Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: ΑΤΤΙΚΟΝ… ΞΑΝΑ… Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΘΕΟΥ…

 

Ο Τιμόθεος είναι 56 ετών. Μικρός πέρασε βρογχοπνευμονία, η οποία μέχρι και σήμερα του έχει αφήσει σκιά στον πνεύμονα.

Την Τρίτη στις 28 Σεπτεμβρίου, διαγνώσθηκε θετικός. Όλα αυτά τα αποτελέσματα, όπως γνωρίζετε, τα ελέγχουμε. Δεν είναι όμως του παρόντος.

Άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Οπότε την Τετάρτη έπρεπε να καλέσουν ασθενοφόρο.

Ήρθε το ΕΚΑΒ. 80% οξυγόνο. Χαμηλό.

Μεταφέρθηκε στο Αττικόν…

Το απόγευμα μίλησε με την οικογένειά του. Το οξυγόνο του είχε φτάσει στο 96 και αισθανόταν πολύ καλύτερα.

Στις 11 το βράδυ κάλεσαν την οικογένεια και την ενημέρωσαν ότι έχει “95% πνευμονία” και ότι αν δεν καλυτέρευε μέχρι την επόμενη μέρα, Παρασκευή, θα τον διασωλήνωναν.

Αλλά και ότι δεν είχαν ολοκληρωθεί ακόμη οι εξετάσεις.

Δηλαδή οι εξετάσεις του δεν είχαν ολοκληρωθεί, η πνευμονία όμως “95%” και άνευ άλλου “αν δεν καλυτέρευε θα διασωληνωνόταν”…

Το οξυγόνο είχε ανέβει στο 95, να πεις ότι δεν ανέβαινε παρά την παροχή, οι εξετάσεις δεν είχαν ολοκληρωθεί για να δούνε τι αέρια είχε, τι διοξείδιο, τι ph, για αναπνοές που μπορούσαν να τις μετρήσουν, ούτε συζήτηση (ίσως γιατί η οικογένειά του δεν είναι γιατροί για να ρωτήσουν…), αλλά η διασωλήνωση, διασωλήνωση.

Και φυσικά το ότι το οξυγόνο είχε φτάσει στο 96, δεν τους το είπαν στην ενημέρωση, αλλά το ανέφερε ο ίδιος στην οικογένειά του.

Στις 3 τα ξημερώματα της  (πόσες φορές πια ξημερώματα…) τους κάλεσαν και τους είπαν ότι το οξυγόνο είναι στο 82 παρά τη “δυνατή μάσκα” και αν δεν διασωληνωθεί θα πάθει ανακοπή.

Το πρωί η οικογένεια ανέφερε τα μονοκλωνικά.

Και μπορεί τα μονοκλωνικά πράγματι να μην έχουν πλέον νόημα στο στάδιο της διασωλήνωσης, αλλά η ουσία στην απάντηση του γιατρού Μ. είναι αλλού:

“Τι μονοκλωνικά, ρε πεθαίνει  διασωληνωμένος και εσείς θέλετε μονοκλωνικά, που δεν τον έχετε εμβολιάσει, ντροπή” !!!

Αγωνιστής, ε;

Πάνω απ’ όλα Άνθρωπος…

Να. Μία τέτοια εικόνα δεν σας φέρνει στο μυαλό;


Εν τω μεταξύ, “δεν τον έχετε εμβολιάσει”, λες και είναι κανένα πεντάχρονο για να “τον εμβολιάσουν”, ή …σκύλος.

“Και να πείτε σ΄αυτήν που παίρνει συνέχεια, να μην ξαναπάρει”.

Εν τω μεταξύ δεν τον είχε πάρει κανείς από την οικογένεια, και με τον συγκεκριμένο πρώτη φορά μιλούσε η οικογένεια.

Προφανώς τους μπέρδεψε με άλλους, στις όλο …ευγένεια ενημερώσεις που κάνει ο Μ.

Την προηγούμενη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, τον ξύπνησαν, τον έβγαλαν από τη διασωλήνωση και παρέμεινε με μάσκα οξυγόνου.

Την Τρίτη η οικογένεια είχε καταφέρει να μαθαίνει την πορεία του, όχι βεβαίως από τον Μ. και τον κάθε Μ. (τα έχουμε πει αυτά με τα “μάτια και αυτιά”…), και τα πράγματα πήγαιναν “καλά”. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες το πρωί έλεγαν ότι “πάει καλά, δεν το πιστεύουν πόσο καλά πάει”.

Σημειώνω ότι δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η νοσηλεία αυτή, αλλά αν χρειαστεί (ελπίζω πως όχι…), οι μαρτυρίες αυτές θα είναι στη διάθεση των εισαγγελέων.

Γιατί λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι της Τρίτης, η επίσημη ενημέρωση ήταν αντίθετη, ότι δηλαδή “δεν πάει καθόλου καλά” (τα κάνει αυτά ο κόβιντ…), και “μάλλον θα τον διασωληνώσουν πάλι (είναι που μερικές φορές …επιστρέφει ο κόβιντ “επιθετικά”…).

Η οικογένεια μου έγραφε: “Είναι μονολεκτικοί στην ενημέρωση, δεν μας εξηγούν τίποτα. Ό,τι μαθαίνουμε, το μαθαίνουμε από άλλους”.

Αυτοί οι …”άλλοι” ενημέρωσαν την οικογένεια ότι έχει πράγματι πνευμονία (και ο Αδάμ είχε…), αλλά ότι “αιμοδυναμικά οι εξετάσεις είναι τέλειες” (για τον Αδάμ δεν ξέρω…).

Και πάνω εκεί, εμφανίζεται, μου γράφει η οικογένεια, ο διευθυντής της Μ.Ε.Θ.

Πάνω που διασωληνώθηκε ξανά, και ο κύριος διευθυντής άρχισε να κατηγορεί την οικογένεια που δεν έχει εμβολιαστεί ο Τιμόθεος, και ακούστε το κορυφαίο:

“Αφού δεν είναι εμβολιασμένος, είναι στο έλεος του ιού. Αν ήταν εμβολιασμένος, θα ήταν στο χέρι των γιατρών”…

Εμένα αυτό γιατί με τρομάζει ακόμα περισσότερο από αυτά που άκουγα στην πρώτη φάση, πριν τα εμβόλια…;

Ο διευθυντής είπε στην οικογένεια ότι είναι “σίγουρος” ότι θα πεθάνει και ότι “θα έπρεπε να ξέρουν ότι το 50% των αντιεμβολιαστών πεθαίνει”…

Προχθές, Σάββατο 9 Οκτωρβίου, καλεί ο διευθυντής τη σύζυγο του Τιμόθεου.

Της είπε (αντιγράφω  από το μήνυμα) ότι “ο σωλήνας της διασωλήνωσης ούτε μπαίνει ούτε βγαίνει”, θα πρέπει να αποφασίσει “σε 10 λεπτά” αν θέλει (…) να του κάνουν τραχειοστομία, αλλιώς “θα πεθάνει τώρα”…

Επικοινώνησε με τον διευθυντής καρδιολόγος, φίλος της οικογένειας.

Παρέδωσε τα όπλα. Καμία συνεννόηση, το μόνο που επαναλάμβανε ο διευθυντής της Μ.Ε.Θ. ήταν ότι “δεν είναι εμβολιασμένος”.

Αναρωτιέμαι, στους συγγενείς των 40 πλήρως εμβολιασμένων που βρίσκονται στις Μ.Ε.Θ., όπως μας ενημέρωσε ο Νίκος Καπραβέλος του “Παπαγεωργίου”, τι τους λένε;

Ναι, σωστά. Ότι αυτοί είναι στο “χέρι των γιατρών”. Οι ανεμβολίαστοι στο χέρι του ιού.

Όλοι αυτοί που πέθαναν προ εμβολίων, σε ποιανού το χέρι ήταν…;

Έγιναν και ειπώθηκαν κι άλλα, πάντα μέσα στο βασικό πλαίσιο της παντελούς έλλειψης ουσιαστικής ενημέρωσης και της “καραμέλας” ότι είναι “ανεμβολίαστος”.

Εννοείται ότι η σύζυγος του Τιμόθεου έδωσε τη συγκατάθεσή της για την τραχειοστομία. Το περίεργο είναι γιατί ο διευθυντής τη ρώτησε. Αφού, όπως το έθεσε, “αν δεν γίνει, θα πεθάνει αμέσως”, δεν άφηνε και πολλά περιθώρια…

-“Πώς είναι οι εξετάσεις του;”.

Και η απάντηση:

-“Ποια είστε εσείς κυρία μου, που θα σας πω για όλα αυτά;”.

Και το έκλεισε…

Ξανά:


Η ενημέρωση του μεσημεριού ήταν ότι η τραχειοστομία έχει γίνει και ότι “το 50% στις Μ.Ε.Θ. πεθαίνει”.

Τους ενημέρωσε και ο διευθυντής. Τους είπε και αυτός ότι του έκαναν την τραχειοστομία, ότι τον γυρνάνε δεξιά και αριστερά, και πάνω-κάτω, και ότι “60% θα πεθάνει, γιατί είναι ανεμβολίαστος”.

Το ότι ειπώθηκε και “τι μα@@κίες κάνετε που είναι ανεμβολίαστος”, δεν το πιστεύω…

Εγώ θα στείλω το εξής μήνυμα στο “Αττικόν”:

Όσο και αν έχει πέσει όλο το σύστημα πάνω στις νεκροτομές, και όσο και αν ακόμα αντιστέκεται η Εισαγγελία Αθηνών, το τελευταίο προπύργιο του συστήματος στην προσπάθεια αποτροπής τους, και στην Άννα Ψυχογυιού θα γίνει η νεκροτομή, και σε όποιον άλλο ασθενή πεθάνει υπό συνθήκες που θα καθιστούν αναγκαία την ποινική διερεύνησή τους.

Αυτά.

Προς το παρόν.

Πηγή:https://nikosantoniadis.tv/
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου