Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Χρήστος Γεωργιάδης: Όταν οι ανιστόρητοι το παίζουν ιστορικοί.... ελληνική επιγραφή στην πόλη Στύβερρα των Σκοπίων

 

… εντελώς προκλητική εμφανίστηκε η εγκάθετη Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (αφού δεν έχει ψηφιστεί ποτέ από κανέναν ευρωπαίο πολίτη όπως βέβαια και όλη η κομισιόν των 29 γραφειοκρατών) μιλώντας στο κοινοβούλιο του ψευτο-κρατιδίου των Σκοπίων για «μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα.

Όμως η ιστορία και η πραγματικότητα διαψεύδει αυτή την αθλιότητα αφού όλη η γη των Σκοπίων βγάζει συνέχεια ελληνικά ευρήματα, ανάγλυφα, και σαρκοφάγους γεμάτα με ελληνικά γράμματα. Επιγραφές που δεν μπορούν να διαβάσουν οι Σκοπιανοί γιατί δεν είναι στην γλώσσα τους.

Ο Μέγας Αλέξανδρος και όλοι οι Μακεδόνες δεν μιλούσαν σλάβικα, ΕΛΛΗΝΙΚΑ μιλούσαν. 

Και δεν υπάρχει ούτε ένας έντιμος γλωσσολόγος ή ιστορικός που να αποδέχεται αυτή την παραχάραξη που προσπαθούν να επιβάλουν ΗΠΑ, ΕΕ και τα μισελληνικά πολιτικά ανδρείκελα μέσω του εκτρώματος της «συνθήκης» των Πρεσπών.

Πραγματικά, τέτοια προκλητικότητα και τέτοια διαστρέβλωση δεν έχει προηγούμενο στα παγκόσμια χρονικά σε σημείο που ακόμη και η Βουλγαρία να ενοχλείται από αυτή την απαράδεκτη συνθήκη.

Οι ελληνόφωνες πολιτικές καρικατούρες όμως επιμένουν να θεωρούν «επίτευγμα» αυτό το προδοτικό έκτρωμα. Αίσχος και κατάντια!

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου