Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Τρομοκρατούν και υποκρίνονται!!! Έδειξαν ΒΙΝΤΕΟ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ»: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ

 
Θα χτυπήσουν στο στομάχι οι «φιλάνθρωποι» 
 
Ὁ Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ ανακοίνωσε πως οι τροφές που διαλέγουμε και ο τρόπος με τον οποίο καταναλώνουμε επηρεάζει όχι μόνο την υγεία μας, αλλά και την υγεία του πλανήτη!

Συνέδεσαν δηλαδή τα δύο θέματα που κυριαρχούν σκοπίμως, κατά πολλούς, στην παγκόσμια επικαιρότητα, την Υγεία και το περιβάλλον.

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών εκτιμά πως οι δραστηριότητες οι οποίες σχετίζονται με την παραγωγή, την επεξεργασία, τη διανομή και την κατανάλωση τροφίμων, είναι υπεύθυνες για το ένα τρίτο των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και είπαν πως ένα τρόφιμο πρέπει να είναι «ΗΘΙΚΟ», δηλαδή να μην βλάπτει το περιβάλλον.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσαν μάλιστα, με φόντο πεινασμένα παιδιά, προκειμένου να προκαλέσουν τεχνηέντως αίσθημα συμπόνοιας, ανακοίνωσαν πως ο τρόπος παραγωγής τροφίμων θα αλλάξει και όλοι θα έχουν ένα γεύμα στα σπίτια τους. Δεν αποκλείεται να τα μοιράζει και μία παγκόσμια «φιλανθρωπική» οργάνωση, της οποίας την έλευση αποκάλυψαν ήδη μέσα στην Καθολική Εκκλησία (ΕΔΩ).

Μεταξύ άλλων ειπώθηκαν:

«Η πείνα είναι ντροπή σε έναν κόσμο αφθονίας. Το άδειο στομάχι είναι μια κενή τρύπα στην καρδιά της κοινωνίας. (σ.σ. θα «χτυπήσουν», κατά τα φαινόμενα, στο στομάχι, προκειμένου να πείσουν τον κόσμο να αποδεχθεί την διεθνιστική τάξη πραγμάτων, η οποία ήδη έχει εφαρμόσει τα πρώτα της μέτρα με αφορμή τον COVID , -βλ. εμβόλιο, διαχωρισμό πολιτών κτλ.).

Η ανισότητα, η αδικία, οι συγκρούσεις, η κλιματική αλλαγή, ο κόβιντ, προκαλούν μια τέλεια καταιγίδα, αυξάνοντας την πείνα σε κάθε στροφή, απειλώντας όλους μας (σ.σ. όλες μαζί οι αφορμές με τρόπο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ σε ένα τσουβάλι. Όσες περισσότερες αφορμές, τόσο περισσότερα τα μέτρα. Αν μπορούσαν έχουν την δυνατότητα και το χρήμα να αναβαθμίσουν τις περιοχές που τόσα χρόνια οι ίδιοι ΡΗΜΑΞΑΝ).

Να αλλάξουμε το σύστημα διατροφής, έτσι ώστε να  βάζει τους ανθρώπους πρώτα, να παράγουν τρόφιμα πιο βιώσιμα και να σπαταλούν λιγότερο (σ.σ. Πλήρης έλεγχος της κτηνοτροφίας και της γεωργίας που ήδη καταρρέουν λόγω της τεχνητής ενεργειακής κρίσης. Στο τέλος την παραγωγή τροφίμων θα αναλάβουν πλήρως τα εργαστήρια (ΕΔΩ τι παίχτηκε στην ελληνική τηλεόραση), καθώς η φύση και η υγεία θα «απειλούνται», ενώ η ανάγκη για φαγητό θα πολλαπλασιαστεί).

Για να παρέχουν θρεπτικά γεύματα σε όλους (σ.σ. Ισότητα προς τα κάτω;;; Θα εξαλειφθεί η ακραία φτώχεια και θα επικρατήσει παντού φτώχεια με ένα γεύμα για τον καθένα, τον οποία θα παρέχει η όποια παγκόσμια εξουσία;;;).

Για να καταστεί η υγιεινή διατροφή προσιτή για όλους, και για να γίνει εκστρατεία κατά της πείνας.

Αυτά είναι τα πρέπει της λίστας για να σταματήσει η πείνα. Μια ριζική μεταμόρφωση στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε την κατανάλωση και την διανομή του των τροφίμων του πλανήτη».

 Δείτε το βίντεο:


 
 

 
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου