Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ ΗΜΕΡΑ 8η... (ή πώς παραμένουμε άνθρωποι!!!...)


8/40 υγειονομικής σαρακοστής (καραντίνας).

Όσοι "βλέπουν" τον πηγαίο κώδικα πίσω από την "επιφάνεια χρήστη", διαπιστώνουν πως οδηγούμαστε ολοταχώς σε ανθρωποφαγία και εθελούσιο κοινωνικό απομονωτισμό.

Τα fake news των διοδίων, τα ρεπορτάζ για τους "παληαθρώπους" που πάνε μόνοι τους σε παραλίες αντί να κάτσουν σπίτι να αφοσιωθούν στην λατρεία της οικιακής θεότητας που ονομάζεται τηλεόραση, και η αυξανόμενη καχυποψία για τον συνάνθρωπο, ίσως δεν είναι τα τελικά συμπτώματα αυτής... της αντικοινωνικής νόσου που συνοδεύει τον Κορωνοϊό.

Βγάζω το καπέλο μου σε όσους, εξ αρχής, κρατώντας τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και προφυλάσσοντας τον εαυτό τους και τους γύρω τους, δεν έσκυψαν το κεφάλι στην τρομοκρατία της δημοσιογραφικής αλητείας, της πιο ισχυρής Εξουσίας επί των ημερών μας, που παίρνει εντολές μόνον από την κεφαλή της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Εδώ στις φωτογραφίες βλέπουμε λιγοστές αντάρτισσες, προχθές, κρατώντας τα στοιχειώδη μέσα προσωπικής προφύλαξης, (μάσκα και γάντια), σιτίσαν 50 συνανθρώπους μας στον Λιμένα Πειραιώς, αντί να "Μείνουν Σπίτι".
 
50 συνανθρώπους που δεν είναι εισαγόμενοι, αλλά εντόπιοι, άποροι, ναυάγια της ζωής και της (((οικονομίας))).

 Πηγή: http://enaasteri.blogspot.com/
 «Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου