Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Τα mRNA εμβόλια έσωσαν 17 εκατομμύρια ζωές ή σκότωσαν 17 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως (Denis Rancourt) - (BINTEO)


 
18/11/2023 - Μεταξύ 18 και 19 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο ρουμανικό κοινοβούλιο η 4η εκδήλωση της Διεθνούς Συνόδου Κορυφής για την Κρίση (ICS4 - International Crisis Summit).
 
Μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον πολιτικό φορέα “Συμμαχία για τη Ρουμανική Ένωση (AUR - Alianța pentru Unirea Românilor)” και την Ένωση Βάσης της Ρουμανίας (The Grassroots Association), στην οποία συμμετείχαν διάσημοι ιατρικοί εμπειρογνώμονες αναλυτές και δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο.
 

Κατά την εναρκτήρια ομιλία τη δεύτερη ημέρα της συνόδου κορυφής, ο Cristian Terheş, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μίλησε για τη σημασία της συζήτησης και της ελευθερίας της έκφρασης σε μια ανοιχτή κοινωνία. Τόνισε ότι η αλήθεια ανακαλύπτεται μέσα από συζήτηση, έρευνα και κριτική.

«Πριν από λίγους μήνες διοργανώσαμε την 3η έκδοση αυτής της συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες. Πολλές από τις ομιλίες των εμπειρογνωμόνων που μοιράστηκαν τις γνώσεις τους μαζί μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ήταν άνευ προηγουμένου. Αυτό είναι το νόημα μιας ανοιχτής κοινωνίας: να επιτρέπει σε όλους με διαφορετικές απόψεις, ειδικά σε άτομα με ειδικές γνώσεις, να μοιράζονται τις απόψεις και τις απόψεις τους και να τις συζητάμε. Δεν θα έλεγα ότι είμαστε προφήτες, ότι έχουμε άμεση σχέση με τον Θεό και ότι ο ίδιος μας ψιθυρίζει στο αυτί ότι αυτή είναι η αλήθεια και ότι αυτό που λέει ο άλλος είναι ψέμα. Εμείς, ως κοινωνία, ανακαλύπτουμε την αλήθεια μέσω της συζήτησης, μέσω της έρευνας και μέσω της κριτικής», είπε.

Ο Cristian Terheș μίλησε επίσης για τον αγώνα του ενάντια στα μέτρα που θεωρεί καταχρηστικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας κόβιντ19. Εξήγησε ότι, προερχόμενος από την Ανατολική Ευρώπη, όπου οι Ρουμάνοι ζούσαν υπό τυραννία, κατανοεί την αξία της ελευθερίας και των θεμελιωδών δικαιωμάτων.

«Πολλοί άνθρωποι στις Βρυξέλλες αναρωτιούνται γιατί εμείς, λίγοι ευρωβουλευτές από την Ανατολική Ευρώπη, καταπολεμήσαμε αυτά τα καταχρηστικά μέτρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid. Και η απάντησή μου ήταν η εξής: γιατί ερχόμαστε από την Ανατολική Ευρώπη! Όχι μόνο ξέρουμε τι είναι τυραννία, έχουμε ζήσει σε αυτήν. Προφανώς, οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, οι γονείς μας μας έλεγαν για τον κομμουνισμό, αλλά εσείς οι Δυτικοευρωπαίοι είχατε την ευλογία να ζείτε σε μια ελεύθερη κοινωνία μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, εμείς δεν ήμασταν», είπε.

Στο τέλος της παρέμβασής του, ο Terheş προειδοποίησε για την αύξηση της ισχύος ενός νέου ολοκληρωτικού καθεστώτος παγκοσμίως. Τόνισε ότι, δεδομένης της εμπειρίας του σε ένα ολοκληρωτικό και αυταρχικό καθεστώς στην Ανατολική Ευρώπη, είναι σε θέση να αναγνωρίσει τα σημάδια ενός τέτοιου καθεστώτος.

Μία από τις πολλές ομιλίες που ξεχώρισε ήταν του Denis Rancourt.

Ο Denis Rancourt είναι κάτοχος B.Sc.(1980), M.Sc (1981). και Ph.D. (1984, Πανεπιστήμιο του Τορόντο) με πανεπιστημιακά πτυχία στη φυσική. Υπήρξε διεθνής υποψήφιος μεταδιδάκτορας Φυσικών Επιστημών και Μηχανικών Ερευνητικού Συμβουλίου (NSERC) του Καναδά σε έγκριτα ερευνητικά εργαστήρια τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ολλανδία (1984-85, 1985-86). Έγινε εθνικός Ερευνητής του Πανεπιστημίου NSERC, στον Καναδά. Διετέλεσε καθηγητής φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Οττάβα για 23 χρόνια, λαμβάνοντας την υψηλότερη ακαδημαϊκή βαθμίδα του τακτικού καθηγητή. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 100 άρθρα σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά. Οι μελέτες και τα άρθρα του βρίσκονται στον ιστότοπό του, στη διεύθυνση denisrancourt.ca.

Η ομιλία του Dr. Denis Rancourt στο ICT4 στο ρουμανικό κοινοβούλιο έχει τίτλο: «Θνησιμότητα από όλες τις αιτίες παγκοσμίως»

Πολλά στατιστικά και στοιχεία της ομιλίας του Denis Rancourt βρίσκονται στο άρθρο του στις 08/10/2023: Quantitative evaluation of whether the Nobel-Prize-winning COVID-19 vaccine actually saved millions of lives - Ποσοτική αξιολόγηση του κατά πόσον το βραβευμένο με Νόμπελ εμβόλιο COVID-19 έσωσε πραγματικά εκατομμύρια ζωές.

Σας προτέπω να το διαβάσετε και να κατεβάσετε όλη την μελέτη του σε pdf από εδώ, διότι στο παράρτημα περιέχονται διαγράμματα για όλο σχεδόν το κόσμο (και την Ελλάδα).

Άρθρα του και άλλα πολλά βρίσκονται επίσης στον καναδικό οργανισμό CORRELATION που αξίζει να επισκεφτείτε.

Νόμπελ Ιατρικής στους επιστήμονες για τα εμβόλια mRNA

Στους Κάταλιν Κάρικο (Katalin Karikó) και Ντρου Γουάισμαν (Drew Weissman) απονεμήθηκε το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2023, στις 02/10/2023 για την έρευνά τους σχετικά με την ανάπτυξη εμβολίων mRNA, τα πιο γνωστά από τα οποία είναι αυτά κατά της COVID-19 που παράγονται από την BioNTech/Pfizer και τη Moderna.

Η 68χρονη Κάταλιν Κάρικο είναι βιοχημικός από την Ουγγαρία και έχει ασχοληθεί επί δεκαετίες με τη μελέτη του mRNA και πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση διάφορων ασθενειών.

Ο 64χρονος Ντρου Γουάισμαν είναι Αμερικανός γιατρός και επιστήμονας γνωστός για τη συμβολή του στη βιολογία του RNA.

Τι απαντά για αυτό το βραβείο Νόμπελ ο Denis Rancourt

Εξ όσων γνωρίζουμε: Δεν υπάρχει γνωστή ελεγχόμενη τυχαιοποιημένη κλινική δοκιμή με πλήρη δεδομένα που να αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια κόβιντ19 προκαλούν την αποτροπή θανάτων. Δεν υπάρχει ελεγχόμενη μελέτη που να δείχνει ότι τα εμβόλια κόβιντ19 σώζουν ζωές ατόμων αντιπροσωπευτικών οποιουδήποτε πληθυσμού ή ευάλωτης ομάδας.

Αποδεικνύουμε ότι ο συχνά επαναλαμβανόμενος πλέον ισχυρισμός ότι "τα εμβόλια COVID-19 έσωσαν εκατομμύρια ζωές" είναι μια γελοία θεωρία, που επινοήθηκε στη χώρα της μυθοπλασίας, η οποία είναι ασύμβατη με τη μετρούμενη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες.

Οι φανταστικές δηλώσεις ότι τα βραβευμένα με Νόμπελ εμβόλια COVID-19 έσωσαν εκατομμύρια, οι εκτιμήσεις της επιτροπής του βραβείου Νόμπελ και οι συναφείς ισχυρισμοί των ΜΜΕ, βασίζονται στα σενάρια μοντελοποίησης ("Global impact of the first year of COVID-19 vaccination: a mathematical modelling study" - Παγκόσμιος αντίκτυπος του πρώτου έτους του εμβολιασμού COVID-19: μελέτη μαθηματικής μοντελοποίησης) που παρουσιάστηκαν από τους Watson et al. (2022) και δημοσιεύθηκαν στο έγκυρο ιατρικό περιοδικό The Lancet Infectious Diseases.

Οι Watson et al. (2022) συμπέραναν θεωρητικά μαζικές μειώσεις της θνησιμότητας κατανεμημένες σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες σημειώθηκαν αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της εξάπλωσης των εμβολίων.

Ευρήματα της μελέτης: Με βάση τους επίσημα αναφερόμενους θανάτους από κόβιντ19, εκτιμήσαμε ότι οι εμβολιασμοί απέτρεψαν 14,4 εκατομμύρια (95% αξιόπιστο διάστημα [Crl] 13-7-15-9) θανάτους από κόβιντ-19 σε 185 χώρες μεταξύ 8 Δεκεμβρίου 2020 και 8 Δεκεμβρίου 2021. Η εκτίμηση αυτή αυξήθηκε σε 19,8 εκατομμύρια (95% Crl 19-1-20-4) θανάτους από κόβιντ19 που απετράπησαν όταν χρησιμοποιήσαμε την πλεονάζουσα θνησιμότητα ως εκτίμηση της πραγματικής έκτασης της πανδημίας, ...

Ερμηνεία της μελέτης του Lancet: Ο εμβολιασμός κόβιντ19 άλλαξε ουσιαστικά την πορεία της πανδημίας, σώζοντας δεκάδες εκατομμύρια ζωές σε παγκόσμιο επίπεδο. ...

Σημείωση: Η χρηματοδότηση αυτής της θεωρητικής μελέτης του Watson και συνεργάτες είναι οι: Schmidt Science Fellowship σε συνεργασία με το Rhodes Trust, τον ΠΟΥ, το Συμβούλιο Ιατρικής Έρευνας του Ηνωμένου Βασιλείου, τον Gavi, τη Συμμαχία Εμβολίων (the Vaccine Alliance), το Ίδρυμα Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς, το Εθνικό Ινστιτούτο Έρευνας για την Υγεία και την Κοινότητα Jameel.

Βλέποντας τους χρηματοδότες αυτής της μελέτης στο Lancet τα συμπεράσματα είναι εύκολα χωρἰς κάποια ιδαίτερη εμβάθυνση.

Ο Denis Rancourt γράφει: “Υπολογίσαμε τις ποσοτικές συνέπειες του θεωρητικού σεναρίου χαμηλής αξίας (14,4 εκατομμύρια σωζόμενες ζωές) των Watson et al. (2022) στη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες ανά χρόνο (ανά εβδομάδα ή ανά μήνα, 2020-2022) σε 95 χώρες.

Οι υπολογισμοί μας παρέχουν γραφική απόδειξη ότι οι θεωρητικές προτάσεις των Watson et al. (2022) είναι αβάσιμες, σε σύγκριση με τη μετρούμενη ολική θνησιμότητα.

Επομένως, τα χαρακτηριστικά των εμβολίων COVID-19 (αποτελεσματικότητα στην πρόληψη της λοίμωξης ή της σοβαρής ασθένειας, διάρκεια προστασίας, εξασθένιση, κ.λπ.) πρέπει να είναι άκυρες.”

Και συνεχίζει: “Υπολογίσαμε την ποσοτική συνέπεια της θεωρητικής αφήγησης των Watson et al. για την ολική θνησιμότητα ανά χρόνο σε 95 χώρες για να δείξουμε ότι τα αποτελέσματά τους και οι σχετικοί φανταστικοί ισχυρισμοί για εκατομμύρια σωζόμενες ζωές είναι εξαιρετικά απίθανοι. Οι υπολογισμοί μας επιτρέπουν γραφικές αποδείξεις ότι η θεωρητική αφήγηση των Watson et al. δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική θνησιμότητα."

Η ομιλία του Dr. Denis Rancourt στο ICT4 στο ρουμανικό κοινοβούλιο με τίτλο: «Θνησιμότητα από όλες τις αιτίες παγκοσμίως»

Σε αυτή την ομιλία του στο ρουμανικό κοινοβούλιο ο Dr. Denis Rancourt στο ερώτημα: “Τα mRNA εμβόλια έσωσαν 17 εκατομμύρια ζωές ή σκότωσαν 17 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως?” δίνει σαφέστατη και τεκμηριωμένη απάντηση.

Διαβάστε την ομιλία του ή ακούστε το υποτιτλισμένο βίντεο στα ελληνικά.


 
 
Θα μιλήσω για κάτι εντελώς διαφορετικό. Θα μιλήσω για τη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες. Δεν πρόκειται να αναφερθώ για το τι προκάλεσε τον θάνατο. Θα μετρήσουμε απλώς τους θανάτους και θα σας δείξω δεδομένα και για τη Ρουμανία.

Και όλα τα γραφήματα και τα αποτελέσματα που θα παρουσιάσω είναι σε πολλές επιστημονικές εκθέσεις που εγώ ο ίδιος και οι συνεργάτες μου έχουμε γράψει για τα τελευταία 3 ή περισσότερα χρόνια που μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον ιστότοπο αυτές τις επιστημονικές μελέτες.

Και αυτοί είναι οι κύριοι συνεργάτες μου για την έρευνα της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες και δύο από αυτούς είναι στην αίθουσα εδώ μαζί μας που είναι από την Πράγα και από ένα άλλο μέρος που τους είπα ότι δεν θα ξεχάσω το όνομα, και μόλις το έκανα. Λυπάμαι γι' αυτό, Τζέρεμι.

Συνεργάτες του Denis Rancourt, PhD

- Marine Baudin, PhD

- Joseph Hickey, PhD

- Jérémie Mercier, PhD

- John Johnson, PhD

- Christian Linard, PhD


Και θέλω να ξεκινήσω την ιστορική καταγραφή σχεδόν από το 1900 και θα δείξω κάποια στοιχεία ξεκινώντας από το 1900.

Στη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες, απλά μετράτε τους θανάτους. Και αυτή είναι η περίπτωση της Γαλλίας από το 1946 και μετά αμέσως μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Και αυτό που διαπιστώνεται παντού στο βόρειο ημισφαίριο είναι ότι οι θάνατοι είναι περισσότεροι το χειμώνα και μειώνονται το καλοκαίρι. Έχουμε ένα εποχιακό κύκλο που είναι πολύ ομοιόμορφος. Αυτό είναι γνωστό για πάνω από 100 χρόνια και θα υποστήριζα ότι δεν είναι πλήρως κατανοητό. Θα υποστήριζα ότι δεν είναι καθόλου κατανοητό αλλά έτσι δείχνει αυτός ο κύκλος ανά μήνα.

Επομένως, εξετάζουμε τη θνησιμότητα ανά μήνα στη Γαλλία. Και αν το δούμε συνολικά ανά έτος, στον ετήσιο κύκλο για κάθε χειμώνα από καλοκαίρι σε καλοκαίρι στη Γαλλία, φαίνεται κάπως έτσι.

Άρα μπορεί να υπάρξει ένας έντονος χειμώνας που ακολουθείται από έναν ηπιότερο χειμώνα κ.ο.κ. και το μοτίβο μοιάζει με αυτό. Άρα από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η θνησιμότητα σε πληθυσμιακή βάση έχει μειωθεί κατά βάση και είναι συνήθως το 1% του πληθυσμού που πεθαίνει σε ένα έτος.

Αυτό είναι το είδος των δεδομένων που θα ασχοληθούμε και το τελευταίο έτος (2020) στο γράφημα είναι το πρώτο έτος της λεγόμενης “πανδημίας”.

Τώρα, αν πάμε στις ΗΠΑ για να δώσουμε ένα άλλο παράδειγμα εξετάζοντας την θνησιμότητα από κάθε αιτία αυτό είναι τώρα ανά έτος για μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα.

Αυτή είναι η ηλικιακή ομάδα 15 έως 24 ετών. Και την έχω ξεχωρίσει σε άνδρες και γυναίκες. Έχετε τα δύο χρώματα εκεί. Και αυτό το γράφημα μας επιτρέπει να απεικονίσουμε τι μπορείτε να δείτε όταν μετράτε τη θνησιμότητα η οποία είναι μια ακριβής μέτρηση. Κανείς δεν μπορεί να σας πει ότι η κυβέρνηση δεν μέτρησε σωστά τους θανάτους επειδή είναι πολύ αυστηροί με την καταμέτρηση των θανάτων. Είναι μια νομότυπη διαδικασία οπότε αυτά είναι αδιάσειστα δεδομένα.

Και από ότι βλέπετε υπήρξε ένα συμβάν το 1918. Αυτό το συμβάν καταγράφηκε από το CDC και ονομάστηκε Ισπανική Γρίπη.

Για την Ισπανική Γρίπη δείτε αυτό το ντοκιμαντέρ.

Ξέρω, και υπάρχουν αρκετά επιστημονικά άρθρα που αποδεικνύουν ότι δεν επρόκειτο για ιογενή αναπνευστική νόσο. Κανείς άνω των 50 ετών δεν πέθανε σε εκείνη την τεράστια έξαρση της θνησιμότητας. Μόνο νεαροί ενήλικες και έφηβοι πέθαναν σε εκείνη την έξαρση. Και οι πλούσιοι δεν πέθαναν εκείνη την περίοδο. Ήταν λοιπόν το 1918.

Και μετά στις ΗΠΑ, έχουμε κάτι που ονομάζεται "Μεγάλη Ύφεση" Μία τεράστια οικονομική κατάρρευση, ακολουθούμενη από μια σχετιζόμενη με την οικονομία, το "Νταστ Μπόουλ" το οποίο ήταν εν μέρει μια περιβαλλοντική καταστροφή και αυτές ήταν οι μεγάλες κακουχίες, οι πρόσφατες συμφορές στις ΗΠΑ. Μπορείτε να δείτε τη θνησιμότητα εκεί σε άνδρες και γυναίκες σε αυτές τις περιόδους.

Στη συνέχεια, στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, βλέπετε ότι οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη θνησιμότητα από τις γυναίκες και νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε γιατί.

Και στην περίοδο του Πολέμου του Βιετνάμ μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει αύξηση στη θνησιμότητα για τους άνδρες. Αυτό είναι που μπορείτε να δείτε για τη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες.

Και έτσι, εν κατακλείδι έχω μελετήσει εκτενώς τη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλες τις ηπείρους εκτός από την Ανταρκτική, προφανώς λεπτομερώς ανά χρονική περίοδο, ανά εβδομάδα, ανά ημέρα, ανά μήνα ανά ηλικιακή ομάδα, ανά φύλο.

Συνολική θνησιμότητα (ACM)

>100 χρόνια διεθνούς επιτήρησης της θνησιμότητας (ανά χρόνο, ανά έθνος, ανά περιοχή, ανά ηλικία, ανά φύλο). Τι ανιχνεύεται στην ACM ανά χρόνο και ανά ηλικιακή ομάδα;

> Εποχικές διακυμάνσεις (ημισφαιρικά σύγχρονες)

> Πόλεμος (Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, πόλεμος του Βιετνάμ στις ΗΠΑ...)

> Οικονομική κατάρρευση (Μεγάλη Ύφεση ΗΠΑ, Dust Bowl ΗΠΑ, λιμός...)

> Καλοκαιρινά κύματα καύσωνα (μεσαίου γεωγραφικού πλάτους, εύκρατες περιοχές)

> Σεισμοί (όλες οι ηλικίες των κτιρίων)

> Όχι οι πανδημίες που κηρύχθηκαν από το CDC μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: 1957-58, "H2N2" / 1968, "H3N2" / 2009, "H1N1+"


Και μπορώ να σας πω ότι το μόνο πράγμα που μπορείτε να δείτε σε όλα τα δεδομένα θνησιμότητας από όλες τις αιτίες είναι τα ακόλουθα:

  • Εποχιακές διακυμάνσεις όπως εξήγησα. Το μέγιστο είναι τον χειμώνα και στο νότιο ημισφαίριο το αντίστροφο. Ο χειμώνας τους είναι το καλοκαίρι μας, οπότε έχουν τη μέγιστη θνησιμότητα. Στην περιοχή του ισημερινού, δεν υπάρχει εποχιακή διακύμανση στη θνησιμότητα. Δεν υπάρχουν διακυμάνσεις, μόνο μια επίπεδη γραμμή. Υπάρχουν εποχιακές διακυμάνσεις, διαδοχικά ανάλογα με το ημισφαίριο.

  • Μπορείτε να δείτε πολέμους, όπως ανέφερα.

  • Μπορείτε να δείτε οικονομικές καταρρεύσεις, τεράστιες οικονομικές καταρρεύσεις που επηρεάζουν τους πληθυσμούς.

  • Μπορείτε να δείτε καλοκαιρινούς καύσωνες σε βόρεια γεωγραφικά πλάτη που δεν είναι συνηθισμένοι να έχουν μια τόσο ζεστή περίοδο το καλοκαίρι που σκοτώνει τους ανθρώπους. Μερικές φορές επειδή πέφτουν από τις σκάλες όταν έχει πολύ ζέστη. Αλλά σκοτώνει ανθρώπους και μπορείτε να δείτε μια κορύφωση διάρκειας περίπου μιας εβδομάδας σε αυτές τις καυτές περιόδους.

  • Μπορείτε να δείτε σεισμούς και αμέσως μετά βλέπεις τους ανθρώπους να συνθλίβονται από τα κτίρια, μετράς τους νεκρούς και βλέπεις μια κορύφωση λόγω των σεισμών.

Aλλά δεν βλέπουμε, ούτε εντοπίζουμε οποιαδήποτε από τις πανδημίες που ισχυρίζεται το CDC ότι συνέβησαν το 1957 το 1958, το 1968 και το 2009.

Αυτές οι πανδημίες, αυτές οι λεγόμενες "πανδημίες" δεν προκάλεσαν καμία υπερβολική θνησιμότητα από κάθε αιτία που να μπορεί να ανιχνευθεί από όποια αρχή και με όποιο μέσο. Η υπερβολική θνησιμότητα δεν μπορεί να ανιχνευθεί σε εθνική ή πολιτειακή κλίμακα για αυτές τις λεγόμενες "πανδημίες". Άρα δεν προκάλεσαν υπερβολική θνησιμότητα, όποια κι αν είναι αυτή.

Περίοδος της Κόβιντ

Και μετά έχουμε την περίοδο της κόβιντ όπου υπήρξε μια τεράστια επίθεση, υπήρξαν πολλές και πολύπλευρες επιθέσεις κατά των ανθρώπων, των ευάλωτων ανθρώπων από πολλές διαφορετικές αρχές.

Οπότε ανάλογα με το τι έκαναν τα κράτη πριν τα εμβόλια, προκάλεσαν υπερβολική θνησιμότητα, μερικές φορές τεράστια νούμερα και θα σας δείξω παραδείγματα για αυτό.

Βραβείο Νόμπελ ιατρικής 2023

Κατ' αρχάς, θέλω να σας επισημάνω κάτι, στο πλαίσιο της προπαγάνδας που έγινε με την απονομή του βραβείου Νόμπελ για το λεγόμενο εμβόλιο. Και θέλω να σας δείξω πόσο παράλογο είναι αυτό γιατί όλοι οι πολιτικοί που το υποστήριξαν ισχυρίζονταν ότι δεκάδες εκατομμύρια ζωές σώθηκαν από το εμβόλιο αυτό το μαγικό εμβόλιο!!! στο οποίο δόθηκε το βραβείο Νόμπελ.

Λοιπόν, το μελετήσαμε αυτό. Εξετάσαμε τη βάση αυτού του ισχυρισμού και η βάση για αυτό τον ισχυρισμό είναι ένα άρθρο που εμφανίστηκε στο "Lancet Infectious Diseases" το 2022 από τον Γουάτσον και ισχυρίζονται ότι σώθηκαν 14 έως 19 εκατομμύρια ζωές.

Εμείς λοιπόν, ως επιστήμονες, είπαμε: "Εντάξει, αν αυτό ισχυρίζεστε, ας υπολογίσουμε και ας δούμε πώς θα φαινόταν αυτό στην κλίμακα της συνολικής θνησιμότητας στο χρόνο.

Και ας ξεκινήσουμε από κάπου, και ας πάμε στον Καναδά και θα δούμε τον εποχιακό κύκλο.

Αυτή είναι λοιπόν η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες σε μια κλίμακα που ξεκινά από το μηδέν. Και ας δούμε την εποχιακή διακύμανση. Αυτή η κάθετη γραμμή είναι η κήρυξη της πανδημίας.

Η πρώτη κορύφωση που βλέπετε με μπλε χρώμα είναι ο Καναδάς που σκοτώνει ηλικιωμένους και ευάλωτους ανθρώπους στα νοσοκομεία και στα γηροκομεία λόγω των επιθετικών αρχικών θεραπειών επειδή ανησυχούσαν για αυτή τη λεγόμενη "πανδημία".

Και αυτό συνέβη σε πολλές περιοχές με έντονη εξάπλωση της ασθένειας στις δυτικές χώρες αλλά δεν συνέβη σε καμία από τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης ή στη Ρωσία. Έτσι, ανάλογα με τη χώρα, ανάλογα με το τι έκαναν. Δεν συνέβη στη Γερμανία όπου δεν το έκαναν αυτό.

Στην συνέχεια φέρνουμε τα εμβόλια και ισχυρίζονται ότι αυτό το εµβόλιο, και ο αριθµός των εµβολιασμών είναι αυτή η γκρίζα καµπύλη, είναι οι αθροιστικές δόσεις εµβολίων που χορηγούνται στον Καναδά.

Και αυτό που βλέπετε (με το κόκκινο χρώμα) είναι ότι ισχυρίζονται ότι: "Δόξα τω Θεώ που φέραμε τα εμβόλια εκείνη την εποχή γιατί αλλιώτικα θα είχαμε την θνησιμότητα στο κόκκινο". Ισχυρίζονται ότι το εμβόλιό τους μας έσωσε από το να έχουμε μία θνησιμότητα στο κόκκινο, όπως υπολόγισαν. Ισχυρίζονται ότι θα υπήρχε θνησιμότητα που ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί στην ιστορία της ανθρωπότητας και ότι δόξα τω Θεώ αυτό το εμβόλιο ήρθε ακριβώς τη στιγμή που θα υπήρχε αυτή η απίστευτη θνησιμότητα και μας έσωσε και έριξε τη θνησιμότητα ουσιαστικά στο ίδια επίπεδο που είχαμε πάντα.Το εμβόλιο δεν έφερε μια μικρή αλλαγή ή μια ενδιάμεση κατάσταση αλλά ταρακούνησε τα θεμέλια του σύμπαντος.

Αυτή είναι η μαγεία του εμβολίου που εξηγείται από τη μαγεία των μαθηματικών μοντέλων που γράφουν εξαγορασμένοι επιστήμονες που εργάζονται για εξαγορασμένους πολιτικούς. Όμως δεν αληθεύει. Το εμβόλιο δεν έσωσε ζωές.

Μάλιστα, θα σας δείξω σε λίγο και τη Ρουμανία.


Σημείωση του συντάκτη: Προσθέτω και το γράφημα για την Ελλάδα από την μελέτη του Denis Rancourt - Quantitative evaluation of whether the Nobel-Prize-winning COVID-19 vaccine actually saved millions of lives - Ποσοτική αξιολόγηση του κατά πόσον το βραβευμένο με Νόμπελ εμβόλιο COVID-19 έσωσε πραγματικά εκατομμύρια ζωές.


Θα παραλείψω μερικές διαφάνειες και εδώ έχουμε πάλι τον Καναδά αλλά αντί να δείξουμε την ακατέργαστη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες έχουμε διορθώσει τη θνησιμότητα για να δείξουμε μόνο την υπερβάλλουσα θνησιμότητα και επομένως έχετε μια επίπεδη βασική γραμμή μέχρι την πανδημία και μετά μπορείτε να δείτε την υπερβάλλουσα θνησιμότητα που εμφανίζεται σε διάφορες χρονικές στιγμές ανάλογα με το τι έκανε η κυβέρνηση και πάλι την καμπύλη των εκτιμώμενων ζωών που σώθηκαν (με κόκκινο).

Τώρα, μπορούμε να το εφαρμόσουμε αυτό για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ΗΠΑ ήταν μια χώρα που έχει πολύ πιο ευάλωτους ανθρώπους από άποψη υγείας από ό, τι ο Καναδάς, και τους αντιμετώπισε πολύ επιθετικά. Επομένως, η βασική γραμμή αν θέλετε, η υπερβάλλουσα θνησιμότητα από όλες τις αιτίες με μπλε χρώμα έχει πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά που δεν βλέπετε στον Καναδά.

Και αυτός είναι ένας πολύ περίεργος ιός που αντιμετωπίζουμε εδώ γιατί διαθέτει διαβατήριο. Αρνήθηκε να περάσει από τις ΗΠΑ στον Καναδά παρά το γεγονός ότι έχουν χιλιάδες χιλιόμετρα κοινά σύνορα οι δύο μεγαλύτεροι εμπορικοί εταίροι της ηπείρου.

Με άλλα λόγια, δεν επρόκειτο για μια εξαπλούμενη ιογενή αναπνευστική νόσο.

Το συμπέρασμά μας από τη μελέτη θνησιμότητας από όλες τις αιτίες θα σας πω το συμπέρασμά μας πριν φτάσουμε εκεί. Υπάρχουν δεδομένα, αδιάσειστα δεδομένα που διαψεύδουν την αντίληψη ότι υπάρχει κάποιο ιδιαίτερα ιογενές παθογόνο που ήρθε στον πλανήτη που εξαπλώθηκε και προκάλεσε από μόνο του τον όλεθρο.

Αντίθετα, αυτό που βλέπουμε είναι ότι παντού όπου υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα μπορείτε να το καταλάβετε με βάση τις απίστευτα επιθετικές θεραπείες που έγιναν και τα εμβόλια, που μπορείτε να ποσοτικοποιήσετε. Σας έδωσα το συμπέρασμα εκ των προτέρων. το προχωράω λίγο μπροστά, αλλά δεν πειράζει.

Έτσι μοιάζει συνολικά η Ευρώπη ή οι χώρες που μπορέσαμε να συμπεριλάβουμε εδώ μοιάζει αρκετά με την κατάσταση στις ΗΠΑ.

Τώρα επιτρέψτε μου να σας δείξω τη Ρουμανία. Στη Ρουμανία δεν υπάρχει υπερβάλλουσα θνησιμότητα στην αρχή αμέσως μετά την ανακοίνωση της πανδημίας. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό των περιοχών ταχείας εξάπλωσης της πανδημίας στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

Αλλά στη συνέχεια παρατηρείται μια τεράστια κορύφωση. Θα μιλήσουμε γι' αυτό λίγο περισσότερο γιατί αρχίζω να το κατανοώ καθώς μιλάω με ανθρώπους που γνωρίζουν περισσότερα για τη Ρουμανία.

Και μετά αρχίζουν οι εμβολιασμοί και ξέρω ότι οι Ρουμάνοι δεν εμβολιάστηκαν τόσο ίσως όσο άλλοι αλλά και πάλι, ο ισχυρισμός σε αυτήν τη θεωρητική μελέτη (του Lancet) είναι ότι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα θα ήταν αυτή η κόκκινη γραμμή αν δεν υπήρχαν τα εμβόλια.

Αλλά αυτό που βλέπω όταν κοιτάζω αυτό το μοτίβο είναι ότι υπάρχει μια κορύφωση ακριβώς όταν αρχίζουν να κυκλοφορούν τα εμβόλια. Μετά υπάρχει μια πραγματικά μεγάλη κορύφωση στη 2η δόση και μετά βλέπετε ότι αυτή η τελευταία κορύφωση συνδέεται άμεσα με τις αναμνηστικές δόσεις που μας χορηγούνται.

Θα το εξετάσω λοιπόν αυτό λεπτομερώς στο τέλος της ομιλίας όταν θα μιλήσω για τη Ρουμανία. Επανερχόμενοι λοιπόν στην θνησιμότητα από κάθε αιτία όχι σε αυτή τη θεωρητική κόκκινη γραμμή που μας λένε οι θεωρητικοί αλλά επιστρέφοντας στα αδιάσειστα δεδομένα αυτή είναι η εικόνα στις ΗΠΑ.

Στο κάτω μέρος, βλέπετε τη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες ανά μήνα. Η κάθετη γραμμή σε κάθε γράφημα δείχνει την ανακοίνωση της πανδημίας.

Και μυστηριωδώς, κατά την ανακοίνωση της πανδημίας υπάρχουν εστίες μόλυνσης ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο με αυτή τη τεράστια αρχική κορύφωση της θνησιμότητας.

Oι ιοί δεν ακολουθούν πολιτικές οδηγίες.

Ήμουν ο πρώτος που έγραψα ένα άρθρο για αυτό και επισήμανε ότι κανονικά οι ιοί δεν ακολουθούν πολιτικές οδηγίες. Και δεν το κάνουν, άρα πρέπει να είναι κάτι άλλο. Και επίσης, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι υπήρξε εξάπλωση με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Συνέβη συγχρονισμένα σε ολόκληρο το βόρειο ημισφαίριο, για παράδειγμα και δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι στη συνέχεια εξαπλώθηκε. Ήταν κατά τόπους, παρέμεινε εκεί, και οφειλόταν κυρίως σε εξαιρετικά επιθετικές ιατρικές θεραπείες.

Διότι στις ιατρικές ομάδες είχαν κάνει προπαγάνδα ότι υπήρχε αυτό το φρικτό ιογενές πράγμα που θα ερχόταν να μας προσβάλει. Και μόλις ανακοινώθηκε ότι πρόκειται για πανδημία, είχαν επομένως την άδεια να δοκιμάσουν όποια βοήθεια μπορούσαν να δώσουν.

Και μερικές φορές συνταγογραφούσαν υπερβολικά. Διασωλήνωναν τους ανθρώπους με μηχανικούς αναπνευστήρες, κάτι πάρα πολύ φρικτό. Και στις περιοχές που έκαναν αυτές τις θεραπείες πιο επιθετικά μπορούμε να το δούμε στα δεδομένα μας είχαν τις μεγαλύτερες κορυφώσεις αυτού του τύπου.

Η Βόρεια Ιταλία, ακόμη και η Στοκχόλμη ειδικά για την προστασία των ηλικιωμένων, είχαμε μια τέτοια κορύφωση. Και η Νέα Υόρκη, προφανώς, είναι πολύ γνωστή για αυτό. Αυτή είναι κυρίως η κορύφωση της Νέας Υόρκης που βλέπετε στα δεδομένα των ΗΠΑ εδώ.

Το γράφημα στη μέση είναι η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες, αλλά τώρα ανά εβδομάδα με μεγαλύτερη χρονική ανάλυση ώστε να μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες. Και το γράφημα στην κορυφή είναι μια μεγέθυνση αυτού.

Και αυτό που βλέπετε για πρώτη φορά στην καταγεγραμμένη ιστορία στις ΗΠΑ και στην ιστορία της θνησιμότητας είναι κορυφώσεις που εμφανίζονται στα μέσα του καλοκαιριού στις ΗΠΑ. Ανήκουστο και έτσι έβαλα μαύρες τελείες εκεί για να το δείξω.

H πρώτη εμφανίζεται σε μια εποχή που πραγματικά επιτίθονταν στους φτωχούς ανθρώπους που ζούσαν στις πολύ ζεστές νότιες πολιτείες. Και η συνολική θνησιμότητα για αυτό σχετίζεται με τη φτώχεια. Αν ήσουν φτωχός πέθαινες εκείνη την εποχή, αν δεν ήσουν δεν πέθαινες.

Και μετά ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί. Και η καλοκαιρινή κορύφωση που έχουμε κατά την κυκλοφορία του εμβολίου προέρχεται από αυτό που ονόμαζαν: "Ιση Πρόσβαση στον Εμβολιασμό".

Που σήμαινε ότι προσέλαβαν χιλιάδες ανθρώπους στις ΗΠΑ για να εμβολιάσουν όλους όσους δεν είχαν εμβολιαστεί ακόμα και που αντιστέκονταν ή που βρίσκονταν μακριά σε κάποιο γηροκομείο.

Και πήγαν επιθετικά και εμβολίασαν όλους αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό χρηματοδοτήθηκε από τον Γκέιτς και όλους αυτούς τους ανθρώπους και προκάλεσαν αυτή την τεράστια υπερβάλλουσα θνησιμότητας στις ΗΠΑ.

Έτσι, λοιπόν, μοιάζει η θνησιμότητα στις ΗΠΑ την περίοδο της κόβιντ.

Αν κοιτάξετε τώρα τη θνησιμότητα στις ΗΠΑ ανά ηλικιακή ομάδα μπορείτε να δείτε τις ηλικιακές ομάδες εκεί, 0 - 24 έτη, 25 - 44 έτη κ.ο.κ.

Πριν τον εμβολιασμό, η ποσοστιαία αύξηση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας εκφρασμένη ως ποσοστό της θνησιμότητας αναφοράς, για την ηλικιακή ομάδα μοιάζει με αυτό στο πάνω μέρος και κατά την περίοδο του εμβολιασμού η ηλικιακή σύνθεση της θνησιμότητας αλλάζει δραματικά και μετατοπίζεται προς τα νεότερα άτομα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ηλικιωμένοι ποσοτικά δεν πέθαιναν. Οι περισσότεροι θάνατοι αφορούν τους ηλικιωμένους, όπως θα αναμενόταν αλλά αυτό εκφράζεται ως ποσοστό της γραμμής αναφοράς. Συνεπώς, υπό αυτές τις συνθήκες, μετατοπίζεται προς τα νεότερα άτομα.

Και στις ΗΠΑ, η συνολική υπερβάλλουσα θνησιμότητα στην περίοδο της κόβιντ συνολικά συσχετίζεται απόλυτα με τη φτώχεια για τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ. Δεν θα το δείτε ποτέ αυτό στις κοινωνικές επιστήμες μια τόσο ισχυρή συσχέτιση, είναι πολύ σπάνιο.

Και δεν είναι μόνο μια ισχυρή συσχέτιση, τεχνικά ονομάζεται πολύ καλή συσχέτιση όταν αυτή η τιμή του συντελεστή συσχέτισης περνάει από την μηδενικό σημείο των συντεταγμένων που σημαίνει ότι δεν είναι απλά μια συσχέτιση, αλλά μια αναλογικότητα.

Όσο περισσότεροι φτωχοί υπήρχαν σε μία πολιτεία τόσο περισσότεροι άνθρωποι πέθαιναν. Ευθέως ανάλογο.

Συνεπώς, αυτό μας δείχνει άλλο ένα πράγμα που δεν κάνουν οι ιοί. Δεν επιλέγουν να σκοτώνουν μόνο φτωχούς ανθρώπους. Αυτό δεν παίζει!!! Αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό μιας ιογενούς λοίμωξης.

Επομένως, το μοντέλο μας για το τι συμβαίνει και προκαλείται θνησιμότητα στη μεγάλη πλειονότητα των περιοχών που είδαμε είναι το ακόλουθο μοντέλο:

Μοντέλο για την αιτία της υπερβάλλουσας θνησιμότητας κατά την περίοδο της κόβιντ

Κοινωνικοοικονομικές, ρυθμιστικές, θεσμικές συνθήκες της περιόδου κόβιντ

> Ψυχολογικό στρες / κοινωνική απομόνωση

> Σοβαρά κατασταλμένο ανοσοποιητικό σύστημα στους πιο ευάλωτους πληθυσμούς (+ επίθεση με εμβόλια των κατά συνέπεια ανοσοκατασταλμένων ευάλωτων κατοίκων)

> Θνησιμότητα από έλλειψη θεραπείας της βακτηριακής πνευμονίας (+ εμβολιαστική επίθεση) στους πιο ευάλωτους πληθυσμούς.


Πρώτα απ' όλα, έχουμε αυτό που έκαναν οι κυβερνήσεις.

  • Ο κοινωνικοοικονομικός αντίκτυπος, πολλοί άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους έχασαν τις κοινωνικές τους επαφές και τις συνήθεις δραστηριότητές τους έχασαν τη θέση τους στην κοινωνία. Υπήρχε απίστευτο άγχος συσχετιζόμενο με αυτό.

  • Υπήρχαν ρυθμιστικοί κανόνες παντός είδους.

  • Υπήρχαν θεσμικές πιέσεις στους ανθρώπους.

Υπήρχαν όλων των ειδών οι συνθήκες που γνωρίζετε. Και σε ορισμένες χώρες ήταν πολύ πιο βίαιοι από άλλες.

Στο Περού, κάλεσαν 10.000 στρατιωτικούς εφέδρους για να πάνε και να βρουν όλους τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να βρεθούν θετικοί στην κόβιντ.

Και τους απέσπασαν από τις οικογένειές τους ανεξάρτητα από την ηλικία τους, και τους απομόνωσαν. Και υπάρχει μια τεράστια κορύφωση της θνησιμότητας στο Περού ως αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής.

Υπήρχε λοιπόν, μία επιθετικότητα που προκάλεσε ψυχολογικό στρες και κοινωνική απομόνωση. Και είναι γνωστό επιστημονικά ότι αυτό καταστέλλει δραματικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό είναι πολύ καλά τεκμηριωμένο. Είναι ένας ολόκληρος επιστημονικός τομέας που μελετάει αυτή τη σχέση με το άγχος.

Και ως εκ τούτου, έχετε αυτή τη μείωση του ανοσοποιητικού συστήματος και έτσι είστε πιο ευάλωτοι σε κάθε είδους μόλυνση. Και όταν έχετε, σε έναν μεγάλο πληθυσμό πεσμένο ανοσοποιητικό σύστημα ένα από τα όργανα που είναι πιο ευάλωτα στην άμεση μόλυνση είναι οι πνεύμονες.

Επειδή έχουμε ήδη ένα ολόκληρο οικοσύστημα βακτηρίων και τα πάντα στο στόμα μας και στην αναπνευστική μας οδό πολλά από αυτά μπορούν να γίνουν αρκετά επικίνδυνα για τους πνεύμονές μας. Έτσι, παθαίνετε βακτηριακή πνευμονία.

Και ο χρόνος μου τελείωσε, και δεν έφτασα καν στα εμβόλια ή τη Ρουμανία οπότε θα σας δείξω τα δεδομένα της Ρουμανίας. Λοιπόν, και πάλι, πρόκειται για χρόνια εργασίας περισσότερες από 30 επιστημονικές εκθέσεις σχετιζόμενες με την επιστήμη της κόβιντ που μπορείτε να βρείτε στους διάφορους ιστότοπους που σας έδωσα.

Συγχρονισμός μεταξύ των κορυφώσεων της ACM (All Cause Mortality - Θνησιμότητα από Κάθε Αιτία) και της κυκλοφορίας των εμβολίων ανά αριθμό δόσεων και ανά ηλικιακή ομάδα.

Και λοιπόν, αν κοιτάξουμε σε αυτό αποδεικνύεται ότι τα εμβόλια προκαλούσαν πραγματικά τον θάνατο. Κάθε φορά που κυκλοφορούσε μια δόση ακολουθούσε αμέσως μία υπερβάλλουσα θνησιμότητα.

2023-02-09 - Age-stratified COVID-19 vaccine-dose fatality rate for Israel and Australia - Ποσοστό θνησιμότητας από δόση εμβολίου COVID-19 με βάση την ηλικία για το Ισραήλ και την Αυστραλία.

Αυτή είναι λοιπόν η περίπτωση του Ισραήλ. Έτσι η 1η και 2η δόση, μετά η 1η και 2η αναμνηστική, και ούτω καθεξής. Και μπορείτε να το κάνετε ανά ηλικιακή ομάδα, όπως το κάνουμε εμείς εδώ ξεκινώντας από τους πιο ηλικιωμένους και κατεβαίνοντας με την ηλικία.

Και αυτό που διαπιστώνεται είναι ότι ανάλογα με την ηλικία η τοξικότητα του εμβολίου επειδή έχουμε καταλάβει ότι το εμβόλιο είναι μια τοξική ουσία όπου κάθε άτομο θα αντιδράσει διαφορετικά, όπως ακριβώς και στην τοξικολογία. Όσο περισσότερες δόσεις, τόσο πιο επικίνδυνο είναι επειδή υπάρχει ήδη βλάβη από τις πρώτες δόσεις. Εδώ ακολουθούνται όλες οι αρχές της τοξικολογίας καθώς επίσης και η υψηλή ηλικιακή εξάρτηση.

Αυτό που βρήκαμε λοιπόν είναι ότι υπάρχει εκθετική αύξηση στη τοξικότητα του εμβολίου ανά δόση και ο χρόνος διπλασιασμού ανά ηλικία είναι 4 ή 5 έτη. Επομένως, ο κίνδυνος θανάτου ανά δόση διπλασιάζεται κάθε 4 ή 5 χρόνια ηλικίας.

Και έτσι στο Ισραήλ, για παράδειγμα, αν είστε άνω των 80 ετών έχετε σχεδόν 1% πιθανότητα θανάτου, όταν μολυνθείτε. Και είναι υψηλότερο σε άλλες χώρες.

Έτσι κοιτάξαμε στο Περού. Μπορείτε να δείτε τη τεράστια κορύφωση στο Περού, λόγω του στρατού που ενεπλάκη.

Εδώ, βλέπουμε την ηλικιακή ομάδα άνω των 90. Μπορείτε να δείτε τη χορήγηση των δόσεων. Αυτή με το (μωβ) χρώμα είναι η 4η δόση τις κορυφώσεις που συνδέονται με αυτό και μετά το βλέπουμε σε συνάρτηση με την ηλικία. Συνολικά, έχουμε πολλά καλά δεδομένα.

Και μετά τα γράφημα του τι συνέβη στο Περού και μπορούμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα για τη Χιλή.

Και βλέπουμε ότι η 4η δόση και στις δύο αυτές χώρες έδωσαν αυτή την εκθετική άνοδο πάντα με τον ίδιο χρόνο διπλασιασμού, 4 ή 5 χρόνια και καταλήγουμε σε ένα θάνατο ανά 20 ενέσεις για τους άνω των 90 ετών.

Επομένως ήταν οι ηλικιωμένοι κυρίως αυτοί που σκοτώθηκαν από τα εμβόλια σε σχέση με τη θνησιμότητα από κάθε αιτία.

Φυσικά κι οι νέοι υπέστησαν θανάτους και κάθε είδους φρικτές παρενέργειες. Αλλά όσον αφορά τη θνησιμότητα οι μεγαλύτερες ομάδες που πέθαιναν και συνέβαλαν στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα ήταν οι ηλικιωμένοι.

ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΒΙΝΤ-19

> Τα εμβόλια ΚΟΒΙΝΤ-19 πρέπει να θεωρούνται ως τοξική ουσία

> Η θανατηφόρα τοξικότητα είναι Χ1000 από αυτή που παραδέχεται η βιομηχανία

> Μέση θανατηφόρα τοξικότητα για όλες τις ηλικίες: 1 θάνατος από εμβόλιο ανά 800 ενέσεις

> 17 ± 0,5 εκατομμύρια θάνατοι από εμβόλια παγκοσμίως, μέχρι σήμερα

> Η θανατηφόρος τοξικότητα είναι εκθετική με την ηλικία, με τον κίνδυνο θανάτου να διπλασιάζεται κάθε 4-5 χρόνια ηλικίας

> Ο θανατηφόρος κίνδυνος φτάνει τον 1 θάνατο ανά 20 ενέσεις, σε ηλικιωμένους 90+ ετών που υποβάλλονται σε αναμνηστικές δόσεις.


Αυτά είναι τα συμπεράσματα σχετικά με τα εμβόλια.

Επομένως από αυτήν την μελέτη, μπορούμε να υπολογίσουμε πόσοι άνθρωποι πέθαναν παγκοσμίως δεδομένου ότι τώρα έχουμε μελετήσει τόσες πολλές χώρες.

Και διαπιστώσαμε ότι 17 εκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν από τα εμβόλια σε όλο το πλανήτη. Αυτός είναι ο αριθμός μας.

Και θα αγνοήσω αυτό το κουδούνι γιατί θέλω να σας δείξω τη Ρουμανία.

Αυτά είναι τα στοιχεία για τη Ρουμανία ανά ηλικιακή ομάδα.

Αυτή είναι η συσχέτιση μεταξύ της διάθεσης των εμβολίων με σκούρο μπλε χρώμα και των μεγάλων αυτών κορυφώσεων της υπερβάλλουσας θνησιμότητας στη Ρουμανία.

Δεν υπάρχει αρχική κορύφωση όπως στις δυτικές χώρες.

Υπάρχει αυτό με το ερωτηματικό όπου υποθέτουμε ότι κάτι πολύ φρικτό συνέβη στη Ρουμανία για να το εξηγήσει. Έχουμε κάποιες υπόνοιες γι' αυτό. Και μετά έχουμε τους θανάτους από το εμβόλιο και το τελευταίο είναι το αναμνηστικό εμβόλιο.

Και έτσι στη Ρουμανία, κάνοντας μια πρώτη ανάλυση του αναμνηστικού εμβολίου αυτό σκοτώνει!!! Έχουμε 1 θάνατο ανά 5-10 ενέσεις στους 80 και άνω στη Ρουμανία από τα αναμνηστικά εμβόλια.

Αυτό είναι το προκαταρκτικό συμπέρασμα για τα δεδομένα στη Ρουμανία. Και αυτό είναι το συμπέρασμά μου από αυτή την ομιλία. Αυτό ήταν όλο. Αυτή ήταν η τελευταία διαφάνεια που ξέχασα να δείξω.

Σε αυτόν τον ιστότοπο (Correlation-canada.org), όταν πηγαίνετε στο ερευνητικό τμήμα υπάρχουν εργασίες που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους και επιστημονικές εκθέσεις και εκεί υπάρχει κάποια καταπληκτική μελέτη που αποδεικνύει, για παράδειγμα, θα σας το πω αυτό γιατί είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να κοιτάξετε αυτές τις εργασίες.

Έχουμε αποδείξει ότι αν αποδεχτείτε τη θεωρητική επιδημιολογία όπως χρησιμοποιήθηκε από τις κυβερνήσεις μπορείτε να αποδείξετε ότι εάν θέλετε να προστατέψετε τους ηλικιωμένους, το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να τους απομονώσετε σε γηροκομεία και στα σπίτια τους. Είναι αυτό που απόλυτα θα μεγιστοποιήσει τις μολύνσεις και τους θανάτους.

Το αποδείξαμε αυτό και είναι πλέον μια αξιολογημένη εργασία εγκεκριμένη από ομότιμους και αποδείξαμε ότι αυτό ισχύει γενικά για τους ηλικιωμένους. Οι κυβερνήσεις είπαν ότι πρέπει να προστατεύσουμε τους ηλικιωμένους απομονώνοντάς τους και αποτρέποντάς τους να μολυνθούν και αποδείξαμε χρησιμοποιώντας τυπικά επιδημιολογικά μοντέλα με όλες τις πιθανές παραμέτρους ότι ισχύει το αντίθετο.

Άρα, η κυβέρνηση είπε πραγματικά ψέματα σε αυτό.

Θα έπρεπε να ξέρουν ότι αυτά τα μοντέλα υπάρχουν εδώ και μια 10-αετία. Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα της εργασίας που κάνουμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουμε κάνει την περίοδο της κόβιντ αν θέλετε να μελετήσετε αυτόν τον ιστότοπο (CORRELATION).


Μπορείτε επίσης να μελετήσετε την εξίσου καλή μελέτη του Dennis Rancourt:

Θνησιμότητα που σχετίζεται με το εμβόλιο COVID-19 στο Νότιο Ημισφαίριο

Η CORRELATION δημοσίευσε μια νέα έκθεση με τίτλο "Θνησιμότητα που σχετίζεται με το εμβόλιο COVID-19 στο Νότιο Ημισφαίριο" με συγγραφέα τον Denis G. Rancourt, Marine Baudin, Joseph Hickey και Jérémie Mercier

Η εργασία βασίζεται σε 17 χώρες στο νότιο ημισφαίριο και στην περιοχή του ισημερινού. Εμφανίζεται μια σαφής αιτιώδης σύνδεση μεταξύ πολλών κορυφώσεων της θνησιμότητας από κάθε αιτία και της ταχείας κυκλοφορίας εμβολίων. Οι συγγραφείς ποσοτικοποιούν τον κίνδυνο θανατηφόρου τοξικότητας ανά ένεση, ο οποίος είναι εξαιρετικά μεγάλος στους πιο ηλικιωμένους.

Οι συγγραφείς καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι κυβερνήσεις θα πρέπει να τερματίσουν αμέσως την πολιτική προτεραιότητας στους ηλικιωμένους για ένεση COVID-19.

Κατεβάστε ένα αντίγραφο της αναφοράς παρακάτω (τελευταία έκδοση 2023-09-18): 2023-09-17-Correlation-Covid-vaccine-mortality-Southern-Hemisphere-cor


Πηγές:

Πηγή κειμένου:https://nioland.substack.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου