Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

ΣΗΨΗ: Στην Βρετανία ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ πρωθυπουργό, «ΤΣΙΡΑΚΙ» του Σβαμπ με προϋπηρεσία – ΒΙΝΤΕΟ

 

Τα πάντα υπάρχουν...

«Έχουμε έναν νέο πρωθυπουργό στο Ηνωμένο Βασίλειο, μη εκλεγμένο από τον βρετανικό λαό ή ακόμα και τους Τόρις. Δεν έδωσε ούτε μια ομιλία, συνέντευξη ή δήλωση για το ποιο είναι το «πρόγραμμα» του. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι είναι πλούσιος και δούλευε για την Goldman Sachs. Αλλά ρε, είναι ο πρώτος μη λευκός πρωθυπουργός».

Έτσι σχολιάζουν Βρετανοί πολίτες στο διαδίκτυο τον ορισμό του Ίνδο-Βρετανού Sunak στην πρωθυπουργία της Βρετανίας.

Το πολιτικό σύστημα έχει έρθει σε σήψη!

Πλέον διορίζονται απλά απολύτως ελεγχόμενα «τσιράκια», όπως τους ονομάζει ο λαός, προδότες των χωρών τους, όντες καλά δοκιμασμένοι στην διεθνιστική «πιάτσα» και, ει δυνατόν μη λευκής καταγωγής, προκειμένου να τονιστεί η «πολυπολιτισμικότητα».

Ο Rishi Sunak, ο νέος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, ήταν κάποτε αναλυτής στην Goldman Sachs.

Ο Σουνάκ πέρασε περίπου τρία χρόνια στην αμερικανική-διεθνιστική τράπεζα, μετά από την οποία εργάστηκε σε ένα hedge fund, συνίδρυσε ένα άλλο και στην συνέχεια μεταπήδησε στην πολιτική.

Σε μία Βρετανία, η οποία άλλαξε τρεις πρωθυπουργούς λες και ήταν προπονητές ποδοσφαίρου!!! Σε μία Ευρώπη που παραπαίει…

Μάλιστα, ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας  φέρεται να ήταν ο εκλεκτός των διεθνιστών του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ εδώ και αρκετό καιρό, όπως δείχνουν άλλωστε οι ομιλίες του!!!
 


 
 
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΜΑΜΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ...
    ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ; ΚΑΙ Ο ΤΖΟΝΣΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ
    Ένα χωριό στην κεντρική Τουρκία, που εντοπίζεται η καταγωγή του Μπόρις Τζόνσον υποδέχθηκε τότε με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια την είδηση ​​ότι ένας «συγχωριανός» φτάνει στο σημείο να αναδειχθεί νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας! Χωριό Καλφάτ, στην επαρχία Κανκίρι, 100 χιλιόμετρα βόρεια της Άγκυρας.
    Ο παππούς του Τζόνσον, ο Χατζή Αχμέτ Ριζά Εφέντη, γεννήθηκε εκεί το 1813 και το σπίτι στο οποίο ζούσε, εξακολουθεί να στέκεται. Τα μέλη της οικογένειας ήταν γνωστά ως «οικογένεια με τα ξανθά αγόρια» ...

    Τώρα αφού Ινδουιστής είναι ο νέος Πρωθυπουργός, όλη η Ινδία πανηγυρίζει. Αν μη τι άλλο οι Ινδοί είναι συμπαθείς.
    Οι Ινδοί οι οποίοι υπέφεραν από τον Αγγλικό ζυγό πανηγυρίζουν για τον Ινδό πρωθυπουργό της Αγγλίας, είτε καλός είναι είτε κακός και οι Άγγλοι κλαψουρίζουν, αναπολώντας την πάλαι ποτέ Βρετανική Αυτοκρατορία τους.

    *Οι Βρετανικές Ινδίες (αγγλικά: British Raj) ήταν ένα κράτος - κανόνας του Βρετανικού Στέμματος στην ινδική χερσόνησο μεταξύ 1858 και 1947.
    Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα.
    Η ιστορία κύκλους κάνει και εκδικείται.




    ΑπάντησηΔιαγραφή