Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

FDA: «Μην κάνετε τα νέα επικαιροποιημένα eμβόλια κατά Covid-19 – Δεν έχουν δοκιμαστεί σε ανθρώπους αλλά σε 8 ποντίκια»

 

Ο Dr. Paul Offit, μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής για τα Εμβόλια και Σχετικά Βιολογικά Προϊόντα του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), συμβούλεψε τους νέους να μην λαμβάνουν τις πρόσφατα εγκεκριμένες αναμνηστικές δόσεις του νέου επικαιροποιημένου δισθενούς εμβολίου COVID-19 γιατί δεν έχουν δοκιμαστεί σε ανθρώπους παρά μόνο σε 8 ποντίκια!

«Όταν ζητάτε από τους ανθρώπους να κάνουν ένα εμβόλιο, νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν σαφείς αποδείξεις για το όφελος».

«Και δεν πρόκειται να έχουμε κλινικές μελέτες, προφανώς, πριν ξεκινήσουν, αλλά θα θέλαμε να έχουμε τουλάχιστον δεδομένα για ανθρώπους.
Τα νέα εμβόλια έχουν δοκιμαστεί σε 8 ποντίκια… οπότε τα επιστημονικά δεδομένα είναι τουλάχιστον έωλα… 

«Επειδή εάν δεν υπάρχουν τα δεδομένα σε ανθρώπους, εάν δεν υπάρχουν σαφείς αποδείξεις οφέλους, τότε δεν είναι δίκαιο να ζητάτε από τους ανθρώπους να αναλάβουν ένα ρίσκο, όσο μικρό κι αν είναι.
Τα οφέλη πρέπει να είναι ξεκάθαρα», τόνισε ο Dr. Paul Offit.

«Ένα υγιές νέο άτομο είναι απίθανο να ωφεληθεί από την επιπλέον δόση».

Ο Dr. Paul Offit ανέφερε επίσης ότι δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα πως συγκρίνεται το ενημερωμένο ενισχυτικό με το προηγούμενο μονοσθενές εμβόλιο, «επειδή η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ενέκρινε τη νέα δόση χωρίς κλινικές δοκιμές».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της συμβουλευτικής επιτροπής εμβολίων FDA, Dr. Paul Offit καταψήφισε την εξουσιοδότηση έγκρισης των ενισχυτικών εμβολίων.

Εμβόλια χωρίς… επιστημονικά δεδομένα…

Την 1η Σεπτεμβρίου, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ συνέστησαν τις νέες δισθενείς αναμνηστικές δόσεις που κατασκευάζονται από την Pfizer και τη Moderna.

Η σύσταση των CDC αφορά το ενισχυτικό εμβολίου της Pfizer ηλικίας 12 ετών και άνω και για το ενισχυτικό εμβόλιο της Moderna για ενήλικες.

Συνιστάται στους ανθρώπους να λαμβάνουν τα ενημερωμένα ενισχυτικά εμβόλια τουλάχιστον δύο μήνες μετά τον τελευταίο εμβολιασμό τους.

Τα παλιά ενισχυτικά εμβόλια για τον COVID-19 δεν είναι πλέον διαθέσιμα, αφού έχουν αντικατασταθεί από τα δισθενή εμβόλια. Αλλά η κύρια σειρά εμβολίων θα παραμείνει η ίδια, η οποία βασίζεται στο αρχικό στέλεχος COVID-19 που εμφανίστηκε στο Wuhan της Κίνας.

Καθώς υπέγραψε τη σύσταση των ενισχυτικών δόσεων, η Διευθύντρια του CDC, Dr. Rochelle Walensky, δήλωσε ότι «έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν καλύτερα από την πιο πρόσφατη παραλλαγή του COVID-19 που κυκλοφορεί» και μπορούν «να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της προστασίας» στον ιό.

To εντυπωσιακό είναι ότι πολλοί γιατροί αμφισβήτησαν την ύπαρξη δεδομένων σε ανθρώπους σχετικά με τις ενημερωμένες αναμνηστικές δόσεις σε μια συνεδρίαση της συμβουλευτικής επιτροπής των CDC.

«Για τα νέα εμβόλια δεν υπάρχουν κλινικά δεδομένα δεν έχουν μελετηθεί σε ανθρώπους», τόνισε ένα από τα μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής.

Ωστόσο, η Dr. Melinda Wharton των CDC υποβάθμισε τις ανησυχίες τονίζοντας ότι τα εμβόλια κατά της γρίπης ενημερώνονται κάθε χρόνο χωρίς να υπάρχουν δεδομένα για τον άνθρωπο.

Στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από τα Αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων δείχνουν ότι ελάχιστοι Αμερικανοί που πληρούν τις προϋποθέσεις για τα νέα εμβόλια… έχουν εμβολιαστεί μετά την έγκρισή τους την 1η Σεπτεμβρίου.

Περίπου 4,4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί με τα νέα εμβόλια για τον covid 19, ενώ η Αμερικανική Ένωση Υγείας είχε υπολογίσει ότι περισσότεροι από 200 εκατομμύρια Αμερικανοί ήταν επιλέξιμοι.

Είναι σαφές ότι μετά από δύο χρόνια μαζικών εμβολιασμών με επί της ουσίας πειραματικά σκευάσματα και έχοντας δει χιλιάδες θανάτους από παρενέργειες, οι άνθρωποι είναι πλέον δύσπιστοι σε ό,τι ακούν για τα νέα «θαύματα» της επιστήμης που θα τους σώσουν από τον Covid-19.

«Πᾶνος»

3 σχόλια:

  1. Είδαμε και τα μη επικαιροποιημένα που υποτίθεται πως δοκιμάστηκαν σε ανθρώπους με τις ξαφνικίτιδες,καρκίνους,αυτοάνοσα κ.λ.π.το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο μείωση πληθυσμού !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι από τους γιατρούς αυτούς ξεσηκώνονται, για να εκφράσουν τις απόψεις ή τις αντιρρήσεις τους, βάζουν φρένο στο κρίσιμο σημείο! Και εκεί που περιμένει κανείς να ακούσει όλη την αλήθεια, αρχίζουν το "ναι μεν, αλλά"! Ελάχιστο είναι το ποσοστό των ειλικρινώς αποφαινομένων περί απάσης της αληθείας! Πίσω από αυτά τα τερτίπια, όπως θα τα χαρακτήριζαν οι παλιοί, κρύβεται η δολιότης! Τέλος!
    Σ.Η. ΑΜΑΣΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή