Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Με το τυράκι COVID δημιουργουν μια νέα μορφή ζωής - απο μασκοφόρος σε ρομποτ


«Ο COVID δεν είναι ιός. Είναι ένα νανοσυνθετικό βιο-όπλο. Μέσω της μαύρης τεχνολογίας έχουν προσπαθήσει να συγχωνεύσουν τη βιολογική μορφή της ζωής με τη ρομποτική ζωή.

Ο στόχος αυτού είναι η εξόντωση, επειδή δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από τον «παλιό κόσμο», αλλά έναν νέο κόσμο: μια νέα παγκόσμια τάξη. Όλοι στον ΟΗΕ γνωρίζουν την Ατζέντα 21/2030. Την έχουν όμως έτοιμη μέχρι το 2025. Υπάρχουν στρατιωτικά έγγραφα που μιλούν για τους "παλιούς" και τους "νέους ανθρώπους". Μέχρι το 2025, θέλουν να εξαλείψουν όλους τους «ηλικιωμένους» και κάθε άνθρωπος πρέπει στη συνέχεια να σχεδιαστεί σε ένα εργαστήριο και να βελτιωθεί και να συμπληρωθεί, ώστε να είναι μέρος της μήτρας».

Είναι σαφές ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται μια δύναμη που δεν είναι ανθρώπινη. Και λειτουργεί μέσω αυτού του δικτύου υβριδίων σε μεγάλο βαθμό. Λειτουργεί στο παρασκήνιο. Μπορείτε να το δείτε σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς, το αναφέρει ο Χριστός, η Βίβλος, και άλλες θρησκείες....

«Στην ουσία πιστεύουν ότι είναι οι φύλακες των ζώων (όπως μας βλέπουν), είμαστε η περιουσία τους.  Και τώρα ήρθε η ώρα. Μας ανέχθηκαν για ένα διάστημα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να εξαλείψουν όλη τη ανθρωπινη ζωή που δεν φτιάχτηκε στο εργαστήριο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο βλέπετε τώρα την έμφαση στα τρόφιμα που παρασκευάζονται στο εργαστήριο (καλλιεργημένο κρέας, π.χ.). 

Σύντομα, έως το 2025, δεν θα μας επιτρέπεται πλέον να παίρνουμε κάτι από τη φύση και όλα όσα καταναλώνουμε πρέπει να προέρχονται από εργαστήριο. Και παρόλο που είναι φτιαγμένο σε εργαστήριο, χρησιμοποιούν μωρά από αμβλώσεις, στα προϊόντα τους, με σκοπό να αποκτήσουμε την επιθυμία να είμαστε κανίβαλοι (λαχταράμε ανθρώπινες σάρκες!). Όταν λοιπόν έρθει η ώρα που δεν έχουμε φαγητό, δεν θα σκεφτούμε δύο φορές να φάμε τον διπλανό μας, ή έναν συγγενή μας, ή οποιονδήποτε! Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ενα μεγάλο μέρος αυτού του σχεδίου. Επειδή υπάρχουν ανθρώπινα γονίδια στο ρύζι, στις ντομάτες ... υπάρχει μια ατζέντα και για το φαγητό μας! »

Ποια είναι η εταιρεία Aldevron;

Πρώτη που ανακάλυψε γρήγορα ανθρώπινα αντισώματα χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα OmniRat® του Ligand και το όργανο Beacon® του Berkeley Lights

Και αυτό είναι το μεγάλο νέο, καθώς η Aldevron λέει ότι μαρκαρουν μαγνητικά όποιον κάνει το τεστ για τον κορονοϊό! Η Aldevron, κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ανακάλυψης και παραγωγής αντισωμάτων, ανακοίνωσε την επιτυχή ανακάλυψη ανθρώπινων αντισωμάτων τον Αύγουστο του 2020, αξιοποιώντας τον συνδυασμό τριών ισχυρών πλατφορμών: του γενετικού εμβολίου Aldevron and και κυτταρικής εξέτασης, πλατφόρμας θεραπευτικών αντισωμάτων Ligand's OmniRat and και Berkeley Πλατφόρμα Lights Beacon ® Optofluidic.

Αυτή η ανακάλυψη καθιστά την Aldevron τον πρώτο χρήστη της πλατφόρμας Berkeley Lights, η οποία έχει απομονώσει και ελέγξει επιτυχώς κύτταρα OmniRat (από αρουραίους!) Στο σύστημα Beacon, επιτρέποντας μια πολύ νέα και μοναδική προσέγγιση στην ταχεία ανακάλυψη ανθρώπινων αντισωμάτων.

Όλα τα εμβόλια για την Corona θα περιέχουν την βασική τους τεχνολογία του γενετικού εμβολιασμού!

Τι είναι όμως το σύστημα Beacon;


Το Beacon System καταγράφει το φωτεινό πεδίο (φωτός) και εικόνες φθορισμού από κάθε NanoPen ™ σε ένα τσιπ OptoSelect. Μπορεί να εντοπίσει και να δοκιμάσει το ίδιο μεμονωμένο κελί, και σε πολλαπλά χρονικά σημεία, για να αποκαλύψει σε βαθύ προφίλ - πλούσια λεπτομερή «δακτυλικά αποτυπώματα» κυττάρων και κλώνων, τα οποία δεν μπορουν να παραχθούν με άλλο τρόπο.

The Beacon System - τεχνολογία δοκιμής και παρακολούθησης (ανθρώπινων) κυττάρων

Αυτή είναι η νεα «τηλεόραση πραγματικότητας» για την ελίτ!

Το σύστημα Beacon, σε συνδυασμό με τη νανοτεχνολογία, καθιστά δυνατή την επιστημονική ελίτ να καταγράφει σε «Reality TV» τους ανθρ'ωπους. Έτσι θα μας παρακολουθούν σε 'πραγματικό χρόνο'!

«Στην πραγματικότητα, το σώμα μας θα τυλιχτεί από αυτή τη συνθετική ¨οντότητα"  (νανοσωματίδια). Και θα το παρατηρήσουν μέσω αυτού του συστήματος Beacon. Το σύστημα Beacon σας σκανάρει και θα σας κάνει γραμμωτούς κώδικες, ώστε να μπορούν να δουν ποιος έχει κάνει το τεστ και την ένεση COVID. 

Έτσι μπορούν κυριολεκτικά να μας δουν να αρρωσταίνουμε, να πονάμε και να πεθαίνουμε. Θα καταγράφουν τα πάντα και θα βάζουν το χέρι τους αν χρειαστεί να επέμβουν».

Τα μαγνητικά νανοσωματίδια

«Αυτή η εικόνα δείχνει μαγνητικά νανοσωματίδια και τους στόχους DNA τους. Το ανθρώπινο DNA μας είναι ο στόχος τους καθώς και το DNA των ζώων και των κυττάρων. Αναδομούν και ξανασυναρμολογούν το σώμα μας! Ο καθένας μας έχει σήμερα 20.000 έως 30.000 νανοσωματίδια. δεν είναι ακόμα ενεργα. Βρίσκονται σε κατάσταση αισθητηριακής ικανότητας… »

KORAKAS NEWS

Πηγή:https://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου