι οι "πρόσφυγες" που έρχονται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, είναι γυναίκες και παιδιά των πιο σκληρών Τζιχαντιστών. Μπάζουμε το αυγό του φιδιού μέσα στη χώρα για να το εκκολάψουμε στη στοργική και φιλάνθρωπη αγκαλιά μας. Τώρα, που ο στρατός του Άσαντ εκστρατεύει στην Ιντλίμπ και όλη η ισλαμιστική σφηκοφωλιά πιέζεται και καταρρέει, όλοι αυτοί την κοπανάνε ως "πρόσφυγες" για να έρθουν στην Ελλάδα. 

Ο Ερντογάν, που είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος τους τους χρησιμοποιεί ως όπλο εναντίον της χώρας μας και εμείς εδώ πιπιλάμε το δάχτυλο μας. Ποιος ξέρει τόσα χρόνια πόσους μας έχει στείλει εδώ μέσα και πόσους θα μας στείλει ακόμα, ώστε να αποσταθεροποιηθεί η χώρα!

Επαναλαμβάνω. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! Κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Ανθρωπόμορφα κτήνη που έχουν εκτελέσει και αποκεφαλίσει άπειρους ανθρώπους περπατάνε στο δρόμο δίπλα σας, δίπλα στα παιδιά σας! 

Δεν σας νοιάζει; Δεν σας αγγίζει τίποτα πλέον; Τι πρέπει να γίνει για να καταλάβετε, ότι η χώρα μας θα γίνει σύντομα παρανάλωμα; Ότι μόλις δοθεί το σύνθημα από τον σουλτάνο τα κεφάλια σας, πολλοί από εσάς θα τα κρατάτε στο χέρι; 

Χέστε τους ιδεοληπτικούς που μας έφεραν σε αυτό το χάλι, τους ανεγκέφαλους αριστερούς, τους πουλημένους δεξιούς, διώξτε τις ΜΚΟ επιτέλους! Αφήστε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης να σας καθοδηγήσει. Δεν μπορεί να είστε τόσο, μα τόσο μαλάκες και να κρύβετε το κεφάλι στην άμμο! Αντισταθείτε!!


Γεράσιμος Γερολυμάτος

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/
Πηγή:https://katohika.gr/
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου