Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Ανοιχτή Επιστολή Προς τους Πατριάρχες , Επισκόπους , Ιερείς , Διακόνους , Ψάλτες , Νεωκόρους απανταχού της γης.


Σεβαστοί πατέρες, η πιστή σύζυγος έπαυσε πλέον να είναι πιστή και θεωρείται πλέον μοιχαλις .

Ἂν ἐκεῖνος ( πατριάρχης  Αθηναγόρας )  ἀγάπησε μία ξένη γυναίκα, τὴν Παπικὴ «Ἐκκλησία» καὶ ἄφησε τὴν σεμνὴ Μητέρα μας Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία κατὰ τὰ λεγόμενα τοῦ Ὁσίου Παϊσίου, ὁ πατριάρχης Βαρθολομαῖος ἀγάπησε πολλὲς ξένες γυναῖκες, ὁμόθρησκες καὶ ἀλλόθρησκες, τὸν Παπισμό, τὸν Μονοφυσιτισμό, τὸν Προτεσταντισμό, τὸν Ἰουδαϊσμό, τὸ Ἰσλάμ, τὴν παγανιστικὴ Οἰκολογία καὶ κατέστη πολύγαμος.

Θεωρήσατε την ελευθερία του σώματος ποιο σημαντική από την πνευματική  ανεξαρτησία και ελευθερία  , με αποτέλεσμα να είστε δούλοι τις σαρκός.
Μια εξάρτηση από την πολιτεία ,  είναι η μισθοδοσία των κληρικών που σας κρατά ομήρους και σας κάνουν ότι θέλουν . Αλλιώς  θα πεινάσει η σάρκα σας . Σας έκαναν δούλοι της σαρκός.
Με σχολεία κλειστά , τις εκκλησίες κλειστές , αγρίεψαν όχι μόνο τα παιδιά μας αλλά και οι μεγάλοι τις ηλικίας. Γιατί άραγε αγρίεψαν ; Ποιος φταίει ;
Έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός . Δεν βλέπετε ότι αγρίωσε το Γένος μας από την αμαθειαν και εγιναμε ωσαν θηρία ;Η αναίδεια και η ατιμωρησία : οι γάγγραινες της πατρίδας. Στα σχολικά βιβλία Ιστορίας αρνούνται τις γενοκτονίες των Ελλήνων . Μαθαίνουν τα παιδιά μας μια ξένη Ιστορία τελείως διαφορετική από αυτή που μάθαμε . Ούτε τα Αρχαία Ελληνικά . Ακούστηκε ότι άρχισαν  να διαβάζουν μερικοί Δεσποτάδες το Ευαγγέλιο στα Νέα Ελληνικά . Στο μάθημα των Θρησκευτικών ξηλώσανε τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας μας και διδάσκουν την Πανθρησκεια .
Αφού ξήλωσαν πρώτα  την εορτή των Τριών Ιεραρχών μετά κατάργησαν τις παρελάσεις την εορτή του Ευαγγελισμού  και το  Άγιο Πάσχα . Έπειτα τους πείραξαν οι καμπάνες , τα μεγάφωνα των Εκκλησιών , τα Ιερά Μυστήρια . Αυτά έγιναν από Έλληνες  Ιεράρχες που έκαναν υπακοή  στην εξουσία. Ενώ την  Εκκλησία της Βουλγαρίας  δεν την πείραξε ούτε ο πρωθυπουργός της εκεί.
 
Ο Μπορίσοφ δεν κλείνει τις εκκλησίες για το Πάσχα - Κανονικά και η Θεία Κοινωνία πηγή :  ΕΘΝΟΣ
Μητροπολίτης Γερμανίας: Ελάτε στην Θεία Λειτουργία, αλλά απαγορεύεται η Θεία Κοινωνία.ΕΔΩ
Από πότε απαγορεύεται η Θεία Κοινωνία ;
Μια κακοδοξία του παπισμού είναι :
Οι παπικοί απέκοψαν τον λαό από την μετοχή στο Αίμα του Κυρίου, αφού κοινωνούν μόνο οι ιερωμένοι απ' αυτό, διότι πιστεύουν ότι αρκεί για την σωτηρία των πιστών η μετάληψις μόνο του Σώματος. Σε αντίθεση, η ορθόδοξη Εκκλησία μεταδίδει το Σώμα και το Αίμα Χριστού σε όλους τους πιστούς.
Αυτό μας είπε ο Μητροπολίτης Γερμανίας Αυγουστίνος  ότι ...δέν μπορούμε όμως όλοι νά μεταλαμβάνουμε, παρά μόνον οί λειτουργοί ίερεϊς.
Μοιάζει πολύ με την κακοδοξία του Παπισμού στο μήνυμα του .


Απόδειξη ότι ήθελαν από χρόνια το κακό της Ελλάδος μας.
Ο Henry Kissiger“Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή.”
Τα σχέδια τους ήταν
-Αφελληνισμός
-Καταστροφή της παιδείας(ήδη το κανει η Διαμαντοπουλου )
-Καταστροφή και σβήσιμο της Ιστορίας
-Διάλυση πολιτισμού και γλώσσας
-Αχταρμοποίηση Ελληνικού Λαού με την βοήθεια Μεταναστών(λαθραίων και μη)
-Επιβολή ΔΝΤ
-Πώληση ορυκτού πλούτου σε ξένες εταιρίες
-Ιδιωτικοποίηση των πάντων
-Eπιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης
-Ηλεκτρονικές Ταυτότητες
-Διχοτόμηση και κατακερματισμός της Ελλάδας σε 9 περιφέρειες (Ανεξάρτητη Κρήτη,Δωδεκάνησα-Τουρκία, Θράκη-Τουρκικη Θράκη, Μακεδονία-Σκόπια, Ηπειρός-Αλβανία, Ανεξάρτητη Κέρκυρα, Πελλοπόνησος, Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες)
 
Ἡ συνέχεια ΕΔΩ
 
Πηγή:https://sites.google.com/site/toulithousphragisthentos/ 
«Πᾶνος» 

 
 

1 σχόλιο: