Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Όχι σε εμβόλια και μάσκες! Ξεκάθαρη ερμηνεία της προφητείας του Γέροντος Εφραίμ από τον π. Στέφανο Αναγνωστόπουλο και ανακοίνωση άρνησής του να κάνει αυτό το εμβόλιο!


σ.σ. Ο π. Στέφανος Αναγνωστόπουλος ζήτησε δημόσια συγνώμη, δείχνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο όχι μόνο την αγάπη και τον σεβασμό στον Γέροντά του αλλά και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο ποίμνιό του. Το δεύτερο φαίνεται να λείπει πολύ στις μέρες μας. Η αρχική θέση του π. Στεφάνου στα βλάσφημα μέτρα εντός των Ναών μας είχε προβληματίσει και λυπήσει. Είθε να παραδειγματιστούνε και άλλοι κληρικοί από αυτήν την γενναία Ορθόδοξη στάση.
 ✶✶✶

Ακολουθεί μερική απομαγνητοφώνηση….

…Αρνούμαι εγώ και η πρεσβυτέρα μου να κάνουμε εμβόλια. Αν είναι να αρρωστήσουμε και να πεθάνουμε, «γενηθήτω το θέλημα Του».…

…Μια τρίτη διόρθωση που αφορά την προφητεία του Γέροντος Εφραίμ και που είναι πλέον οριστική. Ήρθα χθες  σε επαφή με δικούς μας αγιορείτες ηγουμένους τηλεφωνικά  και δύο άλλους μοναχούς που ομολόγησαν ότι έχουν ακούσει από το στόμα του γέροντος, την δεκαετία 2000-2010, στην Αριζόνα, την ίδια προφητεία, με διαφορετική όμως τοποθέτηση. Είπε δηλαδή ότι θα ‘ρθει  καιρός που  οι ιερείς θα λειτουργούν σαν κλόουν, και σαν κλόουν θα τελούν τη Θεία Λειτουργία, να μην πω δηλαδή ένα-ένα τα άλλα μυστήρια…

Και πρόσθεσε…

Μακάριοι εκείνοι εκ των απλών ιερέων που στηρίζουν σήμερα την Ορθόδοξη εκκλησία με την απλή αγία ζωή τους και που δεν θα υποκύψουν στις πιέσεις και θα λογιστούν από τον Θεό ομολογητές και μάρτυρες.

Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια!…..


 
 
Ολόκληρο το κήρυγμα εδώ, από το κανάλι “Αγία Βαρβάρα Αμφιάλης”
 

 
 
 
 
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου