Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Ματαιώθηκε ο διαγωνισμός για τις νέες ταυτότητες-Το σκεπτικό της απόφασης

 

Σχόλιο Πᾶνος: Ἄς εἴμαστε πολὺ ἐπιφυλακτικοὶ μὲ αὐτὴ τὴν εἴδηση γιατὶ μυρίζει πολὺ πλάνη. Ματαιώνεται ὁ διαγωνισμὸς γιὰ τὶς νέες ταυτότητες, ἀλλὰ μὲ τὴν κάρτα τοῦ πολίτη τί γίνεται; 
Ἔχει καμμία διαφορὰ ὡς πρὸς τὴν λειτουργία της ἀπὸ τίς νέες ταυτότητες ἤ εἶναι τὸ ἴδιο πρᾶγμα ἔχοντας ἀλλάξει ὀνομασία γιὰ νὰ ξεγελάσουν τὸν κόσμο; 
Πολὺ γρήγορα θὰ δοῦμε καὶ μακάρι νὰ κάνω λάθος.
 
______________________________
 
Στην ματαίωση-ακύρωση του διαγωνισμού για τις νέες ψηφιακές ταυτότητες προχώρησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά τη σύμφωνη γνώμη της ΕΛ.ΑΣ. και του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ).

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, τίθεται από σήμερα (1/9) σε πλήρη εφαρμογή ο διπλασιασμός της χρονικής ισχύος των διαβατηρίων. Επισημαίνεται ακόμη ότι ο διαγωνισμός για τις νέες ταυτότητες ακυρώθηκε, καθώς λόγω της νέας διάρκειας των διαβατηρίων «καταγράφεται ουσιώδης αλλαγή τόσο των οικονομικών, όσο και των τεχνικών παραμέτρων» που σχετίζονται με τη διαδικασία ανάθεσης.

Ο διαγωνισμός για τις νέες αστυνομικές ταυτότητες είχε ξεκινήσει από τις 20 Δεκεμβρίου 2020. Πρόκειται για ένα έργο που είχε σκοπό να αντικαταστήσει όλες τις αστυνομικές ταυτότητες, τα διαβατήρια, τα διπλώματα οδήγησης και δεκάδες άλλα έγγραφα ασφαλείας. Είχε προϋπολογισμό 515 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά προσφορές υπέβαλαν πέντε ενδιαφερόμενοι:

  1. Veridos Ματσούκης – OTE – Byte – INCM
  2. Zetes Industries – Zetes – Space Hellas – ANY
  3. Thales Dis France – Unisystems
  4. Austria Card – Plastikkarten und Ausweissysteme Gesellschaft M.B.H. – In Continu et Services Societe par Actions Simplifiee (SAS) – Inform Λύκος
  5. Idemia – Neurosoft.

Η τεχνική αξιολόγηση που διενεργήθηκε προέκρινε τους τρεις πρώτους για τη β’ φάση του διαγωνισμού.

Υποβλήθηκαν ενστάσεις οι οποίες τελικά μετά από εξέταση μηνών δεν έγιναν δεκτές από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) και έτσι ο διαγωνισμός θα μπορούσε να συνεχιστεί με το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών. Όμως, ο διαγωνισμός ακυρώθηκε οριστικά. 

Η επίμαχη ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

«Σε πλήρη εφαρμογή από σήμερα ο διπλασιασμός της χρονικής ισχύος των διαβατηρίων

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από νομοθετική ρύθμιση του ν. 4962/2022, αρ.87 τροποποιήθηκε η διάρκεια ισχύος των διαβατηρίων των Ελλήνων πολιτών από πέντε (5) σε δέκα (10) έτη από την έκδοση τους για τα διαβατήρια των ενηλίκων, καθώς και των ανηλίκων που έχουν συμπληρώσει τα 14 έτη.

Με αυτή τη διάταξη η Ελλάδα εναρμονίζεται πλέον με τα διεθνή πρότυπα διάρκειας ισχύος των διαβατηρίων. Πρόκειται για μια ρύθμιση που, μεταξύ άλλων, και χωρίς να μεταβάλλονται τα απαιτούμενα πάγια τέλη χαρτοσήμου για τους πολίτες, εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό του Υπουργείου για τη μείωση γραφειοκρατίας, την εξοικονόμηση επιπλέον ένστολου προσωπικού από διεκπεραιωτικές υποθέσεις, προκειμένου να διατεθεί σε υπηρεσίες ασφαλείας των πολιτών, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την περιστολή, εν γένει, των άσκοπων δαπανών και εργατοωρών.

Με ομόφωνη – σύμφωνη εισήγηση όλων των αρμοδίων υπηρεσιών του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς και του αρμοδίου τμήματος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (Ν.Σ.Κ) προς το οποίο υπεβλήθη σχετικό ερώτημα, καταγράφεται ουσιώδης αλλαγή τόσο των οικονομικών, όσο και των τεχνικών παραμέτρων που σχετίζονται με τη διαδικασία ανάθεσης της προμήθειας «Νέου Ολοκληρωμένου Συστήματος Εντύπων Ασφαλείας» (ΟΠΣΕΑ). Προφανής αιτία είναι ότι, πλέον, η συνολική αξία του συγκεκριμένου διαγωνισμού μειώνεται κατά τουλάχιστον 56.544.000,00 ευρώ, με αυτονόητη τη σημαντική οικονομική ωφέλεια υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου, γεγονός που υποχρεωτικά λαμβάνεται υπόψη στο πλαίσιο της ορθής διαχείρισης του δημοσίου χρήματος.

Συνεπεία αυτών, η υπηρεσία εισηγήθηκε προς τον αρμόδιο Υπουργό τη ματαίωση της προόδου της διαδικασίας σύναψης της παραπάνω σύμβασης, στο σύνολό της, με πλήρως αιτιολογημένη απόφαση και χωρίς υποχρέωση καταβολής αμοιβής ή αποζημίωσης στους συμμετέχοντες, όπως ρητά προβλέπεται σε σχετικό όρο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, γεγονός για το οποίο ομοφώνως γνωμοδότησε καταφατικά και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Σημειώνεται πως το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη διασφάλιση όχι μόνο της πλήρους και εμπρόθεσμης ικανοποίησης των Διεθνών υποχρεώσεων της χώρας μας, αλλά και της απόκτησης υψηλών προδιαγραφών εγγράφων ασφαλείας που εκδίδει στο εξής, πλήρως συμβατών με τους Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς κανονισμούς».

«Πᾶνος» 

10 σχόλια:

  1. "Δόξα Σοι τῷ δείξαντι τὸ φῶς"
    Ματαιώθηκαν ξανά οι Νέες Ταυτότητες - Επέμβαση Θεού για την προετοιμασία των πιστών για όσα έπονται!
    https://www.youtube.com/watch?v=q44vshhctzo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀδελφέ, μὴν βιάζεσαι. Ἡ εἴδηση αὐτὴ κατὰ πάσα πιθανότητα εἶναι μία πλάνη. Πᾶνε νὰ ξεγελάσουν τὸν κόσμο γιὰ νὰ πάρουν τὴν κάρτα τοῦ πολίτη λέγοντάς του, ὅτι δὲν εἶναι ἡ ἀστυνομικὴ ταυτότητα, ἐνῶ στὴν οὐσία αὐτὴ εἶναι ἔχοντας ἀλλάξει ὀνομασία.

      Ἀδελφέ τὴν γνώμη μου καλοπροαίρετα σοῦ λέω, δὲν εἶναι καλὸ ποὺ δὲν ἐπιτρέπεις σχόλια στὸ κανάλι σου.

      Αὐτὴ τὴν στιγμὴ μὲ αὐτὸ τὸ βίντεό σου, θὰ ξεγελαστοῦν πολλοί.
      Ἄν μπορούσαμε νὰ σχολιάσουμε θὰ λέγαμε τὴν γνώμη μας ἤ τίς πληροφορίες μας καὶ ὁ καθένας ἄς τὸ ἔψαχνε.

      Τουλάχιστον νὰ ἄφηνες ἐπιλεκτικὰ κάποια ποὺ χρήζουν σχολιασμοῦ.

      Διαγραφή
  2. Αδελφέ καταρχήν σ ευχαριστώ θερμά για την απάντησή σου, την οποία και σέβομαι και εκτιμώ. Να σου πω οτι την είδηση την είδα αρχικά από το ιστολόγιο σου εδώ, το "Εθνέγερσις", πριν τη διασταυρώσω (όπως πάντοτε κάνουμε για τα πάντα) σε πάμπολλες άλλες ιστοσελίδες και κυρίως στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Βέβαια τώρα βλέπω οτι έχεις προσθέσει και κάποιο σχόλιο στην αρχή - δε θυμάμαι αν το είχες αρχικά.

    Πολύ λογική η σκέψη σου πάντως, αλλά αν δεις στο βίντεό μου: από το 2010 την έλεγαν "Κάρτα του Πολίτη", όπως και το 2015 πάλι έτσι την είπαν.
    Νομίζω οτι όσοι χριστιανοί ασχολούνται με το θέμα (οι οποίοι και καταλαβαίνουν την πρόνοια του Θεού γενικά) αυτοί γνωρίζουν οτι οι ονομασίες "Κάρτα Πολίτη", "Νέα Αστυνομική Ταυτότητα", "Νέα ψηφιακή ταυτότητα", "Ηλεκτρονική Ταυτότητα" κλπ είναι το ίδιο πράγμα διότι αφορά μια κάρτα που σε φακελώνει ηλεκτρονικά και σε παραδίδει στην πολιτογράφηση του Σατανά, όπως έλεγε και ο μακαριστός γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης (δες άλλα βίντεο στο κανάλι μου).

    Μα μήπως και η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα στο κινητό δεν είναι το ίδιο πράγμα; φυσικά και είναι - ποιά η διαφορά όμως; (το λέω στο βίντεο αν το κατάλαβες) είναι οτι ακόμη είναι προαιρετική, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι θα τη δεχθούν όσοι πιστεύουν οτι κάνει την ίδια δουλειά και με τη σχεδιαζόμενη που έρχεται σε μορφή πλαστικής κάρτας.
    Εγώ τα γεγονότα παρουσιάζω. Προσωπικά θεωρώ ξεκάθαρα οτι εφόσον ακόμη ΔΕΝ μου επέβαλαν υποχρεωτικά καμιά τέτοια κάρτα, είτε λέγεται Κάρτα Πολίτη, είτε Αστυνομική Ταυτότητα, είτε Ψηφιακή Ταυτότητα στο κινητό, εφόσον λοιπόν ΔΕΝ μου την έχουν υποχρεωτική μέχρι στιγμής και εφόσον δίδεται παράταση μέχρι την ημέρα που θα την κάνουν υποχρεωτική, αυτό το γεγονός λοιπόν το θεωρώ ΘΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. Στην Ευρώπη η ταυτότητα αυτή ισχύει εδώ και χρόνια.Εάν λοιπόν δεν αναγνωρίσουμε τη Θεία Πρόνοια οτι εδώ και 12 χρόνια προσπαθούν να τη φέρουν στην Ελλάδα και πάλι στην αρχή είναι, αν δεν το αναγνωρίσουμε αυτό τότε αυτό είναι πλάνη, δηλ. να νομίζουμε οτι όλα αυτά είναι τυχαία και δε σχετίζονται με το Θεό Πατέρα μας.

    Τώρα, φυσικά αντί για την τελική ταυτότητα προσπαθούν (μέχρι να τη φέρουν) όντως και φέρνουν χίλια δυο άλλα συστήματα (ηλεκτρονικό χρήμα, ταυτότητα στο κινητό κλπ κλπ).
    Ε, όπως λέω και ξαναλέω: "Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε" δεν είμαστε και μωράκια...

    Όσο για τα σχόλια στο κανάλι, δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος να ασχολούμαστε και με αυτό το θέμα. Φαντάσου οτι όλα (έρευνα, επεξεργασία βίντεο, επεξεργασία μουσικής, σχεδιασμός φωτογραφιών, μοντάζ κλπ), όλα γίνονται από κανάλι μας και χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί η συλλογή εσόδων). Αλλά να που έβαλα ένα σχόλιο εδώ οπότε μπορούμε και κάτι να συζητήσουμε.
    Η Παναγία μαζί μας.
    Καλή δύναμη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀδελφέ μου χαῖρε!
      Σὲ εὐχαριστῶ πολὺ γιὰ τὴν ἐκτενὴ ἀπάντηση/διευκρίνηση ποὺ μοῦ ἔδωσες.

      Αὐτὰ ποὺ μοῦ ἔγραψες εἶναι πολὺ σωστὰ καὶ τὰ γνωρίζω πολὺ καλὰ.
      Αὐτὸ φαίνεται ἀπὸ πολλὰ σχόλια ποὺ κάνω.

      Τὸ σχόλιο ὄντως τὸ πρόσθεσα μετέπειτα διότι ὅταν ἔβαλα τὸ ἄρθρο κάτι πρέπει νὰ μοῦ διάσπασε τὴν προσοχὴ καὶ παρέλειψα νὰ τὸ γράψω.

      Ὁ ἀρχικὸς σκοπός ποὺ ἔβαλα αὐτὸ τὸ ἄρθρο, ἐπειδὴ γιὰ μένα εἶναι πολὺ πονηρὸ αὐτὸ ποὺ ἔγινε, ἦταν γιὰ νὰ γράψω αὐτὸ τὸ σχόλιο ποὺ ἔβαλα ἐκ τῶν ὑστέρων καὶ μοῦ τὸ ὑπενθύμησε τὸ σχόλιό σου.

      Κατ᾿ ἀρχὴν νὰ σοῦ ξεκαθαρίσω ὅτι δὲν πιστεύω στὴν τύχη σὲ τίποτα.
      Τὰ πάντα εἶναι στὴν πρόνοια καὶ ἔλεγχο τοῦ Θεοῦ.

      Ἐπίσης γιὰ τὴν ἀναβολὴ στὸ συγκεκριμένο θέμα ἀλλὰ καὶ σὲ ἄλλα βέβαια τὸ ἴδιο πιστεύω καὶ ἐγὼ καὶ εἶναι κάτι ποὺ τὸ συζητᾶμε πολὺ συχνὰ μὲ πολλοὺς ἀδελφοὺς.

      Ὅπως ἐπίσης αὐτὲς τίς ἡμέρες συνέχεια παροτρύνουμε συγγενεῖς καὶ γνωστοὺς νὰ μὴν κατεβάσουν αὐτὴ τὴν ἠλεκτρονικὴ ἐφαρμογὴ ποὺ εἶναι ὁ πρόδρομος τῆς κάρτας τοῦ πολίτη ποὺ θὰ εἶναι σύμφωνα μὲ τὰ λεγόμενά τους ὑποχρεωτική.

      Τὸ πότε θὰ γίνει καὶ ἄν θὰ γίνει ὁ Θεὸς γνωρίζει.

      Αὐτὸ ὅμως δὲν πρέπει νὰ μᾶς ἀναπαύει ἐπειδὴ μέχρι τώρα ὑπῆρξαν ἀναβολές.
      Ἴσως δὲν κατάλαβες καλὰ τὸ σκεπτικό μου νομίζοντας ὅτι τὰ βλέπω κοσμικὰ ἤ πιστεύω στὴν τύχη.

      Ὄχι ἀδελφέ μου, δὲν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

      Ἐπειδὴ γνωρίζουν τὴν μέχρι τώρα ἀντίσταση τοῦ λαοῦ στὸ θέμα τῶν ταυτοτήτων καὶ ἐπειδὴ ὀ κόσμος δὲν γνωρίζει πολλὰ σὲ αὐτὸ τὸ θέμα, ὅτι οἱ ὀνομασίες αὐτῆς τῆς κάρτας μπορεῖ νὰ εἶναι πολλὲς, ἀλλὰ εἶναι τὸ ἴδιο πρᾶγμα, πᾶνε νὰ τὸ ξεγελάσουν, νὰ τοῦ σπάσουν τὴν ἀντίσταση μὲ αὐτὴ τὴν ἐξαγγελία.

      Οἱ περισσότεροι ἀδελφέ μου θὰ ξεγελαστοῦν καὶ θὰ ποῦν ὅτι γιὰ τὴν ὥρα δὲν τίθεται θέμα γιὰ ἠλεκτρονικὴ ταυτότητα. «Ἄλλο πρᾶγμα ἡ ἠλεκτρονικὴ ταυτότητα καὶ ἄλλο ἠ κάρτα τοῦ πολίτη».
      Κάτι τέτοιο θὰ μπεῖ στὸ κεφάλι τῶν περισσοτέρων.

      Εἶμαι σχεδὸν σίγουρος ὅτι πρόκειται γιὰ τέχνασμα καὶ θὰ πρέπει νὰ τὸ διαδώσουμε.

      Ἄν κάνω λάθος, ποὺ μακάρι νὰ κάνω, τόσο καιρὸ μᾶς ἔχουν πρήξει μὲ τὴν κάρτα τοῦ πολίτη, γιατὶ τώρα ἀναφέρουν γιὰ ματαίωση διαγωνισμοῦ ταυτοτήτων καὶ ὄχι κάρτας τοῦ πολίτη;
      Σὲ αὐτὸ μοῦ μυρίζει μεγάλο φιάσκο. Εἴδομεν...

      Ἐὰν θέλεις γράψε μου κάτι στὸ μέϊλ νὰ ἔχουμε μιὰ ἐπικοινωνία γιὰ ὅτι χρειαστεῖ.

      Σὲ εὐχαριστῶ πολύ, καλὴ δύναμη καὶ ὑπομονὴ μὲ τὴν βοήθεια τοῦ Χριστοῦ καὶ τῆς Παναγίας μας!

      Διαγραφή
  3. Να΄σαι καλά αδελφέ, συμφωνώ με όσα λες και όντως πρέπει να προσέξουμε διότι όλα αυτά που φέρνουν σιγά-σιγά (ηλεκτρονικό χρήμα, ταυτότητα στο κινητό κλπ), όλα αυτά ένα σκοπό έχουν: την παράδοσή μας στο ηλεκτρονικό φακέλωμα που κορυφή του οποίου θα είναι η νέα ταυτότητα και εντέλει την πλήρη υποδούλωσή μας στο σατανά.
    Δεν μπορούν να τη φέρουν μια και καλή την ταυτότητα, ή μάλλον αρέσκονται στην τακτική του λίγο-λίγο, όπως ο βάτραχος που σιγοβράζει στην κατσαρόλα μέχρι που πεθαίνει χωρίς να προλάβει να πηδήξει έξω - αυτό προσπαθούν να κάνουν για να παραδοθούν, όσοι παραδοθούν στην πλήρη υποδούλωσή τους.
    Βέβαια αν δε κάνω λάθος ο νυν πρωθυπουργός έχει μιλήσει για "νέα ψηφιακή ηλεκτρονική ταυτότητα" (δες και στο βίντεο), δεν έχει πει και για άλλη κάρτα όπως την Κάρτα του Πολίτη.
    Για Κάρτα Πολίτη μιλούσε ο προηγούμενος πρωθυπουργός και ο Παπανδρέου από το 2010, οι οποίοι δεν την ξεχώριζαν ως διαφορετική από την ηλεκτρονική ταυτότητα - αν κάνω λάθος πες μου.
    Εάν πάντως έχεις ακούσει στη σημερινή περίοδο της κυβέρνησης να μιλάνε ΚΑΙ για τους 2 όρους δηλ. και για ηλεκτρονική ταυτότητα ΚΑΙ για κάρτα του πολίτη, ως 2 διαφορετικά πράγματα, τότε ενημέρωσέ με σε παρακαλώ, (βάλε κάποιο σύνδεσμο-link για να το δω), διότι αυτό θα είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να το μάθουν οι αδελφοί μας, διότι τότε έχει μεγάλη βάση το σκεπτικό σου.
    Και για να επανέλθω, όλα αυτά τα γύρω-γύρω που φέρνουν, ένας καλά συνειδητοποιημένος χριστιανός θα πρέπει να τα αποφεύγει.
    Ακόμη και η κατάργηση των μετρητών εκεί στοχεύει, αλλά δυστυχώς βλέπουμε ανθρώπους που ακόμη και για μισό ή 1 ευρώ πληρώνουν με κάρτα. Για να μη χάσουν την έκπτωση στο εισόδημα; Μα το να αρνηθείς το σφράγισμα κοστίζει και θα πρέπει να το πληρώσεις αυτό.
    Ε λοιπόν το πληρώνεις από τώρα με το να αρνηθείς την έκπτωση φόρου λόγω του ηλεκτρονικού χρήματος στη δήλωση του εισοδήματος και να πληρώνεις ΜΟΝΟ με μετρητά εκεί που σε παίρνει (δηλ. κάτω από τα 500 τουλάχιστον που είναι τώρα το όριο κλπ). Έτσι τους δίνεις το μήνυμα οτι δε πετυχαίνουν το στόχο τους κι ο Θεός το βλέπει αυτό από ψηλά και το λίγο εσύ που κάνεις, Εκείνος θα το πολλαπλασιάσει μέχρι την πλήρη αποτυχία των σχεδίων τους.
    Αυτά τα ολίγα.
    Καλό σου βράδυ και για το email θα ξαναμιλήσουμε.
    Καλό ξημέρωμα με την ευχή της Παναγίας μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις τελείωσα τὸ σχόλιό μου σὲ ἐσένα, πρὶν μοῦ στείλεις τὸ τελευταῖο δικό σου, ἔπεσα σὲ αὐτὲς τίς ἀναρτήσεις καὶ τίς δημοσίευσα.
      Πάνω σὲ αὐτὰ ποὺ λέγαμε.
      Δὲς εδῶ: https://ethnegersis.blogspot.com/2022/09/blog-post_917.html

      Γι᾿ αὐτὸ ποὺ μοῦ ρωτᾶς δὲν θυμᾶμαι, ἀλλὰ ἄν τὸ θυμηθῶ θὰ τὸ κοιτάξω, μακάρι νὰ κάνω λάθος καὶ νὰ εἶναι ὅπως τὰ λές, ἀλλὰ τώρα τελευταία αὐτὸ ἄκουσα, ὅτι μετὰ τὴν προαιρετικὴ χρήση μὲ τὸ κινητὸ γιὰ αὐτὴν τὴν πλατφόρμα ποὺ ἄνοιξαν ἔρχεται ἡ κάρτα τοῦ πολίτη τῆς ἡ χρήση θὰ εἶναι ὑποχρεωτικὴ διότι χωρὶς αὐτὴ δὲν θὰ ἔχεις πουθενὰ πρόσβαση.
      Ἴσως στὴν ἀρχὴ νὰ ἔχει ἐφαρμογὴ ὑποχρεωτικῆς χρήσεως σὲ ὁρισμένες ὑπηρεσίες, μετὰ τοὺς ἔχουμε μάθει θὰ ἐπεκταθεῖ γιὰ κάθε μας συναλλαγὴ.

      Μᾶς ἔχουν ὅμως προειδοποιήσει οἱ ἅγιοί μας, νὰ μὴν βιαστοῦμε, νὰ ὑπομονεύσουμε μὲ τὴν βοήθεια τοῦ Χριστοῦ, θὰ καταρεύσει ὅλο αὐτὸ δὲν θὰ εἶναι γιὰ πολύ, δὲν ἦρθε ἀκόμα ἡ ὥρα τῆς ἐπίσημης ἐμφανίσεως τοῦ Ἀντιχρίστου.

      Διαγραφή
  4. Λοιπόν, επειδή πρώτα ερευνάω και μετά μιλάω, διότι δύσκολα πείθομαι με ειδήσεις και αναρτήσεις, παρά μόνο όταν τις ερευνώ προσωπικά (ακολουθώντας την Εντολή του Κυρίου μας "ερευνάτε τα γραφάς" ώστε να "γνώσεσθε την αλήθειαν") μόλις τώρα λοιπόν έψαξα και βρήκα τη συνέντευξη του Δ. Αναγνωστόπουλου (Γ.Γ.Πληροφοριακών Συστημάτων) που τα είπε στο MEGA στις 28/8/22 αυτά περί αλλαγών στα αεροπορικά ταξίδια που αναφέρεις στο link που μου έδωσες πριν https://ethnegersis.blogspot.com/2022/09/blog-post_917.html, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι παραπλανητικό διότι ΔΕΝ καταργήθηκε καμία παλιά αστυνομική ταυτότητα όπως λέει το άρθρο από το ιστολόγιο εδώ που επίσης έχεις ως πηγή: http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2022/09/1.html#more και το αποδεικνύω αμέσως:

    Άκου τι είπε ο Αναγνωστόπουλος εδώ: https://www.megatv.com/etvshows/728355/mega-savvatokyriako-28-08-22/ στο 3:23:00 λεπτό.
    Θα διαπιστώσεις οτι πουθενά δε μιλάει για "κατάργηση" της παλιάς ταυτότητας στα αεροπορικά ταξίδια. Απλά είπε οτι αν έχεις την εφαρμογή της νέας ταυτότητας στο κινητό, τότε δε χρειάζεται από 1Οκτωβρίου 2022 να έχεις μαζί σου και την τωρινή αστυνομική ταυτότητα.
    Και πιο μετά λέει οτι θα υπάρχει σε λίγο στο κινητό και το ΚΤΕΟ και η Άδεια του οχήματος.
    Αυτά είπε - πουθενά δε μιλάει για κατάργηση της τωρινής ταυτότητας που μας λέει το άρθρο που βιάστηκες να αναδημοσιεύσεις αγαπητέ αδελφέ χωρίς να το ψάξεις.

    Προσωπικά ποτέ δε δημοσιεύω κάτι έτσι εύκολα, ας είναι και ο καλύτερος δημοσιογράφος, και ο πιο έμπιστος χριστιανός. Καλύτερα να χτυπηθώ κάτω στην έρευνα πριν πιστέψω.
    Σε έναν μόνο δεν ερευνάω, αλλά τον αποδέχομαι αμέσως χωρίς έρευνες και αυτός είναι ο Κύριός μας ο Ιησούς Χριστός.

    Τώρα, προφανώς όποιος δεν καταλαβαίνει οτι ωθούν τον κόσμο για χάριν ευκολίας να τα βάλει όλα στο κινητό, ώστε να κάνει το κινητό την ίδια δουλειά με την αναμενόμενη Κάρτα Πολίτη ή Ηλεκτρονική Ταυτότητα (πες την όπως θες), όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό - και μιλάω για χριστιανούς - είναι πέραν τόπου και χρόνου.

    Άλλο αυτό όμως και άλλο το τί τελικά θα γίνει υποχρεωτικό.

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ (ΛΟΓΩ ΟΓΚΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ 2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα ἀδελφέ μου!
      Δὲν βιάζομαι καθόλου νὰ δημοσιεύω ἄρθρα χωρὶς νὰ τὸ ψάξω ὅπως λές.
      Κάνε μία ἔρευνα μέσα στὸ ἱστολόγιό μας καὶ θὰ καταλάβεις ἀπὸ τίς ἀναρτήσεις μας.
      Συμφωνῶ ἀπόλυτα ὅτι πρέπει νὰ ψάχνουμε πάρα πολὺ τὸ τί θὰ ἀναρτήσουμε.

      Στὴν συγκεκριμένη ἀνάρτηση, κάτω ἀπὸ τὴν μαρκαρισμένη πληροφορία ποὺ μιλᾶ γιὰ «κατάργηση» ὑπάρχει καὶ ἡ διευκρίνηση «Αν είναι ορθά ειπωμένο, δηλαδή αν "καταργείται" ή παλιά ταυτότητα».

      Ἁπλᾶ ἔβαλα τὴν ἀνάρτηση αὐτὴ γιὰ νὰ ἀρχίσουν νὰ ξυπνᾶνε μερικοὶ καὶ νὰ δοῦν τί μᾶς περιμένει ἐντὸς ὀλίγου.

      Μὴν ἀμφιβάλλεις τόσο πολὺ γιὰ τίς ὑποχρεωτικότητες, βλέπε πόσα μᾶς ἔχουν ἐπιβάλλει μέχρι τώρα.
      Σιγὰ σιγὰ μᾶς τὰ περνᾶνε, μᾶς προϊδεάζουν πρῶτα καὶ μετὰ τὰ ἐφαρμόζουν.

      Ὅσο γιὰ τὸ ἄν θὰ προλάβουν ἤ ἄν καὶ τί θὰ ἐφαρμόσουν συμφωνῶ μὲ αὐτὰ ποὺ λές καὶ νομίζω ὅτι στὸ ἔγραψα.

      Οἱ ἅγιοι μᾶς προειδοποίησαν, «μὴν βιαστῆτε νὰ τὴν πάρετε, θὰ εἶναι προσωρινό, θὰ τελειώση ὅλο αὐτό». (Τὸ λέω με δικά μου λόγια, δὲν θυμᾶμαι ἀκριβῶς)

      Γιὰ τὸ κόστος ἀδελφέ μὴν τὸ συζητᾶς, αὐτὸ εἶναι μιὰ οὐτοπία.

      Στὶς περισσότερες τῶν περιπτώσεων ὅλα αὐτὰ τὰ ποσὰ γι᾿ αὐτοὺς εἶναι μία φούσκα, ἀλλὰ ἄν μιλήσουμε καὶ γιὰ πραγματικὸ χρῆμα, ὑπάρχει τόσο καὶ τὸ ἔχουν διαθέσιμο χωρὶς καμμία σκέψη μπροστὰ στὸν στόχο τῆς ἐπίτευξης τῆς ἀτζέντας 30.

      Τὸ χρῆμα τὸ ἔχουν γιὰ νὰ μποροῦν νὰ πιέζουν καὶ νὰ ἐξαγοράζουν κολοσσοὺς, ποὺ στὴν οὐσία οἱ ἴδιοι ἀπὸ πίσω τοὺς δημιούργησαν, ἀλλὰ νὰ ἐξαγοράζουν τίς μαριονέττες ποὺ παίζουν τὸ παιχνίδι τους.

      Δὲν ξέρω τί ἔχεις διαβάσει καὶ τί πληροφορίες ἔχεις, ἀλλὰ ἄν κάνεις τόν κόπο νὰ μπεῖς στὴν ἐτικέτα «ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» καὶ κυρίως στὴν ἐτικέτα

      «ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ» καὶ κάνεις μία περιήγηση στὰ ἄρθρα ποὺ ἔχω ἀνεβάσει, θὰ δεῖς γιὰ τί δισεκατομμύρια ἔχουν πέσει προκειμένου νὰ ἐπιτευχθεῖ ὁ στόχος τους.

      Τὸ χρῆμα δὲν τοὺς ἐνδιαφέρει καὶ δὲν θὰ πρέπει νὰ τὸ συζητᾶμε καθόλου οὔτε θὰ πρέπει κάποια πράγματα νὰ τὰ ἀναλύουμε καὶ νὰ προσπαθοῦμε νὰ τὰ ἐξηγήσουμε μὲ τὴν λογικὴ, ἐνῷ γνωρίζουμε πὼς ἔχουμε νὰ κάνουμε μὲ παράφρονες καὶ δαιμονισμένους.

      Ὅσο γιὰ τὸν χρόνο σου ποὺ μοῦ ἀνέφερες ἀδελφέ, ἔχεις δίκιο, τὸ ἴδιο παθαίνω καὶ ἐγώ.

      Κάθε μέρα ξενυχτᾶμε γιὰ νὰ ἐπιλέξουμε τόσα θέματα ποὺ ἀναρτοῦμε καὶ ὅπως εἶπες καὶ ἐσὺ ὅτι θέλει πολὺ ψάξιμο γιὰ νὰ μὴν πλανοῦμε τὸν κόσμο, μᾶς τρώει πολὺ χρόνο.

      Ἔχουμε ἐπιλέξει ὅμως, νὰ ἐπιτρέπουμε τὸν σχολιασμὸ καὶ ἄς μᾶς κοστίζει ἀρκετὰ σὲ χρόνο, διότι μέσα ἀπ᾿ τὸν σχολιασμὸ ὑπάρχει πολλὲς φορὲς ἀρκετὴ ὠφέλεια ἀπὸ αὐτὰ ποὺ γράφονται ἀπ᾿ τοὺς σχολιαστές ὅπως καλὴ ὥρα τώρα μὲ ἐσένα, γίνονται διευκρινήσεις, λύνονται πολλὲς φορὲς ἀπορίες εἴτε δικές μας εἴτε τῶν ἀναγνωστῶν, ἔρχονται συμπληρωματικὲς πληροφορίες σὲ ἀναρτήσεις κ.λπ.

      Εἶναι θέμα ὁ καθένας τί χρόνο μπορεῖ νὰ διαθέσει καὶ τί νὰ θυσιάσει ἀνάλογα μὲ τίς ὑποχρεώσεις του.

      Σὲ εὐχαριστῶ ἀδελφέ μου γιὰ τὸν χρόνο καὶ τὸν κόπο ποὺ ἔκανες νὰ κάτσεις νὰ μοῦ γράψεις τόσα.

      Καλὴ καὶ εὐλογημένη ἡμέρα νὰ ἔχεις!

      Διαγραφή
  5. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ (ΛΟΓΩ ΟΓΚΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ 2):

    Φυσικά και προαιρετικό που είναι τώρα, κανένας συνειδητός χριστιανός δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει αυτή την εφαρμογή στο κινητό, διότι αυτή η εφαρμογή στο κινητό σε φακελώνει κανονικότατα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο όπως και η αναμενόμενη ηλεκτρονική ταυτότητα. Επίσης δίνει θάρρος σε όσους σχεδιάζουν την παγκόσμια σκλαβιά για να συνεχίσουν το έργο τους με πολύ χαμόγελο.

    Προσωπικά όμως πιστεύω οτι δεν θα γίνει υποχρεωτική μια ταυτότητα στο κινητό, διότι smartphone όπως είπε τις προάλλες ο Πιερακάκης, έχουν περί τα 80%+ των πολιτών. Επομένως είναι πρακτικά αδύνατο να κάνουν υποχρεωτικό κάτι που θα πρέπει να σε υποχρεώσει το κράτος να το αγοράσεις πανάκριβα, ενώ για την νέα ταυτότητα θα δίνεις βέβαια κάποια ευρώ αλλά ελάχιστα μπροστά σε ένα smartphone - εκτός και αν δούμε και κανένα επίδομα για smartphone μελλοντικά, δηλαδή κανένα "smartphone-pass", οπότε αν γίνει αυτό, τότε πάω πάσο, τότε ναι, θα επιβάλλουν το smartphone ως ταυτότητα.

    Ενδεχομένως να τα ζύγισαν και να είδαν οτι το να επιδοτήσουν το υπόλοιπο 20% των πολιτών να αγοράσουν ένα smartphone, είναι τελικά πιο φθηνό από το κόστος των εκατομμυρίων του έργου της νέας ταυτότητας (κάπου διάβασα για 500+ εκατ. ευρώ), οπότε τότε είναι καλύτερο να ακυρώσουν το έργο της νέας ταυτότητας για να οδεύσουν στην προηγούμενη λύση των smartphones.

    Αυτό όμως που θέλω να καταλάβεις αγαπητέ αδελφέ μου όμως και το οποίο το είπα στο βίντεο, είναι οτι δε με ενδιαφέρει ο λόγος της ματαίωσης του διαγωνισμού των νέων ταυτοτήτων, αλλά με ενδιαφέρει απλά Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ, διότι αυτό σίγουρα καθυστερεί την όλη υπόθεση, ακόμη και στα smartphones να πάνε.
    Εξάλλου ας μην είμαστε και τόσο ενθουσιώδεις οτι θα τα καταφέρουν, διότι πρέπει να συμβαδίσει και η υπόλοιπη Ευρώπη που έχει ήδη τις πλαστικές ψηφιακές ταυτότητες με το τσιπάκι. Άντε να τους πείσεις τώρα να έχουν και τις υποδομές για τα smartphones και άντε να δούμε πότε θα προσαρμοστούν.

    Εγώ καθυστερήσεις να βλέπω και χαίρομαι, διότι αυτό ακριβώς είπε και ο Άγιος Παϊσιος, δηλ. οτι τελικά (με όλες αυτές τις καθυστερήσεις που γίνονται) θα τους βρει ξαφνικά ο πόλεμος (εντός ή εκτός δεν μας το λέει ο Άγιος αυτό και νομίζω δεν εχει σημασία) και δε θα προλάβουν να τις φέρουν (ως υποχρεωτικές προφανώς εννοεί) τις νέες ταυτότητες.
    Μα αν δεν είχαμε αυτές τις καθυστερήσεις, τότε από το 2011 θα είχαμε την κάρτα του πολίτη που εξήγγειλε ο Παπανδρέου στη ΔΕΘ το 2010 (όπως δείχνω στο βίντεό μου)

    Από την άλλη πάλι, κανένα τέτοιο ηλεκτρονικό επίτευγμα προσωπικά δεν πλησιάζω (κάρτες στα κινητά κλπ), ούτε καν τις απλές κάρτες προσφορών των super markets δεν έχω και πληρώνω παντού με μετρητά επίσης, διότι έχω πει τους πρακτικούς τρόπους αντίστασης σε όλα αυτά της ΝΤΠ στο βίντεό μου εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=mGQVXbhh9Rk

    Τώρα τι να εξηγήσουμε στους χλιαρούς χριστιανούς που θέλουν και την ευκολία τους να έχουν και θέλουν και να αποφύγουν και το σφράγισμα της Αποκάλυψης;
    ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΑΖΙ - εγώ αυτό λέω - αυτό είπε και ο μακαριστός γ. Αμβρόσιος Λάζαρης (δες τα βίντεό μου) δηλ είπε: "ή με το Θεό θα είσαι, ή με το σατανά θα είσαι" Αυτό δε μας είπε και ο Χριστός;
    Ε απλά πράγματα λοιπόν: ούτε κάρτες, ούτε smartphone με ευκολίες , ούτε ψηφιακές ταυτότητες - και άντε να ετοιμαζόμαστε από τώρα για τα βουνά, διότι τα βουνά και τα χωριά θα μας σώσουν που μας είπε κάποιος άλλος Άγιος μας, αλλά και ο Μόρφου σε κάποια ομιλία του.

    Αυτά φίλε μου
    Καλό ξημέρωμα, με την ευχή του Προφήτου Ζαχαρία και της Αγ. Ελισάβετ, γονείς του Τιμίου Προδρόμου που εορτάζουν στην ημέρα που θα ξημερώσει δηλ. σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και κάτι τελευταίο αγαπημένε φίλε μου. Κοίτα τι ώρα πήγε: 01.30 ξημερώματα κι εγώ ασχολούμουν με τη συζήτηση σε 1 μόνο σχόλιο και άφησα πίσω άλλα πράγματα (ας είναι και τόσο αργά, είχα πράγματα να κάνω).
    Αυτή είναι και η απάντησή μου στην πράξη το γιατί δεν έχουμε σχόλια στο κανάλι.
    Σ΄ευχαριστώ πάντως για την κουβέντα, αν και πήγαν πίσω κάποια άλλα, δεν πειράζει, ήταν χαρά μου να συζητάω μαζί σου.
    Ο Θεός μαζί μας !!!
    Καλό ξημέρωμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή