Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

«Κάντε επεισόδια αν θέλετε να φάτε» το τελεσίγραφο της Jadarma στους μετανάστες


Το προσωπείο της καλής Άγκυρας έπεσε ξανά…

Το κράτος «δικαίου» της Άγκυρας και του ισλαμιστή πρόεδρου Ταγίπ Ερντογάν που κόπτεται δήθεν για το μέλλον και την τύχη των μεταναστών και προσφύγων, φαίνεται ότι προχωρά σε απάνθρωπες συμπεριφορές κατά του πλήθους που έχει συγκεντρώσει στις Καστανιές.

Οι πληροφορίες από ανώτατες αστυνομικές και στρατιωτικές πηγές διασταυρώνουν την πληροφορία πως ακριβώς απέναντί τους διατηρούνται είτε οικειοθελώς είτε δια της βίας περίπου 3000-4000 άτομα που οδήγησε στις Καστανιές το καθεστώς Ερντογάν.

Όμως οι ίδιοι οι μετανάστες που θέλουν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα, μαρτυρούν σε ανώτατους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει κι έναν επιπλέον ρόλο εκτός του αποτρεπτικού, εκείνον του διαπραγματευτή, πως οι Τούρκοι έχουν αρχίσει τους ωμούς εκβιασμούς.

Η στρατοχωροφυλακή και οι κατά τα λοιπά δήθεν …«ανθρωπιστικές οργανώσεις» της Τουρκίας, έως και χωρίς φαγητό αφήνουν το μεταναστευτικό πλήθος υπό την απειλή πως, «αν δεν κάνετε επεισόδια, αν δεν προσπαθήσετε ξανά να κάνετε ζημιές στον φράχτη, αν δεν περάσετε τα Ελληνικά σύνορα, θα μείνετε νηστικοί.»

Μετά τις απειλές τύπου «περάστε πάση θυσία σήμερα στην Ελλάδα», που οδήγησε σε σοβαρά επεισόδια, το επόμενο μέτρο είναι κάντε επεισόδια για να φάτε φαγητό, για να σας προσέξουμε, για να σας περιθάλψουμε αν χρειάζεται, για να μην χτυπήσει και εσάς ο Κορωναϊός.

Παρά τα συνεχή επεισόδια, τις ώρες ηρεμίας δεν είναι λίγοι εκείνοι που πλησιάζουν στα κλειστά σύνορα. Στον φράχτη και με διάφορους τρόπους επιχειρούν να παρακαλέσουν τις αστυνομικές αρχές να τους αφήσουν να περάσουν στην Ελληνική πλευρά, ορισμένοι μάλιστα επιχειρηματολογούν πως οι Τούρκοι κάνουν ότι περνά από το χέρι τους ώστε να κάνουν τις συνθήκες διαβίωσης τους ακόμη πιο άθλιες.

Από Ελληνικής πλευράς ανώτατοι Αξιωματικοί αλλά και επικεφαλής των διμοιριών των ΜΑΤ όταν βλέπουν ότι ξεκινά η υποκίνηση των επεισοδίων συνομιλούν με ορισμένους από το πλήθος και για να τους αποτρέψουν επιχειρηματολογώντας αλλά και για να πάρουν τις όποιες πληροφορίες ώστε στη συνέχεια να περάσουν από τα φίλτρα και να βγουν συμπεράσματα.

Και μπορεί πολλά να θεωρηθούν λόγια των μεταναστών σε μια προσπάθεια να υπάρχει η λύπηση, όμως οι αρχές ασφαλείας που βρίσκονται στις Καστανιές διασταυρώνουν πολλές από τις πληροφορίες που φτάνουν από μερίδα των συγκεντρωμένων.

Άλλωστε όλο το προηγούμενο διάστημα οι παρατηρήσεις από τα Ελληνικά φυλάκια έχουν καταγραφές προώθησης δια της βίας των μεταναστών προς τον φράχτη.

Παρά το γεγονός πως υπάρχει το «νέο αίμα» που έχει δείξει τις προθέσεις του, ότι διψά για εντάσεις και επεισόδια, ακόμη και μια χειρότερη εξέλιξη, δεν παραλείπεται και η μερίδα εκείνη που παραπλανήθηκε από το άνοιγμα των συνόρων στη Συρία κι έφτασε μέχρι τον Έβρο όπου εκεί διαπίστωσε την πικρή αλήθεια που τους έκρυβαν η κυβέρνηση και οι αρχές της Τουρκίας, ότι δηλαδή τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά σύνορα παραμένουν ερμητικά κλειστά και ιδιαιτέρως φρουρούμενα.

Θέλουν σοβαρό επεισόδιο οι Τούρκοι

Την ίδια στιγμή οι εικόνες μετά τα επεισόδια της Δευτέρας, αποδεικνύουν ότι το Τουρκικό μένος μέρα με τη μέρα και όσο ο Έβρος δεν «σπάει» σε κανένα σημείο των 212 χλμ, μεγαλώνει επικίνδυνα.

Οι εκατοντάδες ρίψεις των δακρυγόνων, των καπνογόνων και οι διαρκείς ριπές από τα όπλα είναι μια ιδιαίτερα επικίνδυνη κατάσταση. Η ψύχραιμη αντιμετώπιση των Ελληνικών αρχών όπου αναχαιτίζουν οποιαδήποτε προσπάθεια παράνομης μετανάστευσης, διατηρείται στα ίδια επίπεδα.

Την ίδια ώρα οι τουρκικές προκλήσεις έχουν στόχο να παρασύρουν τα έμπειρα στελέχη της Αστυνομίας και του Στρατού σε κάποιο σοβαρό επεισόδιο. Αυτό όπως εκτιμούν ανώτατες πηγές θα επιχειρηθεί ξανά μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες διότι η ισχυρή βροχόπτωση δεν επιτρέπει πολλές μετακινήσεις και την ξεδίπλωση κάποιοι σχεδίου γενικευμένης αναταραχής στις Καστανιές.

Για την Ελλάδα το θέμα της ασύμμετρης απειλής αντιμετωπίζεται με ισχυρά κατασταλτικά αστυνομικά μέτρα, ενώ η Άγκυρα όχι μόνο εργαλειοποιεί την υπάρχουσα κατάσταση καθημερινά, αλλά την στρατιωτικοποιεί με τις οργανωμένες επιθέσεις των αρχών ασφαλείας, της στρατοχωροφυλακής και των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής αστυνομίας που είναι ιδιαίτερα προκλητική με κάθε ευκαιρία.

Επιτελείς σημείωναν ότι η Άγκυρα, με τις εικόνες που κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και των Τουρκικών ενημερωτικών ιστοσελίδων είναι πολύ έκθετη στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης, της Ευρώπης, της Frontex που με τις δυνάμεις της στον Έβρο καταγράφει την παράνομη δραστηριότητα των ένστολων Τούρκων κατά της ισχυρής φρουράς των συνόρων.

HellasJournal

Πηγή: https://kostasxan.blogspot.com/
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

 1. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ...!!!

  Mε την ΚΥΑ 2945  Αριθμός 1016 τεύχος β (24/03/2020) υπέγραψε η Κυβέρνηση την ώρα που οι Ελληνες είναι Φυλακισμένοι στα σπίτια τους με το πρόσχημα του Κορωνοιού να εγκαταστήσουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ λαθρομετανάστες σε Εικοσιοκτώ (28) σημεία (hotspot) στην ενδοχώρα τα περισσότερα από αυτά ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ που θα μετατραπούν σε ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ!!!!

  Με καραβιές και Λεωφορεία συνεχίζεται η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των Ελλήνων χωρίς κανένα τεστ για τον κορονοιό και με ειδική μεταχείριση να κυκλοφορούν από τις 07.00 το πρωί εως το βράδυ ελεύθερα χωρίς αδειες σε αντίθεση με τον Ελληνα που χρειάζεται άδεια ,Ταυτότητα η Διαβατήριο για να κυκλοφορήσει στη Χώρα του.

  Δηλαδή η Κυβέρνηση δίνει στους παράνομους εισβολείς περισσότερα δικαιώματα και παροχές από τους Ελληνες δεν τους απευλαύνει και τους ΦΥΤΕΥΟΥΝ σε όλη τη Χώρα παράνομα..Την ωρα που μας έχουν φυλακίσει για να μην γίνουμε δήθεν η αιτία εξάπλωσης και μετάδοσης του Κορωνοιού η Κυβέρνηση μας δουλεύει “ψιλό γαζί” και μεταφέρουν καραβιές ανέλεγκτων λαθρομεταναστών ανέλεγκτων υγειονομικά εισβολέων στις δομές όπως τις βάφτισαν δηλαδή σε Μουσουλμανικές πόλεις!!! Και μάλιστα ελεύθερους να κινούνται όπου θέλουν από το πρωί έως το βράδυ..!!!

  Έχουμε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ η έχουν  σχέδιο να εγκαταστήσουν επιπλέον από τους ήδη υπάρχοντες  λαθροεισβολείς ανέλεγκτους και χωρίς αντιδράσεις με κλεισμένους τους Ελληνες στα σπίτια τους σαν τα ποντικια..???

  Όλοι αυτοί κάποια στιγμή είναι ένας ΕΧΘΡΟΣ ένας εν δυνάμει Εσωτερικός Στρατός που θα επιτεθεί στους Ελληνες από τον Έβρο έως  και τις πόλεις που τους Φυτεύουν..

  Οι Ελληνες ας καταλάβουν τι ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ παίζουν οι  Κυβερνήσεις μας οι οποίες μιλούν Ελληνικά αλλά Ελληνες δεν είναι  με αυτά που κάνουν και τις εντολές που εκτελούν από Ξένα κέντρα και τη Νέα τάξη Πραγμάτων....και

  Για να μην πληξουμε μετα τον κορονοιο ερχεται ο ΧΑΝΤΑΙΟΣ
  ο νεος ιος που χτυπησε ΗΔΗ την Κινα, μολις τον παρεις τον ιο αυτον ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ.
  Αυτα και η Παναγια μαζι μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή