Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Τελικά Αποφάσισε Ο Βελόπουλος Οτι Δέν Είναι Προδότες Όσοι Ψήφισαν Υπέρ Της Συμφωνίας Των Πρεσπών<< Τέρμα Τα Ψέματα>> Βίντεο!


Απέφυγε ξεκάθαρα ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος να κατανομάσει μέσα στο βήμα της Βουλής την Συμφωνία των Πρεσπών ως Προδοτική, χωρίς λογοπαίγνια,και υπεκφυγές!

Το κακό είναι ότι ο Βελόπουλος βλέπει παντού εχθρούς, σε site-blogs-ΜΜΕ, που είναι εντεταλμένα του χιλιάρικου όπως συνηθίζει να τα ονομάζει,και φυσικά πίσω από το βρώμικο πόλεμο που δέχεται, πάντα βρίσκεται ο τζόρτζ Σόρος!

Δέν Βλέπει ότι ο ίδιος όταν στα λεγόμενά του Φάσκει και Αντιφάσκει, δημιουργεί στον εαυτό του από μόνος του πρόβλημα, όπως στην μη ξεκάθαρη τοποθέτηση του στην Συμφωνία των Πρεσπών, και δείχνει ξεκάθαρα των φόβο του, μην των κατονομάσουν ακροδεξιό-εθνικιστή,όπως έπραξε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας για Έβρο: Κατηγορώντας ανοιχτά ότι ορισμένοι υιοθετούν fake news ενός ακροδεξιού κόμματος για μικροκομματικά οφέλη!

Όλα ξεκίνησαν απο την μήνυση ιδιωτών για εσχάτη προδοσία με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, σε 54 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα τα κόμματα, πλην της «Ελληνικής Λύσης», τάχθηκαν κατά της ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής υπενθυμίζοντας το άρθρο 61 του Συντάγματος για το ακαταδίωκτο των βουλευτών με τον Κυριάκο Βελόπουλο να σημειώνει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι προδοτική αλλά λάθος επιλογή.

Δείτε εδώ το Βίντεο,για άλλη μια φορά ο Κυριάκος Βελόπουλος αποφεύγει να κατανομάσει Προδότική και Προδότες αυτούς που ψήφισαν την Συμφωνία, μήπως θα μας πει πάλι ότι ήταν ένα σκωπτικό σχόλιο!

Ακούστε τον από το 3:00 και μετά:


__________________________

Σχόλιο Πᾶνος: Ἀκοῦστε τον καὶ στὸ 3:28 πῶς ἀπαξιώνει τὸν ἑλληνικὸ λαό:
«...δὲν θὰ πῶ προδοτική... ὁ ἑλληνικὸς λαὸς τὰ λέει αὐτά...γιὰ μᾶς ὅμως ἦταν λάθος, ἦταν λάθος...»
«Πᾶνος» 

7 σχόλια:

  1. Αυτά που δεν τόλμησε να πει ποτέ κανείς, τα είπε ο Βελόπουλος.

    ΠΟΙΑ;;;

    Μα ότι είχε επιστολές του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, και τον αποκαλούσε τον Κύριό μας, σκέτο Ιησού.

    Ακόμα και στον κοροδοΐο είχε ανακαλύψει την θαυματουργή αλοιφή.
    Σε προφύλαγε, σε θεράπευε και δεν συμμαζεύεται.

    Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός μας είπε για τους έσχατους καιρούς:
    Θα πλανεθούν ακόμα και οι εκλεκτοί.

    Με τον Βελόπουλο πιστεύω να μην πλανεθούν ούτε και οι αφελείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ Χρήστο, το γεγονός ότι αυτός ο απατεώνας μπήκε στην βουλή δείχνει ότι πλανηθηκαν πολλοί αφελείς. Ελπίζω να εξαφανιστεί και αυτός όπως ο Λεβέντης.

      Διαγραφή
  2. Τόν Βελόπουλο τον άκουγα πρίν 20 χρόνια σέ τοπικό κανάλι πού χαρακτήριζε όσους μελετούσαν τήν παλιά διαθήκη καί τούς ψαλμούς ώς Δαϋδάκια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτού του είδους οι εθνικιστές ( Πλεύρης, Λιακόπουλος κλπ), συνδέουν τον Χριστιανισμό με το δωδεκάθεο και απορρίπτουν την Παλαιά Διαθήκη.
      Μόνο ως ορθοδόξους δεν μπορούμε να τους βλέπουμε.

      Διαγραφή
  3. Τις επιστολες του Ιησου, ορθα χειρογραφα που εγραψαν και αντεγραψαν δια της παραδοσεως και ακοης, μοναχοι και λαϊκοί, τα εχω διαβασει πριν τα δημοσιευσει ο Βελοπουλος. Μην βιαζεστε για ευκολα συμπερασματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κύριε Αντώνη δυστυχώς δεν γνωρίζεις ούτε στοιχειώδη πράγματα.

      Άνοιξε ένα λεξικό να δεις τι σημαίνει η λέξη επιστολή.

      Πρώτη ερώτηση: Για πες μας σε ποιον έστειλε ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός επιστολή; Και που υπάρχει για να την διαβάσουμε. (Μιας και μας λες ότι τις έχεις διαβάσει).

      Όταν ξεκίνησε ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός την διδασκαλία Του. Δεν είπε ήρθα να σας πω την αλήθεια. Αλλά είπε ( Εγώ είμαι η Αλήθεια ).
      Η αντωνυμία ( εγώ ), μπαίνει μόνο σε πρόσωπο, για αυτό και ονομάζεται προσωπική αντωνυμία. Και από τη στιγμή που μπαίνει μπροστά από την αλήθεια (Εγώ είμαι η Αλήθεια). Η Αλήθεια τότε λαβαίνει υπόσταση και γίνεται Πρόσωπο. Και είναι ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός.

      Γνωρίζεις γιατί οι επιστολές του Αποστόλου Παύλου, του Αποστόλου Πέτρου, του αδελφοθέου Ιακώβου, και αδελφοθέου Ιούδα, γίναν Καινή Διαθήκη.

      Και οι επιστολές του Αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου, του Αγίου Πολυκάρπου και άλλων Αγίων δεν έγιναν Καινή Διαθήκη;

      Απάντησε σε αυτές τις ερωτήσεις, και θα σε ξαν' απαντήσω.




      Διαγραφή
  4. Αληθεια, ποιοι ειναι οι εκλεκτοι αυτου του τοπου; Ποιος τους βγαζει; Μπορουμε να μαθουμε σε ποιο τοπικο καναλι της Θεσ/κης εβγανε ο Βελοπουλος πριν 20 χρονια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή