Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

ΙΕΡΑ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΕΝΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ…

 

ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ…


 

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ!

ΒΛΑΧΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ, ΓΙΑΛΟΨΟΣ, ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!  

 

ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!

ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΓΕΝΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ.

ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ.

 

Ο Τουρκικός Χάρτης Διεθνούς Αεροναυσιπλοΐας του 1953, ο οποίος δείχνει τη συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας –Τουρκίας στη περιοχή των Δωδεκανήσων δέχεται ότι οι συντεταγμένες των νησίδων Ίμια βρίσκονται στη Ελληνική πλευρά.


Όμως δεν είναι μόνον οι χάρτες της Τουρκίας πολιτικοί και στρατιωτικοί που αποδεικνύουν ότι όλα τα Ελληνικά Νησιά που σήμερα διεκδικεί η Τουρκία, βρίσκονται όλα εντός των Ελληνικών Χωρικών υδάτων, είναι και στους χάρτες άλλων μεγάλων χωρών που οι δύο βραχονησίδες Ίμια με βάση τις συντεταγμένες τους βρίσκονται εντός των Ελληνικών Χωρικών υδάτων και ανήκουν στην Ελληνική Επικράτεια. Στον επίσημο χάρτη της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας του 1964 σημειώνονται οι δύο βραχονησίδες ανωνύμως μεν αλλά με βάση τις γεωγραφικές τους συντεταγμένες εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων.


 


Σε επίσημο χάρτη του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού του 1990 σημειώνονται οι δύο βραχονησίδες με την Ελληνική τους ονομασία ֞Nisoi Limnia֦ και με επισήμανση εντός παρενθέσεως ότι ανήκουν στην Ελλάδα (GREECE)

 


Στο βρετανικό χάρτη του Royal British Academy, London March 1995, οι νησίδες Ίμια αποτυπώνονται εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων ως ανήκουσες στη Ελλάδα.


«Ω,παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ', ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων` νυν υπέρ πάντων αγών».

«Ω δαιμόνιοι, μέχρι τίνος πρύμνην ανακρούεσθε;»

Επιμέλεια – Διάταξη από Α. Αντωνά από Ελληνκή Κύπρο.

www.ledrastory.com

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου