Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

"Γονέας α' και Γονέας β' " ; Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε!

 

Οι γονείς αντιστέκονται. Γονέας στον Βόλο επέστρεψε στο σχολείο στης κόρης του κάπως "διορθωμένη" την Υπεύθυνη Δήλωση που του ζητήθηκε. 
 
Δεν αποδέχτηκε την δόλια αποικοδόμηση των παραδοσιακών ανθρωπίνων αξιών μας.
 

 

 
«Πᾶνος» 

9 σχόλια:

 1. -ΑΞΙΟΣ..!
  -ΜΑΚΑΡΙ,..ΚΑΙ.ΟΙ.ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ..!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αντίδραση από όλους μας χρειάζεται για να μπούν στο περιθώριο οι άθλιοι και οι αθλιότητές τους. Συγχαρητήρια στον εν λόγω ΠΑΤΕΡΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο στον γονέα αυτό! Έτσι πρέπει να κάνουν όλοι και να μη γκρινιάζουμε μόνο, ορίστε τι μπορούμε να κάνουμε, για αυτόν που πραγματικά θέλει, μπορεί! Άξιος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα τονίσω αυτό που λέει η αγαπητή Αργυρώ:
   Αυτός που πραγματικά θέλει, μπορεί.
   Δυστυχώς οι πολλοί δεν μπορούν ένεκεν τις δειλίας τους.
   Από τις κερκίδες δεν στεφανώνεται κανείς.
   Μόνο όποιος μπει στο στάδιο των αγώνων τον περιμένει στεφάνι από τον Κύριον μας Ιησού Χριστό.

   Διαγραφή
 4. Έτσι Μπράβο άξιος γονεας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εύγε στους γονείς! Να το στείλουμε και στον αρχικοπρίτη δεσπότη των Ηπα που ήρθε και βάφτισε στη Γλυφάδα διδυμάκια γεννημένα απο παρένθετη μητέρα --άλλη διαστροφή αυτή-- και υιοθετημένα απο ζεύγος ομοφυλόφιλων ανδρών. Ο οικείος μητροπολίτης δήλωσε άγνοια και ότι εξαπατήθηκε απο τον προαναφερθέν τα κοπρίτη. Το κατείγγειλε λέει στην ανίερη σύνοδο, έσκισε το καλσόν του απο "αγανάκτηση" και μέχρι εκεί...Είμαστε όλοι ένοχοι αν επιτρέψουμε στη χώρα μας να επικρατήσουν τα αντίχριστα αυτά σχέδιά τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μπράβο στον γονέα που αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο .ξεχνάνε όλοι αυτοί που θέλουν να αλλάξουν τα πάντα ότι γεννήθηκαν από πατέρα και μητέρα και όχι από α και β

  ΑπάντησηΔιαγραφή