Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Σκότωσε επιτέλους τον ηλίθιο που έχεις μέσα σου....μήπως και σωθεί αυτή η χώρα.

Ελένη Παπαδοπούλου
Αρκεί ένα απλό γεγονός που σε μία άλλη χώρα θα είχε αντιμετωπιστεί έγκαιρα με την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών, χωρίς φανφάρες και παρελκόμενα, για να καταλάβεις πόσο η αριστεροκομμουνίλα έχει ποτίσει τον εγκέφαλο ελληνόφωνων με IQ αμοιβάδας και πόση έκταση έχει αυτή η αασθένεια του μυαλού.

Βουϊζει ο τόπος από τα γελοία υποκείμενα της παρέλασης, όχι μόνο τις δύσμορφες ηλίθιες της Φιλαδέλφειας, αλλά και το άλλο το τσαντιρονούμερο, που δεν ξέρω ποιός κόπανος είχε την φαεινή ιδέα να βάλει σε στρατιωτική παρέλαση να παρελαύνει το πατρινό καρναβάλι των τσαντιριών. 
Και διαβάζεις στα ΜΜΕ "παρέλαση α λα Μόντυ Πάιθον, τί εξηγούν τα κορίτσια", αντί να διαβάζεις οι αλήτισσες. "Έλα μωρέ" λέει ο άλλος, "σιγά το γεγονός, μην δίνουμε σημασία", "καλλιτέχνες είναι τα κορίτσια", "ακούρδιστα στρατιωτάκια", "τί τις θέλουμε τις παρελάσεις;". 

Με δημόσιες δηλώσεις τους δε ένα σωρό πολιτικοί τους υποστηρίζουν και τα λένε σοβαρά. Η Ντόρα βρίσκει υπερβολικό τον ακριβή χαρακτηρισμό που τους έδωσε ο Βούρος που τους είπε "γελοία υποκείμενα", η δε αχλάδω Νοτοπούλου χαρακτηρίζει ακροδεξιούς και ρατσιστές όσους κατηγόρησαν την ελεεινή τσαντίρω που έβγαζε γλώσσα και έκανε σαν ηλίθιο την ώρα της στρατιωτικής παρέλασης.

Όλο αυτό παρουσιάζεται ως απολύτως φυσιολογικό, ως κανονικό, ως κάτι που το συζητάμε, λέμε και οκ, δεν τρέχει τίποτα, μία άλλη άποψη, αντί να μας έχει σηκωθεί η τρίχα και να ουρλιάζουμε και να τους έχουμε πάρει στο κυνήγι.

Δεν είναι μόνο η μεταπολίτευση, δεν είναι μόνο η δυναμική των κομμουνισμένων και η απάθεια των κανονικών ανθρώπων μπροστά στην αριστερίλα που σάρωνε την χώρα επί δεκαετίες.

Τολμώ να πω ότι είναι θέμα αντίληψης, θέμα ευφυϊας, θέμα δείκτη νοημοσύνης. 

Είναι η Ελλάδα των χαζών που καταδυναστεύει την Ελλάδα των έξυπνων.

Μόνο ένας ηλίθιος γίνεται κομμουνισμένος και πιστεύει σε αριστερές γελοιότητες. 

Μόνο ένας ηλίθιος βλέπει κορίτσια και δρώμενα και γεγονότα άνευ σημασίας και δεν βλέπει αλητεία σε όλη της την έκταση.

Μόνο ένας ηλίθιος μπορεί να συμφωνήσει με παρέλαση τσαντιρολαίων σε εθνική επέτειο.

Και μόνο ένας ηλίθιος μπορεί να φέρει στην εξουσία ηλίθιους.
Και να συνεχίσει να τους στηρίζει.

Σκότωσε επιτέλους τον ηλίθιο που έχεις μέσα σου....μήπως και σωθεί αυτή η χώρα.
  «Πᾶνος»

5 σχόλια:

  1. Μόνο με έναν πόλεμο μπορεί να σκοτωθεί αυτός ο ηλiθιος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «πόλεμος πάντων μὲν πατήρ ἐστι, πάντων δὲ βασιλεύς»

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ! Την Καλησπέρα και από τον Πάνο και καλό μήνα ευχόμαστε!!!

      Σε ευχαριστούμε πολύ που μας ακολουθείς και μας στηρίζεις.

      Διαγραφή
    3. Ο πόλεμος είναι μονόδρομος αυτή την στιγμή. Μακάρι οι τούρκοι να επιτεθούν μήπως και ξυπνήσει ο άθλιος ελληνικός λαός!

      Διαγραφή