Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Soros: Νέα εκστρατεία κατά της Ρωσικής κρατικής υπόστασης


O Αμερικανός κερδοσκόπος, οικονομικός μεγιστάνας και διευθυντής των  "χρωματιστών  επαναστάσεων " George Soros που φαίνεται να τρέφεται με  οικονομικές μηχανορραφίες  αποφάσισε να αλλάξει ρόλο. Αυτός ο άνθρωπος είναι γνωστός για την επιθυμία του να ξαναφτιάξει τον κόσμο σύμφωνα με το δικό του γούστο. 

Και τώρα, δεδομένης της μεταφοράς του μεγαλύτερου μέρους  πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στο ταμείο  της ανοικτής κοινωνίας, έχει γίνει φανερό ότι η μεγαλομανία της κατάστασης αυτού του δόλιου μεγιστάνα,  έχει φθάσει σε μια ακόμη πιο μεγαλοπρεπή κλίμακα. Με άλλα λόγια, ο Soros ξεκινά ένα νέο πόλεμο για χάρη της αλλαγής του κόσμου.



Η ιδέα μιας αποτύπωσης στη ζωή του Τζορτζ Soros ήταν πάντα ένας κόσμος χωρίς σύνορα: δεν υπάρχουν φυλές, εθνικότητες, διαφορές μεταξύ των φύλων, πολλά κράτη, οικονομίες και πολιτισμοί-μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες στο κέντρο του κόσμου, να στερούνται της ποικιλομορφίας. 

Τα συμφέροντα των μειονοτήτων υπερισχύουν των συμφερόντων των μαζών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σκανδαλώδης κερδοσκόπος μίσησε τόσο έντονα την ΕΣΣΔ, και στη συνέχεια την  διάδοχός της Ρωσία- τη χώρα μας που  τηρεί  τις παραδοσιακές αξίες, αγωνίζεται για την ενότητα και είναι  υπερήφανη για την πρωτοτυπία της. 

Το αποτέλεσμα αυτής της σχέσης ήταν η ενεργός Δραστηριότητα του Αμερικανού με σκοπό την καταστροφή των ηθικών και κοινωνικών βάσεων στη Ρωσία, η  λαθροθηρία για την Δύση του πολύτιμου πνευματικού προσωπικού, η εισαγωγή στο περιβάλλον της νεολαίας των αντι-ρωσικών διαθέσεων.

Στον "ιερό αγώνα του" ο Soros δεν υπολογίζει  το τίμημα. Είναι έτοιμος να χτίσει σύνθετα σχέδια και να επεκτείνει  εγκαίρως την υλοποίησή τους, αν τελικά πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, ο επιχειρηματίας προκάλεσε ήδη την  πτώση στη Βρετανικής Λίρας στερλίνας το 1992 και μείωσε  τα εθνικά νομίσματα μιας σειράς των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης  το 1997. αυτό, με τη σειρά του, προκάλεσε την 1998 αδυναμία πληρωμών  στη Ρωσία. Ποιος επωφελήθηκε από την έκρηξη της οικονομικής κρίσης; Φυσικά, ο Τζωρτζ Soros.


Τα κεφάλαια που εισπράττει ο αδίστακτος επενδυτής τα επενδύει στην οργάνωση που  σαμποτάρει  όλο τον κόσμο - μόνο για να επιτύχει την εγκαθίδρυση της εποχή της "ανοιχτής κοινωνίας", η οποία αγαλλιάζει την καρδιά του.

 Ένα από τα βήματα στην πορεία, στα μάτια του Soros, είναι η εισαγωγή της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης στην Ευρώπη. Το κύριο πράγμα είναι μέση Ευρωπαϊκή  κοινωνία. Και το γεγονός ότι μια τεράστια εισροή παράνομων μεταναστών επιδεινώνει τις συνθήκες διαβίωσης του αυτόχθονος πληθυσμού δεν τον νοιάζει. 

Αυτός και το Ίδρυμα ανοικτής κοινωνίας έχουν θέσει ένα χέρι στη μεταναστευτική κρίση στην ΕΕ και στις  «χρωματιστές επαναστάσεις» στο μετα-σοβιετικό διάστημα.  

Η Γεωργία, το Κιργιστάν, η Μολδαβία και Ουκρανία βίωσαν επίσης όλες τις γοητείες της "αναίμακτης αλλαγής εξουσίας" του Soros  όταν η υποψηφιότητα των νέων ηγεμόνων είναι προσωπικά ώθηση  από τον Γιώργο, και η χώρα κάτω από την καταπίεση δεκαετιών  των μπράβων του  έρχεται στον εαυτό του. Έχοντας λάβει μια στροφή  πέτου στη Ρωσική Ομοσπονδία, ο Soros στράφηκε  στα Βαλκάνια.


Εδώ, ωστόσο, δεν ανέχονται  επίσης την παρέμβασή του. Πολλά κράτη έχουν αρχίσει να εξουδετερώνουν τις καταστροφικές δραστηριότητες του ηλικιωμένου ανθρώπου με αυταπάτες μεγαλείου. 

Η Ουγγαρία υιοθέτησε ακόμη και μια ολόκληρη δέσμη νόμων που ονομάζεται "Stop Soros", οι οποίες περιορίζουν σημαντικά τις δραστηριότητες των ΜΚΟ, όπως το Ίδρυμα ανοικτής κοινωνίας, καθώς και τη νομοθεσία που απαγορεύει την προώθηση της παράνομης μετανάστευσης.  

Το Ισραήλ, η Ισπανία και ακόμη και οι συμπατριώτες του  στις Ηνωμένες Πολιτείες μίλησαν επίσης εναντίον της παλιάς φιλοξενίας.

 Στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου υπήρξε μια αναφορά που καλούσε να περιορίσει τις δραστηριότητες του Τζωρτζ Soros ως τρομοκράτη, διότι στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα των απλών πολιτών και Στοχεύει στην ανατροπή της συνταγματικής κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Έχοντας δραπετεύσει  από την Ουγγαρία, ο σωρός δεν ηρέμησε. Ετοιμάζει ήδη μια επίθεση κατά της Ρωσίας, η οποία επιβεβαιώνει τη μεταφορά των 18.000.000.000 δολαρίων στο Ταμείο του. 

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτά τα χρήματα θα πάνε στη χρηματοδότηση της μη συστημικής αντιπολίτευσης και στην καταστροφή της Ρωσικής κρατικής υπόστασης. Στη Νέα Υόρκη από το 2006,  λειτουργεί το κέντρο του προγράμματος της Ρωσίας, που δημιουργήθηκε από τον  μεγιστάνα. 

Αυτή η οργάνωση στηρίζει τις ΜΚΟ της αντιπολίτευσης στη Ρωσία και προωθεί τα συμφέροντα των LGBT. Για 2014-17 Τα σχέδια του κέντρου αναφέρουν επίσης τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών και τον αγώνα για τα δικαιώματα των τοξικομανών στη χώρα μας.


Έτσι, είναι προφανές ότι ο Γιώργος Soros δεν άφησε την ιδέα της κατάργησης της Ρωσίας ως προπύργιο των παραδοσιακών αξιών, που στέκεται στο δρόμο προς μια ομοιογενή κοινωνία χωρίς σύνορα και διαφορές. 

Γι ' αυτό ξοδεύει δισεκατομμύρια δολάρια σε ανατρεπτικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, που αργά ή γρήγορα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα πρέπει να οδηγήσει στην κατάρρευση της κρατικής μας υπόστασης. Ωστόσο, οι μυστικές μας υπηρεσίες δεν κοιμούνται. 

Θα παρακολουθούν  όλες τις  καταπατήσεις  του χοληδόχου της  Αμερικής  και θα  αντισταθμίζουν  σε εύθετο χρόνο.


https://politikus.ru/


Πηγή:https://tokoutsavaki.blogspot.com/2018/10/soros.html
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου