Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Μήνυση κατά του Άγγελου Συρίγου επειδή δεν ονομάζει τους σλάβους "μακεδόνες"


Τα αποτελέσματα της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ "συμφωνίας" των Πρεσπών που πλέον είναι Νόμος του Ελληνικού Κράτους γίνονται κάθε μέρα και πιο αισθητά. Λογικό ήταν κάποια στιγμή αυτοί που δήθεν θέλουν την Ειρήνη των λαών και υποστήριξαν την προδοτική "συμφωνία" των Πρεσπών να ζητήσουν να εφαρμοστεί ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ο Νόμος που λέγεται "συμφωνία των Πρεσπών". 

Πρώτο θύμα της εθνομηδενιστικής λαίλαπας ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος τον οποίον συνηθίσαμε να υπερασπίζεται την αδυναμία ακύρωσης της "συμφωνίας"... 
Ένας νομικός από την ...Αίγινα ενοχλήθηκε που ο Άγγελος Συρίγος ονομάζει ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ τους Σκοπιανούς και ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΓΛΩΣΣΑ την σκοπιανή γλώσσα και του έκανε μήνυση με σκοπό να ...μη γίνει πόλεμος όπως ισχυρίζεται στο δικόγραφο που κετέθεσε στον Εισαγγελέα Πλημελλειοδικών Αθηνών. 

Μάλιστα τον εγκαλεί ότι προτρέπει και άλλους Έλληνες να λένε τους σκοπιανούς ως ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ και τον κατηγορεί ότι διαπράτει το αδίκημα της ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ.

Να θυμίσουμε στον μηνυτή από την Αίγινα ότι οι πραγματικοί Έλληνες και ιδιαίτερα οι Μακεδόνες ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα ονομάσουν Μακεδόνες τους σλάβους. 

Ένας Νόμος που στηρίζεται στην υπογραφή της ισχνής πλειοψηφίας 153 βουλευτών που με κατάχρηση εξουσίας πήγε κόντρα στην εκπεφρασμένη βούληση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού δεν μπορεί παρά ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ. Ως εκ τούτου μπορεί να μηνύσει την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που θα συνεχίσει να λέει ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ τους σκοπιανούς. 

Θα χαρώ πολύ να είμαι ο επόμενος που θα μηνύσει και επειδή δεν απολαμβάνω την βουλευτική ασυλία όπως ο κ.Συρίγος είμαι βέβαιος ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα δώσει ένα ηχηρό χαστούκι στην αλλοίωση της ιστορικής αλήθειας που επήλθε με την υπογραφή εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας στις 17 Ιουνίου 2018 στις Πρέσπες. Ευκαιρία να δώσουμε ένα ακόμη ράπισμα στην προδοσια της Μακεδονίας.


Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος
τ.Πρόεδρος ΠΟΠΣΜ

Πηγή:  https://alithia21.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου