Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Έκκληση έκτακτης ανάγκης - Μεγάλος κίνδυνος - Πρέπει να σταματήσει η προώθηση των ασυρμάτων δικτύων (5ης γενιάς) 5G


Στην προηγούμενη ανάρτηση, είχα αναφέρει τη συγκεκριμένη έκκληση για να ζητήσουμε όλοι μαζί την μη εφαρμογή της 5G, που από τους επιστήμονες θεωρείται η "σταγόνα" που θα οδηγήσει στην μαζική εξόντωση της ανθρωπότητας και θα καταστρέψει τη ζωή στη γη. 
Τούτη η έκκληση θα πρέπει να διαδοθεί παντού και να προλάβουμε την αλόγιστη χρήση των τεχνολογικών "ανέσεων" που δεν υπολογίζουν το κόστος στην ποιότητα της ζωής κανενός!
 
Επείγουσα και σημαντική διεθνής Έκκληση για την εφαρμογή της 5G είναι σε εξέλιξη.
Θα τη βρείτε στο www.5gspaceappeal.org όπου έχει αναρτηθεί και η ελληνική μετάφραση του κειμένου..
H Έκκληση αυτή προωθήθηκε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, στον ΟΗΕ και στις κυβερνήσεις όλων των κρατών την 1η Νοεμβρίου.
Οργανώθηκε και συντάχθηκε από διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες και οργανισμούς υγείας αλλά μπορεί να υπογράψει ο καθένας είτε ως πολίτης – ιδιώτης, ή γιατρός, η μηχανικός ανάλογα με τις κατηγορίες που υπάρχουν. Ήδη η έκκληση αυτή έχει υπογραφεί από 8000+ περιλαμβανομένων και οργανώσεων.
Όπως προειδοποιούν οι ειδικοί επιστήμονες:
" Η 5G - η 5η γενιά ασύρματης τεχνολογίας - δεν πρέπει να εφαρμοστεί στην Γη ή στο Διάστημα.
Η ιδέα ότι η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων, κοινώς γνωστή ως ραδιοκύματα, είναι κατά κάποιον τρόπο αδύναμη ακτινοβολία και είναι αβλαβής, διαψεύστηκε από τη δεκαετία του '70 σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο και η βλάβη στον άνθρωπο, τα ζώα και τα φυτά επιβεβαιώθηκε έκτοτε σε πάνω από 10.000 επιστημονικές μελέτες.
Αν εφαρμοστεί η 5G, τα επίπεδα ακτινοβολίας θα αυξηθούν 10 έως 100 φορές, σχεδόν σε μία νύχτα, παντού. Δεν θα υπάρχει κυριολεκτικά καμία θέση στη Γη για να κρυφτείς από αυτήν.
Οι επιπτώσεις των επιπέδων ραδιοσυχνοτήτων που ήδη υπάρχουν, επιδρούν στην υγεία του πληθυσμού και του περιβάλλοντος, όπως αντικατοπτρίζεται στην ποιότητα ζωής:
στα υψηλά ποσοστά καρκίνου, νευρολογικών ασθενειών, καρδιακών παθήσεων και διαβήτη, ακόμη και σε παιδιά.

στην μείωση πληθυσμών στα πουλιά, στις μέλισσες και πεταλούδες - Στα άρρωστα δάση, που είναι ορατά και αισθητά παντού." αναδημοσίευση από Εναλλακτικός
Απόσπασμα από την έκκληση αναφέρει τις πολλαπλές αρνητικές και επικύνδινες επιπτώσεις

"Ακόμα και πριν να υπάρξει η ιδέα της 5G, δεκάδες διαμαρτυρίες και εκκλήσεις από διεθνείς επιστήμονες περιλαμβανομένης και της έκκλησης του Freiburg με τις υπογραφές 3000 γιατρών και πλέον, ζητούσαν την αναστολή της επέκτασης της ασύρματης ακτινοβολίας και μια συμφωνία παγώματος-ανακωχής για τους νέους σταθμούς βάσης.

Το 2015, 215 επιστήμονες από 41 χώρες μετέφεραν τις ανησυχίες τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (UN) και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO).

Στην επιστολή τους αναφέρουν ότι ένα πλήθος από πρόσφατα επιστημονικά συγγράμματα επισημαίνουν ότι τα Ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF) επηρεάζουν κάθε ζώντα οργανισμό σε επίπεδα πολύ χαμηλότερα από τα γνωστά διεθνή και εθνικά όρια. 
Περισσότερες από 10000 ελεγμένες και δημοσιευμένες εργασίες προβάλλουν τις βλάβες που προκαλούνται στην υγεία του ανθρώπου από την ΗΜ ακτινοβολία

Αυτά τα συμπτώματα περιλαμβάνουν:
(οι σύνδεσμοι οδηγουν στις εν λόγω επιστημονικές έρευνες και μελέτες)

Οι επιπτώσεις επί των παιδιών περιλαμβάνουν:

Οι επιπτώσεις επεκτείνονται και πιο πέρα από τον άνθρωπο και υπάρχει άφθονη μαρτυρία για τις αρνητικές επιπτώσεις στα διάφορα φυτά την άγρια ζωή και τα ζώα των εργαστηρίων περιλαμβανομένων των κάτωθι:

Αρνητικά μικροβιολογικά συμπτώματα έχουν επίσης παρατηρηθεί.

 Η διεθνής οργάνωση για την έρευνα του καρκίνου ( IARC) του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (WHO) συμφώνησε το 2011 ότι η ακτινοβολία των ραδιοσυχνοτήτων από 30 kHz –300 kHz πιθανόν να προκαλεί καρκινογενέσεις στον άνθρωπο (Group 2B).
Βεβαίως οι αποδείξεις που έχουμε σήμερα, περιλαμβανομένων και των τελευταίων μελετών για την χρήση κινητών τηλεφώνων με τους κινδύνους εμφάνισης καρκινικών όγκων στον εγκέφαλο
προδίδουν ότι η ακτινοβολία των ραδιοσυχνοτήτων είναι αποδεδειγμένα καρκινογόνος για τον άνθρωπο και επομένως θα πρέπει να αλλάξει κατηγορία ως “Group 1 καρκινογόνος“ όπως είναι για το κάπνισμα και τον αμίαντο.

Τα σύγχρονα ασύρματα σήματα έχουν παλμική κίνηση . Η ζημιά προκαλείται και με τις
υψηλές συχνότητες και με τις παλμικές δονήσεις των χαμηλών συχνοτήτων."

  Όλο το κείμενο, στα Ελληνικά ΕΔΩ
(ευχαριστούμε για τη μετάφραση στην ελληνική! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου