Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

"ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ", συναυλία στο θέατρο Δώρας Στράτου, στις 5 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 20:30

 

Μια συναυλία με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική  καταστροφή,  φιλανθρωπικού σκοπού, με στόχο την ενίσχυση της πλήρους ανακαίνισης  ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟΥ.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΚΙΘΑΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ), ΤΑΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ (ΚΙΘΑΡΑ, ΤΖΟΥΡΑΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ), ΒΑΣΙΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ (ΟΥΤΙ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ), ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (ΒΙΟΛΙ), ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΔΑΜΗ (ΤΡΑΓΟΥΔΙ), ΧΡΥΣΑ ΚΩΤΤΑΚΗ (ΠΙΑΝΟ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ), ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ (ΤΡΑΓΟΥΔΙ) και ΜΑΡΙΑ ΖΑΚΚΑ (ΤΡΑΓΟΥΔΙ).

Συμμετέχει η χορωδία της ενορίας Αγίου Νικολάου Πετραλώνων.

Πρόγραμμα:
Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο μέρη:
Στο πρώτο μέρος παρουσιάζεται για πρώτη φορά το έργο του δημιουργού Γιάννη Νικολάου "ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ", σε ποίηση Ελένης Αθανασιάδου, Μαρίας Παπαδάκη, Γιάννη Νικολάου και Κλαύδιου Μαρκίνα.
Τραγούδια για την Πόλη, την Αγιά Σοφιά, τον Μεγάλο Βασιλέα Ιωάννη Βατατζή, την Παναγία, την πίστη μας, την ελευθερία μας, τους θρύλους του έθνους μας, αυτά που ελπίζουμε και περιμένουμε... Το ποθούμενο...

Στο δεύτερο μέρος θα ακουστούν παραδοσιακά τραγούδια της Σμύρνης και των αλησμόνητων ελληνικών πατρίδων της Μικράς Ασίας, με αφορμή τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ:  ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ, ''Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ''

ΘΕΑΤΡΟ ΔΩΡΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 20:30
Για κρατήσεις:+30 6932381007 & +30 6934503671
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου