Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Χρήστος Γεωργιάδης: Η παρασιτική δομή γιορτάζει


… γιορτάζει εις βάρος μας κάθε μέρα, κάθε στιγμή και όχι μόνο κάθε 24 Ιουλίου. Η «μεταπολιτευτική κομματική χούντα» που διαδέχθηκε τη στρατιωτική όχι απλώς γιορτάζει αλλά πανηγυρίζει που για 48 ολόκληρα χρόνια γενοκτονεί τον Ελληνισμό και όχι μόνο δεν έχει γίνει αντιληπτή αλλά ακόμα τυγχάνει της εμπιστοσύνης και της αποδοχής του.

Πανηγυρίζει και γιορτάζει:

  • την αφέλεια, την ανοχή και την πεισματική εμμονή μας στα κατά συρροή ψεύδη της και την δυσανεξία μας στην αλήθεια
  • το ποσό πειθήνια πιόνια είμαστε και τη συμμόρφωσή μας σε κάθε παρανοϊκή άνωθεν εντολή της (με αποκορύφωμα τη μοναδική στα παγκόσμια χρονικά αποδοχή της ψευδο-πανδημίας)
  • την αδιαφορία και την απάθεια μας για τα κοινά, για την τύχη και το μέλλον της χώρας

Επιπλέον πανηγυρίζει και γιορτάζει την εθνοδιάλυση και τη σκόπιμη μετατροπή της Ελλάδας σε failed state μέσω:

  • της γενικευμένης καταστροφής σε κάθε πτυχή της ζωής μας με την οικονομία, παραγωγή, υγεία, παιδεία, εξωτερική πολιτική, άμυνα και εν γένει τον κρατικό μηχανισμό σε πλήρη διάλυση (όταν πρόκειται να παράσχει υπηρεσίες στον Έλληνα πολίτη) αλλά σε πλήρη ετοιμότητα και λειτουργικότητα στην περίπτωση της εξυπηρέτησης των κρατικοδίαιτων «επιχειρηματιών», του με κάθε τρόπο διαμελισμού/εκχώρησης της επικρατείας, των υποδομών και της περιουσίας της χώρας ή της προώθησης του λαθροεποικισμού
  • του ευτελισμού των εννοιών όπως δημοκρατία, ισονομία, ισοπολιτεία και της έκπτωσης κάθε έννοιας δικαίου και Δικαιοσύνης
  • του ολέθρου των πυρκαγιών μέσω των εμπρηστικών «νομοθετημάτων» της και της ολικής καταστροφής της Ελληνικής φύσης
  • της προκλητικής εδραίωσης της νεοταξικής ιδεολογίας του εθνομηδενισμού, του πολυπολιτισμού, της ανωμαλίας, των «υπερηφανειών», της ηθικής κατάπτωσης και της διαφθοράς
  • της εμμονικής επίθεσης στην Ελληνική συνείδηση, στην ελληνική γλώσσα και στην ιστορία και τον συστηματικό αφελληνισμό των Ελλήνων και την αποσύνδεση και αποκοπή τους από τη ρίζα τους: τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό (που οι αξίες του και τα επιτεύγματά του είναι η βάση που λειτουργούσε και λειτουργεί ο κόσμος)
  • της ραγδαία εκτυλισσόμενης αντικατάστασής μας από τον ισλαμικό εποικισμό

48 χρόνια κρατάει καλά ο εμπαιγμός και τα ελληνόφωνα παράσιτα ροκανίζουν το δέντρο που λέγεται Ελλάς. Υπάρχουν όμως ακόμα Έλληνες που γρηγορούν και θα γελάσει/γιορτάσει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος.

«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. ΓΡΑΦΕΙ ΟΡΘΟΤΑΤΑ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ "Υπάρχουν όμως ακόμα Έλληνες που γρηγορούν". ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΩΜΑ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή