Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Ποιοι "αστέρες" των μητροπόλεων συμμετείχαν στην βλάσφημη διάσκεψη της Οξφόρδης για την ομοφυλοφιλία;









Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΙ!

Διαδώστε το παντού!  Έχει σαπίσει το παν! Αρκετά τους έχουμε ανεχθεί! 

Πολλοί ήταν οι προβοκάτορες στην βλάσφημη διάσκεψη της Οξφόρδης για την ομοφυλοφιλία.









Ο «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΠΟΙΜΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΏΝΑ!!

Λίγο πριν ξεκινήσει η αισχρή συκοφαντική επίθεση εναντίον του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεόφυτου, στην Οξφόρδη έλαβε χώρα μια βλάσφημη διάσκεψη με θέμα την σχέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας με το «βιολογικό και κοινωνικό φύλο». Παρουσιάστηκε ως «πρωτοποριακή», δηλαδή, ό,τι μας πάει πίσω πριν την γέννηση του Χριστού είναι «πρωτοποριακό»! 
Σε αυτήν λοιπόν την «πρωτοποριακή» συνάντηση, για την οποία μόνο καλά λόγια θα ακούμε και κανείς από τους συμμετέχοντες δεν θα συκοφαντείται αλλά αντιθέτως θα προβιβάζεται και θα φιλοξενείται από τα συστημικά ΜΜΕ, άνθρωποι από τέσσερις Ελληνικές Μητροπόλεις «τίμησαν» με την παρουσία τους τους αιρετικούς και τους ομοφυλόφυλους ακτιβιστές για τα «δικαιώματα» των ΛΟΑΤΚΙ. 

Η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής με τον π. Δημήτριο Μπαθρέλο.
Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού με τους Δρς Παντελή Καλαϊτζίδη και Νικόλαο Ασπρούλη, διευθυντή και αναπληρωτή διευθυντή αντίστοιχα της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου.
Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τον πρόσφατα χειροτονηθέντα π. Ισίδωρο Κάτσο.
Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας με τον (ποιόν άλλον;) π. Βασίλειο Θερμό.



Στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές ανέφεραν ότι «η συνάντηση ήταν αυστηρώς ανεπίσημη: όλοι οι συμμετέχοντες παρευρέθησαν ως ιδιώτες και η ιεραρχία της Εκκλησίας δεν συμμετείχε με την τυπική της ιδιότητα». Αυτό όμως που γράφουν δεν στέκεται με τίποτα, διότι η ίδια η συνάντηση είχε την αξίωση, άκουσον άκουσον, «να βοηθήσει την Εκκλησία να μάθει πώς να ανταποκριθεί στις ποιμαντικές ανάγκες του 21ου αιώνα». Να μάθει η Εκκλησία από ποιους; Από «ιδιώτες» που συμμετέχουν ανεπισήμως σε σκανδαλώδεις συναντήσεις με κλειστά τα χαρτιά τους; (…οι πληροφορίες από την διάσκεψη μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι όμως να αποδοθούν σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο,) Οι άνθρωποι αυτοί μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας και δεν αισχύνονται.
Έχουνε τεράστια ευθύνη όσοι συμμετείχαν καθώς και οι Μητροπολίτες στους οποίους υπάγονται. Τι πάει να πει συμμετείχαν ως ιδιώτες; Αν συμμετείχαν ως ιδιώτες σε μια σατανιστική λατρεία ή σε μία ομαδική δολοφονία οι Μητροπολίτες τους θα τους άφηναν να λειτουργούν και να έρχονται σε επαφή με το ποίμνιο; Μόνο και μόνο η παρουσία τους χειροκροτεί και επιβραβεύει τέτοιες συνάξεις οι οποίες χρηματοδοτούνται από σκοτεινά κέντρα, και δίνει την ευκαιρία στους εχθρούς του Ευαγγελίου να επικαλούνται ρασοφόρους για να προβάλλουν τις διεστραμμένες ιδέες τους αλλά και να στρέφονται εναντίον άλλων Ιεραρχών που παραμένουν πιστοί στην θέση της Εκκλησίας, όπως θα δούμε παρά κάτω.
 
Θα προσπαθήσω να παρουσιάσω ορισμένους από τους συμμετέχοντες σε αυτήν την συνάντηση για να καταλάβουμε όλοι μας τι ακριβώς επιβραβεύουν οι δικοί μας που κάνουν διάλογο με τέτοιους ανθρώπους και πως αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην Εκκλησία.
 
Ξεκινώ με τον Σέρβο Nik Jovčić-Sas που εμφανίζεται και ως «Ορθόδοξος Προβοκάτορας». Θα προσπαθήσω να δώσω μια γενική εικόνα αυτού του ανθρώπου αν και δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο. Οι φωτογραφίες είναι όλες από τα δικά του μέσα δικτύωσης
Ο Nik Jovčić-Sas δηλώνει ότι είναι Ορθόδοξος και LGBT@#$%.. Βέβαια δεν προσδιορίζει ποιο γράμμα απ’ όλα είναι και βλέποντας κανείς τον τρόπο με τον οποίον διακωμωδεί την Εκκλησία, αναρωτιέται γιατί δεν προσθέτει σε όλα αυτά τα γράμματα και ένα «Ο» για το «Ορθόδοξος» που δηλώνει.








Επαίρεται για το ότι βρέθηκε σε συνάντηση με την αφρόκρεμα της Εκκλησίας, όπως γράφει. Με τον π. Βασίλειο Θερμό παραδείγματος χάριν ή με τον Κάλλιστο Γουέαρ! Τόση σχέση έχει με την Εκκλησία.
Γράφει σε ένα σημείο:
Ο Μητροπολίτης Κάλλιστος Γουέαρ έγραψε ένα απίστευτο άρθρο σε αυτήν την έκδοση του περιοδικού The Wheel για την «ομοφυλοφιλία» και την Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη.

«Τα πρόσωπα ετεροφυλοφιλικού προσανατολισμού έχουν την επιλογή να παντρευτούν και έτσι με έναν θετικό τρόπο να εκπληρώσουν την ερωτική τους επιθυμία με την ευλογία της Εκκλησίας μέσω του ιερού μυστηρίου του γάμου. Όπως λέει ο Βασίλειος Θερμός, «Ένας ομοφυλόφιλος καλείται να ζήσει μια ζωή αγαμίας χωρίς να νοιώθει ότι αυτή είναι η κλήση του. Έχουμε δίκιο να επιβάλουμε αυτό το βαρύ φορτίο στον ομοφυλόφιλο;»







Σε ένα βίντεο παίρνει συνέντευξη από έναν π. Μάξιμο της Εκκλησίας της Μολδαβίας που τον συγκίνησε διότι αποδεχόταν τους LGBT$%^. Επειδή όμως ο Μολδαβίας Βλαδίμηρος τον έπαυσε από ιερέα όταν έμαθε ότι είχε φιλοξενηθεί από τον Nik Jovčić-Sas και είχε εκφράσει αυτές τις θέσεις, ο «Ορθόδοξος Προβοκάτορας» εμφανίστηκε σε δεύτερο βίντεο όπου μιλάει για προώθηση βίας, μίσους και ομοφοβίας από τον Μολδαβίας Βλαδίμηρο και ζητά από τους αναγνώστες να υπογράψουν αίτημα για να επαναφέρει τον Μάξιμο στην θέση του.
 
Οι Ελλαδίτες Μητροπολίτες που αφήνουν τα καμάρια τους να συμμετέχουν σε τέτοιες συναντήσεις τα γνωρίζουν αυτά; 
Γνωρίζουν ότι δίνουν πάτημα στους εχθρούς της Εκκλησίας να στρέφονται εναντίον παραδοσιακών Ιεραρχών και να έχουν αξιώσεις να αλλάξει η Εκκλησία την Διδασκαλία Της και τους Κανονισμούς Της; (Εννοείται πως εδώ δεν αναφέρομαι στον Δημητριάδος Ιγνάτιο, τον έμαθαν και οι πέτρες, αλλά στον Μεσογαίας Νικόλαο ας πούμε που εδώ και κάμποσο καιρό μας το παίζει σε πολλά ταμπλό).
Σαφώς και τα γνωρίζουν αυτά αλλά για κάποιον λόγο επιτρέπουν να γίνεται αυτή η σιωπηρή άλωση και να εισάγεται μέσα στην Εκκλησία από την πίσω πόρτα ένα θέμα συζήτησης (ομοφυλοφιλία) το οποίο είναι ήδη λυμένο από το Ιερό Ευαγγέλιο.
Σε ένα άλλο βίντεο ο «Ορθόδοξος Προβοκάτορας» δίνει μαθήματα «καλής συμπεριφοράς» και «μετάνοιας»! Βρέθηκε με έναν «φίλο» του σε μία «ομοφοβική χώρα» όπως την αποκάλεσε (Μολδαβία αν θυμάμαι καλά) και επισκεύτηκαν ένα νυκτερινό κέντρο ομοφυλοφίλων. Εκεί ο φίλος του ανέβηκε στο μικρόφωνο και ζήτησε συγνώμη από όλους τους παριστάμενους διότι κάποτε ήταν ομοφοβικός λέει, τώρα όμως κατάλαβε ότι ήταν λάθος και έχει κάνει πολλούς ομοφυλόφιλους φίλους. Στο τέλος της βραδιάς πλακώθηκαν στα σφηνάκια.
Για τον Nik Jovčić-Sas Χριστιανός σημαίνει να είσαι ανοιχτός με όλους τους άλλους και να τους αγαπάς και να τους δέχεσαι όπως είναι! «Είτε είναι ομοφυλόφιλοι, είτε πιστεύουν σε άλλους θεούς, είτε κάνουν βλακώδεις ερωτήσεις». Ο τίτλος της ομιλίας του στην διάσκεψη της ανομίας ήταν «Βία και αγάπη»!








Χρησιμοποιεί τον γνωστό στρογγυλεμένο, αγαπησιάρικο και ισοπεδωτικό λόγο για να προωθήσει ανοιχτά τον θρησκευτικό γάμο των ομοφυλοφίλων και βέβαια θεωρεί την ομοφυλοφιλία φυσιολογικό πράγμα και όχι αμαρτία
Φαντασιώνεται μάλιστα και «αγίους ομοφυλόφιλους εραστές», όπως παρακάτω, σχολιάζοντας: «Ομοφυλόφιλοι Αρμένιοι άγιοι Πολύευκτος και Νέαρχοςεραστές, στρατιώτες και μάρτυρες … ένα εξαίρετο παράδειγμα ομοφυλόφιλων εραστών»! [σ.σ. Για τους βίους των Αγίων ΕΔΩ και ΕΔΩ]








Τελειώνω με ένα βίντεο που κοινοποίησε ο «Ορθόδοξος Προβοκάτορας». Σε αυτό εμφανίζεται η Nadia Bolz-Weber, «η αθυρόστομη πάστορας (Ευαγγελικοί – Λουθηρανοί) που θα σας συνεπάρει με την ειλικρίνεια, την ευθυμία και την πολλή φώτιση του ‘holy sh*t», όπως σχολιάζει ο ίδιος. 
Συνοπτικά λέει ότι το μήνυμα της Ιεράς Αποκάλυψης είναι ότι οι αυτοκρατορίες πέφτουν, οι τύραννοι χάνουν την δύναμή τους, τα συστήματα πεθαίνουν αλλά ο Θεός παραμένει. Στα Ελληνικά, συνεχίζει, η λέξη «αποκάλυψη» σημαίνει να αποκαλύψεις, να σηκώσεις κάτι και να δεις τι υπάρχει από κάτω και αυτό είναι που ζει τους τελευταίους μήνες αυτή η χώρα (Αμερική). Δεν έγινε κάποια ξαφνική επίθεση στην χώρα μας, συνεχίζει, τα κινήματα (αναφέρει δύο «απελευθερωτικά» κινήματα) αποκαλύπτουν αυτό που ήδη υπήρχε από κάτω. 

Τοποθετεί την κυριαρχία των ανδρών στο κέντρο ως κύριο φταίχτη για τις υπάρχουσες σεξουαλικές αντιλήψεις. Ονομάζει την κυριαρχία των ανδρών μόλυνση και αίρεση. Υπενθυμίζει στο κοινό αυτό που έλεγε στην αρχή για την Αποκάλυψη, ότι οι κυρίαρχες εξουσίες και δυνάμεις πέφτουν. Η Θεολογία και η Λειτουργία δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται από αυτούς που θέλουν να διατηρήσουν την εξουσία τους καταλήγει.
Αυτός είναι ο «Ορθόδοξος Προβοκάτορας», όνομα και πράγμα, με τον οποίον πήγαν να ανταλλάξουν σκέψεις και απόψεις οι δικοί μας, για να μάθει η Εκκλησία πως πρέπει «να ανταποκριθεί στις ποιμαντικές ανάγκες του 21ου αιώνα»! και να συμφωνήσουν όλοι στο τέλος -όπως ανέφερε το δελτίο τύπου- «ότι ο διάλογος πρέπει να συνεχιστεί μέσα στην ίδια μοναδική ατμόσφαιρα ευγένειας και σεβασμού που χαρακτήρισε αυτήν την συγκέντρωση»!


Ήταν τελικά ένας ο Προβοκάτορας στην βλάσφημη συνάντηση της Οξφόρδης για την ομοφυλοφιλία ή πολύ περισσότεροι;

 Φαίη.   https://tasthyras.wordpress.com

Πηγή:  https://agonasax.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου