Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

ΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - Κατά δήλωση ΥΕΘΑ τα στρατόπεδα που φιλοξενούνται “μετανάστες” είναι ξένο έδαφος…


Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Στην προεκλογική περιοδεία του, ο σημερινός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραμύθιαζε τον ελληνικό λαό, πως θα “βάλει τα στήθη του μπροστά” εναντίον της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών! Αποκαλώντας προδότες τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Κοτζιά και συλλήβδην όλους του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιους δεξιούληδες που ψήφισαν αυτήν την κατάπτυστη και επιβλαβή για τα εθνικά μας συμφέροντα Συμφωνία!

Στη συνέχεια, αφού υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού, θεώρησε πως είναι μια διεθνής Συμφωνία την οποία όχι μόνο πρέπει να την τηρήσει και να την σεβαστεί, αλλά και να την τιμήσει!

Στο μεγάλο ζήτημα της υπογεννητικότητας στα ελληνικά ζευγάρια, πρόβλημα που δημιούργησαν όλες οι Μνημονιακές κυβερνήσεις, υπερθεμάτιζε πως θα δώσει κίνητρα για να χτυπηθεί ο αφανισμός του γένους! Δεν είχε πει στον ελληνικό λαό ότι θα γίνει αντικατάσταση και όσων Ελλήνων εκδιώχτηκαν βιαίως στο εξωτερικό λόγω της οικονομικής κρίσεως – που αυτοί οι σημερινοί και χθεσινοί πολιτικοί είναι υπεύθυνοι – από τα λεφούσια αλλοδαπών που συρρέουν στην ελληνική Επικράτεια!

Γιατί, όλους αυτούς τους παράνομα εισελθόντες στην Ελλάδα από το Αφγανιστάν, τη Σομαλία, το Πακιστάν και αλλού, δεν μας έλεγαν ότι η παραμονή τους είναι προσωρινή; Μας είπε ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά, πως μέλημά του είναι η μόνιμη εγκατάστασή τους στην Ελλάδα;

Δείτε λοιπόν πως αυτοδιαψεύδεται με τα όσα είπε προχτές στη Βουλή των Ελλήνων:

«…Με ρωτήσατε εάν φοβόμαστε τους πρόσφυγες ως μια δύναμη που θα μπολιάσει [σ.σ. μπόλιασμα (δηλαδή εμβολιασμός), είναι η φυτοκομική τεχνητή μέθοδος κατά την οποία γίνεται μεταμόσχευση ενός μέρους του φυτού σε ένα άλλο φυτό και όχι στους ανθρώπους] την ελληνική κοινωνία. Σας λέω όχι, δεν τους φοβάμαι. Αρκεί να είναι αυτοί οι οποίοι πληρούν τους κανόνες για να απολαμβάνουν διεθνούς προστασίας. Και εάν η Ευρώπη ή η Ελλάδα θέλει να κάνει μια συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική για να ενισχύσει το δημοκρατικό της πρόβλημα έχει τη δυνατότητα να το κάνει, αλλά θα το κάνει οργανωμένα και θα το κάνει με κανόνες… Τα παιδιά των προσφύγων που θα επιλέξουν να κάνουν τη χώρα μας δεύτερη πατρίδα τους, πρέπει να αισθάνονται και θα αισθάνονται Έλληνες! Αυτό είναι το σωστό. Να πάνε σε ελληνικό σχολείο και εάν είναι άριστοι μαθητές να σηκώσουν την ελληνική σημαία. Μακριά από εμάς οποιαδήποτε ξενοφοβία ή οποιοσδήποτε ρατσισμός. Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά – σιγά. Δεν αμφισβητείται η εθνική μας ακεραιότητα με αυτόν τον τρόπο…»!

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, πως και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μετέχει της εγκληματικής μετάλλαξης του Γένους των Ελλήνων;

Η ΝΔ παραχωρεί κυρίαρχο έδαφος εντός της ελληνικής Επικράτειας…

Ωστόσο, επανερχόμενος στην παραχώρηση κυριαρχικών ελληνικών εδαφών μέσω της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, όπου στους βόρειους γείτονες ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ παραχώρησαν το όνομα, την εθνότητα και τη γλώσσα της Μακεδονίας μας, επί των ημερών της ΝΔ γίνεται παραχώρηση κυρίαρχου εδάφους και εντός της ελληνικής Επικράτειας! 


Και πώς αλλιώς μπορούν να “μεταφραστούν” τα όσα τραγικά – χωρίς ντροπή – είπε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος σε τηλεοπτική συνέντευξη πού έδωσε;

«…έτσι προέκυψαν οι ΜΚΟ, οι οποίες μπήκαν να προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες και τώρα λειτουργούν κατά ένα τρόπο, που δεν είναι και απολύτως γνωστός (;;;). Ως ΥΕΘΑ είμαι υπεύθυνος για τα περιουσιακά στοιχεία της Εθνικής Άμυνας, που είναι τα στρατόπεδα. Υπάρχουν στρατόπεδα στα οποία φιλοξενούνται πρόσφυγες (σ.σ. κατά Μητσοτάκη δεν υπάρχει προσφυγικό πρόβλημα, αλλά μεταναστευτικό), δομές φιλοξενίας ή κέντρα υποδοχής, στα οποία γίνονται εργασίες για τις οποίες δεν γνωρίζω τίποτε. Αν ζητήσω να μάθω να πάω να μάθω, θα μου πουν “δεν είναι δική σου δουλειά, είναι θέμα του Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστεύσεως, που εποπτεύει τις ΜΚΟ”. Και εκεί θα έχουμε πρόβλημα»!

Δηλαδή ξεκάθαρα, πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται, ο ΥΕΘΑ της ελληνικής κυβερνήσεως μας λέγει ότι σε χώρο ευθύνης του δεν μπορεί να κάνει κουμάντο και δεν του επιτρέπουν την είσοδο! Μας λέγει ότι στα στρατόπεδα γίνονται εργασίες, αλλοιώνοντας τη μορφή των στρατοπέδων και δεν μπορεί να επέμβει. Μας λέγει ότι τα στρατόπεδα δεν λογίζονται ως ελληνικό έδαφος, αλλά ως διεθνές!

Πάλι καλά που διαπιστώνει ότι υπάρχει πλέον πρόβλημα!

Αλλά εξ όσων φαίνεται, ο κ. Παναγιωτόπουλος και η κυβέρνησή του στο σύνολό της, παραδέχονται ότι παραχώρησαν ελληνικό έδαφος εντός της ελληνικής Επικράτειας και αδυνατούν να κάνουν κάτι!

Μα καλά, ο κ. Παναγιωτόπουλος δεν ντράπηκε να κάνει αυτές τις επαίσχυντες διαπιστώσεις και δεν δήλωσε αμέσως την παραίτησή του;

Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε γι΄ αυτές τις εξωφρενικές δηλώσεις και τον κρατάει ακόμη στη θέση του; Εκτός και εάν είναι κοινή γραμμή η παραχώρηση όλης – τελικά – της Ελλάδος σε ξένα χέρια!

Οφείλει πρώτος από όλους ο Πρωθυπουργός να δώσει πιστικιές εξηγήσεις και να μας διαβεβαιώσει, ότι αυτές οι ντροπιαστικές τοποθετήσεις του ΥΕΘΑ έγιναν σε παραζάλη του! Έγιναν σε κάποια φάση που είχε υποστεί προσωρινή παράκρουση!

Διαφορετικά…

Ο πολυπολιτισμικός Άδωνις Γεωργιάδης… 

Με τον Άδωνι Γεωργιάδη γνωριστήκαμε στο ΛΑΟΣ! Εποχή που έβγαζε πατριωτικές κορώνες υφαρπάζοντας την ψήφο του πατριωτικού ακροατηρίου του κόμματος!

Εγγράφως, τότε, τον είχα κατηγορήσει ότι (ως Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος) μετάλλασσε την ιδεολογία του κόμματος μετατρέποντάς το από εξόχως πατριωτικό σε νεοφιλελεύθερο! Λέγοντας στην επιστολή μου προς εκείνον στις 11/11/2010:

«Είσαι υπεύθυνος, που ένα κόμμα, που κάποτε τόλμησε να υψώσει την σημαία της ρήξης και της ανατροπής στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο, σήμερα διολισθαίνει τόσο γρήγορα σε θέσεις ουραγού και τιμητή νεοφιλελεύθερων μεγαλοαστικών στόχων του συστήματος…»!

Η πορεία του ΛΑΟΣ και του Άδωνι Γεωργιάδη είναι σε όλους μας γνωστή!

Ο ΛΑΟΣ διαλύθηκε, ο δε τον Άδωνις Γεωργιάδης μεταπήδησε στη ΝΔ και σύντομα ανέβηκε στην ιεραρχία της, αφού έγινε ο καλύτερος πρεσβευτής του νεοφιλελευθερισμού και της παγκοσμιοποίησης!

Πίστευα όμως, ότι θα του έμεναν κάποια ψήγματα πατριωτισμού μέσα του! Ότι βρε αδελφέ, δεν ήταν όλη η εποχή του στο ΛΑΟΣ μια theatrale εποχή!


Αλλά δυστυχώς, διαψεύστηκα!

Αφού με ιδιαίτερο στόμφο παραδέχεται, ότι η Ελλάς είναι μια πολυπολιτισμική χώρα (σ.σ. ακούς Αντώνη τι λέει το πουλέν σου;)! Ναι, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε, αναφερόμενους σε όλους εκείνους τους παρανόμως εισελθόντες στην Ελλάδα, είπε:

«Όλη η Ευρώπη είναι πολυπολιτισμική. Δεν είναι πολυπολιτισμική; Έχετε εσείς καμιά χώρα που είναι περίκλειστη και αεροστεγής στην Ευρώπη πού δεν είναι πολυπολιτισμική;»!

Όχι κ. Γεωργιάδη! Όσο και να το προσπαθήσεις εσύ, το κόμμα σου και ο εξωτερικός παράγοντας της ΝΤΠ να μετατρέψετε την Ελλάδα σε πολυπολιτισμική, δεν θα το καταφέρετε! Δεν το κατάφερε επί αιώνες, ο τούρκικος ζυγός!

Η Ελλάς θα παραμείνει Έθνος με χαρακτήρα ελληνικό, με θρησκεία την Ορθοδοξία, σεβόμενη τα Ιερά και τα Όσιά της! Δεν θα μπει στη κρεατομηχανή της Παγκοσμιοποίησης, που κάποτε μετά βδελυγμίας αποκήρυσσες!

Ωστόσο, είναι επίσης λυπηρό, πως η ΝΔ καθημερινά διολισθαίνει και μετατρέπεται στον γαλάζιο ΣΥΡΙΖΑ!

Έτσι, ψάχνει ο λαός μας να βρει τις πολιτικές διαφορές, που έχει ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Παναγιωτόπουλος, με τους Τσίπρα, Κατρούγκαλο, Φίλη και δεν τις βρίσκει! Μήπως έχω λάθος εκτίμηση;;

Σημείωση:

Έπηλυς: Ο αλλοδαπός, ο ξένος, ο ξενοφερμένος, ο ξενόφερτος, οι κάτοικοι της περιοχής των γηγενών, που ενισχύθηκαν κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας με επήλυδες, που έφτασαν εκεί κυνηγημένοι απ΄ τους Τούρκους!!

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου