Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ: Η ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ [ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ].


ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ: Η ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ [ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ]

ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ: Η ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ [ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ]

__________________________________

Η ανώτατη στρατιωτική διοίκηση των ΗΠΑ γνωρίζει ότι ο Bibi Netanyahu διέταξε τη Mossad και τους διπλούς υπηκόους του να επιτεθούν στην Αμερική χρησιμοποιώντας πυρηνικά όπλα στις 9-11-01 για λογαριασμό της Χαζαρικής Μαφίας των Rothschild (ΧΜ):

Διάφορες μυστικές επιχειρήσεις με μυστική κάλυψη αναπτύσσονται τώρα σε παγκόσμιο επίπεδο για να εκθέσουν και να αποκεφαλίσουν την ΧΜ των Rothschild από την άπειρη και ελαστική προσφορά χρήματος.

  • Οι ημέρες της απάνθρωπης εξουσίας τους είναι πλέον περιορισμένες. Η μυστική και απίστευτα καλά εκπαιδευμένη αμερικανική ομάδα, που ονομάζεται Nuclear Snake Eaters, εργάζεται τώρα σκληρά ψάχνοντας όλες τις εισερχόμενες ισραηλινές βαλίτσες και διπλωματικές αποστολές,
  • οδηγώντας και πετώντας πάνω από συναγωγές, ισραηλινές πρεσβείες και κρησφύγετα της Mossad με υψηλής τεχνολογίας ανιχνευτές ακτίνων γάμμα και νετρονίων ηλίου-3,
  • και χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα συντονισμένους και εστιασμένους δορυφόρους για την αναζήτηση τυχόν αποθηκευμένων πυρηνικών όπλων, καθώς επίσης εργάζονται σκληρά για την ανάκτηση τυχόν πυρηνικών όπλων που έχουν κλαπεί από τους Ισραηλινούς οπουδήποτε στον κόσμο εκτός του Ισραήλ

Αυτή η σούπερ-ελίτ ομάδα ειδοποιήθηκε από το τηλεφώνημα του Michael Shrimpton στην MI-6 που τους ενημέρωσε ότι ένα ισραηλινό "City Buster [Καταστροφέας Πόλεων]" είχε τοποθετηθεί κοντά στο Ολυμπιακό στάδιο. Το τηλεφώνημα αυτό λανθασμένα τον οδήγησε στη φυλακή. Το City Buster ανακτήθηκε και αποκλείστηκε από τους "Nuclear Snake-eaters", οι οποίοι εισήλθαν στην Αγγλία εντόπισαν και αφόπλισαν ένα μεγάλο City Buster.

Δυστυχώς, η MI-6 ήθελε να ανατιναχτεί αυτή η πυρηνική κεφαλή για να δώσει περισσότερη δύναμη στη χαζαρική μαφία στην Αγγλία, η βάση της βρίσκεται στην οικονομική περιοχή του City of London, καθώς χάνει γρήγορα την εξουσία της.

Οι Γωγ και Μαγώγ του Λονδίνου
 
 
Ένα μυστικό όνομα για αυτούς τους ηγέτες της ΧΜ που διοικούν μεγάλο μέρος του κόσμου από την Πόλη του Λονδίνου, είναι Γωγ και Μαγώγ, παρά το ότι πολλοί ιστορικοί πιστεύουν ότι είναι το μυστικό όνομα της Ρωσίας, δεν είναι. Είναι το μυστικό όνομα της ηγεσίας της ΧΜ και προφανώς αντιπροσωπεύει την καταγωγή τους.

ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ: ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Οι Γωγ και Μαγκόγκ εμφανίζονται στην Εβραϊκή Βίβλο και στο Κοράνι ως άτομα, φυλές ή χώρες. Στον Ιεζεκιήλ 38, ο Γωγ είναι ένα άτομο και ο Μαγώγ είναι η γη του- στη Γένεση 10, ο Μαγώγ είναι ένας άνθρωπος και ο επώνυμος πρόγονος ενός έθνους, αλλά ο Γωγ δεν αναφέρεται- και αιώνες αργότερα η εβραϊκή παράδοση άλλαξε το "Γωγ του Μαγώγ" του Ιεζεκιήλ σε "Γωγ και Μαγώγ".
Η προφητεία του Γωγ προορίζεται να εκπληρωθεί κατά την έλευση αυτού που αποκαλείται "τέλος των ημερών", αλλά όχι απαραίτητα το τέλος του κόσμου. Η εβραϊκή εσχατολογία έβλεπε τον Γωγ και τον Μαγώγ ως εχθρούς που επρόκειτο να νικηθούν από τον Μεσσία, γεγονός που θα εγκαινίαζε την εποχή του Μεσσία. Η ερμηνεία του Χριστιανισμού είναι πιο ξεκάθαρα αποκαλυπτική: καθιστά τον Γωγ και τον Μαγώγ, να υποδηλώνουν έθνη και όχι άτομα, συμμάχους του Σατανά εναντίον του Θεού στο τέλος της χιλιετίας, όπως περιγράφεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης.
Ένας θρύλος συνδέθηκε με τον Γωγ και τον Μαγώγ την εποχή της ρωμαϊκής περιόδου, ότι οι Πύλες του Αλεξάνδρου ανεγέρθηκαν από τον Μέγα Αλέξανδρο για να αποκρούσουν τη Φυλή. Ο εκρωμαϊσμένος Εβραίος ιστορικός Ιώσηπος τους γνώριζε ως το έθνος που καταγόταν από τον Μαγώγ τον Ιάβηθ, όπως στη Γένεση, και τους αποκαλούσε Σκύθες. Στα χέρια των πρώτων χριστιανών συγγραφέων έγιναν αποκαλυπτικές ορδές. Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, τους αποκαλούσαν ποικιλοτρόπως Βίκινγκς, Ούννους, Χαζάρους, Μογγόλους, Τουράνους ή άλλους νομάδες ή ακόμη και τις δέκα χαμένες φυλές του Ισραήλ.
Ο μύθος του Γωγ και του Μαγώγ και οι πύλες παρεμβάλλονται επίσης με τον Μέγα Αλέξανδρο. Σε μια εκδοχή, ο Γωγ και ο Μαγώγ είναι οι βασιλιάδες των ακάθαρτων εθνών, που ο Μέγας Αλέξανδρος ώθησε σε ένα ορεινό διάσχισμα και τους απέκλεισε με το τείχος. Ο Γωγ και ο Μαγώγ λέγεται ότι επιδίδονται σε ανθρώπινο κανιβαλισμό στα μυθιστορήματα και την αντίστοιχη λογοτεχνία. Απεικονίζονταν επίσης σε μεσαιωνικούς κοσμολογικούς χάρτες, μερικές φορές δίπλα στο τείχος του Αλεξάνδρου.
Η εμφάνιση του Γωγ και του Μαγώγ με τον Μεγάλου Αλεξάνδρου και των Σιδηρών Πυλών ήταν ευρέως διαδεδομένη σε όλη την Εγγύς Ανατολή κατά τους πρώτους αιώνες της χριστιανικής και της ισλαμικής εποχής. Αναφέρονται στο Κοράνι στο κεφάλαιο Al-Kahf ως Yajuj και Majuj, πρωτόγονες και ανήθικες φυλές που χωρίστηκαν και εμποδίστηκαν από τον Dhul-Qarnayn ("Αυτός με τα δύο κέρατα"), ο οποίος αναφέρεται στο Κοράνι ως μεγάλος ηγεμόνας, δίκαιος και κατακτητής. Ορισμένοι σύγχρονοι μουσουλμάνοι ιστορικοί και γεωγράφοι θεωρούν τους Βίκινγκς ως την εμφάνιση των Γωγ και Μαγώγ. Στη σύγχρονη εποχή εξακολουθούν να συνδέονται με την αποκαλυπτική σκέψη, ιδίως στο Ισραήλ και στον μουσουλμανικό κόσμο.

Αφού τελειώσαμε με αυτή τη σύντομη πληροφορία για τον Γωγ και τον Μαγώγ, ας επιστρέψουμε στο θέμα.

Η μυστική ομάδα της "Nuclear Snake Eaters" είναι έτοιμη να αναπτυχθεί στο Ισραήλ ανά πάσα στιγμή, εάν το έθνος καταρρεύσει, αφού οι περισσότερες ευρωπαϊκές εταιρείες αποεπενδύσουν από το Ισραήλ και οι ΗΠΑ διακόπτουν κάθε βοήθεια, προκειμένου να συμμορφωθούν με την αμερικανική νομοθεσία. Είναι παράνομο να παρέχεται βοήθεια σε ένα κράτος που διαθέτει πυρηνικά όπλα και δεν έχει υπογράψει τη συμφωνία μη διάδοσης των πυρηνικών όπλων. Το Ισραήλ διαθέτει πυρηνικά όπλα ανιχνεύσιμα από τους δορυφορικούς αισθητήρες Helium-3 και δεν το έχει παραδεχθεί ποτέ, ούτε έχει υπογράψει τη συμφωνία για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων.

Πρέπει όλοι μας να απαιτήσουμε από το Κογκρέσο και την κυβέρνησή μας να υπακούσουν στο νόμο και να διακόψουν αμέσως κάθε χρηματική και στρατιωτική βοήθεια προς το Ισραήλ και να συλλάβουν όλους τους μυστικούς διευθυντές της ισραηλινής κατασκοπείας στην AIPAC, την JINSA, το Συμβούλιο Αμυντικής Πολιτικής, το "Joint" της Νέας Υόρκης, την ADL κ.λπ.

Δεν είναι γνωστό, αλλά υπάρχουν υποψίες ότι ένας σημαντικός αριθμός από αυτές τις κλεμμένες κεφαλές έχει ήδη ανακτηθεί. Έχει αναφερθεί από ειδικούς ότι ένα πολύ επίσημο μήνυμα κοινοποιήθηκε στον Bibi Netanyahu και τους ομοϊδεάτες του, καθώς και σε όλα τα ηγετικά μέλη των μετώπων της ισραηλινής κατασκοπείας στην Αμερική, όπως η AIPAC, η JINSA, το Συμβούλιο Αμυντικής Πολιτικής, η ADL και άλλα παρόμοια.

Ποια ήταν αυτή η σοβαρή προειδοποίηση; Αν οι εσωτερικές αναφορές είναι ακριβείς, οι άνθρωποι αυτοί ενημερώθηκαν ότι αν υπάρξει άλλη μια ισραηλινή επίθεση ψευδούς σημαίας [false-flag], αυτοί που την διέταξαν ή εμπλέκονται θα κυνηγηθούν στο πλαίσιο της Αμερικανικής Εθνικής Ασφάλειας και θα εξοντωθούν και οι ισραηλινές αμυντικές εγκαταστάσεις που σχετίζονται με αυτήν θα γίνουν σκόνη.

Το υπόλοιπο της ιστορίας της ΧΜ Rothschild θα καθοριστεί μάλλον από ΕΜΑΣ:

Το μέλλον της ΧΜ των Rothschild θα καθοριστεί πιθανώς από εμάς τους ανθρώπους που θα γνωρίσουμε τη μυστική και απαγορευμένη ιστορία της Χαζαρικής Μαφίας, η οποία έχει αφαιρεθεί από τα βιβλία ιστορίας και τις βιβλιοθήκες από την ΧΜ για να προστατεύσει τη σατανική ιστορία της, την οποία κανείς δεν θα αποδεχόταν αν δεν ήταν δημοσιοποιημένη και γνωστή.

Για αυτό, μοιραστείτε αυτή την ιστορία με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους σας και κάντε την viral. Να είστε ξεκάθαροι γι' αυτό, ότι αν η ΧΜ δεν είναι σε θέση να λειτουργεί με απόλυτη μυστικότητα, θα δεχτεί επίθεση από όλες τις πλευρές και θα καταστραφεί για πάντα. Αφαιρέστε λοιπόν τη μυστικότητά τους, αποκαλύπτοντας την κρυμμένη ιστορία τους για να τη μάθουν και να την κατανοήσουν όλοι οι άνθρωποι.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργάστηκαν τόσο σκληρά για να αγοράσουν και να ελέγξουν την CMMM και τη μαζική δημόσια εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένων των κολεγίων και των πανεπιστημίων, για να διασφαλίσουν ότι οι άνθρωποι του κόσμου δεν θα μάθουν ποτέ για το σατανικό μυστικό τους, το οποίο είναι τόσο απάνθρωπο, τόσο δολοφονικό, που όλος ο κόσμος θα συμμαχήσει εναντίον τους και θα τους επιτεθεί από όλες τις πλευρές και σε κάθε επίπεδο όπου και αν βρίσκονται.

Το μεγάλο ερώτημα παραμένει: Η πραγματική αιτία της απίστευτης σατανικότητας και κτηνωδίας των ηγετών της Χαζαρικής Μαφίας απέναντι στην ανθρώπινη φυλή ήταν υποπροϊόν της φύσης ή της ανατροφής; 

Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτός ο χυδαίος παρασιτισμός και η τάση για μαζικές δολοφονίες, παιδοφιλία, αφαίμαξη παιδιών και θυσίες παιδιών οφείλεται σε μια τοξική κουλτούρα, που περιγράφεται καλύτερα ως μοχθηρός Φυλετισμός, που χαρακτηρίζεται από μια παρανοϊκή ψευδαίσθηση φυλετικής ανωτερότητας μιας ομάδας ανθρώπων.

Άλλοι πιστεύουν ότι οι ηγέτες της ΧΜ προέρχονται από τη γραμμή αίματος του Κάιν, δηλαδή είναι "τα παιδιά του Κάιν", που είναι γέννημα και θρέμμα του Διαβόλου και δεν έχουν απολύτως καμία ψυχή ή ανθρώπινη συνείδηση, αλλά είναι αγνά αρπακτικά σαν άγρια θηρία, ενώ ταυτόχρονα είναι απίστευτα διπρόσωποι, δηλαδή είναι ικανοί να παρουσιάζουν μια καλοστημένη απάτη και ένα γλυκό πρόσωπο προς τα έξω. Ίσως θα μπορούσε να είναι και οι δύο παράγοντες.

Η απάντηση είναι ότι τα μέλη της Χαζαρικής Μαφίας γνωρίζουν την ιστορική αλήθεια: Σουμέριοι / Βαβυλώνιοι / Ασσύριοι / Ακκάδιοι, Ανουννάκι, Ελοχίμ κλπ. και με τα χρήματα που συσσωρεύτηκαν κατά τη διάρκεια χιλιετιών ήταν σε θέση να αγοράσουν ολόκληρα έθνη, προκαλώντας καθοδηγούμενες (= ψεύτικες) επαναστάσεις για να αλλάξουν το σύστημα ελέγχου των εθνών, βλέπε τη Γαλλική Επανάσταση για παράδειγμα, που ήθελαν οι Rothschild να αφαιρέσουν τη μοναρχία και να την αντικαταστήσουν με τη Δημοκρατία, της οποίας οι ηγέτες ήταν άνθρωποι πιστοί σαν σκυλιά ή όπως αναφέρθηκε στο δεύτερο μέρος, η επανάσταση των Μπολσεβίκων η οποία αποσκοπούσε να εγκαθιδρύσουν ένα καθεστώς πιστό σε αυτούς.

Σήμερα βλέπουμε ότι για άλλη μια φορά ότι η Χαζαρική Μαφία προσπαθεί να υποτάξει τη Ρωσία, και με την εξαγορασμένη συνενοχή των δυτικών κυβερνήσεων, οι οποίες με τη σειρά τους έχουν πληρώσει τα ΜΜΕ που μπορούμε να αποκαλούμε πόρνες της χειραγωγούμενης πληροφόρησης για έναν παχυλό μισθό, αυτές οι πόρνες των ψεύτικων ειδήσεων λαμβάνουν μεταξύ 3000/6000 το μήνα καθαρά για να λένε ψέματα στους συμπολίτες τους. Ο λόγος; Χρειάζονται πάντα τη συγκατάθεση της πλειοψηφίας του κοινού και γι' αυτό το χειραγωγούν με έντεχνα κατασκευασμένες ψεύτικες ειδήσεις!

Μόνο με την αποκάλυψη και την κοινοποίηση της αλήθειας και των αποδείξεων της ατιμίας και της ψευδολογίας τους, μπορούμε να βοηθήσουμε να γκρεμιστεί ο Ναός του Βάαλ και να θαφτούν αυτοί οι μαλάκες κάτω από τα ερείπια του βδελύγματός τους.

Σε κάθε περίπτωση, είναι καιρός να εκθέσουμε αυτό το διαβολικό σύστημα, το μεγαλύτερο διαβολικό σύστημα που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Ήρθε η ώρα ο κόσμος να συνεργαστεί για να εξαλείψει αυτό το απόστημα τώρα και για πάντα, με κάθε μέσο.

 ____________________________
 
Ο Mike Harris είναι οικονομικός συντάκτης του Veterans Today, ραδιοφωνικός παρουσιαστής, πρώην πρόεδρος οικονομικών του GOP, υποψήφιος κυβερνήτης της Αριζόνα και ανώτερος αντιπρόεδρος της Adamus Defense Group, Ελβετία. Ο Mike είναι ειδικός στις ανάμεικτες πολεμικές τέχνες με φυσική επαφή. Η μακροχρόνια εμπειρία του στον τομέα αυτό του έχει αποφέρει μεγάλο σεβασμό και το παρατσούκλι "Iron Mike". Ο Mike ήταν μέλος της ομάδας Veterans Today που συμμετείχε στη Διάσκεψη της Δαμασκού για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του θρησκευτικού εξτρεμισμού. Ο Μάικ έδωσε περίπου είκοσι πέντε τηλεοπτικές συνεντεύξεις που μεταδόθηκαν σε εκατομμύρια τηλεθεατές στη Συρία, το Ιράκ, το Λίβανο και το Ιράν. Σε αυτές τις συνεντεύξεις ο Mike τόνισε και υποστήριξε την ιστορική δήλωση του κεντρικού ομιλητή, του ανώτερου συντάκτη και προέδρου του Veterans Today Gordon Duff, ότι το πραγματικό πρόβλημα πίσω από την παγκόσμια τρομοκρατία είναι ένα μεγάλο συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος.
 

ΠΗΓΕΣ:

 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου