Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Ελένη Παπαδοπούλου: ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΜΕ....


 
Τον Μηταράκη και το κ@λοϋπουργείο του τον παρακολουθεί κανείς ή έχει προϊστάμενο πρεσβείες και ΜΚΟ; Γίνεται της τρελής το πανηγύρι στην Αθήνα με λαθρο που νομιμοποιούνται, με κ@λοδικηγόρους χασοδίκες που έχουν γίνει παμπλουτίδου με τις άδειες και τα άσυλα, με λογιστές που τους τακτοποιούν οικονομικά, με κ@λοεταιρειες αλλοδαπών με Έλληνες συνεργάτες που τους βρίσκουν σπίτια και γενικώς με σαράντα μαφίες που έχουν πολιτικές πλάτες και διαλύουν την χώρα διαλύοντας πρώτα εμάς και τις ζωές μας.

Τελευταίως έχουμε αντιληφθεί ένα σωρό Αιγύπτιους να έχουν έρθει χωρίς δουλειά, Μπαγκλαντεσιανούς φουλ, λες και έχουμε τίποτα χωράφια στην πρωτεύουσα, Γεωργιανούς με άσυλα (λολ), ένα σωρό διακινητές που ήταν φυλακή και ξανάρχισαν τα ίδια κάτω από την μύτη της Αστυνομίας και καμιά διάθεση από τους αρμόδιους να τελειώνουμε με αυτήν την κατάσταση. Θα μας πουν σε τι ακριβώς διαφέρουν από τους ζαίους; Στο ότι έχουν πλεον και οι δικοί τους την κουτάλα; Η κατάσταση είναι στο απροχώρητο. Αυτό το γελοίο υποκείμενο και όλο αυτό το κ@λοϋπουργείο πρέπει να ξηλωθεί χτες. Το ότι το κρατάνε δείχνει απλά ότι εμάς μας έχουν γραμμένους. Και οι μόνοι που τους ενδιαφέρουν είναι οι μαντιλούδες με τους παντοφλάτους.
 
----Ψάχνοντας τις καταγγελίες που έχουμε βρίσκουμε τα απίστευτα τερατώδη. Για αρχή αναφέρω την νομοθεσία που μοιράζει τις ιθαγένειες σαν καραμέλες. Οποιοσδήποτε με 7 χρόνια νόμιμης παραμονής (που είναι άπειροι αυτήν την στιγμή) ή 3 χρόνια ως πρόσφυγας (άπειροι επίσης, σκεφτείτε τι μπήκε από το 2015) ή χαρακτηρισμένος ως ανιθαγενής ή με παιδί με ελληνική ιθαγένεια ή παντρεμένος με Έλληνα/Ελληνίδα (Ελληνες είναι και οι τσαντίρηδες που συνάπτουν τέτοιους γάμους), τρία χρόνια ξαναλέω, μπορεί να αιτηθεί ιθαγένειας. Αν δεν έχει καταδικαστεί και εάν περάσει τις βλακώδεις εξετάσεις πιστοποίησης γλώσσας, πήρε την ιθαγενεια και εγινε Έλληνας.
 
Ψάχνοντας έναν Αφγανό της γειτονιάς που παρέχει υπηρεσίες για Golden Visa, επενδύσεις, μεσιτείες, υπηρεσίες για άδειες σε αλλοδαπούς (κατάλαβες), έχει και Western Union (κατάλαβες πάλι), βρήκαμε ότι πολιτογραφήθηκε το 2018. Γεννημένος στο Αφγανιστάν, όχι εδώ. Η προσφορά του στην χώρα είναι αυτή που μόλις περιέγραψα.
 
Όσο ασχολούμαστε με αηδίες, αυτοί αλλάζουν τον πληθυσμό και τους κάνουν όλους Έλληνες. Γι' αυτό και τόση προστασία και χρηματοδότηση στην παράνομη και άεργη κατά κύριο λόγο παραμονή τους και την παράνομη επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Δικαιολογούν τις άδειες διαμονής και τα άσυλα που σε 7 και 3 χρόνια αντίστοιχα θα τους κάνουν Έλληνες. Και φερνουν κι αλλους κι άλλους να μας πνίξουν.
Υπουργείο και κυβέρνηση εποικισμού.
Τα αποδεικτικά όσων γράφω.
 
Η φοίτηση στο σχολείο για τα πανηγύρια δίνει ιθαγένεια. Επιτυχή φοίτηση 6 ετων στο Γυμνάσιο και Λύκειο. Όλους τους περνάνε αφενός γιατι τα κριτήρια για αυτούς είναι πολύ χαμηλά, αφετέρου την πέφτουν οι ΜΚΟ και οι εκπαιδευτικοί τα λυπούνται τα τσαμενα και τα περνάνε κι ας μην μιλάνε λέξη ελληνικά.
 
Και όσοι έχουν γραφτεί στην Α Δημοτικού, γραφτει, όχι φοιτήσει, όχι έχουν περάσει χρόνια στο σχολείο, με γονείς με άδεια διαμονής. Άι κάψτε την χωρα ρε γελοίοι να τελειώνουμε. Τα Ραφάλ μας μάραναν. Εδώ έχουν παραδώσει γη και ύδωρ οι προδότες. Και όλο το πλαίσιο σε πινακάκια από τον συνηγορο του εποίκου και λοιπούς συνεργατες. https://www.ypes.gr/.../f0ff9297.../Odhgies-Ithageneias.pdf
 
Και τώρα ας συζητήσουμε πόσες είναι οι σωστές δόσεις εμβολίων, πόσο ανεύθυνοι και ψεκ είναι οι ανεμβολίαστοι, πόσο φοβερό ηταν το Κούλι στο Κογκρέσο, να κλάψουμε για την Ουκρανία και πόσο πουτινικοί είναι όσοι δεν κλαίνε και τέλος ας πούμε και για την Πισπιρίγκου και τις κεταμίνες, μπας και ξεχαστούμε. 
 
Έλα ένα χειροκροτημα όλοι στα μπαλκόνια που τους κάνουμε όλους Ελληνες. Ένα Κράτος και μία ακόμη κυβέρνηση που πάτησε κάτω τους Ελληνες, εξάντλησε όλη της την αυστηρότητα σε εμάς, τσάκισε υγειονομικούς, τσάκισε τον ενεργό πληθυσμό και εκατομμύρια τιποτάδων, γιατί περί αυτού πρόκειται κατά κύριο λόγο, τα αφήνει να παρανομούν ανεξέλεγκτα. 
 
Ποιος-ποιοι και πόσα κερδίζουν από όλο αυτό ρε προδότες που θέλετε και ψηφο;Για να μην πάρεις ιθαγένεια με τους νόμους αυτούς πρέπει να μην το θέλεις. Έχουν προβλέψει την κάθε περίπτωση, γιατί έχουμε και ενα εκατομμύριο εξαιρέσεις σε αυτά. Σε λίγο θα το σκέφτονται μόνο και θα τους την πηγαίνουν στο σπίτι. Καμία προστασία της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού Κράτους από αυτή την εισβολή. Μα καμία. Γι'αυτο έρχονται όλοι εδώ. Γιατι ξερουν ότι θα πάρουν ιθαγένεια και, μέχρι τοτε θα απολαμβάνουν ασυλίας, φροντίδας και προδέρμ.
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου