Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Νίκος Ἀντωνιάδης: ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ 77/2021 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ !!


ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ – ΚΟΛΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ !!
 
Aυτό είναι το βούλευμα 77/2021 του Συμβουλίου Εφετών Πατρών. Η “μαύρη σελίδα” κατά την Ιωάννα Μάνδρου, γιατί βεβαίως το βούλευμα αυτό συνιστά κόλαφο για τους αρνητές της αλήθειας, τους αρνητές του δικαίου, τους αρνητές της ιατρικής και της ιατροδικαστικής επιστήμης, τους αρνητές της λογικής.

Ένα μήνα έδινα μάχη στον Πύργο και στην Ηλεία, απέναντι σε όλο το σύστημα, για να αναδείξω στο τέλος την ζωντανή πλευρά της Δικαιοσύνης. Την πλευρά αυτή που παραμένει δέσμια της προς το παρόν επικρατούσας μικρής μειοψηφίας στα γραφεία του Αρείου Πάγου και των διευθύνσεων των Εισαγγελιών. Μία πλευρά όμως που αντιστέκεται. Δικαστές και εισαγγελείς που θα αναλάβουν να σηκώσουν το βάρος της απόδειξης της μεγάλης αλήθειας και της τιμωρίας των ενόχων. Των υπευθύνων για τα εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων. Για τα πρωτόκολλα της απάτης, του θανάτου και του μαζικού εμβολιασμού.

Διαβάστε το.

Και θα καταλάβετε γιατί ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω στην Δικαιοσύνη. Ως θεσμό, και στη μεγάλη πλειοψηφία των δικαστών και εισαγγελέων.

Εισαγγελέων, τα χέρια των οποίων είναι δεμένα, καθώς οι ίδιοι δεν μπορούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να διατάσσουν προκαταρκτικές, προνόμιο που έχουν μόνο οι προϊστάμενοι των Εισαγγελιών σε όλη τη χώρα, αλλά που ήδη κάποιοι από αυτούς, όταν τους δίνεται η δυνατότητα και η ευκαιρία, πράττουν σύμφωνα με τη συνείδησή τους και τον όρκο που έδωσαν, και φωτίζουν τα σκοτεινά μονοπάτια στα οποία σέρνεται όλη αυτή την περίοδο η Θέμιδα.

Δεν είναι λίγοι οι οι εισαγγελείς έπραξαν το καθήκον τους, εφάρμοσαν το νόμο και έδωσαν εντολές για νεκροψίες-νεκροτομές.

Κάποιοι άλλοι όχι… Όπως η εισαγγελέας που κρατά την Άννα Ψυχογυιού στο ψυγείο τέσσερις μήνες. Επιτρέποντας στο σύστημα να κανιβαλίζει την οικογένειά  της. Σε επόμενη δημοσίευση όμως θα δείτε τι κάνουμε πλέον γι αυτό.

Άλλοι εισαγγελείς αρχειοθέτησαν δικογραφίες για διασπορά ψευδών ειδήσεων εφαρμόζοντας ορθά τη διάταξη του άρθρου 191 Π.Κ., στην Θεσσαλονίκη ασκήθηκε η ποινική δίωξη για την απόκρυψη παρενεργειών από τα εμβόλια.

Ένας τέτοιος εξαίρετος εισαγγελικός λειτουργός είναι και αντεισαγγελέας εφετών Πατρών Ιωάννης Πενταγιώτης. Η πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών Πατρών έγραψε ιστορία.

Υπέροχοι όμως και οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών Πατρών. Γιατί αν αυτοί δεν υιοθετούσαν την πρόταση του κ. Πενταγιώτη και δεν έγραφαν τις 44 αυτές σελίδες – κόλαφο για τους αρνητές του δικαίου, θα είχαμε μείνει απλά σε μία εξαιρετική εισαγγελική πρόταση.

Και δεν μπορώ βεβαίως να μην εξάρω και την στάση του αντεισαγγελέα πρωτοδικών Ευάγγελου Μιχαήλου, ο οποίος στις 30 Μαρτίου είχε δώσει την εντολή για τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Μία εντολή την οποία εν συνεχεία ανακάλεσε η τότε προϊσταμένη του (γιατί έχει φύγει πια…), Δέσποινα Σωτηρίου, χωρίς ποτέ να αιτιολογήσει την ανάκληση, για να ακολουθήσει μετά η μάχη με όλο το σύστημα, να αρθεί κατ’ αρχήν η διαφωνία της οικογένειας Λυμπερόπουλου και της Εισαγγελίας Ηλείας υπέρ της δεύτερης, να ζητήσουμε μετά από την Εισαγγελία Εφετών Πατρών την άσκηση εφέσεως κατά του 24/2021 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας, όσο εγώ σφυροκοπούσα το σύστημα με εξώδικα, δημοσιεύσεις, στοιχεία, αποδείξεις και αποκαλύψεις, η άσκηση να γίνεται δεκτή, και το αποτέλεσμα να το διαβάζει τώρα όλος ο κόσμος στο pdf που παραθέτω.

Διαβάστε το εδώ: 77-2021 ΒΟΥΛΕΥΜΑ
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου