Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Ολλανδία: Στις φλόγες το τεράστιο κέντρο διανομής συνθετικού κρέατος της διαδικτυακής αλυσίδας του Μπιλ Γκέιτς! (βίντεο)

 

Μια μεγάλη εγκατάσταση στο Almelo που ανήκει στην Picnic, μια εταιρεία διανομής τροφίμων και συνθετικού κρέατος που χρηματοδοτείται από τον Bill Gates, έπιασε ξαφνικά φωτιά μέσα στη νύχτα.

Πολλές πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες εδώ και ώρες: Για να σώσουν το τεράστιο σουπερμαρκετ διανομής της διαδικτυακής αλυσίδας του Μπιλ Γκέιτς με την ονομασία «Picnic», είναι πιθανό να μην έχει μείνει τίποτα, τα πρώτα βίντεο δείχνουν τεράστιο μέγεθος ζημιάς.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εικασίες στα κανάλια για το εάν αυτή η μεγάλη πυρκαγιά θα μπορούσε να σχετίζεται με τις διαμαρτυρίες των αγροτών της Ολλανδίας που συνεχίζονται εδώ και μέρες: οι αγρότες είναι γνωστό ότι διαδηλώνουν για τη διατήρηση των φυσικών δομών τους. ενάντια στη παγκοσμιοποίηση.

Μόλις πρόσφατα, το διαδικτυακό σούπερ μάρκετ Picnic είχε χρηματοδοτηθεί με 600 εκατομμύρια ευρώ απο το ίδρυμα Bill & Melinda Gates για να επιταχύνει την ανάπτυξή του με σκοπό να γίνει η πιο βιώσιμη υπηρεσία φαγητού στην Ευρώπη.

Το διαδικτυακό σούπερ μάρκετ έχει απλωθεί σε περισσότερες από 200 τοποθεσίες στην Ολλανδία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και σε πολλές ακόμα χώρες.

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου