Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα αποκαλύπτει : Καλούν τον πατέρα να καταθέσει στα Τίρανα !


ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ
Για πρωτοφανείς δικαστικές ενέργειες από την πλευρά των αλβανικών αρχών κάνει λόγο οργισμένος ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Κώστας Γιοβανόπουλος.
Αποκαλύπτει ότι ο Εισαγγελέας Τιράνων που ασχολείται με την υπόθεση του θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα, απαιτεί από τον πατέρα του 35χρονου ομογενή να πάει να καταθέσει στα Τίρανα.
Μάλιστα κάτι τέτοιο θεωρείται από τον ανώτατο δικαστικό της αλβανίας, ως προϋπόθεση (!) για να παραλάβει την σορό του παιδιού του που έπεσε νεκρό στις 28 Οκτωβρίου στις Βουλιανάτες από πυροβολισμούς των Ειδικών Δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας.
«Προσέξτε, δεν ζητά την συγκατάθεση του πατέρα για να παραλάβει την σορό του Κωνσταντίνου, ζητά να καταθέσει! Και δεν ακούει τίποτα, να έρθει ο πατέρας εδώ λέει μόνο. Πώς να πάει ο άνθρωπος στα Τίρανα, που δεν έχει ούτε παπούτσια;
Και υπό ποία λογική, η κατάθεση του πατέρα αποτελεί προϋπόθεση για να παραλάβει τη σορό του;» τονίζει ο Κ. Γιοβανόπουλος 
Επιπλέον ο Κ. Γιοβανόπουλος επισημαίνει ότι συνιστά πρωτοφανή ενέργεια στα παγκόσμια νομικά χρονικά, η αλβανική Δικαιοσύνη να έχει σχηματίσει δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
«Εναντίον νεκρού;
Είναι δυνατόν;
Καλώ τον νομικό κόσμο χώρας και της Ευρώπης να ξεσηκωθούμε.
Είναι πρωτοφανή πράγματα αυτά» επισημαίνει.
Ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα, δηλώνει, τέλος ότι δεν έχει λάβει γνώση επισήμως για το εάν υπάρχει ή όχι βίντεο από την ένοπλη συμπλοκή των Ειδικών Δυνάμεων της Αλβανίας (RENEA) με τον Κατσίφα, όπως υποστηρίζουν αλβανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα δικαστικές πηγές της γειτονικής χώρας.
«Μακάρι να υπάρχει βίντεο» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Γιοβανόπουλος.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου