Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σκοπιανός ξήλωσε τις «πυραμίδες» στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα – Ομολόγησε στις Αρχές – Περιπλέκεται η κατάσταση



Σχόλιο Πᾶνος: Ὑποτίθεται ὅτι στὶς Πρέσπες συμφώνησαν ὅτι τὸ ὄνομα θὰ εἶναι «Βόρειος Μακεδονία».
Στὴν συγκεκριμένη πινακίδα, βλέπετε πουθενὰ τὸ «Βόρειος»;
Βέβαια δὲν εἶναι ἡ μοναδικὴ πινακίδα ποὺ γράφει σκέτο «Μακεδονία».
Ἔχουμε δεῖ ἀρκετὲς τέτοιες μέσα στὸ διαδίκτυο!
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι Σκοπιανοί παραδέχτηκαν ότι αυτοί κατέστρεψαν τις πυραμίδες που οριοθετούν τα σύνορα των δύο χωρών.
Με μια "παρανοϊκή" ανακοίνωση όμως τα "φορτώνουν όλα" σε ένα μόνο άτομο, κάτι που είναι πρακτικά αδύνατον!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών των Σκοπίων, ένας 36χρονος πολίτης της ΠΓΔΜ ήταν αυτός προκάλεσε τις εκτεταμένες φθορές στις πυραμίδες που οριοθετούν τα ελληνοσκοπιανά σύνορα, στο ύψος του νομού Φλώρινας.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι δράστης είναι κάτοικος ακριτικού χωριού, κοντά στην πόλη Μπίτολα (Μοναστήρι), ο οποίος, κατά την ανάκρισή του στο αστυνομικό τμήμα αναγνώρισε την πράξη του, δηλώνοντας ότι αφαίρεσε 105 κωνικές τσιμεντένιες στήλες.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών των Σκοπίων, σημειώθηκε στις 23 Νοεμβρίου.

Τώρα πώς είναι δυνατόν ένα μόνο άτομο να αφαιρεί 105 τσιμεντένιες στήλες, αυτό μόνο οι σκοπιανοί το γνωρίζουν!

Οι 105 «πυραμίδες» οριοθέτησης των συνόρων εκτείνονταν σε μήκος 13 χλμ. που σημαίνει ότι απαιτούνταν ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και ολόκληρες... νταλίκες για να μεταφερθούν.

Απαιτείται οργανωμένη επιχείρηση και σίγουρα δεν μπορεί να υλοποιηθεί από ένα μόνο άτομο.

Είναι μια επιχείρηση η οποία διήρκεσε πολλές ώρες. Κάποιοι πρέπει να γνώριζαν ακριβώς που βρίσκονταν οι πυραμίδες οι οποίες σε κάποια σημεία δεν είναι ορατές λόγω υψηλής βλάστησης και άλλων παραγόντων.

Πλέον έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα το ερώτημα είναι πότε θα επανατοποθετηθούν οι πυραμίδες από το ελληνικό Μηχανικό και την ΓΥΣ.

Διότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν καθορισμένα σύνορα σε μήκος 13 χλμ. 

Να σημειώσουμε ότι ο πρώην ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιάς είχε πει πως οι ΕΔ ήταν αντίθετες με την αλλαγή των συνόρων και την μετακίνηση των πυραμίδων στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Οπως είχε αναφέρει το pronews.gr, άγνωστοι δράστες… αφαίρεσαν από τη συνοριακή γραμμή Ελλάδας-ΠΓΔΜ, σε περιοχές της Φλώρινας…105 κολώνες-πυραμίδες που οριοθετούν τα σύνορα των δυο χωρών.

Η ανακοίνωση είχε ως εξής:

«Ανακοινώνεται ότι, το διάστημα από 23 έως 24 Νοεμβρίου 2018 άγνωστοι δράστες προέβησαν στην εκθεμελίωση – φθορά (105) πυραμίδων – κολώνων οριογραμμής, που οριοθετούν την συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας – π.Γ.Δ.Μ. και συγκεκριμένα στο ύψος βορείως της Τοπικής Κοινότητας Μεσοκάμπου έως ανατολικά της Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας του Δήμου Φλώρινας.


Πηγή: http://www.epilekta.com/

«Πᾶνος»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου