Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Με ποιους τρόπους χειραγωγήθηκε η ανθρωπότητα προκειμένου να μπολιαστεί

 

Είμαστε πλέον στα τέλη του Ιουλίου (2022), όπου τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει από κάθε πλευρά. Τα ΜΜΕ, εξακολουθούν να υποστηρίζουν τις θέσεις τους και κυρίως τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα, τα οποία – με δυσκολία είναι η αλήθεια – προσπαθούν αγωνιωδώς να υποστηρίξουν το επίσημο αφήγημα περί covid και περί εμβολιασμών. 
 
Από την άλλη όμως, τα «αντισυστημικά» ΜΜΕ, δεν καταβάλουμε κανέναν κόπο να υποστηρίξουμε τις δικές μας θέσεις. Κι ο λόγος είναι πολύ απλός: όλα όσα λέγαμε εξ αρχής, επαληθεύτηκαν το ένα μετά το άλλο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν πλέον τα συστημικά ΜΜΕ να προβάλλουν άλλα επιχειρήματα, πλην εκείνων που λέμε στα μικρά παιδιά: «αν δεν κάνεις το εμβόλιό σου, θα έρθει ο μπαμπούλας να σε πάρει». Το ποιος είναι ο μπαμπούλας, θα το δούμε σε λίγο.
 
Οπλα μαζικής καταστροφής
 
Είναι, αν μη τι άλλο, αξιοθρήνητο να βλέπεις την ιατρική επιστήμη να μεταβάλλεται σε εργαλείο διάδοσης και διασποράς βιολογικού πολέμου. Από τον Ιπποκράτη και τον Ασκληπιό, φτάσαμε να καθοδηγείται η ιατρική από άτομα άσχετα με αυτήν, όπως ο πολύς Bill Gates και ο ακόμα πιο πολύς Klaus Schwab.  
 
Η πατροπαράδοτη ιατρική, είχε την εξής λογική: ο άνθρωπος αποτελείται από φυσικά στοιχεία, συνεπώς οι θεραπείες βρίσκονται στον φυσικό κόσμο. Αντιθέτως, η «σύγχρονη ιατρική», προτιμάει να παραβλέπει αυτήν τη λογική που επί χιλιετίες θεράπευε ασθενείς και να ακολουθήσει το δόγμα της χημικής «θεραπείας».  
 
Μιας και αναφέρω αυτήν τη σύγκριση, ας μου επιτραπεί μία ακόμα. Λεκτική και εννοιολογική αυτήν τη φορά.  
 
Στην αρχαία Ελλάδα, μέχρι και τα πρόσφατα χρόνια στα οποία δεν είχε ακόμη ξεκινήσει η σύγχρονη ιατρική, τα σκευάσματα θεραπείας των ασθενών αποκαλούνταν «ιάματα». Η λέξη προέρχεται από το ρήμα «ἰάομαι, -ῶμαι» που αποδίδεται ως «θεραπεύω». Αντίθετα, στη σύγχρονη ιατρική, τα σκευάσματα αποκαλούνται «φάρμακα», το οποίο προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό «φαρμακός» που αποδίδεται ως «μάγος, δηλητηριαστής». Στην ουσία δηλαδή, φάρμακο = δηλητήριο, φαρμάκι.  
 
Από τότε που το ίαμα μετονομάστηκε σε φάρμακο, ξεκίνησε μία εποχή βιολογικού πολέμου κατά της ανθρωπότητας, με τα πιο καταστροφικά και φρικτά βιολογικά όπλα όλων των εποχών: τα φάρμακα (= φαρμάκια).  
 
Η χημική σύσταση των φαρμάκων, αποτελεί ένα πραγματικό δηλητήριο για τον οργανισμό. Από τη μία – τα φάρμακα – καλύπτουν τα συμπτώματα χωρίς να καταπολεμούν τα αίτια μίας ασθένειας και από την άλλη δημιουργούν μία μεγάλη σειρά παρενεργειών και ανεπιθύμητων ενεργειών, που καταστρέφουν ζωτικά όργανα. Για να το διαπιστώσετε, δεν έχετε παρά να ανοίξετε ένα οποιοδήποτε φυλλάδιο οδηγιών οποιουδήποτε φαρμάκου.  
 
Εξ αιτίας των φαρμάκων, έχουν αναπτυχθεί ασθένειες που στο παρελθόν δεν υπήρχαν, όπως ο καρκίνος, το Αλτσχάιμερ και άλλες. Κι εδώ αξίζει να προσθέσουμε τερατογενέσεις που υπήρξαν (κι υπάρχουν) λόγω των φαρμάκων που λαμβάνει μία γυναίκα είτε πριν, είτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω τις περιπτώσεις:
  • Θαλιδομίδης του 1961 που δημιούργησε τερατογενέσεις σε πάνω από 10.000 νεογνά.
  • Διαιθυλοστιλβοϊστρόλης το 1980 εξ αιτίας της οποίας τα κορίτσια που γεννήθηκαν αυτό το διάστημα απέκτησαν καρκίνο του τραχήλου της μήτρας όταν έφτασαν στην εφηβεία (σας θυμίζει κάτι;)  
  • Ισοτρετινοίνης η οποία ευθύνεται για πολλές τερατογενέσεις και συνίσταται σε όσες γυναίκες παίρνουν ή έλαβαν αυτήν την ουσία να προβούν σε στείρωση.
Κι αυτές τις περιπτώσεις τις ανέφερα ενδεικτικά.  
 
Εύκολα λοιπόν μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι η σύγχρονη ιατρική αποτελεί το μέσο εξόντωσης της ανθρωπότητας, με βιολογικά όπλα που κατασκευάζονται στα εργαστήρια των φαρμακευτικών εταιρειών. Αν μελετήσουμε το ποσοστό θανάτων και τραυματισμών από όπλα σε σχέση με το ποσοστό παρενεργειών και θανάτων από φάρμακα, θα διαπιστώσουμε ότι τελικά τα όπλα είναι πολύ πιο «αθώα» από τα φάρμακα. Κι όμως… τα φάρμακα εξακολουθούν να μπαίνουν στη μαζική παραγωγή και να πωλούνται ελεύθερα…  
 
Οι θάνατοι από όπλα για κάθε έτος, υπολογίζονται στους 100.000 παγκοσμίως κατά μέσο όρο (συμπεριλαμβάνονται αυτοκτονίες και ατυχήματα). Οι θάνατοι από ναρκωτικά στους 108.000 παγκοσμίως κάθε έτος. Για το 2019, έχει υπολογιστεί ότι πάνω από 143.000 άνθρωποι πέθαναν παγκοσμίως από παρενέργειες φαρμάκων.  
 
Μαζική εξαπάτηση – χειραγώγηση  
 
Για να μπορέσει η Big Pharma και οι υπάλληλοί της (ΠΟΥ, ΕΜΑ, CDC, FDA κλπ) να προωθήσουν τα «εμβόλια» κατά του covid19, δεδομένου ότι ουδέποτε είχαν περάσει τις κλινικές εξετάσεις και ουδέποτε κρίθηκε η ασφάλειά τους, έπρεπε να μπουν σε μία διαδικασία πλύσης εγκεφάλου. Ο ασφαλέστερος τρόπος ήταν τα ΜΜΕ, τα οποία έχουν δημιουργηθεί προκειμένου να χειραγωγούν την ανθρωπότητα, κυρίως μεταδίδοντας ένα κλίμα τρόμου.  
 
Για να πετύχουν τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα κατέφυγαν στα εξής:
  1. «Ασφαλή κι αποτελεσματικά» ήταν η «καραμέλα» που πιπιλούσαν όλα τα συστημικά ΜΜΕ. Με αυτόν τον τρόπο δημιούργησαν ένα κλίμα ανακούφισης στον ήδη τρομοκρατημένο από την «πανδημία» πληθυσμό. 
  2. Καθώς η ομοιοπαθητική θεωρία των εμβολίων λειτουργεί στους ανθρώπους, δεδομένου ότι επί σειρά ετών η ανθρωπότητα βομβαρδίζεται με τη λογική ότι τα εμβόλια σώζουν, οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ένα φάρμακο θα μπορούσε να αποτελεί όπλο μαζικής καταστροφής και πόσο μάλλον αυτό το όπλο να του το δίνει η ίδια του η κυβέρνηση. 
  3. Οι άνθρωποι πιστεύουν και δεν αμφισβητούν το κατεστημένο. Αυτό αποτελεί ένα κατόρθωμα από δύο μεριές. Από τη μία εξ αιτίας των ΜΜΕ και από την άλλη επειδή είναι ήδη αρκετά αποβλακωμένοι από τις τοξίνες βαρέων μετάλλων στα εμβόλια, το φθόριο στο νερό της βρύσης και τα φυτοφάρμακα στα συμβατικά προϊόντα, τα χημικά στα φάρμακα και τα δημητριακά. Επομένως ο βαθμός αντίστασης είναι ιδιαίτερα χαμηλός. 
  4. Η διαρκής πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ για τους κινδύνους που κρύβουν τα μικρόβια, οι ιοί, τα βακτήρια και άλλοι παθογενείς παράγοντες, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα φόβου στο γενικό πληθυσμό που αναζητά απεγνωσμένα τη σωτηρία. Μια σωτηρία που υπόσχονται οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι οποίες βέβαια νοιάζονται μόνο για τις τσέπες τους και όχι για τους ανθρώπους. 
  5. Η Big Pharma «διέρρευσε» ψευδείς αναφορές κλινικών δοκιμών, οι οποίες έγιναν παντιέρα από τους «τηλεειδικούς» προκειμένου να πειστεί η ανθρωπότητα ότι έχει να κάνει με ένα ασφαλές σκεύασμα. Οταν αργότερα είδε το φως της δημοσιότητας η έκθεση της Pfizer για το ότι δεν είχαν ολοκληρωθεί οι κλινικές δοκιμές, αλλά και από όλες τις εταιρείες σχεδόν οι οποίες ανέφεραν ότι τα «εμβόλια» ήταν ακόμη σε πειραματικό στάδιο, ο πληθυσμός είχε ήδη ποτιστεί με τη μιντιακή προπαγάνδα και όλα αυτά αποτελούσαν… λεπτομέρειες ανάξιες προσοχής. 
  6. Τα συστημικά ΜΜΕ, χρησιμοποίησαν ένα κόλπο που χρησιμοποιούν οι διαφημιστικές εταιρείες και αποκαλείται «επίκληση στην αυθεντία». Ως «αυθεντίες» εμφάνισαν διάφορους ιατρούς που τους παρουσίασαν ως «ειδικούς», προκειμένου να πείσουν όσους ήταν ακόμη διστακτικοί. 
  7. Η έγκριση των «εμβολίων» από τον ΠΟΥ, ήταν μία καθοριστική άσκηση πίεσης στον πληθυσμό. Το γεγονός ότι τα «εμβόλια» έλαβαν έγκριση από έναν παγκόσμιο οργανισμό, ήταν μία πειστική δικαιολογία προκειμένου να ασκηθεί καλύτερα η προπαγάνδα.
Οπως καταλαβαίνετε, σε όλα αυτά θα μπορούσαν κάλλιστα να ταιριάξουν οι στίχοι από το τραγούδι «Ελλάς» με ερμηνευτή τον Βασίλη Παπακωσταντίνου, οι οποίοι λένε «…μα το ντέρμπι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο…». Ολα έγιναν αργά, σταδιακά και με μεγάλη μελέτη και προσοχή. Χρησιμοποιήθηκε κάθε μέθοδος ήπιας ψυχολογικής πίεσης, προκειμένου να πειστεί η ανθρωπότητα να εμβολιαστεί.  
 
Κι όταν η ήπια ψυχολογική πίεση δεν κατάφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, τότε προχώρησαν στην ισχυρή ψυχολογική πίεση του εκβιασμού. Κι όλα αυτά για έναν και μόνο λόγο:
 
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, ΔΕΝ είχε λογικά και βάσιμα επιχειρήματα για να πείσει την ανθρωπότητα. Είχε μόνο το ψέμμα και την απάτη…

 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου