Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Ξεσηκώθηκαν στα Μέγαρα! Η Ιερά Σύνοδος νοικιάζει έκταση σε ΜΚΟ για να γίνει hot spot.Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία των Μεγαρέων έπειτα από το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής, όπου αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται να δημιουργηθεί δομή μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο 75 ΜΕ και, μάλιστα, με τις ευλογίες της Εκκλησίας.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, διά στόματος του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Λευτέρη Κοσμοπούλου, η Ιερά Σύνοδος έχει σκοπό να νοικιάσει κτίριά της σε ΜΚΟ αντί 9.000 ευρώ, προκειμένου να φτιαχτεί δομή υποδοχής μεταναστών στη Νέα Πέραμο.

Τα όσα κατήγγειλε ο αντιπεριφερειάρχης προκάλεσαν την οργή των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι το ίδιο βράδυ συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο Νέας Περάμου για να διαμαρτυρηθούν.

Ηδη, οι επόμενες κινήσεις των κατοίκων προβλέπονται εντονότατες, ενώ στο δημοτικό συμβούλιο συμμετείχε και ο βουλευτής της Ν.Δ. Ευάγγελος Λιάκος, ο οποίος τόνισε ότι θα μεταφέρει όλα τα αιτήματα στους αρμόδιους υπουργούς.

Η Εκκλησία λοιπόν -όπως φαίνεται- στήνει μπίζνες με ΜΚΟ, προωθώντας -με το αζημίωτο- τη μεταφορά λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα. Τα ερωτήματα, ασφαλώς, είναι τεράστια. Γιατί ο κ. Ιερώνυμος σπεύδει να «βάλει πλάτη» στα κυβερνητικά σχέδια για το Μεταναστευτικό; Μήπως αυτές οι μπίζνες με τα αρμόδια υπουργεία αλλά και τις ΜΚΟ εξηγούν -εν μέρει- την αφωνία του κατά την περίοδο της καραντίνας, που αφορούσαν το κλείσιμο των ναών;

Επίσης, με ποιες ΜΚΟ συνεργάζεται η Εκκλησία; Τίποτα δεν έχει ακούσει για τον «περίεργο» ρόλο τους, τα σκοτεινά συμφέροντα που εξυπηρετούν ορισμένες εξ αυτών και τις αδιαφανείς διαδικασίες, για τις οποίες ελέγχονται;

Σε κάθε περίπτωση η Εκκλησία έχει δικαίωμα (και υποχρέωση) να αξιοποιήσει την περιουσία της. Όμως αυτό πρέπει να συμβεί με όρους διαφάνειας και, κυρίως, σε συνδυασμό με τις κοινωνικές ανάγκες. Αν η Εκκλησία θυσιάσει τη σχέση της με τον λαό για λίγες χιλιάδες ευρώ, τότε θα ζήσουμε άγριες καταστάσεις σε πολλές περιοχές της χώρας. Όσα γίνονται αυτές τις ημέρες στα Μέγαρα θα είναι μόνο η αρχή.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δομή μεταναστών που φτιάχνεται σε οικόπεδο της Εκκλησίας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από στρατόπεδο των Ειδικών Δυνάμεων Νέας Περάμου και λίγα μέτρα μακριά από τις δεξαμενές των ΕΛ.ΠΕ. Είναι δυνατόν να προωθείται μια τέτοια ενέργεια, που ενέχει σοβαρούς κινδύνους πάσης φύσεως;

hellas-now.com

Πηγή:https://diodotos-k-t.blogspot.com/
_________________________


Σχόλιο Πᾶνος: Αὐτὴ εἶναι ἡ ἄθλια ἀνίερη Σύνοδος ποὺ μὲ πολὺ πόνο, ἀπὸ ἀγάπη γιὰ τὸ ποίμνιό της, ἔκλεισε τοὺς ναοὺς μας γιὰ τὸ καλὸ τῆς ὐγείας μας.

Ὄπως ἔχουμε γράψει ξανὰ αὐτοὶ ξεπέρασαν στὴν προδοσία καὶ στὴν προπαγάνδα ὑπέρ τῶν παράνομων μεταναστῶν καὶ τοὺς ἀντίχριστους καὶ ἀνθέλληνες κυβερνῶντες τῆς ταλαίπωρης Ἑλλάδας μας.

Ἐδῶ καὶ χρόνια στὰ θέματα τῆς Πίστεώς μας, ἐκτελοῦν τὶς ἐντολὲς τῶν Οἰκουμενιστῶν ἔχοντας ἀποδομήσει κάθε τί Ὀρθόδοξο στὰ τῆς Πίστεώς μας, τελευταῖα εἶναι πρώτοι καὶ στὴν προδοσία καὶ στὸ ξεπούλημα τῆς Πατρίδος μας.

Ἀναρωτιέμαι, τελικὰ τί τοὺς θέλουμε τοὺς πολιτικοὺς, χρειάζονται μεσάζοντες;

Μιὰ χαρὰ κάνουν τὴν δουλειὰ καὶ μόνοι τους...

«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Ας μου επιτραπει η εκφραση, αλλα θεωρω τον ιερωνυμο ως εντελως αθλιο υποκειμενο. Στην προδοσια της Μακεδονιας πλατες στον Τσιπρα. Στο λαθρομεταναστευτικο πλατες στο Μητσοτακη, στην προδοσια των Χριστιανων κ στην υβρη της Θειας κοινωνιας παλι μπροσταρης. Ε αει σιχτιρ αθλιε ποια. Βρωμιζεις τα ρασα προδοτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή