Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Ποιόν «Χριστό» ὁμολόγησε τελικά ὁ νεαρός ράπερ στὴν ἐκπομπή «Ἑλλάδα ἔχεις ταλέντο»;


Γράφει ὁ Πᾶνος


Πρὶν λίγες μόνο ἡμέρες καὶ συγκεκριμένα στὶς 28 Ὀκτωβρίου, ἀνέβηκε στὸ YouTube ἕνα βίντεο ἀπὸ τὴν ἐκπομπὴ «Ἑλλάδα ἔχεις ταλέντο», παρουσιάζοντας ἕναν νεαρὸ ράπερ νὰ τραγουδᾶ ἕνα τραγούδι δικὸ του κατὰ δικὴ του ὁμολογία.

Πρόκειται γιὰ τὸν Γιῶργο Καπετανάκη σύμφωνα μὲ τὰ στοιχεῖα ποὺ πήραμε ἀπὸ τὸ συγκεκριμένο βίντεο.

Οἱ στίχοι τοῦ τραγουδιοῦ του, τελείως ξεχωριστοὶ καὶ ἀσυνήθιστοι γιὰ τὸ εἶδος τῆς μουσικῆς ποὺ ἐπέλεξε νὰ τοὺς προσαρμόση, ὅπως ἦταν φυσικὸ ἐξέπληξαν τὸ κοινό!

Ἐδῶ τὸ βίντεο:

 

Ὅπως ἦταν φυσικὸ, ἐκτὸς ἀπὸ τοὺς ἄπιστους καὶ Χριστιανομάχους ποὺ θὰ δυσανασχέτησαν μὲ τοὺς στίχους τοῦ τραγουδιοῦ, ὅλοι οἱ ὑπόλοιποι, ἄλλοι λιγότερο καὶ ἄλλοι περισσότερο, ἐνθουσιάστηκαν μὲ τὸν συγκεκριμένο νεαρὸ καὶ δικαίως, εἰδικὰ ποὺ στὶς μέρες μας πολεμεῖται καὶ χλευάζεται, τόσο ἡ Ὀρθοδοξη Ἑκκλησία μας καὶ οἱ Ἅγιοι ὅσο καὶ οἱ πιστοὶ Χριστιανοί.

Μετὰ ἀπὸ τὴν παρουσίαση τοῦ βίντεο, κάποια φιλικὰ Ὀρθόδοξα καὶ πατριωτικὰ ἱστολόγια, ὅπως καὶ ἕνα κανάλι στὸ YouTube τὸ ὁποῖο ἐντοπίσαμε, καλοπροαίρετα καὶ μὲ ἐνθουσιασμὸ, ἀναδημοσίευσαν τὸ συγκεκριμένο βίντεο μὲ τὸν νεαρό καὶ βέβαια ὑπῆρξαν καὶ πολλὰ θετικὰ σχόλια ἀπὸ σχολιαστὲς τόσο στὰ ἱστολόγια, ὅσο καὶ στὸ κανάλι YouTube ποὺ ἐντοπίσαμε ποὺ τὸ ἔχει ἀνεβάσει ὅπως προαναφέραμε.

Ἤμασταν ἕτοιμοι καὶ ἐμεῖς νὰ τὸ ἀναδημοσιεύσουμε στὸ δικὸ μας ἱστολόγιο, ἀλλὰ μᾶς πρόλαβε κάποιο σχόλιο κάποιου ἀναγνώστη (καὶ τὸν εὐχαριστοῦμε πολύ), ἀπὸ κάποιο ἱστολόγιο, ὁ ὁποῖος μᾶς προέτρεψε μὲ ἕναν σύνδεσμο τοῦ YouTube νὰ πᾶμε νὰ δοῦμε ἕνα βίντεο μὲ τὸν συγκεκριμένο νεαρὸ σὲ ποιὸν χῶρο δραστηριοποιεῖται καὶ ποιὸν Χριστὸ ὁμολογεῖ!

Ἄς δοῦμε τὸ βίντεο καὶ ἄς προσέξουμε ἀπὸ τὸ 23:55 καὶ μετὰ, τοῦ βίντεο, ὅπου ἐμφανίζεται ὁ νεαρὸς Γιῶργος Καπετανάκης. 


Ὅπως βλέπετε καὶ μόνο ἀπὸ τὸ βίντεο, καταλαβαίνουμε πὼς κάθε ἄλλο, παρὰ Ὀρθόδοξοι Χριστιανοὶ εἶναι ἐκεῖ μέσα καὶ ἄλλο τόσο, ὁ νεαρὸς ὁμολογεῖ τὸν Χριστὸ ποὺ γνωρίζουμε.


Ἡ συγκεκριμένη ὀργάνωσις καὶ ὄχι «Ἑκκλησία» ὅπως αὐτοαποκαλοῦνται, ὀνομάζεται «ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ».

Ἄς πάρουμε μιὰν ἱδέα ἀπὸ τὶς βασικὲς διδασκαλίες τῆς συγκεκριμένης ὀργανώσεως!!

Βασικές διδασκαλίες:

 • α) Δέχεται ως μοναδική πηγή της πίστεως την Αγία Γραφή.

 • β) Δεν δέχεται τον νηπιοβαπτισμό. Η βάπτιση γίνεται σε τρεχούμενα ύδατα με μία κατάδυση στο όνομα του Ιησού Χριστού. Σύμφωνα με το πιστεύω της εκκλησίας, το όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος είναι Ιησούς.

 • γ) Δεν δέχεται την ειδική ιεροσύνη.

 • δ) Ως προς τη Θεία Ευχαριστία δεν δέχεται τη μεταβολή του άρτου και οίνου σε σώμα και αίμα Χριστού, ούτε πιστεύει πως είναι θυσία.

 • ε) Δεν δέχεται τη μεσιτεία της Θεοτόκου και των Αγίων, ούτε τις προσευχές σε αυτούς, ούτε και την προσκύνηση των εικόνων τους.

 • στ) Δεν δέχεται την Αειπαρθενία της Θεοτόκου.

 • ζ) Δεν δέχεται τα άμφια των ιερέων.

 • η) Οι πρεσβύτεροι δεν είναι αναγκαστικά έγγαμοι, αλλά ούτε έχουν υποχρέωση αγαμίας.

 • θ) Δεν δέχεται τα μνημόσυνα.


Θὰ δώσουμε ἕναν σύνδεσμο ἀπὸ τὴν Βικιπαίδεια γιὰ νὰ δεῖτε περισσότερα στὶς βασικὲς διδασκαλίες τους, στὰ δόγματα ποὺ δέχονται καὶ πῶς ἀποδομοῦν τελείως τὴν Ὀρθόδοξιν πίστιν μας καὶ πλανοῦν τὸν κόσμο.

Ὁ σύνδεσμος εἶναι:https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%99%CE%B7%CF%83%CE%BF%CF%8D_%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D 

Ἐμεῖς νὰ εὐχηθοῦμε στὸν νεαρὸ, ὁ Κύριος νὰ τὸν φωτίση καὶ νὰ βγῆ ἀπὸ τὴν πλάνη τῆς συγκεκριμένης ὀργανώσεως καὶ νὰ εἰσέλθη στὴν Ὀρθόδοξη Ἑκκλησία, ὁμολογώντας μὲ τὸν ἴδιο ζῆλο τὴν πίστιν του στὸν Χριστό!


«Πᾶνος»

5 σχόλια:

 1. ΩΠΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!την πατήσαμε όλοι,να τοι οι αιρετικοί και τα όπλα τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι προτεσταντική οργάνωση.
  Όποιος στον χώρο τους ομολογεί ότι Ο Ιησούς Χριστός ήλθε στην γη και πέθανε από αγάπη για τον άνθρωπο, και επίσης θεωρεί ότι όποιος μια στιγμή νιώσει μετάνοια και ομολογήσει ότι ο Ιησούς είναι ο Κύριος και θέλει να έρθει στην ζωή του, έχει σωθεί
  Τελείωσε.
  Και έχοντας αυτά τα δύο που πιστεύουν βασικά, μπορεί να ερμηνεύσει την Αγία Γραφή κατά το δοκούν και εάν έχει 50 οπαδούς, μπορεί να δημιουργήσει την δική του εκκλησία.
  Υπάρχουν χίλιες "εκκλησίες "!
  Και συνεχώς αναφύονται καινούργιες.
  Κάποιες και φανερά αντιτριαδικές...
  Μακριά αδελφοί!
  Δεν είναι αυτή η αλήθεια..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Χριστός δεν ήρθε να κάνει θρεισκεία ήρθε να πεθάνει για όλους εμάς τους αμαρτωλούς έχεισε το άγιο του αίμα για να μην χαθούμε εμείς αλλά να έχουμε ζωή αιώνια και η επικρατούσα τότε θρεισκεία τον σταύρωσε και τον
  Λέγανε ότι είναι πλάνος και αιρετικός ουέ εις εσάς γραμματείς και Φαρισαίοι διότι μοιάζετε με τάφους ασβεστομένους έξωθεν φαίνεστε ωραίοι αλλά έσωθεν γέμουσι οστέον και πάσας ακαθαρσίας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δὲν εἶσαι καὶ πολὺ σαφὴς, δὲν ξέρω ἄν ὑπονοεῖς κάτι.
   Σὲ ἕνα ἔχεις δίκιο.
   Ἡ Ὀρθοδοξία δὲν εἶναι θρησκεία, ἀλλὰ Πίστις στὸν Ἅγιο Τριαδικὸ Θεό καὶ ὁμολογία.
   Ὁ μικρὸς ἀνήκει σὲ μία ἀπὸ τίς 23.000 ὁμολογίες τοῦ κατακερματισμένου προτεσταντισμοῦ.

   Διαγραφή
  2. Στον ανώνυμο 9:06
   Αδελφέ, πόση πλάνη σε όποιους νομίζουν ότι η Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία, επειδή έχει τα χαρακτηριστικά της Θρησκείας, είναι ένας τύπος που δεν σώζει!
   Όπως έγραψε ο Πάνος, η Ορθοδοξία είναι κατ' ουσίαν Πίστη, στην οποία ο τύπος δρά βοηθητικά για να φτάσει ο άνθρωπος από τον τύπο στην ουσία και το βάθος της Πίστεως.
   Νομίζετε οι Προτεστάντες ότι η επίκληση των πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου και των Αγίων, μειώνουν στην ψυχή την λατρεία Του Χριστού.
   Δεν είναι ο χώρος για να μιλήσουμε για τις διαφορές, αλλά μόνο αυτό θα πω και σταματάω.
   Οι πρεσβείες Της Παναγίας μας και των Αγίων, τόσο περισσότερο μας κάνουν να λατρεύουμε Τον Χριστό και να μένουμε έκθαμβοι από το Μεγαλείο του Είναι Του!
   Εκείνος μόνος κατά την Ανθρωπότητά Του πρεσβεύει Στον Θεό Πατέρα κατά την Αγία Γραφή.
   Νομίζεις ότι οι Πατέρες της Εκκλησίας μας δεν το γνώριζαν;
   Στον Θεάνθρωπο πρεσβεύουν οι Άγιοι.
   Κι άν εμείς οι κοινοί θνητοί ζητάμε ο ένας τις προσευχές του άλλου, πόση τόση μεγαλύτερη ισχύ μπορεί να έχουν οι προσευχές εκείνων που τελειώθηκαν στην πίστη, και Εκείνης που δέχτηκε μέσα Της Τον ίδιο Τον Θεό!
   Ο Κύριος να σε φωτίσει και να δεις την θαυμάσια αληθινή μοναδική μας Εκκλησία που προστατεύει τον πιστό και δεν τον αφήνει έρμαιο των προσωπικών του πεποιθήσεων για την ερμηνεία Του Ευαγγελίου.
   Και εννοείται πως αυτή η πίστη μας λέει και διακηρύσσει ότι Ο Χριστός πέθανε πάνω Στον Σταυρό για να λυτρώσει από την αμαρτία το ανθρώπινο γένος.
   Και σένα, και εμένα, και τον καθένα.

   Καλή φώτιση!

   Διαγραφή