Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Παπα - Ηλίας Υφαντής: Όχι στα φίμωτρα!…

 

Όχι στα φίμωτρα!…

Αυτή η Κυριακή (25-1-21), στέλνει σε μας τους, φιμωμένους   Έλληνες του 21ου αιώνα, ένα μεγάλο μήνυμα:

Το μήνυμα του  Βαρτίμαιου, του ανυπόταχτου τυφλού της Ιεριχώς, που κραύγαζε, γιατί δεν άντεχε άλλο τη φυλακή του σκοταδιού, μέσα στην οποία ήταν αναγκασμένος   να ζει. Και κραύγαζε τόσο περισσότερο, όσο οι «τυφλοί» ανοιχτομάτηδες τον πρόσταζαν να σωπάσει.

Όπως συμβαίνει και σε τόσες άλλες, ανάλογες, περιπτώσεις: Όπου οι φυλακισμένοι στη Βαστίλη της αδικίας και πεινασμένοι για ψωμί, δικαιοσύνη και ελευθερία δεν μπορούν να φωνάξουν και να διαμαρτυρηθούν. Γιατί η χούντα του καθενός νεοταξίτη υπανθρώπου έχει πάνω απ’ τα κεφάλια τους  κρεμασμένη  τη δαμόκλειο σπάθη των ναζιστικών αντίποινων!

Ο Χριστός, στην αρχή της δημόσιας ζωής, διακήρυξε: Ήρθα, για να σας φέρω τη Νέα Εποχή. Απ’ την οποία θα εκλείψουν φτώχεια, αρρώστια, αδικία και σκλαβιά. Και όπου οι άρχοντες δεν θα καταπιέζουν και καταληστεύουν τους λαούς, αυτοδιαφημιζόμενοι μάλιστα ως ευεργέτες και σωτήρες τους.

Δυστυχώς όμως εμείς οι χριστιανοί παρερμηνεύσαμε τη διδασκαλία του Χριστού. Και, αντί ν’ ακολουθήσουμε το κήρυγμα της ελευθερίας και της δικαιοσύνης, συρθήκαμε πίσω απ’ τους λήσταρχους και τυράννους των λαών. Και είπαμε:  Όταν ο Χριστός μιλούσε για ελευθερία και δικαιοσύνη, την εννοούσε μόνο πνευματικά. Κι όμως…

Όταν ένα πλήθος λαού νυχτώθηκε στην ερημιά και οι μαθητές του, του πρότειναν να σταματήσει το κήρυγμα, για να πάνε ν’ αγοράσουν τροφές, εκείνος τους αποκρίθηκε:

Δεν χρειάζεται να πάνε πουθενά! Εσείς θα τους δώσετε να φάνε!

 Και μοιράζοντας τα πέντε ψωμιά και τα δυο ψάρια, με πνεύμα δικαιοσύνης, έφαγαν και χόρτασαν και είχαν και περισσεύματα. Ούτε στα πλήθη των αρρώστων, που έτρεχαν, για να γιατρευτούν, έλεγε εγώ ήρθα να σας γιατρέψω μόνο πνευματικά. Αλλά τους θεράπευε όλους απ’ όποια αρρώστια κι αν έπασχαν.

Σε αντίθεση με τους δολοφόνους των λαών, που με τον μαυραγοριτισμό του καπιταλισμού και της τοκογλυφίας, καταδικάζουν εκατομμύρια ανθρώπων να πεθαίνουν από την πείνα, παρότι υπάρχει επάρκεια και περισσεύματα τροφών. Ή απ’ τις αρρώστιες. Κάποιες απ’ τις οποίες, όπως λέγεται, μπορεί να τις εφευρίσκουν οι ίδιοι. Για να δολοφονούν τους λαούς. Όπως τώρα με τον κορονοϊό. Οπότε τα πλούτη τους αυξήθηκαν κατά 27%. Και  με τα εμβόλια πολύ περισσότερο.

Και βέβαια αυτά τα εκατομμύρια των ανθρώπων, που πεθαίνουν, πέρα απ’ την καταδίκη τους σε θάνατο, είναι και καταδικασμένα να πεθαίνουν στη σιωπή των ΜΜΕ(=μέσων μαζικής εξαπάτησης)!

Για να μπορούν να κλέβουν και να ληστεύουν αυτοί «με την ησυχία τους»! Και ο λαός πολυτρόπως φιμωμένος να δυστυχεί και να πεθαίνει μέσα στην παθητικότητα και την αδράνεια. Κι αυτός πάντα… «με την ησυχία του»!!!

Και, για να πετυχαίνουν αυτοί τη βάρβαρη ησυχία, έχουν σαν πρώτη γραμμή άμυνας και επίθεσης απέναντι στο λαό τα, λεγόμενα, συντάγματα και τους νόμους. Που, τα σερβίρουν περιτυλιγμένα, με το απατηλό χρυσόχαρτο της τάχα «Δικαιοσύνης». Την οποία και τα οποία, όταν δεν τους βολεύουν, την ποδοπατούν ασυστόλως.

Ως δεύτερη γραμμή άμυνας και επίθεσης-μετά τα συντάγματα και τους νόμους και την έτσι κι αλλιώς δεινοπαθούσα «δικαιοσύνη» τους έχουν τα σώματα ανασφάλειας και αταξίας:

Ανασφάλειας, αφού, όχι μόνο ο λαός, αλλά και οι ίδιοι αισθάνονται ανασφαλείς, εξαιτίας της απροκάλυπτα εχθρικής και επιθετικής εναντίον του λαού συμπεριφοράς τους. Έτσι ώστε, όσο εχθρικότερα και ληστρικότερα απέναντι στο λαό πολιτεύονται, τόσο περισσότερους ασφαλίτες να χρειάζονται, για να τους περιφρουρούν. Και αταξίας, γιατί, όπως προαναφέραμε, αντί να προστατεύουν τους πολίτες, όπως υποτίθεται, είναι, κατά το μάλλον, στην υπηρεσία και την προστασία του καθενός μεγαλόσχημου απατεώνα και αλήτη…

Κι όμως, ύστερα από τόση κακοήθεια και κακεντρέχεια σε βάρος μας, εμείς έχουμε λουφάξει μες στο καβούκι μας. Και ούτε καν σαν τις χελώνες τολμάμε να ξεμυτίσουμε…

Σε αντίθεση με το Βαρτίμαιο, που, όπως προαναφέραμε, όσο οι βολεμένοι «ανοιχτομάτηδες» τον πρόσταζαν να σωπάσει, τόσο περισσότερο εκείνος κραύγαζε, μέχρι, που πέτυχε τη θεραπεία του…

Κι έρχεται και φωνάζει και σε μας τους σημερινούς Έλληνες. Και μας λέει:

«Πώς μπορείτε να ζείτε μέσα στο σκοτάδι τόσης αδικίας! Τόσο πολύ σας έχουν αδρανοποιήσει οι αεροψεκασμοί της Νέας Τάξης καθαρμάτων και οι τηλεψεκασμοί κάποιων δημοσιογράφων!

Φωνάξτε, για τους εαυτούς σας και τους άλλους!  Για όλους όσοι ζουν στη θανατηφόρα Βαστίλη και το κρεματόριο του ντόπιου και διεθνούς κανιβαλισμού. Φωνάξτε! Γιατί, αν δεν φωνάξετε εσείς, θα φωνάξουν οι πέτρες. Κι όχι μόνο θα φωνάξουν, αλλά και θα σηκωθούν απ’ τη γη και θα σας βαρέσουν. Κι αφού εσείς δεν θέλετε ν’ ανοίξετε τα μάτια σας εκείνες θα σας ανοίξουν στα κεφάλια…Φωνάξτε και συνασπισθείτε!

Δε νομίζετε ότι κάποτε θα πρέπει ν’ αφήσετε ο καθένας τον πύργο του ναρκισσισμού του. Με τις δονκιχωτικές του επάλξεις και την ατελέσφορη  ομφαλοσκοπική ιδιωτεία. Και να συνασπισθείτε σε έναν κοινό αγώνα: Με κοινό παρονομαστή και όραμα τον Ήλιο της Δικαιοσύνης!

Ως πότε οι «γιοί του σκότους» θα είναι σοφότεροι απ’ τους «γιούς του φωτός»! Ως πότε θα τα βρίσκουν μεταξύ τους και θα σας σύρουν διαιρεμένους, ως δορυάλωτους αιχμάλωτους, πίσω απ’ το θριαμβευτικό άρμα των εφιαλτών του ντόπιου δικομματισμού και των κανιβάλων της διεθνούς τοκογλυφίας!… Ως πότε θα σας τυφλώνουν με τη νομική, αστυνομική και οικονομική τρομοκρατία! Και την παραπληροφόρηση των εξωνημένων ΜΜ Εξαχρείωσης»!

Ο τυφλός της Ιεριχώς σαλπίζει εκκωφαντικό εγερτήριο: Δεν βλέπουμε, άραγε, το σκοτάδι; Ή είμαστε τόσο ανίατα τυφλωμένοι!

Παπα - Ηλίας Υφαντής

https://papailiasyfantis.wordpress.com

Πηγή:https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου