Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Δεσπότης κ. Ιερώνυμος Λαρίσης προς τους Μαθητές είπε: «…Το Ευαγγέλιο του αγιασμού των σχολείων είναι το Ευαγγέλιο της κοπάνας του Χριστού …. την κοπάνησε ο Χριστός… τρεις ημέρες… κοπάνα…» Αποκαλυπτικός Λαϊκισμός !!!


Ο νέος Δεσπότης κ. Ιερώνυμος Λαρίσης στον αγιασμό του Μουσικού  Σχολείου απευθυνόμενος προς τους Μαθητές είπε: «…Το Ευαγγέλιο του αγιασμού των σχολείων είναι το Ευαγγέλιο της κοπάνας του Χριστού …. την κοπάνησε ο Χριστός… τρεις ημέρες… κοπάνα…»  Αποκαλυπτικός Λαϊκισμός  
  


   Ο κ. Ιερώνυμος Λαρίσης  αν και είναι καλός χειριστής του λόγου, κατά αντιπαιδαγωγικό τρόπο απευθύνθηκε στους  μαθητές ως λαϊκιστής. Νομίζουμε ότι δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος προσέγγισης των νέων και μάλιστα από επίσκοπο  ταπεινώνοντας  το Ιερό Ευαγγέλιο. 

  Το γεγονός  δεν παύει να είναι ένας αποκαλυπτικός λαϊκισμός των πτυχών της προσωπικότητας του επισκόπου, ίσως να περνούσε ως απαρατήρητος αστεϊσμός, αν δεν είχε δώσει πολύ σοβαρές αρνητικές  αφορμές στο πρόσφατο παρελθόν.

  Ως φαίνεται οι Λαρισαίοι έτυχαν ειδικής εύνοιας από την Σύνοδο ....
    Μακάρι να κάνουμε Λάθος .

       π. Αντώνιος



2 σχόλια:

  1. ΑΠΛΑ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠ ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.!!!!!!!!!!!!!
    ΞΑΝΑ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μὰ αὐτὴ εἶναι ἡ αἰτία ποὺ γίνονται ὅλα αὐτὰ καὶ φτάσαμε σὲ αὐτὴ τὴν κατρακύλα, ἡ ἀδιαφορία καὶ ἡ ἀδράνειά μας καὶ στὰ ἑκκλησιαστικὰ καὶ στὰ ἐθνικὰ.

    Βρίσκουν πρόσφορο ἔδαφος καὶ ἐλεύθερο γενικὰ τὸ πεδίο καὶ κάνουν ὅλοι ὅτι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή