Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Τι πραγματικά πρέπει να φοβούνται οι eμβολιασμένοι φέτος το χειμώνα;;; ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΡ. ΜΟΝΤΑΝΙΕ ΚΑΙ ΔΡ. ΤΟΜΣΟΝ

Οι Βρετανοί προβλέπουν ένα «υπερβολικό κρυολόγιμα». Ένα ιδιαίτερα σοβαρό «κύμα γρίπης» προβλέπεται στη Γερμανία. Και άλλοι ειδικοί φοβούνται μια ανοσοανεπάρκεια που προκαλείται από το eμβόλιο τον επόμενο χειμώνα ή μια καθυστερημένη αντένδειξη λόγω αντιπαράθεσης με ιούς. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα μια απόκριση αντισωμάτων που ενισχύει τη μόλυνση. Το λεγόμενο Antibody Dependent Enhancement (ADE), γράφει το Orbisnjus.com.

Εν τω μεταξύ, η ιδέα των μέσων ενημέρωσης είναι ότι οι δυσανάλογες ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ και η πιο πιθανή μη αναστρέψιμη θεσμοθετημένη μανία μικροβιοφοβίας έχουν καταστρέψει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η φετινή προβλεπόμενη αυξημένη ευαισθησία στα κρυολογήματα και τη γρίπη εκτιμάται ότι οφείλεται σε αυτό, λένε. Αυτό μπορεί κάλλιστα να ισχύει. Όμως, η ειλικρινής παρακολούθηση της μάντρας της επιστήμης δεν είναι φειδωλή θεωρώντας την εκστρατεία μπολιασμού για τον COVID-19 ως πιθανό παράγοντα.

Αρκετοί ειδικοί έχουν τονίσει ότι είναι εξαιρετικά αντιπαραγωγικό να καταφεύγουμε σε μαζικό eμβολιασμό εν μέσω μιας «επιδημικής κατάστασης». Ανάμεσά τους και ο Λουκ Μοντανιέ, ο Γάλλος ιολόγος και νομπελίστας, υπό την ηγεσία του οποίου ο ιός HI λέγεται ότι απομονώθηκε για πρώτη φορά το 1983. Ο Μοντανιέ είναι πεπεισμένος ότι ο €μβολιασμός για τον COVID-19 έχει δημιουργήσει πιο επιθετικές και θανατηφόρες παραλλαγές του Covid. Αυτό συνοδεύεται από ένα αποτέλεσμα αύξησης της μόλυνσης.

«Είναι τα αντισώματα που παράγονται από τον ιό που μπορούν να επιδεινώσουν τη μόλυνση. Αυτό ονομάζεται Antibody Dependent Enhancement. Αυτό σημαίνει ότι τα αντισώματα προάγουν μια συγκεκριμένη μόλυνση. Τα αντισώματα συνδέονται με τον ιό. Από εκείνη τη στιγμή έχουν τους υποδοχείς. Τα αντισώματα που έχουμε στα μακροφάγα κ.λπ., οδηγούν τον ιό. Και όχι ακούσια, αλλά συνειδητά. Επειδή συνδέονται με τα αντισώματα. Είναι σαφές ότι οι νέες παραλλαγές παράγονται με επιλογή διαμεσολάβησης αντισωμάτων και είναι αποτέλεσμα €μβολιασμού », δήλωσε ο ιολόγος.

Δεν υπάρχει εποχιακή γρίπη φέτος ή είναι η γρίπη "το δεύτερο κύμα Corona";

Ο Montagnier κατέληξε: «Σε κάθε χώρα, η καμπύλη θνησιμότητας ακολουθεί την καμπύλη €μβολιασμού».


 
 
Αυτή η παρατήρηση έχει πλέον επιβεβαιωθεί από κανέναν άλλον από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, όπως φαίνεται στο αναλυτικό βίντεο παρακάτω.
 

 
 
Ο δρ. Nathan Thompson, γιατρός στην πολιτεία του Ιλινόις των ΗΠΑ, έδειξε μέσω μιας σειράς εξετάσεων αίματος σε έναν ασθενή ότι ο πλήρης μπολιασμός κατά του COVID-19 καταστρέφει σχεδόν τελείως το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για εξέταση αίματος μόνο ενός ατόμου. Ωστόσο, τα αποτελέσματα που λαμβάνονται πριν από τον eμβολιασμό και μετά την πρώτη και τη δεύτερη δόση είναι εξαιρετικά ανησυχητικά. Δεδομένου ότι, σύμφωνα με τον Thompson, ο πάσχων ασθενής πάσχει πλέον από αυτοάνοση. Συνοψίζοντας τη σοβαρή ζημιά που θα είχε κάνει ο eμβολιασμός COVID-19, ο Τόμπσον είπε:

«Το προσαρμοστικό ανοσοποιητικό του σύστημα, CD4 και CD8, φυσικά κύτταρα δολοφόνων, είναι β-λεμφοκύτταρα. Όλα αυτά τα πράγματα καταστράφηκαν μέσα σε ένα μήνα».

Επιπλέον, ο γιατρός προέτρεψε τους συναδέλφους του να κάνουν το ίδιο, για να πραγματοποιήσουν αμέσως εξετάσεις αίματος σε μπολιασμένους με COVID-19.

«Δεν θέλω να διατηρώ ψεύτικες εμφανίσεις. Ελπίζω να κάνω λάθος, ειδικά επειδή είναι μόνο ένα άτομο. Αλλά έχουμε να κάνουμε με 150, 170, 180 εκατομμύρια ανθρώπους », δήλωσε ο Δρ. Τόμπσον.

Το βίντεο:


 
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου