Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Γκέιτς-κορονοϊός: Κατάπληκτος ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ από τις θεωρίες συνωμοσίας που τον εμπλέκουν!!!! (Το ΑΠΕ-ΜΠΕ ξεράθηκε απο το γλύψιμο)

 


Προλογικό Σχόλιο
 
Το συστημικό ΑΠΕ ΜΠΕ απορεί μαζί με τον Μπίλ Γκέιτς για της θεωρίες συνωμοσίας που υπάρχουν γύρω από το όνομά του....
 
Φυσικά δεν μας λέει πως για τις "θεωρίες" αυτές υπέυθυνος είναι ο ίδιος ο Μπιλ Γκέιτς και τα όσα έχει κατα καιρούς πει... και υπάρχουν καταγεγγραμμένα σε αναμφισβήτητα βίντεο... (για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, για τον έλεγχο του καιρού, για τα εμβόλια κλπ)
 
Απολαύστε λοιπόν ένα διασκεδαστικό άρθρο στο οποίο ο Γκέιτς αναρωτιέται για τις θεωρίες συνωμοσίας... 
 
Φυσικά οι ανεγκέφαλοι του ΑΠΕ ΜΠΕ δεν βλέπουν καν ότι μέσα από τα ίδια τα λόγια του Γκείτς στο άρθρο, παρουσιάζεται πλέον μια ακόμα θεωρία συνωμοσίας (έτσι θα την λενε κι αυτήν αύριο) ακόμα πιο επικίνδυνη.... την οποία αμέσως θα καταλάβετε.... καθώς θα την τονίσω με μαύρα γράμματα. 
 
Ετοιμάζουν μεγάλο διωγμό στους διαφωνούντες "ψεκασμένους" όπως τους αποκαλούν με την βοήθεια του νεοταξίτη Μπάιντεν..... 
 
Και για να καταλάβετε πως ο Γκείτς και οι όμοιοί του μόνοι τους δημιουργούν τις θεωρίες συνωμοσίας θα σας παραθέσω στο τέλος του διασκεδαστικού άρθρου μια από τις νέες επιδιώξεις του ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ Γκείτς....
 
Ο συνιδρυτής της Microsoft που έγινε φιλάνθρωπος, ο Μπιλ Γκέιτς, λέει ότι έχει μείνει άναυδος από τον όγκο των «τρελών» και «κακόβουλων» θεωριών συνωμοσίας για τον ίδιο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την πανδημία της COVID-19, δηλώνοντας, ωστόσο, σήμερα ότι θα ήθελε να ερευνήσει τι κρύβεται πίσω από αυτές. Σε συνέντευξή του στο Reuters, ο Γκέιτς δήλωσε ότι εκατομμύρια αναρτήσεις στο Διαδίκτυο και «τρελές θεωρίες συνωμοσίας» για τον ίδιο και τον κορυφαίο επιδημιολόγο των ΗΠΑ Άνθονι Φάουτσι πιθανόν είχαν απήχηση εν μέρει λόγω του συνδυασμού μιας τρομακτικής ιογενούς πανδημίας και της ανόδου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.  
 
«Κανείς δεν θα προέβλεπε ότι εγώ και ο δρ Φάουτσι θα κυριαρχούσαμε σε αυτές τις πραγματικά κακόβουλες θεωρίες», δήλωσε ο Γκέιτς. «Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση αυτό. Ελπίζω να ξεθυμάνει». Ο Γκέιτς, ένας δισεκατομμυριούχος που αποχώρησε από τη θέση του προέδρου της Microsoft το 2014, έχει υποσχεθεί, μέσω του φιλανθρωπικού του ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, τουλάχιστον 1,75 δισεκ. δολάρια για την παγκόσμια αντιμετώπιση της πανδημίας της COVID-19. Αυτό περιλαμβάνει στήριξη σε κάποιες εταιρίες παρασκευής εμβολίων, σε διαγνωστικές μεθόδους και πιθανές θεραπείες.  
 
Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία πριν από ένα χρόνο, εκατομμύρια θεωρίες έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο, τροφοδοτώντας την παραπληροφόρηση για τον κορονοϊό, την προέλευσή του και τα κίνητρα αυτών που εργάζονται για την αντιμετώπισή του. Σε αυτές περιλαμβάνονται ισχυρισμοί ότι ο Φάουτσι και ο Γκέιτς δημιούργησαν την πανδημία προκειμένου να προσπαθήσουν να ελέγξουν τους ανθρώπους, ότι θέλουν να βγάλουν κέρδος από την εξάπλωση του ιού και ότι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα εμβόλια για να εισάγουν τσιπάκια ανίχνευσης στο ανθρώπινο σώμα.  
 
«Μα πραγματικά, τα πιστεύει αυτά ο κόσμος;», διερωτήθηκε ο Γκέιτς. «Πραγματικά θα πρέπει να εκπαιδευτούμε για αυτό την επόμενη χρονιά και να καταλάβουμε… πώς αλλάζει τη συμπεριφορά των ανθρώπων και πώς θα έπρεπε να το είχαμε ελαχιστοποιήσει». Ο Γκέιτς επαίνεσε τον Φάουτσι και τον Φράνσις Κόλινς, επικεφαλής των αμερικανικών Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, χαρακτηρίζοντάς τους «έξυπνους» και «υπέροχους ανθρώπους» και είπε ότι ανυπομονεί να τους δει να έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν αποδοτικά και να πουν την αλήθεια υπό τη νέα κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν.  
 
Κατά τη διάρκεια της διαχείρισης της πανδημίας από τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο Γκέιτς είπε, «μερικές φορές ένιωθες ότι ήταν οι μοναδικοί σώφρονες άνθρωποι στην αμερικανική κυβέρνηση». «Είμαι ενθουσιασμένος για την ομάδα που επέλεξε ο Μπάιντεν» για να διαχειριστεί την υγειονομική κρίση, δήλωσε ο Γκέιτς. Ο Γκέιτς δήλωσε επίσης ικανοποιημένος που υπό τον Μπάιντεν οι ΗΠΑ επέστρεψαν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και για το ότι «διόρισε έξυπνους ανθρώπους, και για το γεγονός ότι ο δρ. Φάουτσι δεν θα καταπιέζεται».  
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ 
 
 
 
Ο Μπιλ Γκέιτς πληρώνει πείραμα στο Harvard για να… κρύψει τον ήλιο
 
Ο μεγιστάνας και ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς χρηματοδοτεί ένα επιστημονικό πρόγραμμα που ακούγεται εξωπραγματικό. 
 
Να αναπτυχθεί μία τεχνολογία που θα στέλνει την αντανάκλαση του ηλιακού φωτός έξω από την ατμοσφαιρα της Γης με αποτέλεσμα να χαμηλώνει την ένταση του ηλιακού φωτός και άρα να επιφέρει ένα δροσιστικό αποτέλεσμα στον πλανήτη μας.  
 
Η έρευνα ονομάζεται «Stratospheric Controlled Disturbance Experiment» , ή SCoPEx εν συντομία και διεξάγεται από επιστήμονες του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.  
 
Για να επιτευχθεί ο στόχος, η λύση που μελετάται είναι ο ψεκασμός τόνων ανθρακικού ασβεστίου (CaCO3) στην ατμόσφαιρα. «Το SCoPEx, είναι ένα επιστημονικό πείραμα που προσπαθεί να κατανοήσει, πώς τα αερολύματα της στρατόσφαιρας, μπορεί να σχετίζονται με την ηλιακή γεωμηχανική».   
 
Οι πρώτες δοκιμές θα γίνουν τον ερχόμενο Ιούνιο κοντά στην πόλη Kiruna στη Σουηδία, όπου οι σχετικές διαστημικές υπηρεσίες έχουν συμφωνήσει να υψωθεί ένα μπαλόνι σε ύψος 20 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της γης, μεταφέροντας επιστημονικό εξοπλισμό.
 
Ψεκασμός με μπαλόνι

Το μπαλόνι δεν θα ψεκάσει ανθρακικό ασβέστιο, αλλά θα λειτουργήσει ως δοκιμή για τα επικοινωνιακά και λειτουργικά του συστήματα.  
 
«Σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε ένα μπαλόνι μεγάλου υψομέτρου για να υψώσουμε ένα πακέτο οργάνων περίπου 20 χλμ στην ατμόσφαιρα. Μόλις τεθεί στη θέση του, μια πολύ μικρή ποσότητα υλικού, θα απελευθερωθεί για να δημιουργήσει μια διαταραγμένη μάζα αέρα, μήκους περίπου ενός χιλιομέτρου και διαμέτρου εκατό μέτρων. Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσουμε το ίδιο μπαλόνι, για να μετρήσουμε τις αλλαγές που προέκυψαν, στη διαταραγμένη μάζα αέρα, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στην πυκνότητα αερολύματος, την ατμοσφαιρική χημεία και τη σκέδαση (ο διασκορπισμός των φωτεινών ακτίνων όταν προσπέσουν σε μικροσκοπικά σωματίδια, έτσι ώστε να διαχέονται στον χώρο χωρίς να είναι ορατά) του φωτός», εξηγούν οι επιστήμονες.  
 
Η ακριβής ποσότητα του ανθρακικού ασβεστίου που θα χρειαστεί για να δροσίσει ο πλανήτης δεν είναι ακόμη γνωστός και οι επιστήμονες του SCoPEx δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν αν το συγκεκριμένο αέριο είναι το κατάλληλο για τη συγκεκριμένη δουλειά.  
 
Τα πρώτα στάδια της έρευνας δείχνουν ότι η ουσία είναι σχεδόν ιδανική για να απορροφήσει ακτινοβολία, προκαλώντας σημαντικά λιγότερη θερμοκρασία στην στρατόσφαιρα.  
 
Τι μπορεί να πάει στραβά;  
 
Σύμφωνα με το Forbes, οι επιστημονικοί αντίπαλοι αυτού του έργου πιστεύουν ότι η ηλιακή γεωμηχανική, θα μπορούσε να φέρει αναπόφευκτους κινδύνους και ακραίες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες, που θα ήταν παρόμοιες με τις τρέχουσες τάσεις της υπερθέρμανσης.  
 
Εξηγούν επίσης, ότι οι περιβαλλοντολόγοι φοβούνται ότι μια «δραματική» αλλαγή, θα δώσει το «πράσινο φως» στα αέρια του θερμοκηπίου, να συνεχίσουν να εκπέμπονται χωρίς καμία μεταβολή στα τρέχοντα πρότυπα κατανάλωσης.
 
Με έμπνευση από τα ηφαίστεια  
 
Οι υπέρμαχοι του εγχειρήματος προγράμματος σημειώνουν από την άλλη πλευρά την ψυχρή επίδραση που είχαν παγκοσμίως οι εκρήξεις ηφαιστείων που αποδέσμευσαν θειική τέφρα στην ατμόσφαιρα.  
 
Το 1815 η έκρηξη του όρους Ταμπόρα στην Ινδονησία οδήγησε σε ένα «έτος χωρίς καλοκαίρι» ενώ το 1991, η έκρηξη του ηφαιστείου Πινατούμπο στις Φιλιππίνες χαμήλωσε την παγκόσμια θερμοκρασία κατά 0,5 βαθμούς. Η σκόπιμη εισαγωγή στην ατμόσφαιρα ανάλογων σωματιδίων θα μπορούσε να αναστρέψει δεκαετίες επιβάρυνσης από τα αέρια του θερμοκηπίου.
 
 
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου