Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

"Φτύνουμε" την τρομοκρατία σας.


Εν μέσω εθνικής και παγκόσμιας κρίσης η κυβέρνηση της Νεας Τρομο/Δημοκρατίας κλείνει τους Έλληνες στα σπίτια τους με αφορμή την «πανδημία».

Συνάμα με γοργούς ρυθμούς μεταφέρει καραβιές λαθρομεταναστών από τα νησιά του Αιγαίου στην ενδοχώρα.

Αν κάποιος αιθεροβάμων σκέφτεται ότι η μεταφορά των εποίκων έχει να κάνει με την αποσυμφόρηση των βεβαρημένων δομών των νησιών, τον πληροφορούμε ότι οι ροές από την Τουρκία συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Επί της ουσίας λοιπόν η ανθελληνική κυβέρνηση της ΝΔ εκμεταλλευόμενη τον ηρωισμό του ελληνικού λαού στον Έβρο, αποκοίμιζε την κοινή γνώμη για να υλοποιεί τα σχέδια των αφεντικών της.

Σκοπός της λοιπόν δεν ήταν να κλείσει τα χερσαία σύνορα αλλά να ξεγελάσει την κοινή γνώμη ότι τάχα αντιστέκεται στην λαθρο-εισβολή ενώ ύπουλα θα συνεχίζεται ο εποικισμός.

Σε όλο το έργο έρχεται να προστεθεί και το δήθεν ενδιαφέρον της για τον ελληνικό λαό, λαμβάνοντας ακραία υγειονομικά μέτρα αποκλειστικά για τους Έλληνες, αφήνοντας τους εποίκους να τριγυρνάνε ανεξέλεγκτα (αυτοί δεν χρειάζεται να στείλουν ούτε sms ούτε να συμπληρώνουν έγγραφο σε κάθε απαραίτητη μετακίνηση! αυτοί μπορούν να κινούνται ελεύθερα και στους δρόμους και στα λεωφορεία και στα καράβια!). Αλήθεια, πόσο κουτό περνάτε τον Ελληνικό Λαό; 


Κλείσατε τις εκκλησίες μας, διώκετε τους Ορθοδόξους ιερείς και λαϊκούς που αντιστέκονται, συγχαίρετε ως ελληνική κυβέρνηση τα Σκόπια που εισέρχονται στο ΝΑΤΟ ως «Βόρεια Μακεδονία»(!), εποικίζεται την Πατρίδα μας, μοιράζεστε τα χρήματα του λαού μας μεταξύ σας ως κόμματα την ώρα που οι ελλείψεις στα νοσοκομεία είναι τεράστιες και θέλετε να μας πείσετε ότι ενδιαφέρεστε για το καλό μας;!
«Ουαί υμίν» υποκριτές!

Στον αντίποδα αυτής της σήψης και της παρακμής, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που δεν πρόκειται να σκύψουμε το κεφάλι.

Κόντρα στην τρομοκρατία σας, στην «αστυνομία της σκέψης», κόντρα στα πρόστιμα των «150 ευρώ», κόντρα στις «ποινικές κυρώσεις» και στον υποχρεωτικό εγκλεισμό, θα είμαστε ΕΚΕΙ, ΕΞΩ, στον δρόμο, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ.

Όλο το Σαββατοκύριακο, 28 και 29 Μαρτίου σύσσωμος ο σύλλογος μας, ήταν στις επάλξεις της Εθνικής Αντίστασης.

Με φυλλάδια, με συνθήματα στους τοίχους, με αφίσες.








Η τρομοκρατία σας θα επιβληθεί μόνο στους προσκυνημένους.
Τους Εθνικιστές θα τους έχετε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σας, σε κάθε τι που πολεμάει τα Ιδανικά μας.
Με ηθικόν ακμαιότατο που πηγάζει από την πίστη μας στο Έθνος, στην Πατρίδα και κυρίως στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, φτύνουμε στα μούτρα σας υποκριτές και φωνάζουμε:

Ζήτω το Έθνος
Ζητώ η Ορθοδοξία
Ζήτω η μία και Αδιαίρετος Ελλάς


Ιερός Λόχος 2012

Ελληνορθόδοξη Στρατιά

Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/
«Πᾶνος»

6 σχόλια:

  1. Η ΕΞΗΓΗΣΗ , ΣΤΗΝ Α Π Α Τ Η ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑ-ΙΟΥ

    -> Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ /
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=tfJ9m_3BWsE&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν ο κύριος David Icke διατείνεται πως είναι απάτη, γιατί τότε κάθεται σπίτι του; (Το παραδέχεται στην αρχή του βίντεο)
      Μήπως τελικά όλοι όσοι είναι τόσο 'σίγουροι' ότι είναι απάτη αυτή η πανδημία, δεν είναι και τόσο σίγουροι τελικά;

      Υ.Γ. Μου αρέσουν πολύ τα άρθα αυτής της σελίδας που πλυμμηρίζουν από το φως του Χριστούλη μας.Ηρεμούν και γαληνεύουν την ψυχή...Οτιδήποτε άλλο, δε μπορώ να το αξιολογήσω, καθότι πολύ φτωχός σε πνεύμα και διάκριση θα το αφήσω προς το παρόν διότι δε με φέρνει πιο κοντά στο φως της πίστης μας.

      Διαγραφή
  2. Όλα τα απαγόρευσαν πια! Ας καταργήσουν και τις εκλογές να τελειώνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πίστη χωρίς έργα νεκρά εστί.
    Και ο Ιερός Λόχος το δείχνει με έργα.
    Ας ακολουθήσουμε κι άλλοι το παράδειγμά τους.

    Ο κορωνοϊός θα φύγει, η Προδοσία των Δεσποτάδων θα μείνει.

    Στη Σερβία οι Εκκλησίες δεν έκλεισαν.
    Στην Ελλάδα τις έκλεισαν τα παιδιά της Μπίλτεμπερκ και ο ΑΝΑΞΙΟΣ Ιερώνυμος με τους Προσκυνημένους του.
    Ντροπή, αφήσαμε να αποφασίζουν για λογαριασμό της Εκκλησίας οι θεραπαινίδες της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.
    Ντροπή ωρέ Έλληνες! Τι Χριστιανοί είμαστε εμείς; πού είναι η μαρτυρία μας και η ομολογία μας ;
    Όποιος θέλει να βρει λύσεις βρίσκει .Το δείχνει η Φωτογραφία με τους Σέρβους. Απλά δεν θέλησαν οι σκοτισμένοι στο νου και οι μισούντες την Εκκλησίαν μας.
    Ας μην ξεχνούν όμως, η Εκκλησία πολεμουμένη νικά!
    Παναγιώτης Σπερχοδύρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Μην δεχόμαστε άλλο το παράλογο. Δεν λύνονται τέτοια προβλήματα και δοκιμασίες χωρίς Χριστό»
    Γνωστός ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από σειρά του ΑΝΤ1 τοποθετήθηκε μέσω ποστ του στο facebook για τις εκκλησίες που έκλεισαν λόγω κορονοϊού και δήλωσε πως όσο παραμένουν κλειστές όλο αυτό που ζούμε δεν θα σταματήσει.
    Όπως οι υπεραγορές ανοίγουν με κριτήρια, πρέπει οπωσδήποτε να ανοίξουν και οι ναοί για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για τους Ιερείς και ψάλτες. Πρέπει να ξυπνήσουμε!!! Ο ίδιος ο Κύριος είπε: “Ουκ επ’ άρτω μόνο ζήσετε άνθρωπος”. Γιατί να υπάρχει μόνο η μέριμνα για τις σωματικές ανάγκες…!!!
    Πρέπει γρήγορα να ξυπνήσουμε!!! Είναι δοκιμασία και έχουμε αποτύχει ως χριστιανοί…!!!

    Μας κυριεύει ο φόβος του θανάτου που αν το καλοσκεφτούμε είναι αναπόφευκτος για όλους ανεξαιρέτως και θα συμβεί έτσι κι αλλιώς!!!

    Φοβόμαστε τον θάνατο; Τότε να στραφούμε στο Χριστό που είναι η Ζωή και η θεραπεία όπως και η Ανάστασις των πάντων. Ας Ξυπνήσουμε, ας αντιδράσουμε, ας κάνουμε κάτι.

    Μην δεχόμαστε άλλο το παράλογο. Δεν λύνονται τέτοια προβλήματα και δοκιμασίες χωρίς Χριστό. Φέρουμε ευθύνη όλοι ως Χριστιανοί, ως σώμα της Εκκλησίας, ως σώμα του Χριστού.

    Μόνο ο Θεός μέσω της πίστης μπορεί να σταματήσει όλο αυτό το κακό… Μόνο Αυτός, ο Κύριος μας, ο Θεός μας, ο Δημιουργός και Πατέρας μας!!!

    Ούτε η επιστήμη, ούτε τα ανθρώπινα (=μέτρα), ΜΟΝΟ Η ΧΆΡΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΎ. Μόνο Αυτός με τις πρεσβείες της Υπερευλογημένης Θεοτόκου. Αμήν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ,Η ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΟΣΟΝΟΥΠΩ,Θ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΕΣΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ ΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ;ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ;ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΓΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ;ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ.Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ.Ο ΚΥΡΙΟΣ 6662341678,Η ΚΥΡΙΑ 6662543 κλπ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ;ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ;ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ,ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΟΥΛΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή