Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 18ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!!! ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ COVID-19

 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - VIEIRA DO MINHO, BRAGA-Ένα 18χρονο κορίτσι πέθανε 5 ημέρες μετά την ένεση COVID-19. Η Inês Rafael Mendes, φοιτήτρια δημοσιογραφίας, εμβολίαστηκε στις 2 Αυγούστου. Υπέστη καρδιακή ανακοπή 5 ημέρες αργότερα τα ξημερώματα του Σαββάτου 7 Αυγούστου.

Κλήθηκε ο αριθμός έκτακτης ανάγκης (112) και έφτασε ιατρική ομάδα, η οποία επιχείρησε να την επανεφέρει, αλλά ήταν πολύ αργά. Η οικογένειά της πιστεύει ότι το εμβόλιο COVID-19 είναι η αιτία του ξαφνικού θανάτου της.

Η Ines και οι 12 φίλοι της πήγαν σ' ένα κάμπινγκ στο Cabreira Park την Παρασκευή 6 Αυγούστου. Ξύπνησε νωρίς το πρωί του Σαββάτου με αδιαθεσία. Κατέρρευσε στιγμές αργότερα και υπέστη καρδιακή ανακοπή στις 6:13 το πρωί. Οι γιατροί ειδοποιήθηκαν και έφτασαν λίγο αργότερα, αλλά εκείνη είχε ήδη πεθάνει.

Η οικογένειά της δήλωσε ότι δεν είχε καρδιακά προβλήματα ή προϋπάρχουσες παθήσεις πριν από τον αιφνίδιο θάνατό της. Ο θείος της είπε: «Είναι ανήκουστο για ένα υγιές κορίτσι, που έπαιζε αθλήματα και είχε προσεκτική διατροφή, να πεθάνει έτσι ξαφνικά. Δεν πιστεύω ότι υπήρξαν υπερβολές επειδή η Inês δεν έπινε αλκοόλ ».

Η υπόθεσή της παραδόθηκε στη Δικαστική Αστυνομία της Μπράγκα, Πορτογαλία.

https://greek-dutch-truth.blogspot.com/

«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου