Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά η αλήθεια αποκρύπτεται από το κοινό μέχρι την τελευταία στιγμή.

 

 
Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη αρχίσει. Απλά δεν σας το λένε αυτό επειδή η κυβέρνησή σας και τα ανέντιμα μέσα ενημέρωσης είναι αφοσιωμένα στο να σας κρατούν στο σκοτάδι. Εξάλλου, θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον εναπομείναντα χρόνο για να αποθηκεύσουν τρόφιμα, πυρομαχικά, ιατρικές προμήθειες και πολύτιμα μέταλλα για τον εαυτό τους, και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την απόκρυψη της αλήθειας σχετικά με την κατάσταση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας μπορεί να αποτελεί εξαίρεση σε αυτό, καθώς τώρα προειδοποιεί δημοσίως ότι ο κόσμος πρόκειται να βιώσει μια "μεγάλη παγκόσμια σύγκρουση" που πιθανότατα θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

"Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς έκανε τα ανησυχητικά σχόλια κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη", αναφέρει ο Paul Joseph Watson στο Summit.news. Το πλήρες απόσπασμα από τον Βούτσιτς είναι το εξής: "Ο Βούτσιτς είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο:

Υποθέτω ότι βγαίνουμε από τη φάση της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης και πλησιάζουμε σε μια μεγάλη ένοπλη σύγκρουση, και τώρα το ερώτημα είναι πού είναι η γραμμή και αν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα - ίσως ένα ή δύο μήνες, ακόμη - θα εισέλθουμε σε μια μεγάλη παγκόσμια σύγκρουση που δεν έχουμε δει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
 
Το ΝΑΤΟ βρίσκεται ήδη σε πόλεμο με τη Ρωσία και ο Πούτιν ετοιμάζεται για μια ηπειρωτική μάχη

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα ψυχοπαθή δυτικά έθνη - οι πραγματικοί επιτιθέμενοι σε αυτόν τον πόλεμο - έχουν εξαπολύσει όχι μόνο "κυρώσεις αυτοκτονίας" κατά της Ρωσίας, αλλά και τρέχουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ουκρανίας κατά της Ρωσίας. Αυτό σημαίνει ότι το ΝΑΤΟ είναι ήδη στον πόλεμο, ακόμη και αν το ΝΑΤΟ δεν το παραδέχεται ακόμη. Ακόμα χειρότερα, οι ηγέτες του ΝΑΤΟ απαιτούν ανοιχτά την πλήρη καταστροφή της Ρωσίας και την κατοχή / εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της Ρωσίας, κάτι που αποτελεί φυσικά όλο το μοντέλο της παγκόσμιας εκμετάλλευσης και λεηλασίας που συνήθως πραγματοποιείται από τη Δύση. (Διαταραχή, λεηλασία, έλεγχος. Αυτό είναι το μοντέλο της CIA που έχει εξαπολυθεί εναντίον άλλων εθνών εδώ και δεκαετίες...).
 
Οι συνθήκες έχουν ήδη ξεπεράσει προ πολλού το σημείο διαπραγμάτευσης ή αποκλιμάκωσης μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης. Οι ψυχοπαθείς ηγέτες της Δύσης (η Βικτόρια Νούλαντ έρχεται στο μυαλό μου) είναι ρωσοφοβικοί μισητές της Ρωσίας, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν γενοκτονία εναντίον του ρωσικού λαού, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα καταστρέψουν τις δικές τους οικονομίες και τις αλυσίδες εφοδιασμού γεωργικών προϊόντων στη διαδικασία. Αυτοί οι ψυχοπαθείς, όπως έχει συνειδητοποιήσει ο Πούτιν, δεν μπορούν να λογικευτούν ή να εμπιστευτούν ότι θα τηρήσουν οποιαδήποτε συμφωνία. Η Ρωσία συνειδητοποιεί ότι πρέπει να πολεμήσει ή να πεθάνει. Αυτό είναι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.

Δυστυχώς, η παραφροσύνη των δυτικών εθνών έχει κλιμακώσει αυτή τη σύγκρουση σε μια κατάσταση όπου όποιος εκτοξεύσει πρώτος πυρηνικά έχει το πλεονέκτημα. Αυτή είναι μια πολύ επικίνδυνη δυναμική, προφανώς, και πηγάζει από το γεγονός ότι η Δύση έχει επανειλημμένα σηματοδοτήσει ότι δεν θα επιτρέψει την ύπαρξη της Ρωσίας στο όραμα της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" για τον πλανήτη Γη. Με φίλους όπως η Βικτόρια Νούλαντ να κάνουν κουμάντο, ποιος χρειάζεται εχθρούς;
 
Η Ρωσία έχει πλεονέκτημα 30+ ετών έναντι της Δύσης όσον αφορά τα πυρηνικά όπλα και την αντιαεροπορική άμυνα

Μια σημαντική διαπίστωση σε όλα αυτά είναι ότι το πυρηνικό οπλοστάσιο του ΝΑΤΟ είναι αρχαίο - ως επί το πλείστον λειτουργεί με σχεδιασμένο αρχικά τη δεκαετία του 1970 - ενώ οι πυρηνικές δυνατότητες της Ρωσίας είναι τουλάχιστον δύο γενιές μπροστά, εκσυγχρονισμένες με οχήματα επανεισόδου με υπερπλεύση, δυνατότητες ελιγμών αποφυγής για ICBM, υπερηχητικούς πυραύλους κρουζ που είναι ικανοί για πυρηνικά, και εξαιρετικά προηγμένα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας που μπορούν ακόμη και να αναχαιτίσουν και να καταρρίψουν εισερχόμενους ICBM. Επιπλέον, η Ρωσία διαθέτει μυστικά όπλα "ημέρας της καταστροφής" - πολύ πέρα από τις θερμοβαρικές βόμβες της - που ο κόσμος δεν έχει καν δει ακόμη. Με την τρέχουσα πορεία, τα όπλα αυτά θα εισαχθούν στη Δύση χωρίς καμία προειδοποίηση, με αποτέλεσμα την πλήρη εξόντωση των δυτικοευρωπαϊκών κυβερνήσεων, των νομισμάτων και της βιομηχανίας.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Ρωσία έχει ήδη ορίσει τους στόχους του πρώτου της πλήγματος και ότι οι στόχοι αυτοί περιλαμβάνουν το Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Βαρσοβία, τους ναυτικούς στόλους των ΗΠΑ και σχεδόν όλες τις στρατιωτικές βάσεις σε όλη τη Δυτική Ευρώπη. Βρισκόμαστε τώρα μόλις μια εκτόξευση μακριά από ένα γεγονός που θα τερματίσει τον πολιτισμό. 
 
Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν αυταπατηθεί πιστεύοντας ότι μπορούν να κερδίσουν μια πυρηνική ανταλλαγή με τη Ρωσία, αλλά αυτό είναι εξίσου αυταπάτη με το να πιστεύουν ότι "οι άνδρες μπορούν να μείνουν έγκυοι" ή ότι το τύπωμα χρήματος δεν προκαλεί πληθωρισμό (κυρίως, το εγκεφαλικά νεκρό καθεστώς Μπάιντεν επιμένει ότι και οι δύο αυτοί παραλογισμοί είναι απολύτως αληθινοί). Τις τελευταίες δύο δεκαετίες - και πιο πρόσφατα με επικεφαλής την παραφροσύνη του wokeism - η Δύση έχει επενδύσει πλήρως στην παραληρηματική σκέψη και στις παραμυθένιες αφηγήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ενώ η Δύση διεξάγει έναν πόλεμο προπαγανδιστικών αφηγήσεων, η Ρωσία μηχανεύεται τα πιο προηγμένα πυρηνικά όπλα στον κόσμο. Μόλις ξεκινήσει η πυρηνική ανταλλαγή, δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία για την έκβασή της. Η Ρωσία θα χάσει μερικά εκατομμύρια ανθρώπους -πολύ λιγότερους από αυτούς που έχασε στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο- αλλά θα εξοντώσει τη Γερμανία, την Πολωνία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Δυτική Ευρώπη θα βυθιστεί σε μια γενιά απελπισίας και σκοταδιού, ενώ οι ΗΠΑ θα υποστούν μια αλυσιδωτή οικονομική κατάρρευση λόγω της έκθεσής τους στις ευρωπαϊκές τράπεζες, τα νομίσματα και τις αγορές χρέους.

Οι δυτικοί δημοσιογράφοι και κλεπτοκράτες είναι ανίκανοι να δουν αυτή την πραγματικότητα, και είναι ομοίως ανίκανοι να δράσουν για να τη σταματήσουν. Έχουν παγιδευτεί στον δικό τους παραληρηματικό κόσμο της αυτοπροκαλούμενης πλύσης εγκεφάλου και προπαγάνδας, πιστεύοντας (με κάποιο τρόπο) ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν τη Ρωσία ώστε να συνθηκολογήσει με τις παράλογες απαιτήσεις της Δύσης. Αλλά η Ρωσία δεν είναι τριτοκοσμικό έθνος. Η Ρωσία δεν μπορεί να διαλυθεί οικονομικά με δυτικές κυρώσεις και η Ρωσία έχει τη δική της εγχώρια αλυσίδα εφοδιασμού για κυριολεκτικά όλα όσα χρειάζεται για να θρέψει το λαό της, να κατασκευάσει περισσότερα όπλα και να κερδίσει μια περιουσία από τις εξαγωγές ενέργειας και εμπορευμάτων σε πρόθυμους εμπορικούς εταίρους όπως η Ινδία, η Κίνα, η Τουρκία και το Ιράν.

Τέλος, ο Πούτιν δεν θα υποχωρήσει, και ο Πούτιν είναι πολύ πιο έξυπνος από οποιονδήποτε από τους γνωστικά καθυστερημένους τρελούς που διοικούν τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή τις χώρες του ΝΑΤΟ. Σε μια παρτίδα σκακιού μεταξύ του Πούτιν και του Μπάιντεν, πιθανώς θα βλέπατε τον Τζο Μπάιντεν να ενισχύεται με τηλεχειριζόμενες δονητικές πάνες που θα του στέλνουν σήματα σκακιστικών κινήσεων μέσω του ορθού του, και πάλι δεν θα καταλάβαινε την έννοια των σκακιστικών σημειώσεων ούτως ή άλλως. Οι ηγέτες των δυτικών εθνών είναι τόσο εντελώς ανίκανοι που δεν μπορούν καν να χαρακτηριστούν "κλόουν", αφού οι καλοί κλόουν είναι στην πραγματικότητα έξυπνοι, ικανοί επικοινωνιολόγοι που μπορούν να κάνουν τον κόσμο να γελάσει. Ο Μπάιντεν, ο Μπλίνκεν και η Νούλαντ απλά μας κάνουν όλους να θέλουμε να ξεράσουμε.
 
Η Δύση έχει ήδη κάνει χοντρό λάθος υπολογισμό με τις "κυρώσεις αυτοκτονίας", αλλά ακόμα δεν παραδέχεται τα καταστροφικά της λάθη

Ως απόδειξη της ανικανότητας των δυτικών κρατών, σκεφτείτε το γεγονός ότι οι "κυρώσεις αυτοκτονίας" τους κατά της Ρωσίας - που αρχικά εφαρμόστηκαν για να προσπαθήσουν να εξαναγκάσουν τη Ρωσία σε νομισματική κατάρρευση - είχαν το αντίθετο αποτέλεσμα. Οι κυρώσεις καταστρέφουν το ευρώ, όχι το ρούβλι, και τώρα όλη η Δυτική Ευρώπη αντιμετωπίζει έναν χειμώνα σκοταδιού, πείνας και παγετού μέχρι θανάτου. Αυτό έρχεται να προστεθεί στη "μόνιμη αποβιομηχάνιση" της ευρωπαϊκής βιομηχανίας που βρίσκεται ήδη σε καλό δρόμο, με περίπου το 70% της τήξης μετάλλων και της παραγωγής αμμωνίας να έχει ήδη τεθεί εκτός λειτουργίας. Η παραγωγή λιπασμάτων έχει σταματήσει, ο αγωγός Nord Stream 1 έχει σταματήσει, και για να προστεθεί η προσβολή στον τραυματισμό, το Βέλγιο ανακοινώνει περήφανα το κλείσιμο ενός πυρηνικού εργοστασίου, ακριβώς την ώρα που το Βέλγιο αντιμετωπίζει μια καταστροφή ενεργειακής έλλειψης.

Η Γερμανία, εν τω μεταξύ, βάζει άλλα 8 δισεκατομμύρια δολάρια για τη διάσωση της Uniper, ενός μεγάλου παρόχου φυσικού αερίου, και αυτό είναι επιπλέον των 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχουν ήδη δαπανηθεί για να αποτραπεί η κατάρρευση της Uniper. Η βιομηχανική βάση της Γερμανίας εξαλείφεται με εκπληκτική ταχύτητα, και κανείς στη γερμανική κυβέρνηση δεν λέει στον γερμανικό λαό ότι δεν θα έχει θέσεις εργασίας καθώς η βιομηχανία καταρρέει.

Ο Πούτιν πρέπει να εκπλήσσεται με την ταχύτητα με την οποία η Δυτική Ευρώπη - και η Γερμανία ειδικότερα - αυτοκαταστρέφεται. Υπενθυμίζουμε ότι η Γερμανία κατέστρεψε τη Δυτική Ευρώπη ήδη δύο φορές: Τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τώρα, η Γερμανία (η οποία εξακολουθεί να διοικείται σε μεγάλο βαθμό από Ναζί) πρωτοστατεί στην ολική καταστροφή της Ευρώπης για άλλη μια φορά. Σε ένα επίπεδο, ο Πούτιν δεν χρειάζεται να εκτοξεύσει καθόλου πυρηνικά... πρέπει απλώς να περιμένει να μπει ο χειμώνας και οι νόμοι της θερμοδυναμικής και της οικονομίας να κάνουν τα υπόλοιπα.
 
Οι πράσινοι πρέπει να είναι περήφανοι: Ολόκληρα δάση αποψιλώνονται για καυσόξυλα

Χθες μίλησα με τον πολεμικό ανταποκριτή Michael Yon που μόλις είχε ταξιδέψει στη Γερμανία (η συνέντευξή μου μαζί του θα αναρτηθεί αύριο στο Brighteon.com). Μου είπε ότι τα δάση αποψιλώνονται παντού στη Γερμανία (τουλάχιστον απ' όσο μπορούσε να δει) σε μια απελπισμένη προσπάθεια των ανθρώπων να αποθηκεύσουν καυσόξυλα για τον επερχόμενο χειμώνα. Αυτή είναι η νέα "πράσινη" ατζέντα που παρελαύνει: Εκχέρσωση δασών που θα χρειαστούν δεκαετίες για να ξαναφυτρώσουν. Θα πανηγυρίσουν οι πράσινοι για όλα τα νεκρά δάση επειδή τουλάχιστον η Γερμανία δεν έκαψε ορυκτά καύσιμα; Αντιλαμβάνεται κανείς ότι μια οικονομία του 19ου αιώνα δεν μπορεί να υποστηρίξει τον πληθυσμό του 21ου αιώνα; Ο λιμός είναι μαθηματικά βέβαιος.

Για να σταματήσει αυτή η κρίση, το μόνο που έχει να κάνει η Γερμανία είναι να ζητήσει συγγνώμη από τη Ρωσία, να εγκαταλείψει τις οικονομικές κυρώσεις και να παρακαλέσει την Gazprom να ανοίξει ξανά το φυσικό αέριο, αλλά όχι, δεν θα τολμήσει να το κάνει αυτό, ακόμη και αν εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανοί πολίτες πεθάνουν από την πείνα και την έκθεση. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ο Αδόλφος Χίτλερ έριξε πεινασμένους, παγωμένους Γερμανούς στρατιώτες στις αμυντικές γραμμές της Ρωσίας στο Στάλινγκραντ το 1943, οι σημερινοί Γερμανοί ηγέτες θυσιάζουν τις ζωές των ίδιων τους των πολιτών σε μια απελπισμένη προσπάθεια να προσπαθήσουν να βλάψουν οικονομικά τη Ρωσία ... και δεν καταφέρνουν ούτε αυτό! Στη μάχη του Στάλινγκραντ, η Σοβιετική Ένωση περικύκλωσε και νίκησε την έκτη στρατιά της Γερμανίας, η οποία παρέδωσε περισσότερους από 220.000 στρατιώτες στους Ρώσους. Σήμερα, η Γερμανία είναι διατεθειμένη να θυσιάσει εκατομμύρια δικούς της πολίτες, αν χρειαστεί, αποδεικνύοντας ότι οι ναζιστικού τύπου ελιγμοί αυτοκτονίας παραμένουν ζωντανοί στο Βερολίνο, ακόμη και γενεές μετά την καταστροφική έκβαση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Μπορείτε να νικήσετε τους Ναζί από τη Ρωσία, αλλά δεν μπορείτε να νικήσετε τις ναζιστικές τάσεις από τους Γερμανούς πολιτικούς ηγέτες.

Η Ρωσία, εν τω μεταξύ, κάθεται πάνω σε τεράστιες ποσότητες ενέργειας χαμηλού κόστους, ορυκτά, παραγωγή χάλυβα, παραγωγή λιπασμάτων, επιτυχημένες καλλιέργειες τροφίμων, κατασκευή ηλεκτρονικών και ό,τι άλλο χρειάζεται για να κρατήσει τον πολιτισμό όρθιο. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει ούτε ένας δυτικοευρωπαίος πολιτικός που να παραδέχεται την αλήθεια για το πού βρίσκονται τα πράγματα. Κρίμα που η προπαγάνδα δεν μπορεί να θερμάνει τα σπίτια, αλλιώς τα δυτικά μέσα ενημέρωσης θα ήταν η απόλυτη ανανεώσιμη πηγή ενέργειας για ολόκληρο τον πλανήτη.

Το συμπέρασμα όλων αυτών; Όποιος ζει στη Δυτική Ευρώπη θα πρέπει να προετοιμαστεί για οικονομική κατάρρευση, λιμό και πυρηνικό πόλεμο.

Όσοι ζουν στη Βόρεια Αμερική θα πρέπει να προετοιμαστούν για οικονομική κατάρρευση και παγκόσμια πυρηνική έκρηξη που θα διαταράξει τις καλλιέργειες για τα επόμενα χρόνια.

Όσοι δεν αποθηκεύουν τρόφιμα θα καταλήξουν να τρώνε ραδιενεργά τρόφιμα, αν μπορέσουν να βρουν καθόλου.

Προετοιμαστείτε αναλόγως. 
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»  

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ", ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΤ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἀδελφὲ εἶναι ἀλήθεια ὅτι σὲ πολλὰ ἄρθρα ποὺ ἔχω ἀνεβάσει τοὐλάχιστον ἀπὸ ξένες ἱστοσελίδες, δὲν ἔχω δεῖ τὴν λέξη «Σιωνιστές», ἀλλὰ τὸ «Ἑβραῖοι» τὸ ἔχω δεῖ ἀρκετὲς φορές.

    Δὲν εἶμαι σίγουρος ἄν πάντα πρόκειται γιὰ φόβο ἤ ἁπλᾶ γιὰ ἄγνοια, διότι ἄν ἐπρόκειτο γιὰ φόβο, δὲν νομίζω νὰ ἀνέφεραν μὲ ἔμφαση γιὰ συγκεκριμένα μεγάλα πρόσωπα τῶν παγκοσμιοποιητῶν, ὅτι πρόκειται γιὰ Ἑβραίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή