Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020

Πολυμέτωπη η επίθεση κατά της Ελλάδας
Τα τρία πολεμικά μέτωπα της Ελλάδας
1. Τουρκία - λαθρομετανάστες
2. Υγεία - κορωναϊός
3. Πολιτική - εθνομηδενισμός

Ας στείλουμε ένα μήνυμα..."όπου δη"

Η κυβέρνηση αδρανεί σε απελπιστικό βαθμό. Πάντα τρέχει ασθμαίνουσα πίσω από τα γεγονότα. Οι Έλληνες πολίτες είναι συνεχώς μπροστά από αυτήν και της δείχνουν το σωστό δρόμο “δράσεων και αντιδράσεων”.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πρέπει να πιεστεί από τους πιο συνειδητοποιημένους Έλληνες πολίτες, site και δημοσιογράφους που δεν είναι πιόνια των αφεντικών τους ή και των προσωπικών τους συμφερόντων, να προβεί άμεσα σε αυστηρή ανακοίνωση προς όλα τα διεθνή φόρα (Συμβούλια Ασφαλείας του ΟΗΕ, αρμόδιες επιτροπές της ΕΕ, κυβερνήσεις ΗΠΑ, Ρωσίας κ.α.), με παράλληλη και ταυτόχρονη ενημέρωση της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Ανακοίνωση (και ενημέρωση) η οποία να δηλώνει πως αν ο Ερντογάν, πριν εξαλειφθεί από όλες τις χώρες ο κορωναϊός και επί πλέον περάσει αρκετό “αδρανές” διάστημα, επιχειρήσει παραβίαση των ελληνικών συνόρων και περιοχές κυριαρχικών της δικαιωμάτων (ΑΟΖ) με οποιοδήποτε τρόπο, είτε εμπολέμως είτε με πολιορκητικό κριό τα εκατομμύρια των τυχάρπαστων που έχει προσκαλέσει στο έδαφος της Τουρκίας και τους εμφανίζει ως “πρόσφυγες”, έστω και αν ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν αληθινοί πρόσφυγες (βέβαια, ως γνωστόν, λογίζονται ως πρόσφυγες όσο βρίσκονται σε τουρκικό έδαφος. αν περάσουν στην Ελλάδα χάνουν την προσφυγική ιδιότητα) είτε με γεώτρηση στην ΑΟΖ της Ελλάδος, θα οδηγήσει (και θα καταγγείλει) τον Ερντογάν ενώπιον της Διεθνούς Δικαιοσύνης ως εγκληματία κατά της ανθρωπότητας.

Και θα πρέπει ακόμα η Ελλάδα να αναφέρει ότι σε μια τέτοια περίπτωση η Ελλάδα θα βρεθεί ενώπιον ενός τεράστιου διλήμματος. Ή να μην απελευθερώσει κανόνες πολεμικής εμπλοκής ώστε οι πολίτες της να μην έχουν πρόσθετη επιβάρυνση από την πανδημία του κορωναϊού και με αυτήν την απόφαση να χάσει εδάφη και κυριαρχικά δικαιώματα. Ή, να απελευθερώσει τους σχετικούς κανόνες και “γαία πυρί μιχθήτω” για τους πολίτες της, ίσως και για τον παγκόσμιο πληθυσμό. Εκτός αν η Ε.Ε. και η παγκόσμια κοινότητα καταρρίψουν κάθε έννοια ηθικής και συναλληλίας και απομονώσουν εντελώς την Ελλάδα, να ζει μόνη της το δράμα της.

Υ.Γ.-α Είναι ανεπίτρεπτο η κυβέρνηση να επιτρέπει να οργιάζει η Τουρκική προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδος. Όπως είναι φυσικό οι ψεύτικες κατηγορίες αφορούν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους μαχόμενους σε όλα τα συνοριακά μας μέτωπα. Και... “εκεί που μας χρωστάνε, μας παίρνουν και το βόδι”!

Οι πλέον “καλολαδωμένες” και άριστα “καλωδιωμένες” ΜΚΟ των παγκοσμιοποιητών κατηγορούν με ασύστολα ψεύδη τους μαχόμενους να φράξουν τα “ευρωπαϊκά” σύνορα από τον κορωναϊό και τα στίφη τυχάρπαστων (και ποιος ξέρει τι άλλο), άκρως επιθετικών ανθρώπων.

Μόλις διάβασα σε μεγάλο ενημερωτικό site ότι η ΜΚΟ Human Rights Watch (και αυτό ήταν η αφορμή για το παρόν υστερόγραφο) απευθύνει κατηγορία προς τους Έλληνες: “Ληστεύετε και βιάζετε τους πρόσφυγες στο Έβρο”!

Δεν υπάρχει μια νομική ομάδα, (γιατί όχι αυτή του ΥΠΕΞ;) , ένας διεθνής Οργανισμός, κάποιος τέλος πάντων που να κινηθεί εναντίον αυτής της ΜΚΟ ίσως και άλλων για παρόμοιο πέταγμα λάσπης εναντίον της Ελλάδος, προς επηρεασμό της παγκόσμιας κοινής γνώμης;

Ο λόγος που θέλουν να αμαυρώνουν την Ελλάδα, και τους Έλληνες, είναι πάρα πολύ σοβαρός, (είναι ακριβώς η διάλυση της χωρίς αντίσταση της ευαισθητοποιημένης ανθρωπότητας), για να μένουμε αδρανείς, λαός και κυβέρνηση, εμπρός σε τέτοια κατάμαυρη προπαγάνδα. Αν ήταν στις δυνατότητες μου, θα ενήγαγα τη συγκεκριμένη ΜΚΟ για ψευδή κατηγορία και ηθική βλάβη της Ελλάδος και των Ελλήνων, για να δώσει ό,τι έχει εισπράξει στηρίζοντας την καραμέλα του “δικαιωματισμού” και το σε αυτήν εδραιωμένο δουλεμπόριο, αλλά και η διάλυση των δικαιωμάτων των αυτοχθόνων και γηγενών, με άλλα λόγια η διάλυση των Εθνών.

Υ.Γ. -β Αν η κυβέρνηση κωφεύσει στις εκκλήσεις και στις -ελπίζω- εκ μέρους πολλών πολιτών πιέσεις να αμυνθεί σθεναρά, που θα σημαίνει και άκρως αποτρεπτικά, προς τον Ερντογάν, αυτό θα πρέπει να μας υποδηλώσει (και πρέπει όλοι να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να αντιδράσουμε σωστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο) ότι προσβλέπει στον εξής σχεδιασμό:

Αν μας επιτεθεί η Τουρκία με έναν ή και όλους τους τρόπους που προαναφέρθηκαν (πλην βεβαίως του Έβρου, όπου ήδη δέχεται επίθεση η Ελλάδα με πολιορκητικό κριό τους “πρόσφυγες”), ενώ ο κορωναϊός δεν έχει εξαλειφθεί από τον ελληνικό πληθυσμό και ενώ γνωρίζουμε ότι μαίνεται και θα μαίνεται για πολύ στην Τουρκία επειδή άργησε πολύ να πάρει τα ενδεικνυόμενα μέτρα, να μας απευθύνει το εξής (ρητορικό, γιατί την απόφαση θα την έχει πάρει) ερώτημα: “τι θέλετε , λοιπόν, να πάμε σε πόλεμο εν μέσω φονικής πανδημίας;” , ευελπιστώντας ότι έχει φοβίσει αρκετά τον ελληνικό λαό με τον κορωναϊό, ή έστω έχει τρομοκρατηθεί αρκετά από μόνος του, ώστε να δεχτεί με “σκυμμένο κεφάλι”, τραπέζι διαπραγματεύσεων, χωρίς πόλεμο με τον Ερντογάν και τις τουρκικές, διψασμένες για ελληνικά εδάφη και χρήμα, στρατιωτικές και ελιτο/λαϊκές δυνάμεις.

Θα το επιτρέψουμε; ασφαλώς όχι.
Συνεπώς “επιθετική αυτοάμυνα” σε κάθε επίβουλο και κακόβουλο, που τυχόν κυβερνάει, ΤΩΡΑ. Εδώ και τώρα.

πηγή

Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου