Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Δημιουργήστε την αρρώστια, πουλήστε τη θεραπεία: Μια ιστορία ιατρικών αδικημάτων και μαζικών δολοφονιών, όπως θα το πει η ιστορία

 
2031: Οι μάζες που εξαρτώνται απελπισμένα από τα εμβόλια ζητούν το 32ο αναμνηστικό για να σταματήσουν την 64η παραλλαγή που έρχεται με το 20ο κύμα.
 
Τους είπαν να φορούν άχρηστες μάσκες, να αποφεύγουν τις κοινωνικές συναθροίσεις και να κρατούν τα παιδιά τους μακριά από το σχολείο, παρά το γεγονός ότι τα παιδιά αποτελούσαν μια πολύ χαμηλή ομάδα κινδύνου.

Τους είπαν να διατηρούν μια κοινωνική απόσταση 6 ποδιών, παρά το γεγονός ότι αυτή η απαίτηση ήταν κατασκευασμένη χωρίς επιστημονική επικύρωση [1].

Τους είπαν να αντέξουν μέχρι να αναπτυχθεί και να κυκλοφορήσει το "εμβόλιο" που θα έσωζε την κατάσταση.
Και όταν έφτασαν τα εμβόλια, συμμορφώθηκαν με το να εμβολιαστούν. Αυτό, τους είπαν, θα τους απέρριπτε την ανάγκη να φορούν μάσκες και να τηρούν τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης. Η ζωή θα επέστρεφε στο φυσιολογικό. Το εμβόλιο θα τους προστάτευε από την επαναμόλυνση και θα απέτρεπε τη μετάδοση.

Και όταν αυτές οι διαβεβαιώσεις αποδείχθηκαν ψευδείς, τους είπαν να κάνουν άλλο ένα εμβόλιο για να σταματήσουν τη νέα παραλλαγή "Δέλτα". Πιο μολυσματική, αλλά λιγότερο θανατηφόρα.

Αλλά ακόμα περισσότερα "κρούσματα" εμφανίστηκαν. Για άλλη μια φορά τα νοσοκομεία καταπονούνταν από πολύ άρρωστους μολυσμένους ασθενείς. Ή τουλάχιστον έτσι έλεγαν. Η βρετανική και η ισραηλινή εμπειρία διέψευδαν αυτό το πορτρέτο. Οι σκεπτικιστές μυρίστηκαν αρουραίο. Η εμπειρία τους έλεγε ότι υπήρχαν τρία είδη ψεμάτων. Ψέματα, καταραμένα ψέματα και στατιστικές του Covid.
 
Πολλοί αισθάνθηκαν ότι είχαν προδοθεί και ότι τους είχαν πει ψέματα. Δεν πίστεψαν το παιχνίδι. Οι αρχές πανικοβλήθηκαν. Έπρεπε να τους τρομάξουν και να τους εξαναγκάσουν. Δυστυχώς, βρήκαν έναν αποδιοπομπαίο τράγο: "Οι ανεμβολίαστοι". Οι ανεμβολίαστοι ήταν αυτοί που κόλλησαν την παραλλαγή. Ήταν οι ανεμβολίαστοι που έδωσαν στην παραλλαγή το χρόνο να αναπτυχθεί και να εξαπλωθεί. Οι ανεμβολίαστοι που καταλάμβαναν τα κρεβάτια της ΜΕΘ. Οι ανεμβολίαστοι που αφαιρούσαν πόρους του νοσοκομείου που θα μπορούσαν να είχαν δαπανηθεί σε ιατρικές διαδικασίες που οι άνθρωποι περίμεναν καιρό. Σημαντικές χειρουργικές επεμβάσεις και ιατρικές εξετάσεις δεν πραγματοποιούνταν επειδή εγωιστές και αδαείς άνθρωποι είχαν επιλέξει να μην εμβολιαστούν. Ήταν ένα ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ και γι' αυτό το λόγο το πίστεψαν. Φυσικά, χάρη στη λογοκρισία από τους γίγαντες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τα ΜΜΕ, αυτή η ψευδής αφήγηση προστατεύθηκε από την κριτική.

Ο λανθασμένος θυμός τροφοδοτήθηκε και ο όχλος στράφηκε εναντίον των "διστακτικών του εμβολίου". Οι αρνητές δέχθηκαν επιθέσεις, εκφοβίστηκαν, εκφοβίστηκαν και στερήθηκαν την πρόσβαση σε ένα αυξανόμενο φάσμα υπηρεσιών. Όπως προέβλεψε ο επικεφαλής ιατρός του Οντάριο, τα μέτρα αυτά "άλλαξαν τη συμπεριφορά τους". Ήταν μια μαζική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του Κώδικα της Νυρεμβέργης, αλλά οι κυβερνήσεις την επέβαλαν, όπως και οι επιχειρήσεις.
 
Εν τω μεταξύ, όλο και περισσότεροι άνθρωποι παρουσίαζαν θρόμβους αίματος, πολλοί πέθαιναν και πολλοί από αυτούς τους θανάτους δεν είχαν αναφερθεί ή αποδόθηκαν λανθασμένα σε άλλες αιτίες [2]. Η BigTech και οι κυβερνήσεις έκαναν ό,τι μπορούσαν για να το κρατήσουν κρυφό, αλλά η αλήθεια θα βγει προς τα έξω. Αλλά η αφύπνιση ήρθε πολύ αργά. Όσοι δεν είχαν ακόμη χαθεί υπέστησαν σημαντική βλάβη. Το φυσικό ανοσοποιητικό τους σύστημα, όπως ένας ατροφικός μυς, ήταν πολύ αδύναμο για να αντισταθεί σε περαιτέρω παραλλαγές, που έγιναν πιο ισχυρές και ανθεκτικές από προηγούμενα εμβόλια [3]. Χρειάζονταν άλλη μια "διόρθωση" της γονιδιακής θεραπείας. Ένα άλλο ενισχυτικό. Άλλο ένα εμβόλιο με διαρροή. Ξανά και ξανά. Οι εμβολιασμένοι δεν ήταν πια άνθρωποι, ήταν απελπιστικά συμβιβασμένοι τοξικομανείς, πλάσματα κατάλληλα για να παίξουν σε ταινία τρόμου επιστημονικής φαντασίας.

Η "πανδημία" θα μπορούσε να είχε σταματήσει εν τη γενέσει της. Όχι με ανοσία από το "εμβόλιο", αλλά με έγκαιρη θεραπεία [4]. Με φυσική ανοσία. Οι ασθενείς θα ανάρρωναν και οπλισμένοι με αντισώματα θα παρείχαν καλύτερη προστασία κατά της παραλλαγής Delta από το αναμνηστικό. Το πρόβλημα ήταν ότι η θεραπεία αυτή θα περιλάμβανε την εφαρμογή συστατικών από τα οποία η Μεγάλη Φαρμακευτική δεν θα μπορούσε να βγάλει χρήματα. Έτσι, μια επαναχρησιμοποιημένη "πάστα αλόγου" που χορηγήθηκε σε μολυσμένους από το Covid ανθρώπους στην ινδική επαρχία Utar Pradesh με εντυπωσιακά αποτελέσματα έπρεπε να απαξιωθεί επειδή ήταν σχεδόν δωρεάν. Οι συνεργάτες και οι πράκτορες της Φαρμακοβιομηχανίας - η εγκληματική τάξη των εξαγορασμένων πολιτικών και οι διοικητές των ιατρικών σχολών υπό την προστασία τους - φρόντισαν ώστε τα εναλλακτικά θεραπευτικά μέτρα και όσοι τα υποστήριζαν να μην δουν ποτέ το φως ενός νοσοκομείου, ενός ιατρείου ή ενός φαρμακείου. Κανένας γιατρός δεν μπορούσε να υποστηρίξει τη χρήση τους ή να τα συνταγογραφήσει χωρίς να χάσει την άδειά του.

Στη συνέχεια ξεδιπλώθηκε η πραγματική πανδημία. Η πανδημία των εμβολιασμένων. Των εξαπατημένων, των φοβισμένων, των εκ γενετής υποχωρητικών, των κατηχημένων, των εσκεμμένα ανενημέρωτων και παραπληροφορημένων, των πολύ αδύναμων για να ξεφύγουν από την αγέλη, των πολύ τεμπέληδων για να κάνουν τη δική τους έρευνα και των πολύ φοβικών για να επιχειρηματολογήσουν. Αλλά θα πρέπει να κατηγορηθεί το φοβισμένο κοπάδι ή εκείνοι που το οδήγησαν στον γκρεμό;

Καμία τιμωρία δεν θα μπορούσε να είναι ανάλογη με την κλίμακα των εγκλημάτων τους. Αμφιβάλλω αν ο Fauci, ή οι ομιλούντες επικεφαλής του παγκόσμιου κομμουνιστικού ιατρικού κατεστημένου, ή οι πολιτικοί που τους υπαγόρευσαν θα παραδεχτούν την ανείπωτη εγκληματικότητα τους. Μια δεύτερη δίκη της Νυρεμβέργης είναι επιβεβλημένη.

Έχουν πολλά για τα οποία πρέπει να λογοδοτήσουν.

Μολυνθήκατε με τον Covid-19; Μείνετε σπίτι και δοκιμάστε αυτό για αρχή το συντομότερο δυνατό: Μεταξύ άλλων, ασπιρίνη, ψευδάργυρο, βιταμίνη D και ναι, την κακόβουλα κακοποιημένη ιβερμεκτίνη - αλλά καλή τύχη στο να την αποκτήσετε [4].
 
Tim Murray
_______________________
 
Κριτικές σημειώσεις

[1]. Ο Scott Gottlieb, ο πρώην επίτροπος του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Face the Nation ότι ο κανόνας των έξι μέτρων κοινωνικής απόστασης που συνιστούσαν επί μήνες οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας ήταν στην πραγματικότητα "αυθαίρετος από μόνος του" και σημείωσε ότι "κανείς δεν ξέρει από πού προήλθε". Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπούρλα δήλωσε ότι, κάποια στιγμή στο μέλλον, είναι πιθανό να εμφανιστεί ένα στέλεχος του COVID-19 που θα είναι ανθεκτικό στα εμβόλια. (βλ. Fortune, 3 Φεβρουαρίου 2021)

[2]. Ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε σε επιστημονικό περιοδικό με κριτές, Toxicology Reports (Αύγουστος 2021), παραθέτει τους ακόλουθους αριθμούς από το VAERS (το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων, το οποίο είναι ένα παθητικό σύστημα επιτήρησης που διαχειρίζονται από κοινού το CDC και ο FDA): "Πάνω από 285 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων COVID-19 χορηγήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 24 Μαΐου 2021. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το VAERS έλαβε 4.863 αναφορές θανάτου (0,0017 %) μεταξύ ατόμων που έλαβαν εμβόλιο COVID-19"
 
ΟΜΩΣ, αυτό το άρθρο Toxicology προσθέτει ότι "ιστορικά, το VAERS έχει αποδειχθεί ότι αναφέρει περίπου το 1% των πραγματικών ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων/ἐμβολιασθῶμεν". Το άρθρο συνεχίζει: "Μια νέα ανάλυση κόστους-οφέλους με βάση το καλύτερο δυνατό σενάριο έδειξε πολύ συντηρητικά ότι υπάρχει πενταπλάσιος αριθμός θανάτων που αποδίδονται σε κάθε εμβολιασμό έναντι εκείνων που αποδίδονται στο COVID-19 στην πιο ευάλωτη δημογραφική ομάδα 65+. Ο κίνδυνος θανάτου από το COVID-19 μειώνεται δραστικά όσο μειώνεται η ηλικία και οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των εμβολιασμών στις χαμηλότερες ηλικιακές ομάδες θα αυξήσουν τη σχέση κινδύνου-οφέλους, ίσως και σημαντικά".

[3]. Η εβδομαδιαία έκθεση του CDC για τη νοσηρότητα και τη θνησιμότητα (MMWR) που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στις 30 Ιουλίου 2021 περιγράφει λεπτομερώς μια επιδημία COVID-19 που εκδηλώθηκε στην κομητεία Barnstable της Μασαχουσέτης - το 74% των κρουσμάτων εμφανίστηκε σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα. Ο αδιάκριτος εμβολιασμός οδηγεί σε μεταλλάξεις, καθώς ο ιός μεταλλάσσεται άγρια για να αποφύγει τις ενέσεις.

[4] Πώς να αντιμετωπίσετε τις παρενέργειες του εμβολίου COVID, των μακρών αποστάσεων και του εμβολίου COVID: https://www.skirsch.io/how-to-treat-covid/ 

 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου