Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Ο΄Ελληνας ήταν έτοιμος από καιρό, να βρίσκεται σε θέση μόνιμης οσφυοκαμψίας. Ό,τι του ζητάει αυτό το δαιμονικό κράτος είναι πρόθυμος να το εφαρμόσει”

 

Ήμουν σε επικοινωνία με του υγειονομικους και της Αθήνας και της Κομοτηνής. Όταν πληροφορήθηκα τα αίσχη εκείνης της νύχτας,θεώρησα ότι θα έπρεπε να πέσει η κυβερνηση”, τόνισε μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

“Δυστυχώς για ακόμη μία φορά επιβεβαιωθηκε η υπόνοιά μου ότι ζούμε μία μορφή στυγνής δικτατορίας. Δεν υπάρχει ασφάλεια δικαίου. Για ψύλλου πήδημα μπορείς να βρεθείς με χειροπέδες. Η δικτατορία δεν είναι πλέον μόνο υγειονομική, έχει εξαπλωθεί σε πολλά επίπεδα”.

Ο κος Βαθιώτης χαρακτήρισε “βαστάζο” της υγειονομικής δικτατορίας το Συμβούλιο της Επικρατείας αναφορικά με την απόφαση του για τη συνταγματικότητα του προστίμου των 100 ευρώ στους ανεμβολιαστους άνω των 60.

“Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι οτι δεν υπάρχουν καθόλου αντιδράσεις. Βλέπουμε τους πολίτες να είναι ευνουχισμένοι. Τα πάντα μπορεί να περάσουν. Πρέπει να συμβεί ένα δυνατο τρανταγμα για να ξυπνήσει ο πολιτης απο το λήθαργο”.

“‘Ο΄Ελληνας ήταν έτοιμος από καιρό, να βρίσκεται σε θέση μόνιμης οσφυοκαμψίας. Ότι του ζητάει αυτό το δαιμονικό κράτος είναι πρόθυμος να το εφαρμόσει. Εξαϋλονόμαστε ως ανθρώπινες υποστάσεις. Η μάσκα καταστρέφει το πρόσωπο, με την προπαγάνδα περί ομοφυλοφιλίας και τρίτου φύλου, χάνουμε το βιολογικό φύλο και στο τέλος θα γίνουμε ψηφιακοί πολίτες. Είμαστε καθ΄οδον προς τον Μετανθρωπισμό, προς το νέο είδος ανθρώπου”.

Ο κος Βαθιώτη έστειλε και το δικό του μήνυμα στους χιλιάδες ακροατές του Focus Fm. “Να μάθουν να αντιστέκονται.Να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά, να βγάλουν τις μάσκες , να βγάλουν κραυγές και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια η οποία έχει χαθεί”.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:


 
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

 1. Ο κύριος Καθηγητής πραγματικά ήταν χείμαρρος.
  Σαν αυτόν που καθάρισε ο Ηρακλής τους στάβλους του Αυγεία.

  Τα λέει έξω από τα δόντια!
  Ότι οποιοσδήποτε μπορεί να πάθει αυτά που πάθαν οι Αγωνιστές υγειονομικοί.
  Δηλαδή για ψύλλου πήδημα να βρεθείς με χειροπέδες.
  Ενώ άλλοι που έχουν κάνει κακουργήματα βρίσκονται στο απυρόβλητο.

  Θα μείνω μόνο σε αυτό που λέει στο τέλος:
  Να σταθούμε όρθιοι με ψηλά το κεφάλι και να αντισταθούμε, να βγάλουμε τις μάσκες και να κραυγάζουμε.

  Δυστυχώς εκεί που αναφέρεται για τη νέα τάξη πραγμάτων και ότι τα σχέδια της απλώς πηγαίνουν πίσω, αν δεν κάνουμε κάτι.

  Αυτά όλα είναι γραμμένα στην Αποκάλυψη του Ευαγγελιστή Ιωάννη.

  Όταν θα ξαναέρθει ο φλογερός Προφήτης Ηλίας, τι θα έρθει, να αλλάξει τα γεγραμμένα;

  Όχι βέβαια!

  Ο ουρανός και η γη θα παρέλθουν, αλλά οι Λόγοι του Κυρίου μας, δεν θα αλλάξει ούτε ένα Γιώτα, ούτε ένα κόμμα.

  Τότε γιατί θα έρθει ο Προφήτης Ηλίας;

  Για να κηρύξει μετάνοια και να φωνάζει Στήκετε,
  Να σταθούμε όρθιοι και να μην προσκυνήσουμε τον αντίχριστο, θα είναι το στήριγμα όλων των χριστιανών που δεν προσκύνησαν τον αντίχριστο.

  Συγχαρητήρια στον καθηγητή κύριο Βαθιώτη για το θάρρος και την τόλμη του, να αποκαλύπτει τον ανάποδο κόσμο που προσπαθούν να μας επιβάλουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή