Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Λυκούργος Νάνης: Σχολιασμός για την πράξη αναθεματισμού των βουλευτών Α΄ Πειραιώς και νήσων

 


Αυτό που έπραξε ο πεπαρρησιασμένος ομολογητής π.Παύλος Καλλίκας, οφείλει (ώφειλε ήδη), έστω και τώρα, να το πράξει η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, συγκληθησομένη σε ειδική προς τούτο συνέλευση, για το σύνολο των «εθνοπατέρων» και «εθνομητέρων» που υποστήριξαν, προπαγάνδισαν και υπερψήφισαν στη Βουλή (η οποία εδώ και δεκαετίες έχει μετατραπεί σε νομοθετική χαβούζα…), το εγκληματικό και διαστροφικό νομοσχέδιο.

Δυστυχώς, η διεπόμενη από ηττοπαθές και ψοφοδεές, απέναντι των ισχυρών του αιώνος τούτου, πνεύμα, ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος , από ετών, έχει καταλείψει ασύδοτους, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΥΡΩΣΗ, τους υπό λεγεώνος δαιμονίων ελαυνόμενους, αντίχριστους πολιτικούς εξουσιαστές, να κακουργούν εξακολουθητικά επί του Έθνους και της κοινωνίας, θεσπίζοντας διαστροφικά, εκφυλιστικά και αντισυνταγματικά , νομοθετικά εκτρώματα και τερατουργήματα, με αποκορύφωμα (δεν έχει προηγούμενο σε διαστροφικότητα και βρωμερότητα,) το εσχάτως περιβληθέν, διά της ανόμου ψήφου 175 επιόρκων βουλευτών, την ισχύ νόμου.

Οι 175 ανάξιοι και προδότες της υψηλής αποστολής τους πολιτικοί, επέδειξαν πρωτοφανή ασυνειδησία και ηθική αναλγησία αφού εν γνώσει των καταστροφικών, για την ηθική, ψυχική και βιολογική υπόσταση των μελών της κοινωνίας και κατά κύριο λόγο των αθώων και ανεύθυνων παιδιών, συνεπειών του συγκεκριμένου νομοθετήματος, το κατέστησαν νόμο του κράτους.

Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου έμπηξαν βαθειά το στιλέτο στην καρδιά του Έθνους και είναι συνεργοί στο έγκλημα του διαστροφικού μετασχηματισμού της κοινωνίας τον οποίο απεργάζεται, από μεθόδου και εκ συστήματος, ο πρωθυπουργός της αισχύνης και εθνικός ολετήρας Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη θλιβερή ομαδούλα που τον δορυφορεί και με την ένοχη σύμπραξη της ελεεινής και τρισάθλιας αντιπολίτευσης.

Είναι όλοι τους υπόδικοι έναντι Του Θεού, πρωτίστως, Τον Οποίο, οι ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, καταφρονούν, και δευτερευόντως της Ιστορίας, Του Έθνους, της κοινωνίας και των αθώων και ανεύθυνων παιδιών.

Γι αυτό και η Ελλαδική Εκκλησία, διά της Ιεραρχίας της, οφείλει να προβεί άμεσα στον αφορισμό τους, χρησιμοποιώντας το ανεκτίμητης αξίας, παρωπλισμένο δυστυχώς, πνευματικό αυτό όπλο, «ίνα και οι λοιποί φόβον έχωσι».

Τυγχάνει, σφόδρα προκλητικό και αδιανόητο, οι δράστες και ένοχοι του πρωτοφανούς αυτού ανοσιουργήματος να εισέρχονται, μετά τη γέμουσα ασυνειδησίας στάση τους, ακωλύτως στους ιερούς ναούς, να καταλαμβάνουν περίοπτες θέσεις εντός αυτών, να απαγγέλουν , τιμής ένεκεν, το «Πιστεύω» και το «Πάτερ Ημών», να λαμβάνουν το αντίδωρο χαμογελαστοί από τα χέρια του προεστώτος της Ευχαριστιακής Συνάξεως και , το χείριστον όλων, κάποιοι από αυτούς να μεταλαμβάνουν ,ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ, ΣΤΕΝΑΞΟΝ Η ΓΗ!!!, των Θείων και Αχράντων Μυστηρίων! Μιλάμε για Θεομπαιξία άνευ προηγουμένου!

Οι ιεράρχες οφείλουν να αγνοήσουν τα κοάσματα των ψευτοπροοδευτικών βατράχων-δημοσιογραφίσκων της αισχύνης που βιοπορίζονται, διαρκώς διαστρέφοντας την αλήθεια και διαφθείροντας την κοινωνία, και να προχωρήσουν στον αφορισμό των ενόχων.

Αρκετά τόσα χρόνια άφησαν αυτούς τους Θεομπαίχτες ασύδοτους να ασχημονούν από τη μία και να καπηλεύονται αισχρά το τρίπτυχο «ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» από την άλλη, ένεκα αισχρής ψηφοθηρίας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, έχετε τεράστια πνευματική εξουσία , σεβασμιώτατοι, μην την αφήνετε άλλο ανενέργητη! Εάν ΤΩΡΑ δεν την ενεργοποιήσετε, πότε θα το πράξετε;

Δεν βλέπετε ότι φθάσαμε στον πάτο της αποστασίας;
 
«Πᾶνος»

4 σχόλια:

 1. Εννοείται και εξυπακούεται ότι ο αφορισμός θα πρέπει να επεκταθεί και σε εκείνους τους αυτοδιοικητικούς που θα εφαρμόσουν τον επαίσχυντο νόμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευλογημένε Μάχημε Γιατρέ:

  Θα ξεκινήσω αντιγράφοντας την πρόταση:

  Είναι όλοι τους υπόδικοι έναντι Του Θεού, πρωτίστως, Τον Οποίο, οι ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, καταφρονούν...

  Το πόσο ΑΘΕΌΦΟΒΟΙ είναι, θα το δούμε όταν ξεσπάσει η οργή του Θεού.

  μηδένα προ του τέλους μακάριζε.

  Ο άθεος, είναι άθεος μέχρι να αρχίσει να πέφτει το αεροπλάνο.
  Και οι αθεόφοβοι, είναι αθεόφοβοι μέχρι να δουν την οργή του Θεού.
  (Σαν το φθινοπωρινό φύλλο θα τρέμουν οι καψεροί).

  Θα συμπληρώσω κάτι στην τελευταία πρόταση σου:

  Δεν βλέπετε ότι φθάσαμε στον πάτο της αποστασίας;

  Ήταν ένας άνθρωπος μέσα σε μία βάρκα με το βαρκάρη, και η βάρκα άρχισα να βάζει νερά.
  Ο άνθρωπος τρομοκρατήθηκε, έκλεισε τα μάτια του και ρωτάει το βαρκάρη:
  Είμαστε στο πάτο του βυθού;
  Και του απαντάει ο βαρκάρης:
  Όχι, είμαστε ακόμα στο πάτο της βάρκας.

  Νομίζουμε ότι φτάσαμε στο πάτο, αλλά δυστυχώς αυτά που έρχονται είναι χωρίς πάτο.
  Όταν μπει σε έναν άνθρωπο ο σατανάς αυτός δαιμονίζεται και η κατρακύλα του δεν έχει όρια.

  Από δω και πέρα ισχύει αυτό που μας γράφεις:

  ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ, ΣΤΕΝΑΞΟΝ Η ΓΗ!!!,

  προφήτης δεν είμαι αλλά γνωρίζω τη μέλλει γενέσθαι, τι νόμους στο μέλλον ακόμα θα ψηφίσουν που φρίτης μόνο που το σκέφτεσαι.

  Θα έχουν τόση δυσωδία που ο βόθρος θα είναι αρωματοπωλείο μπροστά τους.
  Αυτή η δυσωδία θα είναι μία πρόγευση της δυσωδίας του αντιχρίστου που θα έρθει.
  Τέτοια δυσωδία που όποιος δεν πάει στα βουνά θα πάθει ασφυξία.

  Να κάνω και μία παρένθεση.
  Επειδή δεν βλέπω τηλεόραση και θα σας συνιστούσα να κάνετε το ίδιο.
  Και δεν έχω σαφή γνώμη, απλά πήρε το αυτί μου για κάποιον πατέρα που ζούσε με την οικογένειά του στα βουνά, ότι διώκεται.

  Αυτό είναι ένα μήνυμα του αντιχρίστου:
  Ούτε στα βουνά δεν την γλιτώνετε!

  Να ευχαριστήσουμε τον ευλογημένο Γιατρό και τα Αδέρφια μας Πάνο και Ρόη που ανεβάζουν αυτά τα ωφέλιμα άρθρα.

  Θα ήθελα να κλείσω με ένα αρχαίο γνωμικό:

  γαμβρού ο μεν επιτυχών ευρεν υιον ,
  ο δε αποτυχών απώλεσε θυγατέρα.
  (όποιος έκανε καλό γαμπρό απέκτησε ένα γιο.
  Κι όποιος δεν τα κατάφερε, έχασε και την κόρη του).

  Άς θυμούνται αυτοί που ψήφισαν το νόμο - υπόνομο, ότι σπείρανε θα θερίσουν.
  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. TI NA EΛΕΓΑΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΟΥ ΛΩΤ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΦΩΤΙΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολύ ωραία ερώτηση!

   Την απάντηση μάλλον δεν θα την μάθουμε ποτέ.
   Μόνο στην Δευτέρα Παρουσία που θα στηθεί ένα παγκόσμιο Δικαστήριο.
   Και θα βγούνε όλα τα κρυπτά στην φόρα!

   Διαγραφή