Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα;

 

Ο γιος του Τζορτζ Σόρος Αλεξάντερ αγκαλιά με όλη την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος

 

Τελικά, ποιος κυβερνά τις ΗΠΑ; Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες -τουλάχιστον θεωρητικά- γύρισαν σελίδα με την εκλογή του Τζο Μπάιντεν στην προεδρία, στην πραγματικότητα επέστρεψαν στο βαθύτερο συστημικό παρελθόν τους.


poios kyvernaei ayti ti chora 01

Ο Αλεξάντερ Σόρος με την Κάμαλα Χάρις


Μαζί τους, βέβαια, επιστρέφουν και οι «παλιοί» πρωταγωνιστές, οι άνθρωποι που, σαν φαντάσματα, πάντα κινούσαν τα νήματα στο πολιτικό και το οικονομικό παρασκήνιο, ανάβοντας τελικά τη σπίθα για την πρόκληση κοινωνικών αναταραχών σε κάθε γωνιά του πλανήτη.


poios kyvernaei ayti ti chora 01


Από αυτούς δεν θα μπορούσε να λείπει ο «γκραν μετρ» της παγκόσμιας διαπλοκής Γκιόργκι Σβαρτς, γνωστός ως Τζορτζ Σόρος! Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τα αντισταθμιστικά αμοιβαία κεφάλαια υψηλού κινδύνου, την κερδοσκοπία εις βάρος χωρών που κατέρρεαν, τις «χρωματιστές» επαναστάσεις που στόχο είχαν πάντα τη διάλυση της ψυχής των κρατών-εθνών.Ο δισεκατομμυριούχος, που κατά τα άλλα δηλώνει φιλάνθρωπος, έχει φτάσει πια τα 91 έτη, οπότε, σύμφωνα με κάποιους, έχει έρθει η ώρα να «συστήσει» στον κόσμο τον απόγονό του, τον Αλεξάντερ Σόρος, ο οποίος φαίνεται διατεθειμένος να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του. Αφορμή για να ξεσπάσει -σε αυτή τη χρονική συγκυρία ξανά- συζήτηση για τον Σόρος στάθηκε μια δήλωση του γιου λίγο αφότου ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι η Κάμαλα Χάρις θα είναι η αντιπρόεδρός του.


poios kyvernaei ayti ti chora 01

…με τη Μαντλίν Ολμπράιτ


Σχολιάζοντας μια φωτογραφία που τράβηξαν μαζί Κάμαλα και Αλεξάντερ πριν από την ανακοίνωση Μπάιντεν, ο γιος του επιχειρηματία ανέφερε: «Αυτή ήταν η στιγμή που αποφάσισα πως αυτή (σ.σ.: η Χάρις) θα είναι η επιλογή. Το είπα στον πατέρα μου και συμφώνησε. Τα υπόλοιπα ήταν απλώς μια τυπική διαδικασία».
Κι αυτή δεν είναι η μόνη επαφή του υιού Σόρος με την πολιτική σκηνή των ΗΠΑ. Ο γόνος έχει επίσης πλήθος φωτογραφιών με σημαντικά και λιγότερο προβεβλημένα στελέχη των Δημοκρατικών, στις οποίες απεικονίζεται εύγλωττα η καλή μεταξύ τους σχέση. Ιδιαίτερη οικειότητα δείχνει να έχει με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, με τον Μπαράκ Ομπάμα, με τον Δημοκρατικό γερουσιαστή Τσακ Σούμερ, με διάφορους κυβερνήτες, με ηθοποιούς που πολέμησαν τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ.


poios kyvernaei ayti ti chora 01

…με τον Μπαράκ Ομπάμα


Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η σχέση του με την πρώην υπουργό Εξωτερικών Μαντλίν Ολμπράιτ, η οποία, μάλιστα, κατά τη θητεία της είχε κατηγορηθεί ότι εξόφθαλμα στήριζε τον Σόρος και τα ιδρύματά του.Τέλος, επειδή -όπως και ο πατέρας του- δεν έχει σκοπό να αφήσει χώρα στα εσωτερικά της οποίας να μην αναμειχθεί, ο Αλεξάντερ Σόρος έχει φροντίσει να χτίσει μια καλή σχέση και με τους γείτονές μας Χασίμ Θάτσι και Ζόραν Ζάεφ.


poios kyvernaei ayti ti chora 01

…και με τον μπαμπά Τζορτζ Σόρος

 

Πηγή: dimokratianews.gr

tideon.org

Πηγή:  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου